Dodaj do ulubionych

Eryk Lubos zagra Silnego

06.02.06, 18:08
Dodajmy jeszcze, że Eryk grał już gościnnie Silnego w inscenizacji gdańskiego
Teatru Wybrzeże i miał tę rolę powtórzyć jesienią 2005 r. w stołecznych
Rozmaitościach, tyle że na razie nie doszło jeszcze do tej ostatniej premiery.
Obserwuj wątek
    • melpomen Re: Eryk Lubos zagra Silnego 06.02.06, 18:09
      Aha - i od pół roku nie jest już aktorem Współczesnego. Występuje tu tylko
      gościnnie.
    • Gość: kaz marcinkiewicz Re: Eryk Lubos zagra Silnego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.06, 00:50
      Na szczęście pan Lubvos nie jest juz aktorem Teatru Współczesnego we Wrocławiu.
      A zwazywszy na to, co prezentuje na szczęście pan Lubvos nie jest już aktorem.
      Jako naturszczyk pasuje genialnie do roli dresiarza. Dajmy spokój tym
      dywagacjom!!! Henryk Gołębiewski też ponoć jest aktorem. Gustaw Holoubek też...
      Tylko, że Holoubek naprawdę. Podobnie jest z panem Lubvosem. Zawszetaki sam,a
      poza tym nie wiadomo co mówi. We filmie, to chociaż napisy można dać...
      • Gość: ja Re: Eryk Lubos zagra Silnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:37
        formalnie Eryk aktorem jest ( ma dyplom)
        a że emploi ma jakie ma ....
        • Gość: kaz marcinkiewicz chyba w pantomimie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.06, 23:57
          Chyba w pantomimie musiał być dobry i ten dyplom dostać, bo kiedy wchodzi na
          scenę, to w ogóle nie można zrozumieć o czym mówi. I tu emploi nie ma nic do
          rzeczy...
          • Gość: ja Re: chyba w pantomimie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:51
            niestety, ma dyplom PWST, a że tam mówic nie uczą to juz insza inszość
            • Gość: kaz marcinkiewicz Re: chyba w pantomimie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.06, 18:49
              No niestety, właśnie, niestety...
              • teatralna_daguchna Re: chyba w pantomimie 11.02.06, 14:19
                Ja tam Lubosa lubię :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka