Gość: Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 22:32 Kto używa tych kosmetyków? Gdzie można je kupić? I w ogóle czy są fajne? Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m* Re: Tołpa IP: *.230.219.81.magma-net.pl 23.10.05, 21:12 calkiem dobrze mi sie ich uzywa. mam krem: hydratiV , i maske borowinową do ciała [cudo!] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Tołpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:35 A gdzie można kupić kosmetyki?SWiem, że jest kilka punktów we Wrocłąwiu, ale chciałąbym żeby dobrze mi ktoś doradził. Gdzie jest najlepsza "obsługa"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ExPracownik Tołpy Re: Tołpa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:01 W Koronie, w Tesco, w Feniksie, na Podwalu... Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka Re: Tołpa 23.10.05, 22:01 widziałam ich stoisko w Carrefour'ze i chyba w innych supermarketach też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: Tołpa IP: *.230.219.81.magma-net.pl 23.10.05, 22:11 w Feniksie na parterze przy spożywczym, obok stoiska z telefonami. tam jest miła i "obeznana" w temacie pani. zaś w Koronie obsługa miła ale wielce niewiedząca, jedynie ładnie treści wyuczona z ulotek. a to błoto do ud [czyli maska borowinowa (lepsza niż borowinowe serum,choc ono polecane że niby skuteczniejsze działanie-ale nie u mnie) ] polecam szczerze! bo efekty są. Odpowiedz Link Zgłoś