Dodaj do ulubionych

Drewno egzotyczne - gdzie kupię?

06.10.05, 20:14
Ludzie! Poratujcie! Gdzie mogę kupić kilka desek z drewna egzotycznego? Ale nie podłogowych tylko do zrobienia szafeczek, półeczek etc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Drewno egzotyczne - gdzie kupię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:35
      W "Agromie" na Wyscigowej jest taka hurtownia...
    • kklement Cholera, facet, nie szkoda Ci dżungli ? 06.10.05, 23:25
      Nie może być jakiś świer, buk czy inna europejska cholera ? Takie drzewa to
      przynajmniej pod jako takim nadzorem są ścinane, i raczej żaden ginący gatunek
      na tym nie ucierpi.
    • wielki_czarownik Dzięki Aniu + do Klementa 07.10.05, 20:07
      Musi być "erotyczne". :) Ja mam tylko kupić i nie dyskutuję jakie :)
    • Gość: w Afryce Re: Drewno egzotyczne - gdzie kupię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 23:17
      lub w Ameryce Południowej
    • Gość: em do lazienki zapewne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 14:59
      pewnie jest potrzebne do lazienki, tylko drewno egzotyczne typu tikk albo
      berbau sie do dtego nadaja. ja chce teraz zrobic w calym mieszkaniu na podlodze
      wlasnie merbau i szukam kogos kto dobrze kladzie parkiet. znacie kogos takiego?
      a co do drewna to ponoc ta firma na wyscigowej jest najlepsza DHL czy jakos tak
      sie nazywa
      • wari Re: do lazienki zapewne 08.10.05, 15:11
        Jeden z najohydniejszych postów. Z każdym egzotycznym drzewem giną zwierzęta i
        inne rośliny. Jeśli komuś nie wystarczają europejskie uprawiane gatunki to
        niech sobie jedzie do Afryki i sam je zetnie. To paskudne i nawet takie znaczki
        tu nie pomogą :).
    • marcinek101 Re: Drewno egzotyczne - gdzie kupię? 08.10.05, 17:43
      wielki - w Mokronosie jest lub była niedawno hurtownia drewna egzoycznego nie
      znam telefonu ale jak sie jedzie do Mokronosu na skrzyżowaniu z Grabiszyńską
      była reklama tej hurtowni zresztą mokronos nie jest duży jak tam Dojedziesz to
      znajdziesz - Powodzenia M.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka