Gość: bzzzzzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:32 Jesień.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BUBA33 Re: Pili na umór IP: 193.28.0.* 07.10.05, 09:34 Jesienna depresja... też bym się napił. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killla "studenckie czwartki"? IP: *.wroclaw.mm.pl 07.10.05, 10:20 miałem okazję przejechać się dziś po mieście około godz. 3 nad ranem i z wyraźnie widać, że ruszył rok akademicki. Ech młodość, beztroska ... łezka się w oku kręci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny student większość studentów to degeneraci IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.10.05, 10:32 Znów bydło się zjechało do Wrocławia i urządza oborę. Połowę pijaków dla przykładu usunąć ze studiów a druga połowa ze strachu weźmie się do roboty zamiast chlać i rzygać na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killla Re: większość studentów to degeneraci IP: *.wroclaw.mm.pl 07.10.05, 10:44 jeżeli mówiąc bydło spoza Wrocławia miałeś konkretnie mnie na myśli, to wiedz sympatyczny chłopaczku z kijem w tyłku, że jestem wrocławianinem z ojca wrocławianina (i dziadka lwowiaka) Poza tym studia skończyłem jakiś czas temu, przyznaję że czasem nieźle imprezowałem, ale jakoś nie przeszkodziło mi to skończyć aplikacji i wykonywać dobry zawód. Ze swojego doświadczenia mogę cię zapewnić, że jeżeli na studiach trochę nie poszalejesz, to później już trudno będzie o taką beztroskę. Jeżeli w tym wieku jesteś już tak drętwy to zapewne już taki zostaniesz do końca życia, choć medycyna czyni szybkie postępwy, więc być może tek kij z twojego tyłka uda się usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: większość studentów to degeneraci IP: *.b.jawnet.pl 07.10.05, 11:49 do normalnego studenta - studia sa po to żeby sie wyszumieć. Sam to przerabiałem troche. Powiem tak, młodych lat nie kupisz sobie potem za żadne pieniadze. Moze zazdrościsz zabawy i studiów poza własnym miejscem zamieszkania. Zostań sobie drętwym stary-młody człowieku. Życie króciótkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: większość studentów to degeneraci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 12:51 w tej wypowiedzi jest odrobina prawdy-(właśnie skończyłem studia) wystarczy przypomnieć co się działo 2 lata temu po grilowaniu na Wittigowie-studnci zdemolowali kilka tramwajów i autobus-próbowali też jeden przewrócić!!! to już nie jest normalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student-imprezowic A ile lasek w tedy dupy dało !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 12:58 Mnie się tam podobało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Pili na umór IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 07.10.05, 16:04 Przecie to zadne wiadomosci, Panie Hrabio. Cisza przedwyborcza, nic tylko dac w szyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ping Re: Cimoszewicz sie wycofał IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.10.05, 21:01 To co mieli robić! Cieszyć się i isć do teatru???? Odpowiedz Link Zgłoś