kaskaj26 03.02.06, 03:04 Planuje kupic mieszkania na rynku pierwotnym we wroclawiu od dewelopera,najchetniej okolice bielan. Czy ktos mogłby mi poradzic ktorzy deweloperzy sa uczciwi? Moze jest jakas lista na internecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata G. Re: deweloperzy IP: 5.6.1D* / 136.8.152.* 03.02.06, 08:22 Osobiscie polecam archicom, sama kupilam miszkanie w styczniu 2006. Caly wklad piezny zostal przez nich ubezpieczony do momentu przeniesienia na mnie wlasnosci mieszkania - oczywiscie polisa wystawiona zostala na moje nazwisko. Nawet bank sie wypowiada o nich bardzo dobrze. Nie sa tani ale sa solidni i profesjonalnie podchodza do sprawy. Wszystkie sprawy zostaly zalatwione w ciagu 5 roboczych dni - od wstepnej umowy, poprzez kredyt do podpisania aktu notarialnego... Moja kolejna inwestycja bedzie tez z archicom! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garym Re: deweloperzy IP: *.crowley.pl 03.02.06, 08:32 zajrzyj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=186 jest tu mnostwo watkow o wroclawskich developerach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: deweloperzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:33 albo tutaj: www.archicom.pl/CMS/konkurencja/konkurencja.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: deweloperzy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.06, 14:22 Nie polecam Archicomu Mili byli przed podpisaniem umowy teraz jak mi sufit przecieka to nie mogę się doprosić aby ktoś zajął się tą sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
henioook Re: deweloperzy 09.05.16, 11:38 Ja tak samo tyle że w zeszłym roku sporo czasu spędziłem przeglądając różne oferty ode dewelopera. Ale na tym nie koniec bo trzeba wziąć jeszcze pod uwagę komentarze w internecie. To bardzo ważny element poszukiwań i trzeba to wszystko sprawdzić z każdej strony. Zdecydowałem się w końcu skorzystać z ich oferty promenadywroclawskie.pl/ Wypadli najlepiej w całej stawce biorąc pod uwagę atrakcyjność oferty a także komentarze w sieci. Polecam wszystkim bo na prawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś