qbekq 17.10.05, 11:25 Temu prezesowi nikt o zdrowych zmysłach już nie wierzy. Przez niego od koszykarzy odwróciło się wielu Wrocławian i odwróci się jeszcze więcej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qbekq ROZMOWA O ŚLĄSKU sponsorowana 17.10.05, 11:35 A w ogóle to dla kogo ta seria artykułów sponsorowanych? Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: ROZMOWA O ŚLĄSKU sponsorowana 17.10.05, 11:45 Wyborcza ma dar do wmawiania czytelnikom że powinni się zainteresować tym co większość Wrocławian ma w nosie. Ja wiem że prezio jest ulubieńcem Wyborczej ale większości czytelnikom na jego widok robi się mdło, więc skończcie z tym słodzeniem na jego temat i jego marnego klubiku którym prawie nikt we Wrocławiu się nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunna mdlosci IP: *.wroclaw.mm.pl 17.10.05, 17:39 napewno robiles referendum w tej sprawie i wiesz lepiej - lol ty wydajesz sie glupszy odemnie a to sztuka - gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: ROZMOWA O ŚLĄSKU sponsorowana IP: *.cust.tele2.pl 17.10.05, 18:44 qbekq napisał: > Wyborcza ma dar do wmawiania czytelnikom że powinni się zainteresować tym co > większość Wrocławian ma w nosie A TY to jakis sondaz zrobiles? Skad ta wiekszosc wroclawian? A moze to efekt opinii z forum, ktore dla Grzegorza zazwyczaj nie sa pomysle - jesli w ten sposob implikujesz, to pomylka! Na forum rzadko kiedy mozna przeczytac pochlebne i pozytywne opinie o politykach, za to rozni furiaci i desperaci daja sobie tu upust swoim emocjom. A miedzy innymi, jak widac, Ty. I moja prosba do Ciebie, jako jedna z czytelniczek Gazety nie chce byc przez Ciebie reprezentowana, mysle, ze nie tylko mi sie moze to nie podobac. Mam tu na mysli zdanie 'wielkosci czytelnikom...', po czym pada TWOJA opinia i TWOJE uczucie (np. mdlosci), a nie WIEKSZOSCI! Odpowiedz Link Zgłoś