wielki_czarownik 06.10.05, 20:14 Ludzie! Poratujcie! Gdzie mogę kupić kilka desek z drewna egzotycznego? Ale nie podłogowych tylko do zrobienia szafeczek, półeczek etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Drewno egzotyczne - gdzie kupię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:35 W "Agromie" na Wyscigowej jest taka hurtownia... Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Cholera, facet, nie szkoda Ci dżungli ? 06.10.05, 23:25 Nie może być jakiś świer, buk czy inna europejska cholera ? Takie drzewa to przynajmniej pod jako takim nadzorem są ścinane, i raczej żaden ginący gatunek na tym nie ucierpi. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Dzięki Aniu + do Klementa 07.10.05, 20:07 Musi być "erotyczne". :) Ja mam tylko kupić i nie dyskutuję jakie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Afryce Re: Drewno egzotyczne - gdzie kupię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 23:17 lub w Ameryce Południowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em do lazienki zapewne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 14:59 pewnie jest potrzebne do lazienki, tylko drewno egzotyczne typu tikk albo berbau sie do dtego nadaja. ja chce teraz zrobic w calym mieszkaniu na podlodze wlasnie merbau i szukam kogos kto dobrze kladzie parkiet. znacie kogos takiego? a co do drewna to ponoc ta firma na wyscigowej jest najlepsza DHL czy jakos tak sie nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: do lazienki zapewne 08.10.05, 15:11 Jeden z najohydniejszych postów. Z każdym egzotycznym drzewem giną zwierzęta i inne rośliny. Jeśli komuś nie wystarczają europejskie uprawiane gatunki to niech sobie jedzie do Afryki i sam je zetnie. To paskudne i nawet takie znaczki tu nie pomogą :). Odpowiedz Link Zgłoś
marcinek101 Re: Drewno egzotyczne - gdzie kupię? 08.10.05, 17:43 wielki - w Mokronosie jest lub była niedawno hurtownia drewna egzoycznego nie znam telefonu ale jak sie jedzie do Mokronosu na skrzyżowaniu z Grabiszyńską była reklama tej hurtowni zresztą mokronos nie jest duży jak tam Dojedziesz to znajdziesz - Powodzenia M. Odpowiedz Link Zgłoś