Dodaj do ulubionych

Pili na umór

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:32
Jesień....
Obserwuj wątek
    • Gość: BUBA33 Re: Pili na umór IP: 193.28.0.* 07.10.05, 09:34
      Jesienna depresja... też bym się napił. :(
    • Gość: killla "studenckie czwartki"? IP: *.wroclaw.mm.pl 07.10.05, 10:20
      miałem okazję przejechać się dziś po mieście około godz. 3 nad ranem i z
      wyraźnie widać, że ruszył rok akademicki.
      Ech młodość, beztroska ... łezka się w oku kręci ;)
      • Gość: normalny student większość studentów to degeneraci IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.10.05, 10:32
        Znów bydło się zjechało do Wrocławia i urządza oborę. Połowę pijaków dla
        przykładu usunąć ze studiów a druga połowa ze strachu weźmie się do roboty
        zamiast chlać i rzygać na siebie
        • Gość: killla Re: większość studentów to degeneraci IP: *.wroclaw.mm.pl 07.10.05, 10:44
          jeżeli mówiąc bydło spoza Wrocławia miałeś konkretnie mnie na myśli, to wiedz
          sympatyczny chłopaczku z kijem w tyłku, że jestem wrocławianinem z ojca
          wrocławianina (i dziadka lwowiaka) Poza tym studia skończyłem jakiś czas temu,
          przyznaję że czasem nieźle imprezowałem, ale jakoś nie przeszkodziło mi to
          skończyć aplikacji i wykonywać dobry zawód.
          Ze swojego doświadczenia mogę cię zapewnić, że jeżeli na studiach trochę nie
          poszalejesz, to później już trudno będzie o taką beztroskę. Jeżeli w tym wieku
          jesteś już tak drętwy to zapewne już taki zostaniesz do końca życia, choć
          medycyna czyni szybkie postępwy, więc być może tek kij z twojego tyłka uda się
          usunąć.
          • Gość: Tomek Re: większość studentów to degeneraci IP: *.b.jawnet.pl 07.10.05, 11:49
            do normalnego studenta - studia sa po to żeby sie wyszumieć. Sam to
            przerabiałem troche. Powiem tak, młodych lat nie kupisz sobie potem za żadne
            pieniadze. Moze zazdrościsz zabawy i studiów poza własnym miejscem
            zamieszkania. Zostań sobie drętwym stary-młody człowieku. Życie króciótkie.
            • Gość: matt Re: większość studentów to degeneraci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 12:51
              w tej wypowiedzi jest odrobina prawdy-(właśnie skończyłem studia) wystarczy
              przypomnieć co się działo 2 lata temu po grilowaniu na Wittigowie-studnci
              zdemolowali kilka tramwajów i autobus-próbowali też jeden przewrócić!!! to już
              nie jest normalne!
              • Gość: Student-imprezowic A ile lasek w tedy dupy dało !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 12:58
                Mnie się tam podobało
    • Gość: czas Re: Pili na umór IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 07.10.05, 16:04
      Przecie to zadne wiadomosci, Panie Hrabio.
      Cisza przedwyborcza, nic tylko dac w szyje.
    • Gość: i żyją? Re: Pili na umór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 23:44
    • Gość: Ping Re: Cimoszewicz sie wycofał IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.10.05, 21:01
      To co mieli robić! Cieszyć się i isć do teatru????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka