Dodaj do ulubionych

Parking przy IV LO

IP: 94.75.253.* 30.10.09, 18:04
Ta uliczka do basenu przy IV LO to tragedia,dyrektor szkoły chyba traktorem
przyjeżdża do pracy!

Aha, i chodzi mi o dziurawy parking, a nie czy dyro pije
Obserwuj wątek
    • Gość: Uczen Re: Parking przy IV LO IP: *.16.82.lan.e-wab.pl 31.10.09, 09:34
      Przy IV nie ma parkingu to jest kawalek betonu na ktorym stoja
      samochody po drugie jestm kilku uczni ktorzy maja prawo jazdy nie
      wiem za co stawiaja tak samochody ze prawie nie ma miejsca gdzie
      swoj postawic. Uczen
      • Gość: Marian Re: Parking przy IV LO IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.10.09, 10:56
        ja tesz jeste uczniem 4 lo ale nie mam prawo jazdow pozdro dla
        naszej pani od polaka
        • Gość: Jozin z Bazin Re: Parking przy IV LO IP: 212.2.96.* 02.11.09, 08:43
          Ja tez pozdrawiam moja pania od polskiego. Pani Malta jest super, cool i wogole bardzo sexy. Uwielbiam pania.
          • Gość: nnn Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.11.09, 22:02
            Pani dyrektor na pewno czyta te posty. BARDZO PROSZĘ WYZNACZYĆ DLA NAUCZYCIELI
            MIEJSCA PARKINGOWE A NIE MŁODZIEŻ STAWIA A PRACOWNICY NIE MAJĄ GDZIE. W
            ENERGETYKU JEST PARKING TYLKO DLA NAUCZYCIELI
            • Gość: :D Re: Parking przy IV LO IP: *.17.50.lan.e-wab.pl 04.11.09, 07:53
              Nauczyciele niech z buta przychodzą. A nie sobie specjalne miejsca życzą, to nie
              koncert życzeń. Nie podoba się to do energola zasuwać!!
              • Gość: TEch Re: Parking przy IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 08:41
                Drogie dzieci, czytając Wasze posty widzę że nieco wam się w
                główkach poprzewracało. Uczeń ma mieć miejsce a nauczyciel z buta?
                Oj dzieci dzieci.
                • Gość: dzieci Re: Parking przy IV LO IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.11.09, 16:12
                  Dzieci nie dzieci ale dyrektorka samej sobie miejsce wydzieliła
                  pachołkami. To o innych też by mogła pomyśleć, tak?
                  • Gość: tech Re: Parking przy IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 18:17
                    wsadzaj dupę w autobus i wioooooo,
                    nie będziecie mieć problemów z parkowaniem.
                    A co do miejsca to wszedzie są wydzielone dla Dyrekcji
                    • Gość: ;D Re: Parking przy IV LO IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.09, 19:54
                      Kto pierwszy ten lepszy. Jak by się nie spóźniali, to i miejsce by mieli. A co
                      uczniowie jezdzacy autem maja czekac az profesorowie przyjada?
                      Haha
    • Gość: uczen!!! Re: Parking przy IV LO IP: *.sattom.pl 06.11.09, 14:02
      wykrakaliscie, dzisiaj "p"ani dyrektor zabroniła od poniedziałku
      parkować uczniom aut. Rewelacja
      • Gość: DJ Re: Parking przy IV LO IP: *.one.com 06.11.09, 23:36
        A co ty buraku myślałeś, że będziesz wjeżdżał skorodowanym trupem pod drzwi
        szkoły a tacy fajni nauczyciele jak pani Malta będą zostawiać autka daleko od
        szkoły?
        Puknij się rurą wydechową w pusty baniak.
      • Gość: Belfer Re: Parking przy IV LO IP: 89.105.196.* 07.11.09, 17:14
        Poproś chłopczyku tatusia aby opłacił ci parking przy szpitalu. Nauczyciele
        dojeżdżają do pracy więc mają prawo parkować przy szkole. Ewentualnie pozostaje
        ci autobus albo spacerek.
        • Gość: nau Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.11.09, 21:03
          w tamtym roku szkolnym uczniowie załatwili na parkingu cofając 3 nauczycielskie
          samochody. w minionym tygodniu jedna małolata załatwiła nauczycielce cofając
          reflektor i ... uciekła ( wiemy kto :)). uczyć się jeździć kochani gdzie indziej
          . naprawdę. o ósmej rano jest mnóstwo miejsc darmowych koło płotu szpitala.
          jeżeli to prawda z tym parkingiem to sie cieszę
          • Gość: Uczen Re: Parking przy IV LO IP: *.16.82.lan.e-wab.pl 07.11.09, 21:07
            Pozdrawiam klientke z czarnego Golfa II na Wroclawskich blachach .
            Polecam kolejny egzamin bo parkowac i jezdzic to ty nie umiesz
            hahaha pozdrawiam
            • Gość: uczen Re: Parking przy IV LO IP: *.se 08.11.09, 12:01
              przez jedna głupia laske maja cierpiec wszyscy uczniowie???
              kubica napewno nam pomoze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka