Dodaj do ulubionych

isis vel kebabka

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.02, 23:54
po ujawnieniu dawno temu przez isis swojego drugiego klonowego nicku
kebabka zadałem sobie trud w poszukiwaniu co też ma do powiedzenia isis
i oto owoce tej pracy:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=72&w=2013651&a=3454249
jedyny wątek bez isis, trzeba o niej wspomnieć, może zaczną o mnie mówić

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=72&w=3408718&a=3409394
trzeba się o siebie zatroszczyć

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=72&w=3207447&a=3239221
to wg mnie jest NAJLEPSZE
Obserwuj wątek
    • Gość: jajaccek Re: isis vel kebabka IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 07.11.02, 00:02
      I co teraz tym bedzie??Czy nadac bieg sprawie, czy sie smiac czy plakac??
      • Gość: gullum Re: isis vel kebabka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.02, 00:06
        to zalezy od Ciebie
        ja wspolczuje
        • Gość: Vampirella Re: isis vel kebabka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 00:11
          obsuwa przepotezna! ale numero!
          aleona ma jeszcze kilkaklonow, konkurs: kto jest jej klonem?????Ha!
    • Gość: kebabka Re: isis vel kebabka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.02, 00:20
      Ależ dwa pierwsze linki to ja, Kebabka, kiedy się już usamodzielniłam i
      zaczęłam żyć własnym życiem (chociaż wciąż w cieniu Isis). Ale trzeci - to było
      prawdziwe jestestwo Isis, można poznać po tym, że była zalogowana.

Osobiście myślę, że cała ferajna spod znaku Waldka S. to też Isis. Ciekawe,
      dlaczego tylko do niej się przyczepili? W końcu znam trochę tą małą, żądną
      poklasku kłamczuchę. Robiła to by zwrócić na siebie uwagę, by ludzie stawali w
      jej obronie, itd.
    • Gość: jajaccek Re: isis vel kebabka IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 07.11.02, 00:51
      Jak sie klony klonily, to sie je przeganialo.A jak zabraklo pieprzu na Forum,
      to sie pokazuje, ze klonow brakuje-taak??
      Nie wszystkich , jednak. Ale cos w tym jest.
      • waldek.s Re: isis vel kebabka 07.11.02, 17:20
        No więc waldki to na pewno nie isis. A dlaczego sie do niej akurat
        przyczepiliśmy - bo nas wkurza (celowo nie użyłem dosadniejszego sformułowania).
        • Gość: hrabiaa Re: isis vel kebabka IP: *.dtvk.tpnet.pl 07.11.02, 20:28
          Pierdoły, pierdoły, a czas leci.
          • Gość: Pierdoń Re: isis vel kebabka IP: WEBSERVER:* / localhost 07.11.02, 21:48
            No własnie! Nie roztrząsajcie już ile jest osób o nicku isis i czy ona
            rzeczywiście istnieje.Podobno są tacy co to cos widzieli ale niczego nie chca
            zdradzić. Ponoc najczęsciej mozna ją spotkac tam gdzie serwowane jest lub
            przechowywane jedzenie. Nie wiem czy to prawda z tym wyzeraniem paliwa z baku,
            może to zwykła plotka a może rzeczywiście pochodzi z Brazylii i jest
            chupacabrą. To jest zadanie dla STREFY 11.
        • Gość: Przyjaciele Re: .................................. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.02, 00:33
          waldek.s napisał:

> No więc waldki to na pewno nie isis. A dlaczego sie do niej akurat
          > przyczepiliśmy - bo nas wkurza (celowo nie użyłem dosadniejszego
          sformułowania)
          > .

Walduś S nasz ukochany pisiorku nie zapomnij o sobotniej imprezce w Rezydencie.
          Będzie mnóstwo ładnych, młodych ukraińskich chłopców z dużymi armatami (wiesz,
          takimi jak lubisz). Ma też być jeden murzyn - Afrykaniec - też takich lubisz.

Walduś jeżeli możesz to przyprowadż swoich starych kolegów - forumowych klonów.

Przyjaciele
          • Gość: asd Re: .................................. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.02, 00:50
            wszyscy skonczycie w lasku redzinskim pedaly.
          • Gość: SCENA Re:Gej , gejowi gejem ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.02, 00:56
            Gość portalu: Przyjaciele napisał(a):

> waldek.s napisał:
            >
            > > No więc waldki to na pewno nie isis. A dlaczego sie do niej akurat
            > > przyczepiliśmy - bo nas wkurza (celowo nie użyłem dosadniejszego
            > sformułowania)
            > > .
            >
            > Walduś S nasz ukochany pisiorku nie zapomnij o sobotniej imprezce w
            Rezydencie.
            >
            > Będzie mnóstwo ładnych, młodych ukraińskich chłopców z dużymi armatami
            (wiesz,
            > takimi jak lubisz). Ma też być jeden murzyn - Afrykaniec - też takich lubisz.
            >
            > Walduś jeżeli możesz to przyprowadż swoich starych kolegów - forumowych
            klonów.
            >
            > Przyjaciele
            >> widzę ze ciepli bracia nie sa rasistami ! ale z kasa krucho , nie stac was
            na naszych swojskich chlopaków ?
            całuję
            ps. a najkrótszy dowcip o gejach znacie ? : ten tego .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka