Dodaj do ulubionych

WYGRAŁO KOŁTUŃSTWO,CIEMNOGRÓD I SOCJALKA

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.10.05, 09:29
Co prawda wygrało kołtuństwo, ciemnogród i socjalka, ale nowy prezydent ma
przynajkmniej prawo moralne do tego urzędu w przeciwieństwie do
Kwaśniewskiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Old Fashion Man Re: WYGRAŁO KOŁTUŃSTWO,CIEMNOGRÓD I SOCJALKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.05, 09:33
      ... zapomniałeś jeszcze dodać, że wygrał ultra konserwatyzm i antysemityzm !!

Pozdrawiam wszystkich czerwonych oraz różowych :-)

OFM
      • klemencya Populistyczne hasła 25.10.05, 18:23
        Nie wiem, gdzie Ty widzisz ten antysemityzm. Mysle, ze to jest raczej problem
        pewnych ludzi, ktorzy kompletnie nie przyjmuja krytyki, a gdy brakuje im
        argumentow, krzycza zaraz "antysemityzm", "nietoleranacja". Te hasła działają,
        wywołujac natychmiastowa agresje. Dlatego nie mozna osadzic Heleny Wolinskiej,
        ktora skazala na smierc gen. Fieldorfa. Uwazasz, że bylby to antysemityzm?? Ja
        sie przyjaznie z ortodoksyjna Zydowka i ona jakos nie podziela Twoich poglądow.
        • Gość: Ag Re: Populistyczne hasła IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.05, 20:30
          Tia..... z ortodoksyjna żydówką. Ty.. A gdzie z taką się spotykasz? No, ale nia
          ma to jak silny argument.
          Ps tez jestem za osądzeniem p. Wolińskiej
    • Gość: ech Re: a padła nienawiść IP: 80.50.49.* 24.10.05, 12:54
      Gość portalu: erni napisał(a):

> Co prawda wygrało kołtuństwo, ciemnogród i socjalka,
      a padła nienawiść i fałsz:->
      • Gość: fifa Re: a padła nienawiść IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 24.10.05, 13:07
        no cóż takie pojęcia jak "kołtuństwo" i "ciemnogród" od 1990 r powinny być
        raczej odebrane jako pochlebstwo, dowód na umiejętność odróżniania dobra i zła
        oraz prawości a także , a jakże, poparcie dla.... wolnego rynku.
        Jest to zresztą słownictwo rodem z GW, SLD UP i NIE oraz takich "tuzów"
        polskiej "demokracji" jak Pan Michnik i s-ka

• Gość: Dokładny Re: WYGRAŁO KOŁTUŃSTWO,CIEMNOGRÓD I SOCJALKA IP: *.wroclaw.mm.pl 24.10.05, 13:50
      Wydaje mi się, że wygrał zwycięzca i to z dużą przewagą. Wyzwiska są
      niekulturalne. Obrażasz emi ponad 25% dorosłych Polaków. Lepiej zastanów się nad
      sobą.
      • Gość: erni Re: WYGRAŁO KOŁTUŃSTWO,CIEMNOGRÓD I SOCJALKA IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 24.10.05, 20:36
        Już się zastanowiłem kołtunie.
        • Gość: Dokładny Re: WYGRAŁO KOŁTUŃSTWO,CIEMNOGRÓD I SOCJALKA IP: *.pwr.jgora.pl 26.10.05, 10:10
          Gość portalu: erni napisał(a):

> Już się zastanowiłem kołtunie.

Chyba zbyt głęboko nie wniknąłeś w swoją istotę. Śledząc Twoje wypowiedzi na
          tym forum stwierdzam, że zachowujesz się jak rozpieszczone dziecko, któremu
          ktoś zabrał ulubioną przytulankę. W wypowiedziach tych jest tylko krzyk i
          bezsilnie nienawistne zgrzytanie zębami. Ubogie słownictwo i płytkośc myśli nie
          swoich. Może brakuje Ci słów do opisu samego siebie?
          Pozdrawiam
          Dokładny Kołtun
    • Gość: OLO KORFBANKI YDECHLI OSYUCIU MATACYE I YODYIEJE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 16:10
    • Gość: Adam A KTO MIAŁ WYGRAĆ ZYTA GILOWSKA I GRONKIEWICZ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.05, 18:27
      Dziękujemy za Polskę, którą dzieli się na bogatych i biednych, podziały były za
      Cara. Bardzo się cieszę, że wygrał facet, który mówi o pomocy słabszym.
      • Gość: Martix Re: A KTO MIAŁ WYGRAĆ ZYTA GILOWSKA I GRONKIEWICZ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.05, 19:10
        Popieram i mówię wszystkim i również marudom,że Kaczyński będzie nas godnie
        reprezentował i poprowadzi Polskę w dobrym kierunku.To jest prawdziwy patriota
        i twardy facet.Niech się ci go boją co są zamieszani w
        afery.Czerwonych,cwaniaków i aferzystów trzeba rozliczyć.
        • Gość: amar| Ta... Kaczyzm 4 rzeszy znaczy sie rzeczy pospolite IP: *.wroclaw.mm.pl 25.10.05, 20:36
          A co zlego w byciu bogatym czemu ludzie ktorzy odniesli sukces maja za to
          cierpiec, zreszta jak ktos jest bogaty to i tak da sobie szanse poprostu
          dochody przeniesie zagranice lub cos innego wymysli nie jestem bogaty to sie
          nie znam... Widze ze najlepiej by bylo dowalic bogatym 60% podatku a co tam. My
          bysmy nie musieli pracowac czy sie stoi czy sie lezy 2tys. sie nalezy!!
          • 1normalnyczlowiek Re: Ta... Kaczyzm 4 rzeszy znaczy sie rzeczy posp 26.10.05, 15:09
            Gość portalu: amar| napisał(a):
            A co zlego w byciu bogatym czemu ludzie ktorzy odniesli sukces maja za to
            > cierpiec

Jak Cię nazwać jeśli wypaczasz inne wypowiedzi?
            Jeśli nie znajdziesz i nie zacytujesz czyjejś wypowiedzi potwierdzającej to co
            wmawiasz, że uważamy bogactwo i bogatych za wrogów, to możesz się uważać za ...
            Krytykujemy tych którzy wyłudzają i tych którzy pomagają w tych wyłudzeniach
            oraz przepisy to umożliwiające. Zrozum. Wielu z tych o których piszesz jest
            zwykłymi złodziejami.
    • Gość: marysia Dobrze, że nie wygrali Maliniaki IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.10.05, 14:40
      Erni ty masz jakąś firmę, czy pracujesz w budżetówce ? w której z tego, co
      wiemy żeby pracować trzeba mieć dobre plecy- chłopie żyjesz na koszt podatników
      i jeszcze masz czelność ich wyzywać, obrażać, a co ty tam takiego robisz?!!! z
      tego co zaobserwowałam całymi dniami klikasz na forum i próbujesz wcisnąć nam
      swoje poglądy, ty wałkoniu jeden wieź się do uczciwej pracy i przestań sobie
      wyobrażać, że ty i twoi poplecznicy mają monopol na wiedzę i przyjmijcie do
      wiadomości, że ludzie widocznie was już mają dosyć ! - Waszych filozofii
      życiowych, a przede wszystkich ciągłych afer, które gdzieś się rozmywają, za co
      nikt nie poniósł odpowiedzialności.
      Te wybory to jest odpowiedź na całą waszą dotychczasową działalność – widzisz
      ludzie są mądrzy rozróżniają, co jest dobre, a co złe.
      • Gość: xs Re: Dobrze, że nie wygrali Maliniaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 15:05
        Twoich wpisów na forum też jest sporo. Czyli co, bezrobotna jesteś? Podziwiam
        Twój tok myślenia, zaiste godzien zwolennika PiSu. Udzielający się często na
        forum, dodatkowo opowiadający się za inną niż Ty opcją polityczną, musi być
        wałkoniem i aferzystą, dodatkowo jako prywatny przedsiębiorca lub
        przedstawieciel budżetówki, ośmielający się żyć na koszt podatników. Brawo.
        Zdekonspirowałaś nas wszystkich. Gratuluję bystrości umysłu!

A tak na marginesie, budżetówka to także oświata i służba zdrowia. Więc więcej
        szacunku. Chyba, że chodziło Ci o administrację publiczną. No ale uogólnianie
        to, jak dowiodłaś, Twoja specjalność.
        • Gość: marysia Re: Dobrze, że nie wygrali Maliniaki IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.10.05, 15:34

Dziękuję, próbuję się dostosować do poziomu guru tego forum w kwestii oceniania
          ludzi!

Czy ja pracuję ,czy też nie to jest moja sprawa i możesz mi wierzyć lub nie,
          nie żyję na koszt podatników, ale to tak na marginesie .

Nie można oceniać ludzi ze względu na ich poglądy, jak to robią zwolennicy PO,
          a potem się dziwią jak usłyszą trochę prawdy o sobie, o którą ta się usilnie
          proszą lekceważąc ich.

Dobrze wiesz, o kogo chodzi, na pewno nie o "budżetówkę to także oświatę i
          służbę zdrowia", nie próbuj manipulować
          • Gość: tom Re: Dobrze, że nie wygrali Maliniaki IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.10.05, 23:36
            zwolennicy PO oceniają ludzi za poglądy? No tak liberałami też pewnie straszyli
            Ty się wcale pewnie nie dziwisz jak usłyszysz trochę prawdy o sobie. Następna
            cecha fanów PIS - wiara w niomylność. No i ta miłość do ludzi, żadnej
            zajadliwości, żadnego wyzywania tych co inaczej myślą, same rzeczowe argumenty
            Tylko pozazdrościć tak szlachetnej postawy
          • Gość: xs Re: Dobrze, że nie wygrali Maliniaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 07:36
            > Dziękuję, próbuję się dostosować do poziomu guru tego forum w kwestii
            > oceniania ludzi!
            Cała przyjemność po mojej stronie. Doceniam bystre umysły:)

> Dobrze wiesz, o kogo chodzi, na pewno nie o "budżetówkę to także oświatę i
            > służbę zdrowia", nie próbuj manipulować.
            Manipulować? W którym miejscu? Masz manię prześladowczą albo za rzadko
            korzystasz ze słownika języka polskiego.

> Nie można oceniać ludzi ze względu na ich poglądy, jak to robią zwolennicy
            PO,
            Zwolennicy PiSu natomiast nikogo nie oceniają, to uosobienie chrześcijańskiej
            miłości bliźniego. Już Ci napisałam, że najlepiej wychodzi ci generalizowanie.

> a potem się dziwią jak usłyszą trochę prawdy o sobie, o którą ta się usilnie
            > proszą lekceważąc ich.
            Nie rozumiem, lekceważąc kogo?:)
            • Gość: marysia Re: Dobrze, że nie wygrali Maliniaki IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.10.05, 11:08

PO-wcy widzą tylko to, co chcą widzieć - a co do tytułowania się mianem partii
              inteligenckiej to mam ubaw po pachy, zero samokrytycyzmu.
              PIS nie jest partią socjalną, chyba nie wiecie jak wygląda opieka socjalna w
              Państwach UE nad ludźmi słabszymi, ale do was i tak to nie dotrze, ponieważ do
              was nic nie dociera tylko to, że koryto się oddaliło.
              Niestety muszę rozczarować Was moi „mili” nie jestem fanatyczką PIS-u, Rydzyka
              itd., ale mam dosyć ludzi o złej reputacji, którzy nadal są politykami i
              urządzają sobie wycieczki w sejmie na nasz koszt.
    • Gość: żenujące Re: WYGRAŁO KOŁTUŃSTWO,CIEMNOGRÓD I SOCJALKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:00
      czytając tytuł to przegrał janogród,ludzie umiejący w sposób subtelny ocenic
      przeciwnika z którym, rzevz dziwna przegrała
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka