Dodaj do ulubionych

Marsz Równości idzie dalej

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.05, 21:44
bedzie konfrontacja, byc moze burzliwa, ale zasluzona, w obronie praw,
tradycji przeciw mentalnemu natarciu homoseksualizmu.
Obserwuj wątek
    • Gość: bartek Marsz Równości idzie dalej IP: *.pogodne.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:44
      Brawo Grzesiek! Dobra robota! Tak trzymać a zaświeci jeszcze słoneczko nad
      naszym pueblo :)
      pozdrawiam znad morza
      • Gość: Paweł Policyjny serwis informacyjny Prezesa Centrum IP: *.krakow.sint.pl 26.11.05, 21:12
        ///....///
        Policyjny serwis informacyjny Prezesa Centrum ...

Serwis informacyjny Prezesa Niezależnego Obywatelskiego
        Centrum Badania i Monitoringu
        Stopnia Zdeprawowania Demoralizacji i Patologii w Policji .
        Pawła Witkowskiego

TEL. 0 602 318 302 e-mail pablow0@op.pl
        fmpis
        www.fmpis.strefa.pl/forum/viewforum.php?f=9&sid=fb33f8dda728b932a9639847f9ffe8ca
        Wyczyny gangu z Siemiradzkiego 24 i gangu CBŚ - Kraków .
        www.fmpis.strefa.pl/forum/viewtopic.php?t=336&sid=eaa3551ab95bec235c7e2b262d73589e
        Czy znasz właściciela samochodu widocznego na zdjęciu ?
        www.fmpis.strefa.pl/forum/viewtopic.php?t=337
        Przestępcza sitwa - czy tylko w Gdańsku ?
        www.fmpis.strefa.pl/forum/viewtopic.php?t=331
        • Gość: NOP TOLERANCJA - CNOTA LUDZI BEZ PRZEKONAN IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.11.05, 13:07
          Dzis zapraszamy przeciwnikow o godzinie 14:30 pod Empik gdzie zbierać się będą
          przeciwnicy pedałów.
          • Gość: wrowro Re: TOLERANCJA - CNOTA LUDZI BEZ PRZEKONAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 13:40
            Brawo - nie mogę przyjść ale demonstrujecie także w moim imieniu
            siła przebicia lobby zboczeńców jest zatrważajaca pozdrawiam
    • Gość: TOMIX STRACHLIWY PREZYDENT IP: *.wroclaw.mm.pl 25.11.05, 21:49
      PREZYDENT DUDKIEWICZ POWINIEN PODDAĆ SIĘ DO DYMISJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: hrabiaa Re: STRACHLIWY PREZYDENT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:57
        A, Ty się poddaj kuracji odwykowej !! PODDAC DO DYMISJI hehehehehehehehe
      • Gość: gayboy Re: STRACHLIWY PREZYDENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 00:45
        Gość portalu: TOMIX napisał(a):

> PREZYDENT DUDKIEWICZ POWINIEN PODDAĆ SIĘ DO DYMISJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIE PISZE SIĘ "PODDAŁ" a PODAŁ do dymisji buraczku... Pozdrowienia z Bydgoszczy!
        • Gość: Apasz pisze sie PEDAŁ IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.11.05, 08:18
          • 1normalnyczlowiek Re: pisze sie PEDAŁ 26.11.05, 20:16
            A jąkała może napisać "peddał". Jak się zabroni będzie miał prawo zorganizować
            demonstrację.
    • Gość: pan Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:51
      Brawo Heteroseksualny Robotniku z Gdyni! Tylko po co przyjechałeś do tego
      miasta nacierających ciot mentalnych?*
      *chociaż nie wiem co to znaczy, jak mi Bóg miły
      • 1normalnyczlowiek Marsz Równości przekroczył granice, Nie wraca.Uff 26.11.05, 20:35
        Gość portalu: pan napisał(a):
        > Brawo Heteroseksualny Robotniku z Gdyni! Tylko po co przyjechałeś do tego
        > miasta nacierających ciot mentalnych?*
        > *chociaż nie wiem co to znaczy, jak mi Bóg miły

Co pół zdania kłamiesz. Wy wszyscy tacy jesteście?
    • Gość: hrabiaa Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:58
      To przez Ciebie renta mojego dziadka wynosi 600 zł. Musisz mendo dopłacic, za
      twe wybryki
      • Gość: pan Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:10
        Przez kogo? Przezemnie czy robotnika z gdyni?
        • Gość: hrabiaa Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:51
          Przez ROBOLA z Gdyni. Gdynię, to on widział na pocztówce, gdy mu z obozu
          pionierskiego brat wysłał.
    • Gość: kolo lolo przynajmniej wladze miasta we Wroc. sa normalne IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 25.11.05, 23:35
      nie bede w niedziele bo jestem hetero ale przyszedlbym gdyby zabroniono :)
      • ciotka.helmuta Re: przynajmniej wladze miasta we Wroc. sa normal 25.11.05, 23:53
        Gość portalu: kolo lolo napisał(a):

> nie bede w niedziele bo jestem hetero ale przyszedlbym gdyby zabroniono :)

Heterą, to jest żona mego sąsiada
        • Gość: jojojo [...] IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 26.11.05, 06:34
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Maruch [...] IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.11.05, 08:06
            • Gość: Apasz Re: za tydzien parada zoofilli!!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.11.05, 08:21
              A ty pedofilu siedz w domu i sie nie wynurzaj ! bo nowy dwor wielkim osiedlem
              nie jest .

• dfgfdg Re: za tydzien parada zoofilli!!! 26.11.05, 11:22
                Gość portalu: Apasz napisał(a):

> A ty pedofilu siedz w domu i sie nie wynurzaj ! bo nowy dwor wielkim osiedlem
                > nie jest .

A ty stul pysk faszystowska swinio! I najlepiej wypie..j z tego miasta.
                • Gość: Apasz moze ty mnie wygonisz IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.11.05, 14:23
                  co moze sprobujesz ... to co na amfi dzisiaj ?
                  • Gość: Student PWR Re: moze ty mnie wygonisz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 20:12
                    Popieram wszystkich anty-homo. Niech już siedzą w swoich norach i robią co chca,
                    ale niech nie propaguja swojej choroby, zboczenia czy zwyczajnego nieudacznictwa
                    w znalezieniu normalnego partnera. Niech zyją, sama natura ma na nich sposob -
                    nie mogą sie rozmnażać, niech więc wyginą śmiercią naturalną, ale niech nie
                    probują 'unormalniać' swojej dewiacji i próbować 'agitować' nowych zboczeńców !!
              • Gość: byly student Re: za tydzien parada zoofilli!!! IP: 155.94.70.* 26.11.05, 15:54
                Twoje slowa oceniaja cie idealnie. Nie myslisz o kandydowaniu na lidera?
            • Gość: byly student Re: za tydzien parada zoofilli!!! IP: 155.94.70.* 26.11.05, 15:52
              doskonaly komentarz!
              idealnie opisujacy taka oblude
          • seledynowa pod przewodnictwem niejakiego JOJOJO? n/t 26.11.05, 19:45

• Gość: Apasz [...] IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.11.05, 08:24
      • dfgfdg Re: Wrocław mowi NIE - pedałom i pedofilom ! 26.11.05, 11:23

> Ja mysle ze nie uda wam sie ten spacer , a politycy z lewicy to sie juz
        > kompletnie skompromitowali teraz prawa dla pedałów pózniej dla pedofili co
        > bedzie następne ???

Kolejny debil bez mozgu ktory nie rozumie o co tak naprawde chodzi...
        • Gość: Apasz to moze mi wyjasnisz IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.11.05, 14:22
          jest szansa , moze mi wyjasnisz
          • piast9 Re: to moze mi wyjasnisz 26.11.05, 14:45
            Nie rozumiem tej nienawiści, porównywania do pedofili czy zoofili.
            Homoseksualiści robią TO ze sobą nawzajem, nie robiąc niezainteresowanym
            krzywdy. Co mi do tego z kim oni chodzą do łóżka?

Może to jest niezgodne z czyimś światopoglądem, tylko skąd pewność, że tego
            kogoś światopogląd jest jedynie słuszny? Nawiasem mówiąc zdaje mi się, że ten
            światopogląd zabrania nienawiści do kogokolwiek.
      • Gość: byly student Re: Wrocław mowi NIE - pedałom i pedofilom ! IP: 155.94.70.* 26.11.05, 15:57
        Nastepnie bedzie manifestacja przeciw yntelygencji, ktorej jestes godnym
        reprezentantem.

/PS:co cie interesuje kto i z kim sypia? pilnuj lepiej swojej reki, zeby sie
        czasem nie puscila ;)
    • Gość: baca Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 26.11.05, 08:43
      DO FRASYNIUKA!!! jak tak bardzo przestrzegasz prawo to najpierw usuń swoje i
      kolegów podobizny z okresu wyborów.Obrzydzenie mnie bierze jak widzę mordki z
      pd.
      • Gość: Zuzia Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 14:10
        Znowy już po raz drugi wykasowali posty z tego forum.
    • pogromcaidiotow Re: Marsz Równości idzie dalej 26.11.05, 09:00
      Podniecajcie sie dalej tematami zastepczymi. Oczywiscie sa one najwazniejsze
      dla istnienia kraju. Przeciez bezrobocie, bieda, masowa emigracja mlodziezy,
      krwiozerczy fiskalizm, korupcja itd., sa niczym przy sporze zbiorowym, czy
      Polak homoseksualista, Polak majacy odmienne zdanie niz wiekszosc, ma prawo zyc
      wedlug swoich zasad i je bronic w "milujacej inaczej" katolickiej Polsce. Nie
      mowiac, o wkladaniu do jednego worka pederastow, zoofilow itd z onanistami,
      fetyszystami, homoseksualistami itd. Roznica jest jedna, a jest nia swiadomy
      wybor i zezwolenie po obu strona na akt seksualny, co w przypadku niedojrzalego
      dziecka, dzialajacego instyktownie zwierzecia nie ma miejsca, a ma je miedzy
      dwoma doroslymi osobnikami jednej plci. Coz i tak nie wierze, ze Krucjata
      majaca na celu odciagniecie Polakow od prawdziwych problemow naszego panstwa,
      sie kiedys zakonczy. Bawcie sie dalej "dzieci", wrog wasz zaciera rece (chyba,
      zeby przyjac, ze najgorszym waszym wrogiem jestescie sobie sami). Pozdrawiam i
      zycze niezapomnianych wrazen i jednym i drugim.
      • yunan5 Re: Marsz Równości idzie dalej 26.11.05, 09:43
        Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości! Cóż. Strasznie jest nie móc zagłuszyć
        wyrzutów sumienia! Może właśnie o to chodzi tym, którzy najgłośniej krzyczą nie
        wiedząc o czym krzyczą? Im wystarczy rzucić hasło i już jest dobrze! Psychoza
        tłumu działa i ma się doskonale! Bić geja? Fantastycznie! Tylko kto to jest gej?
        Acha -gej to pedofil! Mówili w TV. Wystarczy teraz podać to dalej. Jak w głuchym
        telefonie! I już nie pamiętamy, że głosowaliśmy na durniów, którzy nas
        oszukali/oszukują, już zapominamy (albo przemilczamy) że co noc wchodzimy na
        czaterię (z ciekawości albo i nie)! Już nie jest ważne, że nie mamy kasy i nie
        mamy gdzie mieszkać a to co politycy nam obiecywali przed wyborami... Ech, psu
        na budę się to nie zda! Byle wyrzuty sumienia zagłuszyć! I mieć tematzastępczy!
        Ot co!
    • gruner Re: Marsz Tych Którzy Preferuja Loda 26.11.05, 09:54
      dzisiaj bedą manifestowali panowie, którzy lubią, jak im inni panowie wkładają
      członka do odbytu. Dziwne preferencje, ale podobno to nie jest żadne zboczenie.
      Ja lubię, kiedy mi panna robi loda. Czy dla mnie też ktoś zorganizuje marsz?
      może za 2 tygodnie w Rynku, co?
      :-)
      • Gość: buuu Re: Marsz Tych Którzy Preferuja Loda IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 27.11.05, 17:17
        A ja przyjde z moją ukochaną owieczką...
        Mogę????
    • push.sp cenzura na forum! 26.11.05, 09:58
      niech sobie wlodarze miasta rodem z PO zabiora swoich kumpli pedalow do domu i
      urzadza sobie orgie za prywatne pieniadze a nie zatrudniaja policje i straz
      miejska do pilnowania bandy zboczencow za publiczne pieniadze!

prezydent miasta publicznie dlon sobie sciska z biskupem a zezwala na marsze
      zboczencow!

a moze biskup popiera sodomie!

moze inna kampanie - "pederasta - moj przyjaciel od kołyski!"

• yunan5 Re: cenzura na forum! 26.11.05, 10:07
        Wyjaśnienie: Pedały masz przy rowerze, manifestować jutro będą geje i lesbijki
        (homoseksualiści) a "pedofil" to był ten biskup z Poznania. Pamiętasz? Ten co
        lubił dzieci. Rozjaśniło ci się w małym rozumku? Nie sądzę, ale trudno.
        • Gość: xor Re: cenzura na forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:12
          jakis dobrze poinformaowany pedal!
          • yunan5 Re: cenzura na forum! 26.11.05, 10:14
            Oczytany, kretynie!
            • Gość: xor Re: cenzura na forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:16
              coz za epitet!
              jak to sie ma do wczesniejszych pseudointelektualnych popluczyn?
            • Gość: xor Re: cenzura na forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:17
              lec do sklepu - wazelina juz sie konczy!
              • yunan5 Re: cenzura na forum! 26.11.05, 10:25
                1) Nie mam zamiaru brać udziału w ordynarnej chamówie!
                2) Podtrzymuję to, co napisałem wyżej -nawet jeśli komuś wydaje się to
                pseudointelektualnymi popłuczynami!
                3) Proponuję zastanowić się zanim się cokolwiek napisze. Bo potem głupio i wstyd
                (nawet przed samym sobą).
                4) Wazeliny nie komentuję. Skomentuj ją sam. Zobaczysz jak będzie śmiesznie!
                Ludzie na forum pozrywają boki!

• Gość: byly student Re: cenzura na forum! IP: 155.94.70.* 26.11.05, 16:03
                  wyboraz sobie, ze ja z tego chama juz zrywam boki!

jak to mowia "z glupoty trzeba sie smiac..."
        • Gość: 4428 Re: cenzura na forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:14
          ta...
          nie Cygan tylko Rom
          nie pedal tylko gej kochajacy inaczej...

• yunan5 Re: cenzura na forum! 26.11.05, 10:17
            Zdecyduj się: albo gej albo kochający inaczej!
          • jana2706 Re: cenzura na forum! 26.11.05, 10:19
            dajcie innym zyc tak,jak chca,to ich zycie,przestancie wlazic wszystkim do
            lozka,a spacerowac po miescie moze kazdy,oby nie zabijal,nie okradal,nie
            kaleczyl,nie klął...
            • Gość: xor Re: cenzura na forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:21
              a niech zyja! we wlasnym domu - a nie na ulicy manifestuja swoja degeneracje!
              • Gość: intasie Polska Iranem Europy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.11.05, 10:47
                Problemem nie są nawet złe władze, które zabraniają demonstracji.
                Problemem jest homofobiczne i faszystowskie społeczeństwo, które to popiera i
                które się potem jeszcze obraża, gdy odmawia im się (słusznie) prawa do bycia
                Europejczykiem. To nowa Europa. Nie z czasów Mieszka i Ottona.
                Ciemnogród i tyle.
                • Gość: Marucha Re: Polska Iranem Europy IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.11.05, 11:11
                  Moi mili onaniści wszechpolacy - zauważam, że wy również powinniście siedzieć w
                  domu, Każde wasze wyjście to istna manifestacja głupoty. Nie jestem
                  zwolennikiem manifestowania ekshibicjonizmu. Tym ludziom jednak chodzi o
                  elementarne zasady szacunku dla bliźniego. Niestety na manifestowanie głupoty
                  mówię wielkie NIE. Siedźcie więc lepiej w domku i onanizujcie się po cichu
                  przed komputerkiem. Tylko przed paciorkiem umyjcie ręce.
                  • Gość: Apasz Re: Polska Iranem Europy IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.11.05, 15:31
                    Ja mysle ze ty lepiej siedz w domku kup troszke wazelinki w polomarkecie lub
                    lidlu zapros sobie jakiegos zboczka podobnego do ciebie niech ci z dupy zrobi
                    jesien sredniowiecza .. po wszystkim puscisz wielgachnego bąka choc nikt go nie
                    usłyszy napewno go poczujemy .. :(

Pedały do Iranu a niech Polska zostanie w Europie !
                    • Gość: byly student Re: Polska Iranem Europy IP: 155.94.70.* 26.11.05, 16:10
                      A co cie interesuje z kim sypia i jak to robi i z kim. Moze nie zyczy sobie
                      wtracania sie do jego wazeliny itd.
                      Jesli tobie sie to nie podoba to zorganizuj swoja manifestacje i powiedz, co ci
                      lezy na duszy, jesli rozmowa przy konfesjonale nie wystarczy.
                      Dziwi mnie nie, ze lump z wyboru - smierdzacy, pijacy a czasem rowniez taki
                      ktory kradnie tak cie nie oburza jak ten ktory uczciwie placi podatki i
                      wychodzi kulturalnie aby zaprotestowac swoja odmiennosc.

Dajcie im w spokoju zyc i NIC WAM DO CHOLERY do ich spraw jesli nie wyrzadzaja
                      nikomu krzywdy!
                      • Gość: adonis Re: Polska Iranem Europy IP: *.pwsz.legnica.edu.pl / *.pwsz.legnica.edu.pl 26.11.05, 16:26
                        Dajcie im w spokoju zyc? a czy oni nam dają? Nie, nachalnie i natrętnie
                        wciskają się wszedzie, media, prasa, marsze. Wymiotowac sie chce.
                      • Gość: Apasz Re: Polska Iranem Europy IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.11.05, 17:05
                        Nie interesuje mnie dopuki nie wychodzą z tym na ulice i nie lansuje swojego
                        pedalskiego zachowania :( . Tolerancja ma swoją granice , polityczna poprawnosc
                        to rak ktory toczy europejską demokracje :(
                        • neti13 Re: Polska Iranem Europy 26.11.05, 17:10

> Nie interesuje mnie dopuki nie wychodzą z tym na ulice i nie lansuje swojego
                          > pedalskiego zachowania :( . Tolerancja ma swoją granice , polityczna
                          poprawnosc
                          > to rak ktory toczy europejską demokracje :(

Nie wiem po jakiego grzyba ten marsz , ale wypowiedzi przeciwnikow sa
                          powalajace. Nie wierze , ze mozna kogos tak nienawidziec tylko dlatego , ze spi
                          z osobnikiem tej samej plci ;)
                          • Gość: Apasz powiem ci jedno IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.11.05, 17:17
                            powiem ci jedno i niech to zakonczy dyskusje i spotkamy sie po przeciwnej
                            stronie barykady ;)

- powiedz swojemu synowi ze tez moze sypiac z facetami to bedzie dobry test na
                            twoją tolerancje

.
                            • neti13 Re: powiem ci jedno 26.11.05, 17:26

> powiem ci jedno i niech to zakonczy dyskusje i spotkamy sie po przeciwnej
                              > stronie barykady ;)
                              >
                              > - powiedz swojemu synowi ze tez moze sypiac z facetami to bedzie dobry test na
                              > twoją tolerancje
                              >
                              > .
                              Tolerowac nie znaczy popierac ;)
                              • Gość: Apasz Re: powiem ci jedno IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.11.05, 17:39
                                Więc nie popierasz :)
                                ja tez toleruje ale moja granica tolerancji jest znacznie mniejsza niz twoja
                                uwazam niech sobie pedały siedzą w domu i ...... dopisz sobie co chcesz ;)
                                Ale niech nie lasują swojojej dewiacji sexualnej , nie dajmy sie terroryzowac
                                przez tak nieliczną grupe :( dowodem na nieliczną sa te marsze w krakowie i
                                poznaniu 150 do 300 osob od kiedy to normą jest margines a nie ogoł.

dzisiał pedały , jutro pedofile a pojutrze .... :(
                                • neti13 Re: powiem ci jedno 26.11.05, 18:07

> Więc nie popierasz :)
                                  > ja tez toleruje ale moja granica tolerancji jest znacznie mniejsza niz twoja
                                  > uwazam niech sobie pedały siedzą w domu i ...... dopisz sobie co chcesz ;)
                                  > Ale niech nie lasują swojojej dewiacji sexualnej , nie dajmy sie terroryzowac
                                  > przez tak nieliczną grupe :( dowodem na nieliczną sa te marsze w krakowie i
                                  > poznaniu 150 do 300 osob od kiedy to normą jest margines a nie ogoł.
                                  >
                                  > dzisiał pedały , jutro pedofile a pojutrze .... :(

Mysle , ze za bardzo dramatyzujesz ;)
                                  Przejda , pojda ( zmarzna;). A za tydzien juz nikt o tym nie bedzie pamietal.
                                  pozdr,
                                  • Gość: Apasz obys miał racje ;) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.11.05, 18:09
                                    lepiej zapobiegac niz leczyc ... pamietaj

pzdr.
                                  • Gość: safo Re: powiem ci jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 18:11
                                    Przecież to co nazywacie zboczeniem jest najfajniejsze. Ludzi jest już na
                                    świecie wystarczająco dużo i niekoniecznie trzeba się rozmnażać. Spróbujcie się
                                    raz dobrze zabawić!
                                    • Gość: Apasz jest nas duzo ??? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.11.05, 08:05
                                      na jakim ty swiecie zyjesz ??? chyba trzecim swiecie ...
                          • an_ku No i dlatego powinieneś/powinnaś protestować 26.11.05, 19:08
                            "Nie wiem po jakiego grzyba ten marsz , ale wypowiedzi przeciwnikow sa
                            powalajace. Nie wierze , ze mozna kogos tak nienawidziec tylko dlatego , ze spi
                            z osobnikiem tej samej plci ;)"

Oni domagają się tylko tolerancji i podstawowych praw, a spotykają się z
                            powalającą nienawiscią. Wszyscy trzeźwo myślący - powinniśmy zaprotestować!
                            Myślę, ze gdyby na taki marsz przyszło kilka tysięcy ludzi. Również par
                            damsko-męskich trzymajacych się za ręce, to DURNA młodziez wszechpolska
                            zobaczyłaby ze nie mozna w demokratycznym państwie deptać ludzi, bo ich życie,
                            poglądy się nam nie podobają.
                            To jest ponoć miasto otwartych ludzi, najbardziej tolerancyjnych w Polsce.
                            Ciekawe ilu z nich wybierze się o 15 na Rynek żeby stanąć po właściwej stronie.
                            Szkoda, ze pisze się o tym,, ze to demonstracja ludzi lewicujących. Ja nie mam z
                            lewicą nic wspólnego. Z homoseksualizmem też niee- nie zachwyca mnie widok
                            całujących się panów, ale to nie zanczy ze mam w nich rzucac kamieniem. Ich
                            prawo - ich sprawa. Gdy ktoś narusza ich prawa, to podważa demokratyczne zasady.
                            A na to się nie zgadzam!
                            • neti13 Re: No i dlatego powinieneś/powinnaś protestować 26.11.05, 19:12
                              an_ku napisała:

> "Nie wiem po jakiego grzyba ten marsz , ale wypowiedzi przeciwnikow sa
                              > powalajace. Nie wierze , ze mozna kogos tak nienawidziec tylko dlatego , ze
                              sp
                              > i
                              > z osobnikiem tej samej plci ;)"
                              >
                              > Oni domagają się tylko tolerancji i podstawowych praw, a spotykają się z
                              > powalającą nienawiscią. Wszyscy trzeźwo myślący - powinniśmy zaprotestować!
                              > Myślę, ze gdyby na taki marsz przyszło kilka tysięcy ludzi. Również par
                              > damsko-męskich trzymajacych się za ręce, to DURNA młodziez wszechpolska
                              > zobaczyłaby ze nie mozna w demokratycznym państwie deptać ludzi, bo ich życie,
                              > poglądy się nam nie podobają.
                              > To jest ponoć miasto otwartych ludzi, najbardziej tolerancyjnych w Polsce.
                              > Ciekawe ilu z nich wybierze się o 15 na Rynek żeby stanąć po właściwej
                              stronie.
                              > Szkoda, ze pisze się o tym,, ze to demonstracja ludzi lewicujących. Ja nie
                              mam
                              > z
                              > lewicą nic wspólnego. Z homoseksualizmem też niee- nie zachwyca mnie widok
                              > całujących się panów, ale to nie zanczy ze mam w nich rzucac kamieniem. Ich
                              > prawo - ich sprawa. Gdy ktoś narusza ich prawa, to podważa demokratyczne
                              zasady
                              > .
                              > A na to się nie zgadzam!

Niech sobie maszeruja , a pozostali nie powinni sie mieszac. Dopoki nie robia
                              nikomu krzywdy i nie rzadaja gruszek na wierzbie niech ida sobie w spokoju
                              przez ten swiat ;)
                              • neti13 Re: No i dlatego powinieneś/powinnaś protestować 26.11.05, 19:17
                                żądają* upss
                              • an_ku Nie mieszać się? Czy to wystarczy? 26.11.05, 19:23
                                Jak Hitler gadał a potem pakował Żydów, Romów, Polaków, umysłowo chorych,
                                homoseksualistów itp. do komór to sporo Niemców, Francuzów, Polaków, itp. też
                                uznało, ze nie warto się mieszać.
                                Oczywiscie wiem, ze to przesada, bo Ty chcesz się nie mieszać w to ze jedni będą
                                protestować w sprawie swoich mniejszosciowych i ogólnie demokratycznych praw, a
                                drudzy będą ich obrzucać wyzwiskami w imię nie epatowania zboczoną seksuallnością.
                                Ok, ale stojąc biernie z boku.
                                To łatwe, ale czy na pewno właściwe?
                            • Gość: wrowro Re: No i dlatego powinieneś/powinnaś protestować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 13:43
                              nie chcesz być obrażany to nie obrażaj durna cioto
    • Gość: el_presidente Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 12:26
      O co tak naprawde chodzi w tych manifestacjach? O pedalow czy o wolnosc? Moze mi
      ktos wytlumaczyc?
      A dla NOP jedna rada, lepiej byscie zrobili, gdybyscie olali pedalow i zostali w
      domach. Oni wlasnie licza na rozglos i kontrowersje, dzieki temu beda w tv,
      gazetach. Gdyby nie te wszystkie kontrmanifestacje, to w tv pokazaliby 15sek
      spot, ze grupka 100 osob odbyla gre wstepna na ulicach wroclawia i koniec. Tak
      znowu debaty i najwazniejszy temat w RP.
      • Gość: a. Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.e-net.pl 26.11.05, 14:32
        otóz to marsz dotyczy w głownej mierze wolności a nie gejów i lesbijek. do
        zobaczenia jutro.
        • Gość: adonis Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.pwsz.legnica.edu.pl / *.pwsz.legnica.edu.pl 26.11.05, 16:05
          walka idzie o prawo do malzenstwa, o prawo do adopcji. o podważenie fundamentów
          rodziny, i cywilizacji. NIE, PO STOKROĆ NIE.
    • Gość: FP Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.net.perfekt.pl 26.11.05, 16:05
      We all are free
      • Gość: ADONIS Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.pwsz.legnica.edu.pl / *.pwsz.legnica.edu.pl 26.11.05, 16:08
        czyli co, kolego "free'?
        • arturpio rodzina Adonisa... 26.11.05, 16:41
          Ojciec Adonisa byl rowniez jego dziadkiem.

Dziwna to "rodzina", ktora nam teraz lekcje "moralnosci" rodzaje...
          • Gość: adonis Re: rodzina Adonisa... IP: *.pwsz.legnica.edu.pl / *.pwsz.legnica.edu.pl 26.11.05, 16:49
            odpowiadaj na argumenty, a nie twórz kalamburów słownych.
    • neti13 Re: Marsz Równości idzie dalej 26.11.05, 17:05
      Pedal , to tez czlowiek . Widocznie Pan Bog mial w tym jakis cel , jesli
      stworzyl go wlasnie takim. Moze to " sprawdzian " dla tych , ktorzy teraz
      najglosniej krzycza ? A kto krzyczy ? Polacy , Katolicy ( pozal sie Boze ).
      pozdr.
      • Gość: cavalier Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 17:10
        Młodzieży, spoko. Wile innych, ważnych zadań przed nami, a nie kłócenie się o
        czyjąś seksualność. Opanujcie się ( chyba, że to małolaty zukające sensacji)
    • Gość: Stańczyk Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 17:42
      Marsz równości tych co nie równo maja pod sufitem. Wobec kogo ta równość ?
      Co wspólnego z równością ma zboczenie od normalności ? Zboczenie to nie jest
      cnotą i żadne eufemizmy tego nie zmienią tak jak głupi może być nie mądry czy
      też kłamca mijający sie z prawdą i tak jak inna orientacja seksualna jest
      zboczeniem. Wstręt do ludzi to jest homofobią , np do komunistów. mutantow,
      manipulantów, mataczy. Ta cała heca o równości jest wlaśnie tego wyrazem.
      Życzę wam zdrowia bo na rozum za późnio,a jeśli ktoś zdecydował sie na
      przprawianie sobie garbu uważając to za dar natury no to jest jego wybór ale
      nich nie domaga sie z tego tytułu zachwytu i oklasków bo to jest hypokryzja
    • bischof Re: Marsz Równości idzie dalej 26.11.05, 17:56
      Cóż można powiedzieć ?
      Władze miasta powinny zdawać sobie sprawę z tego, iż obecnie w społeczeństwie
      istnieją wielkie napięcia spowodowane między innymi złą sytuacją gospodarczą.
      Zezwalając na taką demonstracje, biorą na siebie odpowiedzialność za
      ewentualne wyładowania tych istniejących napięć.
      W tym przypadku nie można się schować za tz. frazesem demokracji .
      Bowiem takie demonstracje nie mają wiele z demokracją
      • an_ku to bedzie demonstracja broniąca demokracji-ja idę! 26.11.05, 18:58
        Ty, Bischof, jesteś w ogromnym błędzie.
        Wytłumaczę Ci to spokojnie i na przykładzie:
        ja jestem hetero i lubię spacerowac z moim facetem za rękę po mieście. To dla
        mnie najnaturalniejsze na świecie. Gdybym była w tej stale obecnej na świecie
        mniejszości, która woli ze swoją płcią się wiązać, to też uważałabym ze mam do
        tego prawo. Nie czynię tym krzywdy nikomu. Gdy takich i innych praw odmawiasz
        ludziom w demokratycznym państwie, to mają prawo pokojowo demonstrować!!! Gdy im
        zabraniasz demonstrować, to ja też wyjdę na ulicę, choć bezpośrednio mnie to nie
        dotyczy. Bo jutro możesz zchcieć zabronić mi czegoś, bo Ci się nie spodobam!
        Oni mają prawo do wielu rzeczy.I mogą się go domagać. A demokratycznie wybrany
        sejm i wolne gazety mają prawo o tym pisać. Czy masz co do tego wątpliwości.
        PS
        To nudne ale powtórzę:
        homoseksualizm to nie jest choroba, nie ma go w uznanym przez srodowisko
        lekarskie spisie chorób już od wielu lat. Stale nam towarzyszy i jak sugerował
        Freud głośne oburzenie i odżegnywanie się od "ciot" może być paradoksalnie
        przejawem tłumionego homoseksualizmu, do którego nie chcesz się przynać. Nie
        tłumaczy to wszystkich homofobów ale część na pewno tak. Przemyślcie to!
        • Gość: pan Re: to bedzie demonstracja broniąca demokracji-ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 19:04
          Ale homoseksualiści są potrzebni! Bez nas ludzie by się ubierali fatalnie .
          Żaden heteryk nie potrafi się ładnie ubrać ani urządzić mieszkania! Gdyby
          wszyscy byli hetero było by tak strasznie brzydko jak za komuny!
          • Gość: adonis Re: to bedzie demonstracja broniąca demokracji-ja IP: *.pwsz.legnica.edu.pl / *.pwsz.legnica.edu.pl 26.11.05, 19:42
            an_ku myslisz naiwnie. Wiesz czemu? a kto zakazuje dwom pedziom chodzic po
            ulicy za rękę? Zgoda, ludzie sie dziwnie patrzą, komentują czasem. Myslisz, ze
            marszem sie to zmieni? marszem organizowanym w atmosferze skandalu? marszem w
            koscielne święto, jak to miało miejsce w Krakowie?? Po co taka prowokacja?
            Dlzczego pedzie nie szanują uczuć większej czesci spoleczenstwa? Mniejszosc ma
            terroryzowac wiekszosc? Ktoś tu zwariował. W istocie an_ku nie o spacer za ręke
            tu idzie. Ale o dzieci (adopcja) i małzenstwo. jakie żądania pójdą dalej?
            Eskalacja trwa.
            • an_ku No i co? 26.11.05, 19:51
              No i co z tego. Na razie to żadnej sensownej dyskusji w Polsce na ten temat nie
              ma. Jest tylko zaganianie do kąta i siedziec cicho, bo nie mozemy Wam zapewnic
              spokojnego przemarszu.
              Oczywiście, ze nie tylko o chodzenie za ręke tu chodzi! Przykład był jaskrawy,
              możesz uważać, że naiwny, zeby pokazać, ze to idzie w stronę absurdu. Mają
              siedziec cicho i się nie afiszować, bo tak chce wszechwładny ojciec i Roman
              pospołu i nienawidzący pseudokatolicy.
              Nie o manifestowanie własnej seksualnosci chodzi tylko o prawo do korzystania z
              własnych praw. A takim prawem jest równiez domaganie się debaty nad ich innymi
              prawami. To jasne, ze jak jeden gej trafi do szpitala to jego partner chce mieć
              prawo dowiedzieć sie czy tamten przeżyje, nie? Albo dziedziczenie itp. Nie moja
              sprawa czy mają mieć prawo do małżeństw itp. Zwisa mi to, ale czy nie mogą się
              tego domagac w demokratycznym panstwie. Jak ktoś chce cmentarzy dla psów to też
              moze w tej sprawie podejmować działania, jego sprawa, choć mi zwisa. No ale jak
              mu ktoś zabrani się zrzeszać, demonstriowac itp. choc konstytucja mu to
              gwaratuje, to to jest przegięcie!
              • Gość: adonis Re: No i co? IP: *.pwsz.legnica.edu.pl / *.pwsz.legnica.edu.pl 26.11.05, 20:01
                an-ku...posluchaj, gdzie i kto postawi granicę ich ządaniom? Dostaną rękę,
                zechca całe cialo. O tym sami głosno mowią. małzenstwa, dzieci. Rodziny,
                rozumiesz? Oni chcą miec rodziny z dziećmi. W Hiszpanii Zapatero już im na to
                zezwolił. Dokąd dojdziemy anku? Holandia postawiła na mega maxi tolerancje. Po
                latach życia w raju okazało się, ze to tylko fasada. Pewnych praw społecznych
                nie można naginać do "wolnosci dla wszzystkich i wszzystkiego". Tak upadały
                państwa i cywilizacje. od tego sie zaczyna.
                • Gość: pan Re: No i co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 20:03
                  A co nie mogą mieć dzieci? Bo co ? Lepiej ,żeby były w domach dziecka?
                  • Gość: ado Re: No i co? IP: *.pwsz.legnica.edu.pl / *.pwsz.legnica.edu.pl 26.11.05, 20:08
                    Kolejna demagogia. Skrajnosci. Domy dziecka. Oczywiscie, nie ma w Polsce
                    rodzin, ktore nie mają lub nie mogą miec dzieci, prawda? Jest ich więcej niż
                    homo. Ale ty homo chcesz oddac dziecko:dziecko ktore nie potrafi jeszcze
                    wartosciowac, ale jest dzieckiem: istotą zrodzona z KOBIETY I MEZCZYZNY. KAZDY
                    PSYCHOLOG CI POWIE, ZE DZIECKO POTRZEBUJE PRAWA WYBORU ORAZ OBU TYCH
                    PIERWIASTKOW. A ty im dasz dwoch tatusiów. Wiesz co mówią badania światowe?
                    około 30 procent homo, są homo nabytymi, tzn. wciągniętymi w to, nauczonymi.
                    dziecko to nie zabawka ani produkt do spelniania zachcianki rodziny homo. To
                    czlowiek: istota powstala z kobiety i mezczzyny.
                    • an_ku Re: No i co? 26.11.05, 20:29
                      nie każdy psycholog, nie każdy, ale już mi się nie chce stukać. Dobranoc
                  • neti13 Re: No i co? 26.11.05, 20:14

> A co nie mogą mieć dzieci? Bo co ? Lepiej ,żeby były w domach dziecka?

Nie mam nic przeciw homosksualistom , ale dzieci nie powierzyłabym takiej
                    parze. Never ever !
                    Muszą gdzieś byc te granice tolerancji . Dla mnie właśnie tu się kończy
                    tolerancja i nic na to nie poradzę .
                    • Gość: pan Re: No i co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 20:35
                      Nie mam nic przeciw homosksualistom , ale dzieci nie powierzyłabym takiej
                      > parze. Never ever !
                      Ale powierzyła byś heteroseksualistom, którzy je leją, wykorzystują seksualnie i
                      głodzą i to jest o.k.?
                      • neti13 Re: No i co? 26.11.05, 21:08

> Nie mam nic przeciw homosksualistom , ale dzieci nie powierzyłabym takiej
                        > > parze. Never ever !
                        > Ale powierzyła byś heteroseksualistom, którzy je leją, wykorzystują
                        seksualnie
                        > i
                        > głodzą i to jest o.k.?

Takim też nie ! I nie odwracaj kota ogonem .
                        Myśle , że to jest jeden z tych tematów , ktory zawsze będzie dzielił.
                        Rozumię obawy tej " niedobrej" wiekszości , która się po prostu boi tego
                        zjawiska. Pomińmy tych skrajnych" , co to wszystkiego i wszystkich nie nawidza.
                        Dużo racji mają Ci , którzy pisza o domaganiu się praw przez mniejszości...
                        Popatrzcie na bogate kraje zachodnie . Tam też " ustępowano" , aby nie byc
                        posądzanym o rasizm , brak tolerancji. A efekt jest taki , ze na murzyna ,
                        muzułmanina i resztę tzw. mniejszości nie możesz nic powiedzieć , bo nazwą cie
                        rasista . Takie święte krowy. Może z homo nie będzie tak samo , ale kto to może
                        przewidziec....
                        Za rączkę niech sobie chodzą , niech dziedziczą po sobie , ale od dzieci niech
                        lepiej trzymają się z daleka .
                        Czy jeśli ktoś nie zgadza sie na choćby jeden z ich postulatów jest od razu
                        faszystą , rasistą i Bóg wie kim jeszcze ?

pozdr.
                        • Gość: pan Re: No i co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 21:29
                          Według tego co piszesz to w bogatych krajach zachodnich porządny, biały ,
                          heteroseksualny , chrześcijanin jest teroryzowany przez czarnych, arabów, żydów
                          i homoseksualistów? To mi się to zaczyna podobać! Na razie w Polsce jako
                          mieszkaniec tego kraju czuję się zaszczuty i teroryzowany przez ojca dyrektora ,
                          braci kaczyńskich, buraków ze wsi z leperem na czele, kościół katolicki jako
                          całość i zwolenników czystej polskiej rasy. To ,że w święta kościelne procesje
                          blokują ruch uliczny lansując poglądy sprzeczne z jakimkolwiek rozsądkiem, to
                          co? Jakoś nikt nie protestuje. Jeżeli katolik może mieć dzieci i je wychowywać
                          w takim dość dziwacznym , to jest w porządku, to już homoseksualista nie może. A
                          przecież historia pokazuje, że osoby o takiej orientacji seksualnej dokonały
                          dość dużo dla kultury i nauki. Nie posłała byś dzieci na nauki do Leonarda da
                          Vinci , bo pedał? Ja bym wolał,żeby moje dzieci wychowywał np. Jerzy Waldorff a
                          nie Andrzej Leper i jego wesoła ferajna.A na to się wtym kraju zanosi ito dość
                          realnie.
                          • neti13 Re: do pan ;) 26.11.05, 21:49

> Według tego co piszesz to w bogatych krajach zachodnich porządny, biały ,
                            > heteroseksualny , chrześcijanin jest teroryzowany przez czarnych, arabów,
                            żydów
                            > i homoseksualistów? To mi się to zaczyna podobać! Na razie w Polsce jako
                            > mieszkaniec tego kraju czuję się zaszczuty i teroryzowany przez ojca
                            dyrektora
                            > ,
                            > braci kaczyńskich, buraków ze wsi z leperem na czele, kościół katolicki jako
                            > całość i zwolenników czystej polskiej rasy. To ,że w święta kościelne procesje
                            > blokują ruch uliczny lansując poglądy sprzeczne z jakimkolwiek rozsądkiem, to
                            > co? Jakoś nikt nie protestuje. Jeżeli katolik może mieć dzieci i je
                            wychowywać
                            > w takim dość dziwacznym , to jest w porządku, to już homoseksualista nie
                            może.
                            > A
                            > przecież historia pokazuje, że osoby o takiej orientacji seksualnej dokonały
                            > dość dużo dla kultury i nauki. Nie posłała byś dzieci na nauki do Leonarda da
                            > Vinci , bo pedał? Ja bym wolał,żeby moje dzieci wychowywał np. Jerzy Waldorff
                            a
                            > nie Andrzej Leper i jego wesoła ferajna.A na to się wtym kraju zanosi ito dość
                            > realnie.

Masz rację , ale w taki sposób możemy tak bez końca przelewać z pustego w
                            prożne ;)
                            Uwierz , mieszkalam troche po tamtej stronie Odry i wiem , co mówie.
                            Tak było na początku z mniejszościami narodowymi. Na przykladzie Niemic wiem ,
                            że zbyt wiele ustępstw nie przyniosło nic dobrego. Pełno tam Turków
                            dopominających się o swoje " prawa". Czesto są to zwyczajne lenie , którzy
                            bylejaką pracą się nie pobrudzą .Wyciągają łapki po zasiłki do hojnego państwa
                            i żyją jak pączki w maśle. Niestety nie wolno na nich nic powiedzieć , bo to
                            brak tolerancji , rasizm. A oni obrastają w te swoje piorka;) Mówi się , że
                            zbyt mało zostalo zrobione dla integracji tych społeczności. Tylko zintegruj
                            się z kimś , kto nie chce sie inegrować. Może to nie na temat , co napisałam ,
                            ale jest tu troche podobieństw , przynajmiej w ustepstwach.
                            Pomyśl jak czułoby się takie dziecko w rodzinie homoseksualnej. Czy dasz
                            głowę , że na 100% będzie szcześliwe ? Że nie skrzywdzisz go w ten sposób ,
                            popierając dzis wszystkie postulaty homoseksualistów.Myślę , że to jest zbyt
                            ekstremalne przeżycie . ;)
                            pozdr.
                            • Gość: buu Re: do pan ;) IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 27.11.05, 17:35
                              Jak się czuje takie dziecko, wiem. BARDZO ŹLE!!!!
                              Koleżanka urodziła dziecko , będąc w związku z mężczyzna, rzecz jasna. Potem
                              się jej orientacja poprzestawiała. Zanim sądy unormowały sytuację prawną
                              dziecka, bywało ono raz z matką raz z ojcem. Ojciec, facet samotny, zapewniał w
                              rozsądny sposób dziecku wszystkie potrzeby, z wyjatkiem obecności matki. Kiedy
                              dziecko miało pojechać do matki, stres u niego był widoczny nawet dla kogoś
                              zupełnie niezorientowanego w sutuacji. Płacz, nieprzespane noce,
                              słowa "tatusiu, ja nie chcę;, dlaczego muszę iść do mamy?" i podobne.
                              Skąd się to wzięło? Ano stąd, że mamusia mieszka z inną kobietą, że dziecko (
                              wynika z jego opowiadań) najprawdopodobniej było świadkiem jakichś nietypowych
                              zachowań, że było zaniedbywane, bo matka czas poswiecała nowej partnerce...
                              Po powrocie do ojca sytuacja pomału wracała do normy. Jednak czy spustoszenia w
                              psychice dziecka dadzą się wyleczyć? Czy dziecko zapomni o traumie i czasach,
                              kiedy musiało mieszkać z dmoma mamusiami? Wątpię...
                              Dziecko nie jest zabawką. To istota wrażliwa, a dzieci są znakomitymi
                              obserwatorami życia. Natychmiast wyłapują wszelkie niezgodności. A potem
                              zamęczają takie "inne" dziecko do upadłego... Czy o to chodzi?
                    • Gość: Apasz a widzisz :) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.11.05, 08:10
                      stoj dalej z boku i patrz za chwile bede chciali wiekszych praw .... i wtedy
                      przebudzisz sie ....

pzdr.
                  • an_ku Prawo do dyskusji - o to chodzi! 26.11.05, 20:22

O to właśnie chodzi. Jest pogląd A i pogląd B, ja ich nie oceniam. Wysuwajmy
                    argumenty, a nie obrzucajmy się łajnem. Nawet jeśli grupa A chce praw jakich nie
                    chcesz im przyznać, to czy to znaczy ze nie mogą pokojowo demonstrować w sprawie
                    tych i innych swoich rządań? Zabraniając idziesz w stronę totalitaryzmów.
                    Pierwsze niepokojące objawy. Trzeba głośno krzyczec gdy ktoś gwałci demokrację,
                    zeby nie obudzić się za późno, gdy ktoś zacznie gwałcić nas.

Ja już Was zostawiam. Miłej rozmowy życzę. Do jutra, na Rynku!
                    • Gość: an_ku Re: Prawo do dyskusji - o to chodzi! IP: *.pwsz.legnica.edu.pl / *.pwsz.legnica.edu.pl 26.11.05, 20:33
                      Oni obrzucają każdego błotem faszyzmu, kto tylko ma inne zdanie na ten temat.
                      Popis tolerancji i klasy ludzi, ktorzy mają gęby pełne tolerancji.
          • kucharz_albert Re: to bedzie demonstracja broniąca demokracji-ja 26.11.05, 20:50
            To niby za komuny nie bylo pedałów???
            Poza tym kto miał gust i kasę to umiał się ładnie ubrać i urządzić sobie
            mieszkanie, zresztą FACET, który chce to uczynic wynajmuje w tym celu PANIĄ
            dekorator wnętrz bucu.

DEMOKRACJI TAK PEDAŁOM NIEEE!!!!!!
        • bischof Re: to bedzie demonstracja broniąca demokracji-ja 26.11.05, 22:28
          > Ty, Bischof, jesteś w ogromnym błędzie.
          > Wytłumaczę Ci to spokojnie i na przykładzie:
          > ja jestem hetero i lubię spacerowac z moim facetem za rękę po mieście. To dla
          > mnie najnaturalniejsze na świecie. Gdybym była w tej stale obecnej na świecie
          > mniejszości, która woli ze swoją płcią się wiązać, to też uważałabym ze mam
          do
          > tego prawo. Nie czynię tym krzywdy nikomu. Gdy takich i innych praw odmawiasz
          > ludziom w demokratycznym państwie, to mają prawo pokojowo demonstrować!!!
          > Gdy im
          > zabraniasz demonstrować, to ja też wyjdę na ulicę, choć bezpośrednio mnie to
          > nie dotyczy.
          > Bo jutro możesz zchcieć zabronić mi czegoś, bo Ci się nie spodobam!
          > Oni mają prawo do wielu rzeczy.I mogą się go domagać. A demokratycznie
          > wybrany
          > sejm i wolne gazety mają prawo o tym pisać. Czy masz co do tego wątpliwości.
          >
          Masz mały problem „an_ku „
          Nie widzisz różnicy między prawami natury a prawami ustalonymi przez ludzi.
          Te pierwsze są nie do zmienienia , natomiast te drugie są zmienialne.
          Prawa natury nie można zmienić i ustalić w demokratyczny sposób, kto tego nie
          rozumnie ma bardzo ograniczony horyzont myślowy .
          Co do demokracji , to ustrój w którym rządzi większość ( wybory).
          Jeśli spojrzymy na substancję społeczną , to w tej substancji jest tylko
          mały procent ludzi potrafiących kreatywnie myśleć . Tak było zawsze.
          A więc ludzie myślący należą do mniejszości wyborców. Z tego prosty wniosek ,
          oni mają niewielki wpływ w procesach demokratycznych.
          I jak historia nam pokazuje, człowiek wielokrotnie sam sobie wyrządzał
          krzywdę . Oczywiście myśląc iż on chce dla społeczeństwa uczynić dobro.
          Z tego co można wywnioskować, to Ty nie bardzo jesteś świadoma iż zjawisko
          homoseksualizmu to schorzenie polegające na zaburzeniu w orientacji seksualnej.

Matka natura obdarzyła nas pewnymi zachowaniami, które zapewniają nam
          przetrwanie naszej rasy.
          Do nich należą między innymi uczucia kierowane do płci przeciwnej , z których
          to wypadkową może być życie seksualne .
          Taka konstelacja zapewnia optymalny rozwój owoców tego życia seksualnego,
          dzieci .
          Rodzina jest nie tylko prokreacyjną komórką społeczną , ale również nośnikiem
          kultury i tradycji .
          We Wrocławiu homoseksualiści demonstrowali z plakatami na których widniały
          napisy
          "Ona + Ona i On + On = normalna rodzina".

Jak daleko są ci ludzie, dotknięci zaburzeniem w orientacji seksualnej,
          oddaleni od normalności.
          Jakkolwiek nie jest, społeczna rola ich, jak widać, ogranicza się do
          podkopywania fundamentów społecznych . Próbują oni uświadomić społeczeństwo iż
          ONI mogą tworzyć komórkę prokreacyjną , rodzinę.
          Biedacy są nie świadomi iż słowo „rodzina” jest pochodną rodzenia . A więc
          wydawania na świat potomstwa.

Poza tym nadużywają oni słowa TOLERANCJA, nie bardzo wiedząc co słowo to
          oznacza.
          Dla nich kto nie zgadza się z ich poglądami, jest po prostu nietolerancyjnym,
          jak to oni mówią HOMOFOBEM.
          >
          > To nudne ale powtórzę:
          > homoseksualizm to nie jest choroba, nie ma go w uznanym przez srodowisko
          > lekarskie spisie chorób już od wielu lat. Stale nam towarzyszy i jak ugerował
          > Freud głośne oburzenie i odżegnywanie się od "ciot" może być paradoksalnie
          > przejawem tłumionego homoseksualizmu, do którego nie chcesz się przynać.
          >
          Takie błędne wnioski wyciąga wiele ludzi.
          Homoseksualizm został skreślony z księgi chorób WHO, ponieważ był on tam
          zaszeregowany do chorób psychicznych. Na co uczeni nie mogli się zgodzić.
          Dzisiaj wiemy iż zaburzenie w orientacji seksualnej ma wiele źródeł
          biologicznych i socjalnych.
          Co do Freuda , to wiele jego teorii jest trafnych, a jeszcze więcej po
          rozwoju psychoanalityki okazało błędne.
          Jakkolwiek nie jest, Freud zbudował tylko fundamenty tej dziedziny nauki .

• Gość: pol Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 21:46
      przez bande pedalow,ktorzy kalają swiety dzien poswiecony Bogu manifestujac
      swoje zboczenie. Mam prawo DEMOKRATYCZNE do swietowania niedzieli zgodnie z
      wlasnymi przekonaniami!!! pedalska demonstracja narusza moja wolnosc
      religijna!!!
      • 1normalnyczlowiek Marsz Równości przekroczył granice, Nie wraca.Uff 26.11.05, 23:11
        O 15 niech marzną tylko ci, którzy uwierzyli, że jest to marsz równości.
        Naprawdę jest to marsz homoseksualistów szukających wsparcia m.in. u
        niepełnosprawnych, by zdobyć rozgłos i nienależne przywileje.
        • bischof Re: Marsz Równości przekroczył granice, Nie wraca 27.11.05, 10:20
          Faktycznie marsz równości to marsz homoseksualistów i heteroseksualistów nie
          zdających sobie sprawę z tego co robią. Wielu heteroseksualistów zwiedzionych
          pięknymi słowami jak
          Wolność, Demokracja, Równość itd. wspiera ludzi cierpiących na zaburzenia w
          orientacji seksualnej.
          Jak się przyjrzymy dokładniej argumentom homoseksualistów , to widzimy iż te
          argumenty mają za zadanie stworzyć zasłonę dymną nad prawdą.
          Wyszukiwanie sobie takich grup dotkniętych prześladowaniami jak np. żydzi ,
          inwalidzi i inne mniejszości , i przyrównywanie się do nich , jest po prostu
          oznaką ograniczenia umysłowego.
          Pederaści są niczym innym jak ludźmi cierpiącymi na zaburzenie w orientacji
          seksualnej.
          Skutki tego zaburzenia mają daleko idący wymiar społeczny .
          Szczególnie widać to gdy spojrzymy na żądania homoseksualistów, żądania które
          mają destruktywne działanie w organizmie społecznym.
          Nie należy się więc dziwić iż te żądania spotykają się z oporem społecznym.
          Co do decyzji Dutkiewicza to uważam ją za bardzo kontrowersyjną, zresztą nie
          mam dobrego zdania o tym populistycznym człowieku.
          • bischof Re: Marsz Równości przekroczył granice, Nie wraca 27.11.05, 12:14
            Najgorsze jest jednak to w decyzji Dudkiewicza , iż dał on możliwość
            wszelkiego rodzaju ekstremistą wyżycia się na homoseksualistach .
            Mogą się oni podszyć pod tz. normalnych obywateli, i w ten sposób wyżyć swoje
            kompleksy na homoseksualistach.
            Jestem przekonany iż nie należy walczyć z homoseksualistami, należy walczyć
            ze zjawiskiem homoseksualizmu poprzez uświadomienie społeczeństwa .
            Wielu bowiem nieświadomych ludzi myśli iż to akceptacja homoseksualizmu wiąże
            się z postępem XXI wieku.

Prawda jest taka iż własność homoseksualna jest atrakcyjna z gospodarczego
            punktu widzenia.
            W przeciwieństwie do tej własności jest np. kobieta mająca dziecko.
            Homoseksualiści mają w sobie znacznie większy potencjał gospodarczy. Nie
            mając obowiązków rodzinnych np. związanych z wychowaniem dzieci , mogą
            bezgranicznie angażować się w procesy gospodarcze. I tak w świecie gdzie od
            człowieka wymaga się optymalnego zaangażowania się w gospodarkę , mają oni
            więcej do powiedzenia.
            Obecnie lobby homoseksualne urosło w taką siłę, która niszczy społeczne
            organizmy od wewnątrz . Przekręcają oni rzeczywistość i nie dopuszczają ,
            przez manipulację faktami , do
            obiektywnego obrazu tej rzeczywistości.
            Tych hetero, lecących na ślepo za krzyczącymi homoseksualistami sloganami
            wolności, równości, demokracji uważać można za ofiary błędnego postępu.
            Homoseksualista to człowiek cierpiący na zaburzenia w orientacji seksualnej, a
            nie tak jak niektórym się wydaje, iż to inna seksualność człowieka.
            Człowiek ma tylko jedną seksualność , i ta jest konformistyczna z prawami
            natury .
            Natomiast człowiek ma także wiele różnych zboczeń i zaburzeń .
            Jedno z nich to zaburzenie w orientacji seksualnej, homoseksualizm.

• seledynowa łomatko po raz drugi! 27.11.05, 12:26
              Łysenko do kwadratu!!!
              zapomniałes dostrzec jeden biologiczny fakt, że
              homoseksualizm to inna orientacja seksualna o stałej od lat liczebnosci w
              populacji
              od dawien dawan to 5% społeczeństwa woli wiązac się emocjonalnie z partnerem
              tej samej płci
              I jako takie jest to zjwisko ze wszech miar NATURALNE
              I tym, że nie jest głosza uprzedzeni do inności dość agresywni zazwyczaj
              osobnicy - i to oni wystepuja przeciwko prawom natury ;-)
              • bischof Re: łomatko po raz drugi! 27.11.05, 15:42
                seledynowa napisała:

> Łysenko do kwadratu!!!
                > zapomniałes dostrzec jeden biologiczny fakt, że
                > homoseksualizm to inna orientacja seksualna o stałej od lat liczebnosci w
                > populacji
                > od dawien dawan to 5% społeczeństwa woli wiązac się emocjonalnie z partnerem
                > tej samej płci
                >
                Po pierwsze ten fakt nie musi być biologiczny , ale np. socjalny.
                Po drugie to nie inna orientacja seksualna , ale to zaburzenie w orientacji
                seksualnej.
                Po trzecie wiązanie się emocjonalnie z osobnikiem tej samej, płci nie jest
                jeszcze homoseksualizmem. Wielu heteroseksualistów ma prawdziwych przyjaciół
                tej samej płci, z którymi są emocjonalnie powiązani.
                >
                > I jako takie jest to zjwisko ze wszech miar NATURALNE
                > I tym, że nie jest głosza uprzedzeni do inności dość agresywni zazwyczaj
                > osobnicy - i to oni wystepuja przeciwko prawom natury ;-)
                >
                W tym wszystkim jest tylko jedno naturalne, ale na pewno nie to o czym Ty
                piszesz „seledynowa”. A mianowicie to jest naturalne iż matka natura broni się
                od takiego rodzaju zboczeńców .
                Słabe jednostki ludzkie przez naturę są redukowane .
                Wszelki błędny rozwój populacji ludzkiej nie podlega ocenie demokratycznej ,
                ale surowym prawą natury.
                • seledynowa Bischop... :-( 27.11.05, 17:19
                  matka natura jest w tym wypadku bardzo łaskawa i tolerancyjna ;-)
                  gdyby nie była to zjawisko homoseksualizmu zniknełoby z powierzchni Ziemi, a
                  tak od stuleci trzyma się na stałym poziomie

Bischop, Twoje uprzedzenia nie moga stanowic podstawy do
                  wnioskowania ....logika sie kłania no i wyraxnie szwankuje poziom wiedzy w
                  temacie tak goraco przez Ciebie krytykowanym

Jesli chcesz coś zwalczać ...poznaj najpierw istotę przedmiotu walki ;-)
                  a Ty zdradzasz tu swoją niewiedzę
                  • bischof Re: Bischop... :-( 27.11.05, 17:54
                    seledynowa napisała:

> matka natura jest w tym wypadku bardzo łaskawa i tolerancyjna ;-)
                    > gdyby nie była to zjawisko homoseksualizmu zniknełoby z powierzchni Ziemi, a
                    > tak od stuleci trzyma się na stałym poziomie
                    >
                    Co za interpretacja.
                    Wszelkiego rodzaju nienormalności są przez naturę korygowane i występują od
                    dawna.
                    Gdyby nie było tej korektury świat byłby zdominowany przez dewiantów .
                    Tak jednak nie jest .
                    Homoseksualizm jest niczym innym jak błędem biologiczno-socjalnym wywodzącym
                    się z ognisk heteroseksualnych. Z tego wynika że był zawsze , i będzie zawsze.
                    Tak jak to ludzie byli w przeszłości dotknięci różnymi chorobami , tak jest i
                    teraz.
                    >
                    > Bischop, Twoje uprzedzenia nie moga stanowic podstawy do
                    > wnioskowania ....logika sie kłania no i wyraxnie szwankuje poziom wiedzy w
                    > temacie tak goraco przez Ciebie krytykowanym
                    >
                    Nie mam żadnych uprzedzeń do homoseksualistów, nie dam się jedynie przekonać
                    co do normalności tego zjawiska. Homoseksualizm jest zaburzeniem w orientacji
                    seksualnej.
                    Podobnie jak inne zaburzenia ma prawie analogiczne źródła.
                    Homoseksualizm nie jest więc inną seksualnością , ale zboczeniem seksualnym.
                    >
                    > Jesli chcesz coś zwalczać ...poznaj najpierw istotę przedmiotu walki ;-)
                    > a Ty zdradzasz tu swoją niewiedzę
                    >
                    Materię zjawiska homoseksualizmu znam doskonale, natomiast odnoszę wrażenie iż
                    Ty jesteś dotknięta tym zboczeniem. Tak rozpaczliwie bronisz stanowiska
                    homoseksualistów iż nie potrafisz przy tym logicznie wyciągać wnioski. Albo
                    jesteś pod wpływem jakiś substancji narkotycznych ?
                    • seledynowa Re: Bischop... :-( 27.11.05, 17:59
                      a ty jak ta nakrecona katarynka ..dalej swoje i klapy na oczach :-(

a miej se te swoje ułomne przekonania i niech cie los chroni przed ...własnym
                      homoseksualizmem czy twoich najbliższych ...choć pewnie to zmusiłoby Cie do
                      weryfikacji pogladów i zdjęcia klapek z uprzedzonych oczu i uszu

Przypominasz mi moja krewną-staruszkę, która uparcie twierdziła, ze choroby sa
                      z przeciągów, a nie z żadnych bakterii i wirusów, bo "jak można zachorowac od
                      czegos, czego nie widać???"
                      nawet profesor medycyny nie dałby rady staruszce tego wytłumaczyć ;-)
                      • bischof Re: Bischop... :-( 27.11.05, 18:40
                        seledynowa napisała:

> a ty jak ta nakrecona katarynka ..dalej swoje i klapy na oczach :-(
                        >
                        > a miej se te swoje ułomne przekonania i niech cie los chroni
                        przed ...własnym
                        > homoseksualizmem czy twoich najbliższych ...choć pewnie to zmusiłoby Cie do
                        > weryfikacji pogladów i zdjęcia klapek z uprzedzonych oczu i uszu
                        >
                        Mam dwoje dzieci, i gdyby jedno z nich okazało się homoseksualne nie wpierał
                        bym jemu iż nie cierpi na zaburzenie w orientacji seksualnej.
                        Na biologiczne przyczyny homoseksualizmu nie mam wpływu, ale na socjalne mam.
                        Ponieważ znam mechanizmy socjalnego seksualizmu, wychowuje swoje dzieci tak
                        aby nie
                        miały problemów z identyfikacją swojej seksualności.
                        >
                        > Przypominasz mi moja krewną-staruszkę, która uparcie twierdziła, ze choroby
                        sa
                        > z przeciągów, a nie z żadnych bakterii i wirusów, bo "jak można zachorowac
                        od
                        > czegos, czego nie widać???"
                        > nawet profesor medycyny nie dałby rady staruszce tego wytłumaczyć ;-)
                        >
                        przypominasz Ty przypominasz mi człowieka który nie wie co piszę , a jak
                        napisze to nie to co chciał. Miesza się Tobie wszystko w głowie Seledynowa.
                        Twoje argumenty są naprawdę zabawne , albo ich wcale nie masz.
                        • seledynowa to po co odpowiadasz na moje notki? 27.11.05, 18:46
                          żeby obrażać?
                          skończ juz te obłudną grę - ja nie jestem wrażliwa na obrazy ze strony
                          anoniumowych osób ;-)
                          nie masz żadnych powaznych argumentów, które mogłabym wziąc pod uwagę,
                          a twoje uprzedzenia sa ani oryginalne, ani interesujące;
                          na dodatek bufon z Ciebie hihihi
                          koń się śmieje czytając o tym jak to starasz się wychowac dzieci w jedynie
                          słusznej orientacji :-))))
                          od lat sztaby naukowców szukają przyczyn i mechanizmó, a tu prosze , niejaki
                          Bischop wszystko wie i na dodatek ...stosuje
                          Sory, ale jestes jak mały Bartus z klasy drugiej SP, który od dawna z wielką
                          powaga ...konstruuje perpetum mobile ;-)
                          • bischof Re: to po co odpowiadasz na moje notki? 27.11.05, 19:29
                            seledynowa napisała:

> żeby obrażać?
                            > skończ juz te obłudną grę - ja nie jestem wrażliwa na obrazy ze strony
                            > anoniumowych osób ;-)
                            >
                            Nie mam zamiaru nikogo obrażać.
                            I nie pozwolę abyś Ty Seledynowa wkładała do mojej buzi słowa które ja nie
                            wypowiedziałem. A kilka razy Ciebie niestety na tym złapałem.
                            >
                            > nie masz żadnych powaznych argumentów, które mogłabym wziąc pod uwagę,
                            > a twoje uprzedzenia sa ani oryginalne, ani interesujące;
                            > na dodatek bufon z Ciebie hihihi
                            > koń się śmieje czytając o tym jak to starasz się wychowac dzieci w jedynie
                            > słusznej orientacji :-))))
                            >
                            Być może Ty nie masz kogo wychować, a może to i dobrze .
                            >
                            > od lat sztaby naukowców szukają przyczyn i mechanizmó, a tu prosze , niejaki
                            > Bischop wszystko wie i na dodatek ...stosuje
                            >
                            Ty chyba żyjesz gdzieś w lesie .
                            Mechanizmy są znana , wiemy że w biologicznej fazie nie wiele możemy uczynić w
                            tym kierunku, ale w socjalnej fazie możemy uczynić bardzo wiele.
                            Kształtowanie się seksualności w socjalnej fazie jest również nie łatwe.
                            Wymaga to bowiem dobrego znawstwa tej materii, a jak widać niektórzy żyją
                            jeszcze w średniowieczu a piszą o XXI wieku.
                            >
                            > Sory, ale jestes jak mały Bartus z klasy drugiej SP, który od dawna z wielką
                            > powaga ...konstruuje perpetum mobile ;-)
                            >
                            Być może dla Ciebie Seledynowa, nie jesteś ani autorytetem w tej dziedzinie ,
                            i na pewno nim nie będziesz. A więc Twoje uwagi pozbawione są jakiejkolwiek
                            rzeczowości.
                            Żyjesz w prowincjonalnym przekonaniu i wydaje Ci się że jesteś światowa.
                            Nie pamiętam w jakim dzienniku zachodnim to podawano , ale są już propozycje
                            aby homoseksualizm wpisać do księgi chorób WHO . Na temat tego schorzenia jest
                            już tyle wiadomo iż obecnie możemy homoseksualizm dokładniej zdefiniować .
                            Nie będzie to łatwe, lobby homoseksualistów robi wszystko aby do tego nie
                            dopuścić.
          • seledynowa łomatko!!!! 27.11.05, 12:21
            na szczeście nie jestes decydentem :-)
            skąd Ty czerpiesz tyle pewności i wiary w słuszność swoich poglądów, które nie
            mają zadnych podstaw - ani nukowych, ani prawnych, ani medycznych;
            O geniuszu Łysenki słyszałeś?
            Tak mi się własnie kojarzysz ;-)
        • seledynowa hmmm ..."nienalezne przywileje" 27.11.05, 12:19
          fajnie brzmi, ale to ...kłamstwo :-)
          myslisz prawa z przywilejami ...calkiem jak rasowy rasista :-(
          II wojna światowa, okupacja w Warszawie i "Wstep wzbroniony Zydom!!!" - do
          parków, do kawiarni, do kina, na chodniki .... w/g nazistów to co było ich
          naturalnym prawem dla Żyda stawało sie ...NIENALEZNYM PRZYWILEJEM
          ;-)
      • seledynowa Re: Marsz Równości idzie dalej 27.11.05, 12:28
        Twoja religia nakazuje ci miłośc bliźniego swego...siedź więc sobie nawet cały
        dzień w kościólku i święc niedzielę ;-)
        nie zakłocaj sobie tego obrzedu ...myslami pełnymi nienawiści, bo w ten
        sposób ...grzeszysz
        ;-)
    • Gość: NOP 14:30 pod EMPIKIEM zbieraja sie przeciwnicypedalow IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.11.05, 13:08
      • Gość: X_x [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 13:28
        • seledynowa a pfe :-( 27.11.05, 13:30
          przeciwnicy tez mają prawo sie gromadzić :-)
          ale jeśli tego nie zgłosili, to oberwą po tyłkach od policji
        • Gość: wrowro Re: 14:30 pod EMPIKIEM zbieraja sie przeciwnicype IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 13:51
          tak mógł napisać tylko chłopiec homoseksualny ani cały czas mysla tylko o
          pie..niu
    • Gość: Apasz no i wrocław powiedział NIE :) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.11.05, 17:16
      pedały mamy was na fotkach ;)

• Gość: struś Re: no i wrocław powiedział NIE :) IP: 195.205.145.* 27.11.05, 17:27
        Zasadniczy błąd w myśleniu gejów jest taki, że oni uważają, że są
        dyskryminowani. Bzdura. Mają ograniczenia w podejmowaniu pracy? Nie. Nie mają
        dostępu do niektórych zawodów (lekarz, nauczyciel)? Mogą wykonywać kazdy zawód.
        Nie wolno im studiować? Wolno. Nie wolno im wchodzić do urzędów, sądów? Wolno.
        Ktoś im każe chodzić z tęczową opaską na ręku po ulicy, zeby było widać, ze są
        gejami? Nikt ich do tego nie przymusza. Teraz ważne: Wolno im żenić się z
        kobietą? WOLNO. Tak samo jak człowiekowi o orientacji hetero. To w którym
        momencie gej jest dyskryminowany, skoro ma dokładnie identyczne prawa, jak
        hetero?

Nikt pedałom i lesbijkom nie zagląda pod kołdrę i nie interesuje się tym, co
        robią w domu. Niechęć społeczeństwa rodzi się dopiero w tym momencie, gdy
        lewacka hołota w imię źle pojmowanej autonomii jednostki usiłuje burzyć
        porządek społeczny i wmawiać, że możliwa jest rodzina, gdzie jest dwóch ojców
        albo dwie mamusie.

Nonsensem jest mówienie "dyskryminacja" na to, ze nie można w Polsce
        rejestrować związków hetero. To nie wynika z tego, że ktoś chce pognębić geja
        albo promować osoby hetero. Po prostu malżeństwo kobiety i mężczyzny ma
        określoną rolę społeczną do spełnienia - ma być początkiem rodziny, a ta ma z
        zalożenia płodzić dzieci. Geje czy lesbijki z przyczyn fizjologicznych do
        rodzenia dzieci nie są zdolni/zdolne, dlatego nie rejestruje się takich
        związków, nie przewiduje dla nich np. wspolnoty majątkowej. Tyle.
    • pod.specjalnym.nadzorem Re: Marsz Równości idzie dalej 27.11.05, 17:25
      wróciłam właśnie. i jestem bardzo podbudowana postawą Policji, która chroniŁa
      LEGALNY Marsz przed huligaństwem i faszystowską chołotą. jeszcze raz wielkie
      DZIĘKUJEMY!!!!

poza tym: bylo ok 800-1000 osób, było gorąco i prodemokratycznie, bo Marsz
      wyszedl poza ramy uwrażliwiania społeczeństwa na sprawy homoseksualistów i ich
      integracji w społeczeństwie.

KAŻDY INNY - WSZYSCY RÓWNI
      • Gość: Apasz przestan chyba dostałes czyms w głowe ... IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.11.05, 17:32
        było was gora z 500 osob w tym przypadkowi gapie ktorzy pozniej nie dziedzieli
        co robią w tym wszystkim , udało wam sie sprytnie sprowokowac normalnych ludzi
        pod przykrywką haseł demokracja lansujecie pedalski styl zycia ale , psiarnia
        sie bała was ochraniac i stac do was plecami heheheh , obmacywaliscie ich po
        tyłkach skarzyli sie hehehehehe

" Normalna Rodzina Chłopak i Dziewczyna "
        • pod.specjalnym.nadzorem Re: przestan chyba dostałes czyms w głowe ... 27.11.05, 17:43

wiesz, zacytuję Ci pewne hasło:

jestem hetero. szanuję Cię jak BRATA.

ciekawe czy Ty miałeś dość odwagi by pójść i przyłączyć się do NOPowców czy
          jesteś tylko mocny w gębie na forum...
          • Gość: Apasz niewątpliwie IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.11.05, 18:30
            Niewątpliwie krzykaczu forumowy stalismy po przeciwnej stronie barykady ,
            jajeczka wam smakowły ??? macie szczesci ze psiarnia was ochraniała
        • seledynowa pinczerki wciąz wyszczekują swoja bezsilność - n/t 27.11.05, 17:47

• seledynowa Kochamy Pinczerki!!! 27.11.05, 17:49
            nawet jak jazgoczą i czepiają się nogawek :-)
            to w sumie nieszkodliwe małe pieski
            "Do serca przytul psa"
            Trudno w to uwierzyć, ale taki pinczerek to przecież nasz kochany ...bliźni
            • Gość: Apasz o brzydula , no tiia kup se psa IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.11.05, 18:31
              o brzydula , no tiia kup se psa choc on na ciebie tez szczeka wyczuł zboczenca

• seledynowa Apasz, zmiłuj sie sam nad sobą 27.11.05, 18:35
                i odejdź od komputera - to co widzisz to nie ja, ale twoje odbicie w szklanym
                ekranie
                i ten obrazek chyba bardzo Ci doskwiera
                • Gość: Apasz tak zaraz odejde IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.11.05, 18:44
                  bede z synem czytał ksiązke i uczył sie ... no ale co ty raczej nie wiesz co to
                  jest , tobie walka klas jeszcze w głowie .. jestes awangarda ;)

ocknij sie brzydulo , znajdz faceta bo skonczysz jako stara panna kupująca tone
                  karmy dla kotów w osiedlowym supermarkecie i tylko bedzie przykro patrzec jak
                  dziecaki za tobą rzucają kamieniami :( wiem nieładnie ale tobie to juz bedzie
                  naprawde wszystko jedno

buzka !
                  • seledynowa Scyzoryczku Malusi ;-))) 27.11.05, 18:49
                    ja już mam duże dzieci, meża od lat i pod tym względem czuję się kobietą
                    zrealizowaną ;-)
                    nigdy nie przyszłoby mi do głowy, żeby ...szukac faceta - no chyba, że do ...
                    naprawy instalacji w WC lub innych nieskomplikowanych prac fizycznych ;-)
                    • Gość: Apasz i po co ci to było na stare lata ;) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.11.05, 18:51
                      zamiast wyjsc na spacer z męzem ...
                      • seledynowa juz byłam :-) n/t 27.11.05, 18:53

• Gość: Lingus Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 27.11.05, 18:38
      Nie jestem ani zwolennikiem homoseksualistów, ani oszołomów-wszechpolaków. Tych
      pierwszych nie lubię, bo - pod płaszczykiem równości - domagają się dla siebie
      przywilejów, a ze swoimi przeciwnikami walczą za pomocą czysto demagogicznych
      chwytów. Ci drudzy, nie dość, że też uprawiają najczystszej próby demagogię, to
      jeszcze są po prostu głupi, a Kaczor jeszcze jako prezydent Wawy dodatkowo im
      sekundował. Te marsze należało po prostu totalnie zignorować, wydać zezwolenie
      z grzecznym uzasadnieniem typu "nie zgadzam się z ich poglądami, ale nawet taki
      margines społeczeństwa ma prawo do wyrażenia swojego zdania", no i broń Boże
      nie organizować bojówek, pikiet i kontrmanifestacji, w ogóle nie przychodzić na
      miejsce organizacji marszu. Niechby 50 czy 100 osób przyszło, przeszło i
      rozeszło się bez żadnego odzewu. Teraz efekt jest taki, że wydumane problemy 5%
      mniejszości zajmują od kilku miesięcy pierwsze strony gazet, ujmują się za nimi
      politycy zaniepokojeni łamaniem swobód politycznych i usiłują zbić na tym
      kapitał polityczny, by jeszcze raz powrócić na scenę po przegranych wyborach.
      Czy panowie z PiS-u i LPR-u nie mają nic lepszego do roboty, jak tylko robić
      prasę mniejszościom seksualnym i politykom lewicy?
    • Gość: innyinaczej Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.wro-com.net 28.11.05, 14:44
      całkiem inny artykuł www.miastowroclaw.pl
    • Gość: innyinaczej Marsz Równości idzie dalej i dalej IP: *.wro-com.net 28.11.05, 14:47
      inny artykuł www.miastowroclaw.pl
    • Gość: SToppEr STOP ! IP: *.tm.net.my 04.12.05, 11:30
      Koniec, basta - rozejść się !!!

Tomasz z Malezji (urodzony we Wroclawiu w 1964)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka