Dodaj do ulubionych

Po napaści na Romów

16.09.05, 21:42
Można by tym antyterrorystom kupić lepszą broń. Np. HK MP5 bo to co widzę to taka sobie pukawka.
Obserwuj wątek
    • Gość: wroclawiani Re: Po napaści na Romów IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 16.09.05, 22:12
      czarownik a skąd ty wiesz że to antyterroryści co???
      • wielki_czarownik Bo 16.09.05, 22:57
        Bo policjant ma kevlarowy hełm a zwykli raczej takich nie mają.
    • Gość: P. mam nadzieje, ze dostana jakis konkretny wyrok... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:25
      tak np po 8 latek byloby ok.
      • Gość: Matt Re: mam nadzieje, ze dostana jakis konkretny wyro IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.09.05, 21:28
        "osobiście stosuję go po raz pierwszy, w innych prokuraturach też zdarza się to sporadycznie"- czy tylko mnie to przeraża?
        Ale może nareszcie! Oby był to jakas oznaka zmian. Może w końcu rasiści będą szli do więzienia za rasizm. Bo dotychczas uchodziło
        im to bezkarnie.

Ale reakcja gazety jakaś taka... chłodna i jedynie informacyjna. Czemu?
    • anwb Re: Po napaści na Romów 16.09.05, 23:31
      Moze by tymi wyrokami obdzielic jescze ich szefow: pana Padre i Gertycha. Ale
      Modziez Wszechpolska bedzie jak zwykle bezkarna.
    • Gość: s.o. Re: Po napaści na Romów IP: 139.48.209.* 17.09.05, 00:04
      Panie W.C. Przestan bzdury pisac.
      Pisz na temat.
    • Gość: lolo WROCLAW PRZEPRASZA IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 17.09.05, 01:29
      Przepraszam jako rodowity Wroclawianin Cyganow, ktorzy zostali pobici przez
      bande niedowartosciowanych ignorantow. Jest mi wstyd,ze w moim ukochanym i
      podobno bardzo tolerancyjnym miescie mieszkaja takie oszolomy jak ci,ktorzy Was
      pobili!
      • Gość: Cezar Re: WROCLAW PRZEPRASZA IP: *.neting.com.pl / *.neting.pl 17.09.05, 03:09
        Dopisuję się do przeprosin.
        • Gość: tomek Re: WROCLAW PRZEPRASZA IP: *.2.12.vie.surfer.at 17.09.05, 19:11
          ja rowniez
          • Gość: Apasz a ja nie przepraszam ! IP: 195.205.73.* 19.09.05, 13:06
      • Gość: Apasz [...] IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.09.05, 19:10
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: / Re: Po napaści na Romów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 07:17
      Powątpiewam czy aby są to antyterroryści, po pierwsze mają nieosłonięte kominiarkami twarze, co praktycznie nigdy się nie zdarza, po drugie antyterroryści od lat nie używają czarnego "mora", obecnie ten typ umundurowania ćwiczebnego ma na wyposazeniu każdy policjant, po trzecie - do zatrzymania i doprowadzenia takich łachów nie używa się raczej antyterrorystów, po czwarte broń - jest to prawdopodobnie pistolet maszynowy "glauberyt", broń dosyć dobra, ale raczej nie używana przez antyterrorystów.
    • qbekq Ale ma fajne sandały! ha! ha! ha! ha! ha! ha! 17.09.05, 09:12
      Ale ma fajne sandały! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
      A glany gdzie zgubił? Jak uciekał przed cyganami? he! he! he! he!
    • qbekq Cyganie się wyróżniają ale tym że gdzie się nie... 17.09.05, 09:15
      Cyganie się wyróżniają ale tym że gdzie się nie pojawią to coś ginie
    • Gość: Dino Re: Po napaści na Romów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 09:59
      Brawo...tak trzeba zbandytami postepować-od razu do pierdla!!!
      • Gość: Tony Re: Po napaści na Romów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 15:18
        napasc brzydka rzecz. Ale: nie chcemy tu Romow, nie chcemy tu skinów. Wszyscy
        won.
    • Gość: inc. Re: Po napaści na Romów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 21:01
      a czy ja dobrze widze? ten skinhead w sandalach jest? :) a glany to gdzie?!
      • Gość: frank Re: Po napaści na Romów IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.09.05, 21:09

Jakiś stary ten skinhead - do pierdla na 12 lat to reszta bandziorów będzie
        się bała atakować ludzi.
      • Gość: franciszek Re: Po napaści na Romów IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.09.05, 21:12
        sandałki dla starych dziatków za dwie dychy :))
      • Gość: franciszek Re: Po napaści na Romów IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.09.05, 21:18
        E co to za Cyganie powinni tych skinheadów patelniami naładować to by więcej
        łap nie podnieśli na ludzi.
      • malaszaramysz Re: Po napaści na Romów 17.09.05, 21:46
        Zgubił jak przed policją uciekał:-)
    • Gość: wroclaw.nop.org.pl Re: Po napaści na Romów IP: *.swidnica.mm.pl 17.09.05, 22:10
      Trochę logiki. Skoro skini są rasistami to jak mogli chcieć zgwałcić Cygankę ?
      Przecież nie uważają jej za człowieka. Chcieli więc gwałcić przedstawicielkę
      rasy niższej w ich mniemaniu ?
      • Gość: lolo Re: Po napaści na Romów IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 20.09.05, 23:40
        to moze czychali na psa,ktory tam sie szwedal... ? Jaka ta cyganka
        niedomyslna... w koncu malo kiedy z takimi imbecylami jak skinheadzi ma sie na
        codzien do czynienia.
    • Gość: matt Re: Po napaści na Romów IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 17.09.05, 22:24
      To nie są SPATowcy, tylko zwykli funkcjonariusze prewencji, żaden
      porządny "kominiarz" nie pokazałby swojej twarzy do obiektywu kamery czy
      aparatu;poza tym HK MP5A3 jest standardowym wyposażeniem polskich grup AT,co
      jest kolejnym argumentem,iż nie są to antyterroryści,pozdrawiam :D
      • Gość: xXx Re: Po napaści na Romów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.05, 17:02
        Glany mu cykuty ukradły
    • Gość: msdzj [...] IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 18.09.05, 19:07
    • Gość: Apasz [...] IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.09.05, 19:13
    • Gość: marta Re: Po napaści na Romów IP: *.sympatico.ca 19.09.05, 17:40
      hehehe nieżle wielki mi skinhed w pedalskim ubraniu moro i sandałkach
      • Gość: HiacyntOhio Re: Po napaści na Romów IP: *.block.alestra.net.mx 21.09.05, 02:26
        Znam osobiscie te rodziny rodziny cyganskie.Bylem ich gosciem .Sa w porzadku!
        Chca po prostu zyc. Nie sa gorsi od wielu innych moich sasiadow, a nawet
        lepsi.Dac skinom po 12lat ciezkiego wiezienia!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka