Gość: Agnieszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 07:56 To skandal aby ktoś taki zarządzał firmą.To niudacznik i wrogi w stosunku do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: popieracz Re: Zmienić prezesa MPWiK IP: *.int.pan.wroc.pl / *.int.pan.wroc.pl 24.02.06, 09:39 zmienić i rozliczyć, właśnie za nasze wspólne pieniądze okłada cegłą klinkerową wielkie zbiorniki wody przy ul. Na Grobli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Zmienić prezesa MPWiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 14:07 Panie Prezydencie jeszcz trochę a będzie katastrofa w naszej firmie.Powołaj Pan na prezesa byle kogo ale jego proszę zabrać.To jest kompromitacja zarządzania przedsiębiorstwem . Nikt nie wie co ma robić. Odpowiedz Link Zgłoś
m.kostrowicki Re: Zmienić prezesa MPWiK 28.02.06, 09:13 Gość portalu: popieracz napisał(a): > zmienić i rozliczyć, właśnie za nasze wspólne pieniądze > okłada cegłą klinkerową wielkie zbiorniki wody przy ul. Na Grobli! Inwestycja w Zakładzie Uzdatniania Wody „Na Grobli” musiała zostać dostosowana do historycznej zabudowy wieży ciśnień i przyległych obiektów. Realizowany projekt został skonsultowany z konserwatorem zabytków i zaakceptowany pięć lat temu przez poprzedni Zarząd MPWiK. Michał Kostrowicki Dział Public Relations MPWiK Sp. z o.o. we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swój Re: Zmienić prezesa MPWiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 07:26 Termin inwestycji filtrów piaskowych oraz węglowych w zakładzie przy ul.Na Grobli upłynoł już w drugiej połowie 2005r.Obecnie zaprzestano rozruchu wymienionych filtrów z powodu żle funkcjonującej automatyki.Koszty inwestycji rosną z powodu złego nadzoru ze strony MPWiK. Polityka kadrowa obecnego prezesa pozbawiła dobrej kadry która mogła sprostać wezwaniu prawidłowej realizacji tej inwestycji. Co Pan na to Panie Michale Kostrowicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Zmienić prezesa MPWiK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.06, 00:40 Fakt. Jesli swój=pracownik MPWiK, to rzeczywiscie kiepsko z ta firmą. Chyba srednio inteligentny szympans pracujacy w wodociągach powinien wiedziec, jak pisze się upłynĄł ;-)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Zmienić prezesa MPWiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 14:44 Panie Piotrze pisze się z tą Firmą a nie z ta Firmą. Żeby kogoś poprawiać samemu należy znać ortografię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Zmienić prezesa MPWiK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.06, 20:45 magdo, swój, Andrzeju, Agnieszko-trzeba umieć odróżnić literówkę (nieuzywanie lub wybiórcze stosowanie polskich znakow to w internecie norma) od błędu ortograficznego. "Zdzislaw" albo "Czeslaw" to też błąd ortograficzny? Cóż, rzeczywiście prezes MPWiK powinien zostać zmieniony, jeśli toleruje takich ociężałych umysłowo pracowników. A może właśnie nie toleruje i dlatego wylewasz tutaj swoje żale? Na początek radzę popracować nad interpunkcją (a właściwie-jej brakiem). To podobno łatwiejsze od ortografii, chociaz kto wie ;-P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Zmienić prezesa MPWiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 15:00 Piotruś płacą Ci z kasy MPWiK abyś zajmował się takimi pierdołami.Przebierz się za osobę zaufaną i posłuchaj co mówią pracownicy o sposobie zarządzania przez Twojego pryncypała.Myślę jednak,że dobrze się orientujesz tyko musisz pisać to za co Ci płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Zmienić prezesa MPWiK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.06, 16:12 Magdo, gdzie się podziały Twoje dobre maniery? ;-) Zdziwisz się (a nawet poczujesz się zawiedziony), ale nie pracowałem i nie pracuję dla MPWiK. Dziwi mnie tylko (i trochę bawi, nie ukrywam), że pracownicy tej firmy piorą swoje brudy i wylewają swoje frustracje na forum publicznym. Tym bardziej cieszy mnie, że do kasy MPWiK tylko (niestety) wpłacałem pieniądze, a nigdy nie dostałem z niej ani grosza. Choć, OTOH, chciałbym płacić na firmę, której pracownicy potrafią swoje sprawy załatwiać między sobą. Mam nadzieję, że rozwiałem Twoje wątpliwości w kwestii języka polskiego oraz mojego miejsca pracy. Jak dla mnie EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koka Re: Zmienić prezesa MPWiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:58 Precz z tym przygłupem! Odpowiedz Link Zgłoś