Gość: kierowca IP: 94.75.253.* 30.10.09, 18:04 Ta uliczka do basenu przy IV LO to tragedia,dyrektor szkoły chyba traktorem przyjeżdża do pracy! Aha, i chodzi mi o dziurawy parking, a nie czy dyro pije Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Uczen Re: Parking przy IV LO IP: *.16.82.lan.e-wab.pl 31.10.09, 09:34 Przy IV nie ma parkingu to jest kawalek betonu na ktorym stoja samochody po drugie jestm kilku uczni ktorzy maja prawo jazdy nie wiem za co stawiaja tak samochody ze prawie nie ma miejsca gdzie swoj postawic. Uczen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Parking przy IV LO IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.10.09, 10:56 ja tesz jeste uczniem 4 lo ale nie mam prawo jazdow pozdro dla naszej pani od polaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozin z Bazin Re: Parking przy IV LO IP: 212.2.96.* 02.11.09, 08:43 Ja tez pozdrawiam moja pania od polskiego. Pani Malta jest super, cool i wogole bardzo sexy. Uwielbiam pania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.11.09, 22:02 Pani dyrektor na pewno czyta te posty. BARDZO PROSZĘ WYZNACZYĆ DLA NAUCZYCIELI MIEJSCA PARKINGOWE A NIE MŁODZIEŻ STAWIA A PRACOWNICY NIE MAJĄ GDZIE. W ENERGETYKU JEST PARKING TYLKO DLA NAUCZYCIELI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Parking przy IV LO IP: *.17.50.lan.e-wab.pl 04.11.09, 07:53 Nauczyciele niech z buta przychodzą. A nie sobie specjalne miejsca życzą, to nie koncert życzeń. Nie podoba się to do energola zasuwać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEch Re: Parking przy IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 08:41 Drogie dzieci, czytając Wasze posty widzę że nieco wam się w główkach poprzewracało. Uczeń ma mieć miejsce a nauczyciel z buta? Oj dzieci dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieci Re: Parking przy IV LO IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.11.09, 16:12 Dzieci nie dzieci ale dyrektorka samej sobie miejsce wydzieliła pachołkami. To o innych też by mogła pomyśleć, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tech Re: Parking przy IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 18:17 wsadzaj dupę w autobus i wioooooo, nie będziecie mieć problemów z parkowaniem. A co do miejsca to wszedzie są wydzielone dla Dyrekcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;D Re: Parking przy IV LO IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.09, 19:54 Kto pierwszy ten lepszy. Jak by się nie spóźniali, to i miejsce by mieli. A co uczniowie jezdzacy autem maja czekac az profesorowie przyjada? Haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen!!! Re: Parking przy IV LO IP: *.sattom.pl 06.11.09, 14:02 wykrakaliscie, dzisiaj "p"ani dyrektor zabroniła od poniedziałku parkować uczniom aut. Rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Re: Parking przy IV LO IP: *.one.com 06.11.09, 23:36 A co ty buraku myślałeś, że będziesz wjeżdżał skorodowanym trupem pod drzwi szkoły a tacy fajni nauczyciele jak pani Malta będą zostawiać autka daleko od szkoły? Puknij się rurą wydechową w pusty baniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belfer Re: Parking przy IV LO IP: 89.105.196.* 07.11.09, 17:14 Poproś chłopczyku tatusia aby opłacił ci parking przy szpitalu. Nauczyciele dojeżdżają do pracy więc mają prawo parkować przy szkole. Ewentualnie pozostaje ci autobus albo spacerek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nau Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.11.09, 21:03 w tamtym roku szkolnym uczniowie załatwili na parkingu cofając 3 nauczycielskie samochody. w minionym tygodniu jedna małolata załatwiła nauczycielce cofając reflektor i ... uciekła ( wiemy kto :)). uczyć się jeździć kochani gdzie indziej . naprawdę. o ósmej rano jest mnóstwo miejsc darmowych koło płotu szpitala. jeżeli to prawda z tym parkingiem to sie cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczen Re: Parking przy IV LO IP: *.16.82.lan.e-wab.pl 07.11.09, 21:07 Pozdrawiam klientke z czarnego Golfa II na Wroclawskich blachach . Polecam kolejny egzamin bo parkowac i jezdzic to ty nie umiesz hahaha pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: Parking przy IV LO IP: *.se 08.11.09, 12:01 przez jedna głupia laske maja cierpiec wszyscy uczniowie??? kubica napewno nam pomoze Odpowiedz Link Zgłoś