meerkat1 Re: che-tomson idzie na "Chemicznego Alego":-))/n 24.05.05, 23:32 Na zdjeciach "Sun" Chemiczny Ali wyglada duzo gorzej niz Saddam. I ta laska...:-((( Moze powinien sie nim zaopiekowac doktor Pawulok albo doktor "Potasik"? Za to "Chemical Sally" calkiem, calkiem! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.jasiu Chemical Brothers nie przyjadą -jestem JA 25.05.05, 06:48 Wlasnie wybieram sie popracowac(spolecznie) nad jakas formula chemiczna jak islamistow przerobic hmmm mam wiele opcji. Fredek zasugerowal,ze mozna midlo czy cusik w tym sensie ale w moim wypadku byloby to pojscie na latwizne. Muzykow z nich nie zrobie to pewne bo w dziecinstwie slon mnie na ucho nadepnal wiec "spiewam" cienko i w dodatku falszuje. Jestem jednak ekspertem o czym nie musze przypominac i napewno tych wstretnych islamistow przerobie na COS bo na KOGOS nie widze szans. Teraz juz nie mam wiecej czasu,musze wpasc jeszcze do socjalu a tam kolejka hoho i tyle glupich pytan do odpowiedzi do widzenia wasz dr ps.o wynikach moich badan nie omieszkam poinformowac ---------------- " na Iran!! drodzy Rodacy " Odpowiedz Link Zgłoś
szlomo.oberluft Re: Chemical Brothers nie przyjadą -jestem JA 25.05.05, 12:33 chemiczny.jasiu napisał: > Wlasnie wybieram sie popracowac(spolecznie) nad jakas formula chemiczna jak > islamistow przerobic hmmm mam wiele opcji. > Fredek zasugerowal,ze mozna midlo czy cusik w tym sensie ale w moim wypadku > byloby to pojscie na latwizne. > Muzykow z nich nie zrobie to pewne bo w dziecinstwie slon mnie na ucho > nadepnal wiec "spiewam" cienko i w dodatku falszuje. > Jestem jednak ekspertem o czym nie musze przypominac i napewno tych wstretnych > islamistow przerobie na COS bo na KOGOS nie widze szans. > Teraz juz nie mam wiecej czasu,musze wpasc jeszcze do socjalu a tam kolejka > hoho i tyle glupich pytan do odpowiedzi > > do widzenia > wasz dr > > ps.o wynikach moich badan nie omieszkam poinformowac > ---------------- > " na Iran!! drodzy Rodacy " jasiu ty masz leb hloopcze Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 che-tomson jest bardzo zajety! 25.05.05, 12:41 Probuje zdac wreszcie mature. Odpowiedz Link Zgłoś
felixx Re: Chemical Brothers nie przyjadą 27.05.05, 00:55 cieniasy sa wiec nic dziwnego ze zainteresowanie slabe Odpowiedz Link Zgłoś