gaper13 13.03.06, 14:20 czy sa we Wroclawiu sklepy typu slow food? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie wiem Re: slow food IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:21 chodzi ci o kolejki? nie brakuje ich po mszy w supermarketach. Odpowiedz Link Zgłoś
gaper13 Re: slow food 14.03.06, 12:05 Poszukuję sklepu, gdzie mogę kupić produkty spożywcze: tradycyjne, ekologiczne czy też regionalne spełniające m.in. normy Slow Food. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garbala Re: slow food IP: *.iitd.pan.wroc.pl 14.03.06, 12:20 na wit stwosza naprzeciw banku PKO BP jest taki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski A co to za normy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 12:43 Co to za norma "Slow Food" dla sklepow? Pokaz jakis odnosnik? Odpowiedz Link Zgłoś
gaper13 Re: slow food 14.03.06, 15:25 pl.wikipedia.org/wiki/Slow_Food www.slowfood.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biznesmen Re: slow food IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 15:59 "SLOW FOOD - organizacja i jednocześnie ruch społeczny skupiający osoby zainteresowane ochroną tradycyjnej kuchni różnych regionów świata i związanych z tym upraw rolnych i nasion, zwierząt hodowlanych i metod prowadzenia gospodarstw, charakterystycznych dla tych regionów." Jestes czlonkiem tej organizacji? Ile im trzeba placic, zeby uzywac marki? Odpowiedz Link Zgłoś
gaper13 Re: slow food 15.03.06, 09:26 Gość portalu: Biznesmen napisał(a): >Jestes czlonkiem tej organizacji? Ile im trzeba placic, zeby uzywac marki? Nie, ale lubię aby pożywienie było nie tylko smaczne ale i zdrowe. Czasami będąc w podroży, mam okazję dokonać zakupów takich artykułów w innych miastach, natomiast we Wrocławiu nie znam sklepów z asortymentem takiej żywność. Sporadycznie możemy kupić np. oscypka, nie wyjeżdżając do Zakopanego a gdzie dostanę ser koryciński ,oryginalną kiełbasę lisiecką czy tez chleb na tradycyjnym zakwasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odp. Re: slow food IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:28 Odpowiedz jest prosta: nigdzie, bo rodakom wystarcza golonka z Tesko z folii Odpowiedz Link Zgłoś
gaper13 Re: slow food 16.03.06, 12:59 Gość portalu: Odp. napisał(a): > Odpowiedz jest prosta: nigdzie, bo rodakom wystarcza golonka z Tesko z folii nie wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś