Dodaj do ulubionych

AKCJA ALUMINIUM!!!

27.09.02, 18:01
U mnie w szkółce uczniowie mogą zbierać puszki aluminiowe i za 40 dostajemy 5
z biologii!!! ZBIERAJCIE PUSZKI I PRZEKAZUJCIE UCZNIOM!!!!!!!!! Proszę!!!
Pozdrawiam Ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: duzY Znaczy piatka pewna. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 19:49
      A jak chcesz mieć szóstke to sie qrde uczyć trzeba?
      Czy puszki metalowe zapewniaja 5 z innego przedmiotu?
    • Gość: karbol Re: AKCJA ALUMINIUM!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 20:24
      ewencja napisała:

> U mnie w szkółce uczniowie mogą zbierać puszki aluminiowe i za 40 dostajemy 5
      > z biologii!!! ZBIERAJCIE PUSZKI I PRZEKAZUJCIE UCZNIOM!!!!!!!!! Proszę!!!
      > Pozdrawiam Ewa

Pozdrawiam Ewę.
      Puszki, puszkami, ale skoro jesteś w szkole, pewnie wiesz, że istnieje taki
      kuriozalny tworek, jak ustawa o języku polskim. Pamiętaj, że aluminium w języku
      polskim nosi uczoną nazwę "glin". Czy jest weselej w jakimkolwiek innym kraju?
      Haj.
      • Gość: duzY A po co ma wiedzieć? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 20:50
        Przyniesie 20 butelek i ma 5 z polskiego.
        • ewencja Re: A po co ma wiedzieć? 27.09.02, 20:56
          puszek, a teraz dużo pije piwa więc po piwie większość...Matko
          • Gość: qwerty Re: A po co ma wiedzieć? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 11:33
            ewencja napisała:

> puszek, a teraz dużo pije piwa więc po piwie większość...Matko
            wyglada na to, ze ewencja profesjonalnie podeszla do tematu i przed oddaniem
            kazdej puszki najpierw starannie ja oproznia ;)
            • kinga!!! Re: A po co ma wiedzieć? 28.09.02, 12:28
              Gość portalu: qwerty napisał(a):

> ewencja napisała:
              >
              > > puszek, a teraz dużo pije piwa więc po piwie większość...Matko
              > wyglada na to, ze ewencja profesjonalnie podeszla do tematu i przed oddaniem
              > kazdej puszki najpierw starannie ja oproznia ;)

Powodzenia w zbieraniu! a tak na marginesie po opróznieniu tych puszek lepiej
              nie idz na lekcje:)
              pzdr!
    • mastat Re: AKCJA ALUMINIUM!!! 28.09.02, 12:46
      A dlaczego akurat z biologii? Że niby zbierają śmieci z podwórek czy jak? Ale
      żeby zaraz piątkę za to...phi:P
      • Gość: Leon Re: AKCJA ALUMINIUM!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.02, 18:01
        Za "moich" czasów żeby dostać dobrą ocenę trzeba było przynieść nie puszkę
        tylko butelkę i nie pustą tylko pełną :))))
        Pozdro
        • mastat Re: AKCJA ALUMINIUM!!! 28.09.02, 18:19
          Gość portalu: Leon napisał(a):

> Za "moich" czasów żeby dostać dobrą ocenę trzeba było przynieść nie puszkę
          > tylko butelkę i nie pustą tylko pełną :))))
          > Pozdro
          No właśnie, Leon. To przynajmniej jest logiczne:)
          • kinga!!! Re: AKCJA ALUMINIUM!!! 28.09.02, 22:19
            ile puszek/butelek mam przynieśc by zdac mature na 5 z biologii??? :) pustych
            czy pełnych, ile procent i czy mam moze to wszystko wypic przed egzaminem czy
            po??
            :)
            • ewencja Re: AKCJA ALUMINIUM!!! 30.09.02, 16:29
              heheheh;))) NIe wiem;) Jeszcze jest kółko jakieś ekologiczne i jeśli będzie sie
              komuś wahać ocena miedzy między to PANI PROFESOR podniesie;) za to, że się było
              w tym kółku (ocena dotyczy przedmiotu Człowiek w środowisku) Ten przedmiot jest
              charakterystyczny dla liceum profilowanego dla klasy o profilu socjalnym. Aaa
              jeszcze jedno PANI PROFESOR jest ta sama od biologi, i od człowieka w
              środowisku;p;p;p
              Pozdrawiam;)
              Ps mam już 28 puszek w może ktoś z wrocka mi podaruje kilka puszek???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka