ewencja 27.09.02, 18:01 U mnie w szkółce uczniowie mogą zbierać puszki aluminiowe i za 40 dostajemy 5 z biologii!!! ZBIERAJCIE PUSZKI I PRZEKAZUJCIE UCZNIOM!!!!!!!!! Proszę!!! Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duzY Znaczy piatka pewna. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 19:49 A jak chcesz mieć szóstke to sie qrde uczyć trzeba? Czy puszki metalowe zapewniaja 5 z innego przedmiotu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: AKCJA ALUMINIUM!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 20:24 ewencja napisała: > U mnie w szkółce uczniowie mogą zbierać puszki aluminiowe i za 40 dostajemy 5 > z biologii!!! ZBIERAJCIE PUSZKI I PRZEKAZUJCIE UCZNIOM!!!!!!!!! Proszę!!! > Pozdrawiam Ewa Pozdrawiam Ewę. Puszki, puszkami, ale skoro jesteś w szkole, pewnie wiesz, że istnieje taki kuriozalny tworek, jak ustawa o języku polskim. Pamiętaj, że aluminium w języku polskim nosi uczoną nazwę "glin". Czy jest weselej w jakimkolwiek innym kraju? Haj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY A po co ma wiedzieć? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 20:50 Przyniesie 20 butelek i ma 5 z polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: A po co ma wiedzieć? 27.09.02, 20:56 puszek, a teraz dużo pije piwa więc po piwie większość...Matko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: A po co ma wiedzieć? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 11:33 ewencja napisała: > puszek, a teraz dużo pije piwa więc po piwie większość...Matko wyglada na to, ze ewencja profesjonalnie podeszla do tematu i przed oddaniem kazdej puszki najpierw starannie ja oproznia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: A po co ma wiedzieć? 28.09.02, 12:28 Gość portalu: qwerty napisał(a): > ewencja napisała: > > > puszek, a teraz dużo pije piwa więc po piwie większość...Matko > wyglada na to, ze ewencja profesjonalnie podeszla do tematu i przed oddaniem > kazdej puszki najpierw starannie ja oproznia ;) Powodzenia w zbieraniu! a tak na marginesie po opróznieniu tych puszek lepiej nie idz na lekcje:) pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: AKCJA ALUMINIUM!!! 28.09.02, 12:46 A dlaczego akurat z biologii? Że niby zbierają śmieci z podwórek czy jak? Ale żeby zaraz piątkę za to...phi:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: AKCJA ALUMINIUM!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.02, 18:01 Za "moich" czasów żeby dostać dobrą ocenę trzeba było przynieść nie puszkę tylko butelkę i nie pustą tylko pełną :)))) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: AKCJA ALUMINIUM!!! 28.09.02, 18:19 Gość portalu: Leon napisał(a): > Za "moich" czasów żeby dostać dobrą ocenę trzeba było przynieść nie puszkę > tylko butelkę i nie pustą tylko pełną :)))) > Pozdro No właśnie, Leon. To przynajmniej jest logiczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: AKCJA ALUMINIUM!!! 28.09.02, 22:19 ile puszek/butelek mam przynieśc by zdac mature na 5 z biologii??? :) pustych czy pełnych, ile procent i czy mam moze to wszystko wypic przed egzaminem czy po?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: AKCJA ALUMINIUM!!! 30.09.02, 16:29 heheheh;))) NIe wiem;) Jeszcze jest kółko jakieś ekologiczne i jeśli będzie sie komuś wahać ocena miedzy między to PANI PROFESOR podniesie;) za to, że się było w tym kółku (ocena dotyczy przedmiotu Człowiek w środowisku) Ten przedmiot jest charakterystyczny dla liceum profilowanego dla klasy o profilu socjalnym. Aaa jeszcze jedno PANI PROFESOR jest ta sama od biologi, i od człowieka w środowisku;p;p;p Pozdrawiam;) Ps mam już 28 puszek w może ktoś z wrocka mi podaruje kilka puszek??? Odpowiedz Link Zgłoś