Dodaj do ulubionych

KTO NA NAS GLOSOWAL? TRZEBA PODZIEKOWAC !! :)

03.12.02, 16:44
W obliczu tylu "zyczliwych" rodakow, no i w obliczu potegi naszych
znakomitych konkurentow - to moze byc jedna z najcenniejszych informacji dla
Wroclawian! :)

Ktokolwiek to byl - DZIEKUJE!!! :)
Jako Wroclawianin czuje sie zaszczycony i zobowiazany!

Pozdrawiam! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Życzliwy Re: KTO NA NAS GLOSOWAL? TRZEBA PODZIEKOWAC !! :) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 03.12.02, 17:53
      wedzonka napisał:

> W obliczu tylu "zyczliwych" rodakow,

Wszyscy winni tylko nie Zdrojewski , Moras i inni z milionem pomysłów na kazda
      okazje. Mie dziekuj bo to ja zalatwilem ze nie macie expo. Zapewen wpisy
      forumowiczów zadecydowały o porażce. Jestem tylko ciekaw czy zgodzisz się z
      tezą ze to tajny spisek przeciwników Expo ma tak silne wpływy? Bo jaki to
      inny powód zadecydował w tak super mieście (gdzie jest wszystko) i mieszka
      Zdrojewski nie zrobiono Expo!!??

Zyczliwy

no i w obliczu potegi naszych
      > znakomitych konkurentow - to moze byc jedna z najcenniejszych informacji dla
      > Wroclawian! :)
      >
      > Ktokolwiek to byl - DZIEKUJE!!! :)
      > Jako Wroclawianin czuje sie zaszczycony i zobowiazany!
      >
      > Pozdrawiam! :)
      • bobopik Re: KTO NA NAS GLOSOWAL? TRZEBA PODZIEKOWAC !! :) 03.12.02, 18:04
        wydaje mi sie ze dostalismy glosy od ambasadora mozambiku i bangladeszu (choc
        ten ostatni mogl glosowac na szanghaj):):):)
        • wedzonka Re: KTO NA NAS GLOSOWAL? TRZEBA PODZIEKOWAC !! :) 03.12.02, 18:17
          bobopik napisał:

> wydaje mi sie ze dostalismy glosy od ambasadora mozambiku i bangladeszu (choc
          > ten ostatni mogl glosowac na szanghaj):):):)

Wcale bym sie nie zdziwil gdyby mieszkancy Maputo czy Dakki okazali sie
          cenniejsi niz mieszkancy Poznania! :))

Pozdrawiam!
      • wedzonka Re: KTO NA NAS GLOSOWAL? TRZEBA PODZIEKOWAC !! :) 03.12.02, 18:09
        Gość portalu: Życzliwy napisał(a):

> wedzonka napisał:
        >
        > > W obliczu tylu "zyczliwych" rodakow,
        >
        > Wszyscy winni tylko nie Zdrojewski , Moras i inni z milionem pomysłów na kazda
        > okazje. Mie dziekuj bo to ja zalatwilem ze nie macie expo. Zapewen wpisy
        > forumowiczów zadecydowały o porażce. Jestem tylko ciekaw czy zgodzisz się z
        > tezą ze to tajny spisek przeciwników Expo ma tak silne wpływy? Bo jaki to
        > inny powód zadecydował w tak super mieście (gdzie jest wszystko) i mieszka
        > Zdrojewski nie zrobiono Expo!!??

No coz, nadal wiem kto mi sie narzuca z oczekiwaniem nienaleznych podziekowan,
        a nie wiem kto ich naprawde wart! :)

>
        > Zyczliwy
        >
        >

Pozdrawiam! :)
        • Gość: hrabiaa Re: KTO NA NAS GLOSOWAL? TRZEBA PODZIEKOWAC !! :) IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.12.02, 19:39
          Dwóch życzliwych spośród 88. Dobry wynik.
          Czas, by rozliczyć, kto i ile zarobił na tym pomyśle. Biuro, sztaby
          pomysłodawców i mnóstwo kręcących się piesków dla wyciągnięcia kasiorki.
        • Gość: Rafis Węgry i Czechy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.02, 20:46
          Miller załatwił głos Węgier bodajże w niedziele a słyszałem,że i Czechy
          nas wsparły.Dobre i to teraz wiadomo gdzie leżą interesy Europy.
      • Gość: Alen KTO NA NAS NIE GLOSOWAL? TRZEBA PODZIEKOWAC !! :) IP: proxy / *.i-one.at 03.12.02, 20:53
        Uratowali bowiem Wrocław przed zbłaźnieniem się na arenie międzynarodowej .
        Na to Wrocławiacy nie zasłużyli , prowincjonalne myślenie Zdrojewskiego
        kosztowało by bardzo wiele pieniążków .
        Ciekaw jestem czy pan ambasador niemiecki który obiecywał wiele zrobić w tym
        kierunku , uczynił coś ?

Alen.
        • wedzonka Re: KTO NA NAS NIE GLOSOWAL? TRZEBA PODZIEKOWAC ! 03.12.02, 21:00
          Gość portalu: Alen napisał(a):

> Uratowali bowiem Wrocław przed zbłaźnieniem się na arenie międzynarodowej .
          > Na to Wrocławiacy nie zasłużyli , prowincjonalne myślenie Zdrojewskiego
          > kosztowało by bardzo wiele pieniążków .
          > Ciekaw jestem czy pan ambasador niemiecki który obiecywał wiele zrobić w tym
          > kierunku , uczynił coś ?
          >
          >
          > Alen.

Martwi Cie widze juz sama mysl o naszym dobrobycie!
          Nie zyczylem Ci zmartwien, ale jak sie glebiej zastanowic... :)

Pozdrawiam!
        • Gość: Rafis Re: KTO NA NAS NIE GLOSOWAL? TRZEBA PODZIEKOWAC ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.02, 21:00
          Gość portalu: Alen napisał(a):

> Uratowali bowiem Wrocław przed zbłaźnieniem się na arenie międzynarodowej .
          > Na to Wrocławiacy nie zasłużyli , prowincjonalne myślenie Zdrojewskiego
          > kosztowało by bardzo wiele pieniążków .
          > Ciekaw jestem czy pan ambasador niemiecki który obiecywał wiele zrobić w tym
          > kierunku , uczynił coś ?
          >
          >
          Tak Alen jak zwykle z Twego głupiego gadania nic nie wynika ale z tymi
          Niemcami masz racje dlaczego zagłosowali za skosnookimi? Czyżby nawet w ich
          interesie to nie leżało? Przeciez jestesmy ich partnerem handlowym i to ważnym.
        • Gość: Wuwu KTO NA NAS NIE GLOSOWAL? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.02, 21:13
          Ci którzy zagłosowali na CocaColę, Volksvagena i Carefura (wspierali Szanghaj).
          To zrozumiałe dla tych firm. 80 milionów gości i 20 milionów mieszkańców
          Szanghaju (dla przypomnienia połowa ludności Polski)to nie lada kąsek.
          Pozostaje jednak pytanie, czy zatem już wszyskie kolejne światowe imprezy
          skazane są na wariant chiński? Czy coś jeszcze Chińczykom zostało? Olimpiada
          zimowa w Himalajach? Mundial? Mistrzostwa w lekkoatletyce, coś jeszcze? Kiedys
          Chiny się znudzą. Teraz jest etap fascynacji tym krajem "Dekada dla Chin".
          Dlatego uwżam, że trzeba się starać dalej ale rzetelniej przygotować,
          sensowniej wydawać pieniądze (nie rozdrabniać się np. na prezentacje w
          bibliotekach, w których uczestniczy kilkunastu mieszkańców), zatrudnić
          profesjonalistów (może zagranicznych jeśli nasi się z tą problematyką nigdy nie
          zetknęli), a jeśli za wysokie progi, to może coś skromniejszego na początek.
          Jak będziemy siedzieć i narzekać, gadać "a nie mówiłem" to inwestycji, miejsc
          pracy, turystów (czyt. miejsc pracy) nam nigdy nie przybędzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka