Dodaj do ulubionych

jak znaleźć nianię we Wrocławiu????

IP: 195.205.73.* 12.09.05, 12:18
Czy znacie jakieś adresy, firmy zajmujące się opieką nad dziećmi? Czy ktoś
może pomóc?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zuza Re: jak znaleźć nianię we Wrocławiu???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 12:31
      A do jakiego dziecka (wiek) i w jakim rejonie Wrocławia?
      • Gość: potrzebująca:) Re: jak znaleźć nianię we Wrocławiu???? IP: 195.205.73.* 12.09.05, 13:31
        Dziecko ma 8 miesięcy,dzielnica Ołtaszyn/Krzyki
        • Gość: Agulka Re: jak znaleźć nianię we Wrocławiu???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.05, 20:57
          Ja też jestem z Ołtaszyna :-). W ubiegłym roku znalazłam SUUUPER nianię dzięki
          pani położnej z ul. Pszczelarskiej. NIestety w tym roku niania pożegnała się ,
          gdyż wyszła za mąż i wyjechała za granicę :-(((((.
          Z poleceniem też jest różnie. Kiedy ukochana niania odeszła wzięłam osobę z
          polecenia znajomej i niestety musiałam ją odprawić po tygodniu. Zero
          jakiegokolwiek zainteresowania się dzieckiem. Nie wiem co ta pani robiłaby, pod
          moją nieobecność. W końcu ( i tu uwaga) trafiłam na fajną nianię z polecenia,
          które przeczytałam w internecie.
          Przedwczoraj widziałam ogłoszenie na sklepie "PLUS", że wykwalifikowana osoba
          poszukuje pracy w chrakterze niani.
          Padła już tutaj rada odnośnie "castingu" w ubiegłym roku tak zrobiłam i
          wiedziałam, ze dobrze wybrałam. Pamiętaj, zę muisz obserwować nianię przez parę
          tygodni ( ja obserwowałam prze 4 tygodnie, zanim wrciłam do pracy.
          • Gość: Jazzgirl Re: jak znaleźć nianię we Wrocławiu???? IP: *.kom / *.kom-net.pl 12.09.05, 21:03
            Moge polecić Wam dziewczynę, która przez długi okres zajmowała się dzieckiem-
            ma kwalifikacje, odpowiednie podejście przede wszystkim, no i nie jest bardzo
            droga. Oczywiście, nie jako dodatkowe zajęcie, ale jako pracę na stałe. Oprócz
            opieki nad małym ona zajmowała się również domem.
            Mieszka na Nowym Dworze, jest na prawdę fajną dziewczyną.
            Jeśli jesteście zainteresowane, piszcie do mnie na maila jazzgirl@gazeta.pl
        • puchatek41 Re: jak znaleźć nianię we Wrocławiu???? 14.09.05, 21:06
          Mieszkam w pobliżu Ołtaszyna.Mam wykształcenie pedagogiczne a co najważniejsze
          lubię dzieci:) Jestem odpowiedzialna i solidna.Szukam pracy jako niania.
          puchatek41@gazeta.pl
          Odpiszę szczegółowo na ewentualne pytania. Mozna mnie odwiedzić w domu.
    • Gość: Paweł Z. Re: jak znaleźć nianię we Wrocławiu???? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.09.05, 12:39
      Jeden taki szyld widziałem kiedyś na Bulwarze Ikara, a drugi na Kuźnikach. Ale
      to tylko szyldy, nie wiem, jaka jest ich treść.
    • Gość: niania Re: jak znaleźć nianię we Wrocławiu???? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.09.05, 13:59
      w necie znalazłam jeden adres biura opiekunek we wrocławiu www.babetco.pl ale
      może jest ich więcej. W biurze opiekunki są droższe ale to zawsze pewniej taką
      opiekunkę zatrudnić, chociaż sama też jestem nianią i nie jestem w żadnym biurze:)
    • Gość: heniek Re: jak znaleźć nianię we Wrocławiu???? IP: 62.48.236.* 12.09.05, 15:02
      Najlepiej z polecenia od dobrych znajomych ale to sie naturalnie rzadko zdarza.
      Z agencji nie warto brac. Biora kase a nie ponosza zadnej odpowiedzialnosci.
      Trzeba poswiecic na to troche czasu i uzbroic sie w cierpliwosc, a takze nie
      dawac sie poniesc emocjom. Trzeba czytac ogloszenia, samemu urzadzic casting,
      nastepnie dlugo sie zastanawiac i podjac decyzje. Ktos kto zna swoje dziecko,
      szybko zauwazy jak dziecko reaguje na dana osobe. No niestety, jakiegos
      kredytu zaufania trzeba udzielic, tego sie nie uniknie, nawet korzystajac z
      agencji. No i jest forum o nianiach, tam tez warto zajrzec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka