Gość: R IP: 80.54.200.* 16.03.06, 15:37 Ciekawe co o tej drodze powiemy w 2010 roku?>?>?>?> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Co o tej drodze powiemy w 2010 roku... IP: *.rz.tu / *.rz.tu-bs.de 16.03.06, 15:55 Podejrzewam, że o tej drodze nic nei powiemy w 2010r, bo jej jeszcze nie będzie. Znając polskie realia do tego czasu protesty mieszkańców, ekologów lub właścicieli posesji sprawią, że tereny nei będa jeszcze wykupione. A potem przetargi i tysiące odwołań od nich, skarg do sądów itd. Uch! Ciekawe co jescze się zdarzy? Jak ja bym chciał, żeby w mojej Polsce było normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roader Re: Co o tej drodze powiemy w 2010 roku... IP: *.dcg.pl 16.03.06, 16:32 Nie zdazylem przeczytac Twojego postu Macku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roader Re: Droga do Warszawy zlokalizowana IP: *.dcg.pl 16.03.06, 16:31 ok. Tekst skopiowalem i umieszcze go za 4 lata na budynku Urzedu Wojewodzkiego dla przypomnienia. 4 lata... to beda trwac odwolania, protesty wlascicieli, sądy itp.. nastepne 4 lata bedzie trwac przerwany wczesniej wykup gruntow... nastepne 4 lata po oprotestowaniu przez przegranych w przetargach (np Ziajka) rozpoczna sie przygotowania do budowy... nastepne 4 lata bedzie trwac budowa...odcinka Wroclaw - Olesnica... kolejne 4 lata bedzie trwac odbior ww odcinka (zla nawierzchnia, zle uzyte materialy itp)... czyli jak oddadza odcinek Wroclaw -Olesnica do jesieni 2026 r. to bedzie dobrze.. Zapomnialem jeszcze dodac, ze budowa w 2011 roku zostanie przerwana na okolo 45 lat ze wzgledu na zrujnowane panstwo po uprzedniej wladzy... Czyli ta droga jak i wiele innych w naszym (dolnoslaskim) rejonie nie zostanie wybudowana w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot wacek Ważniejsza jest droga Wrocław-Poznań !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 17:47 Ważniejsza jest droga Wrocław-Poznań !!!!Dlaczego zapomina się o drodze do Poznania, która w tej chwili jest traktem śmierci. Czy wojewoda tego nie widzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeK Re: Ważniejsza jest droga Wrocław-Poznań !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:19 Jednak droga na Warszawę to jest to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rider do Poznania nie można bo robią nielegalne IP: 80.54.200.* 17.03.06, 09:15 marsze równości hehe, A SWOJą DROGą CZY TO TAKIE TRUDNE ZAMIESCIC MAPKE O PRZEBIEGU FROGI KOłO ARTYKUłU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Droga do Warszawy zlokalizowana IP: *.magma-net.pl 16.03.06, 18:07 Pewnie to samo co dzisiaj. Ciekawe co o tej trasie powiemy w 2015? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Droga do Warszawy zlokalizowana IP: *.chello.pl 16.03.06, 23:12 interesują mnie dokładniejsze informacje. Jak daleko od Twardogóry będzie przebiegać S8 i jak będzie z nimą połączona?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anszejek Re: Droga do Warszawy zlokalizowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:21 od Twardogóry na s8 bedziesz wjezdżał w dąbrowie oleśnickiej tam włsnie budują obwodnicę oleśnicy. a co do mapki to spróbujcie tego tylko nie wiem czy to aktualne i tylko w okolicach sycowa www.sycow.pl/? id=20880&location=f&msg=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anszejek żle sie wkleiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:22 www.sycow.pl/?id=20880&location=f&msg=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Droga do Warszawy zlokalizowana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.06, 09:29 Nie sądzicie, że budowanie drugiej czteropasmówki obok już istniejącej to dwa grzyby w barszcz? Chodzi mi o odcinek Wrocław - Oleśnica. Chyba dużo pilniejszy jest odcinek za Oleśnicą, a ten do Wrocławia może byc robiony jako ostatni, kiedy wszystkie główne trakty w okolicy będą już zrobione. Jak słusznie ktoś zauważył, najwyższy czas na odcinek Wrocław - Trzebnica. Ten kawałek drogi to rozpacz! A juz za Trzebnica nie ma żadnych wiosek i daje się jechać nieźle, pomimo jednej nitki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mustang Re: Droga do Warszawy zlokalizowana IP: *.cnpae.pl 17.03.06, 10:05 A kto powiedzial, ze bedzie 4 pasmowa???? to droga ekspresowa wiec wysatrcza 2 pasy i szerokie pobocza i niestety tak sa drogi ekspresowe w polsce budowane Odpowiedz Link Zgłoś
bodiniusz Chcemy mapy!! 17.03.06, 09:37 No właśnie, mnie interesuje jej przebieg w okolicy Szczodrego, Domaszczyna (oglądałem ładne działki przy Stawowej, ale ze studium dla Wrocławia wynika, że właśnie przy tej działce będzie autostrada...) Czy ktoś może wskazać miejsce mapek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeK Re: Chcemy mapy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 11:35 Mapki by się przydały. Odpowiedz Link Zgłoś
rw.wro a najważniejsze??? 17.03.06, 15:07 jakoś wszyscy zapomnieli, no tak, w końcu to już nie dolny śląsk... czy s8 będzie jakoś dogodnie połączona z rydzykówką??? ;) ps: odrazu piszę, że to żart a nie poważne pytanie, bo parę osób weźmie to na serio :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeK Gdzie jest mapka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 17:53 Czy naprawdę nikt nie ma namiarów na mapkę drogi S8. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Gdzie jest mapka? IP: 213.199.204.* 17.03.06, 20:14 spróbuj tutaj www.wbu.wroc.pl/INF/INFOR_OPR/PZPW/PZPWD_MAPA/7_6.pdf fragment planu zagospod. woj. dolnośląskiego Odpowiedz Link Zgłoś
bodiniusz Zupełnie inaczej niż na stronach Wrocławia 18.03.06, 09:22 Ta mapka pokazuje to zupełnie inaczej niż na wywieszonych w Muzeum Architektury mapach studium zagospodarowania. A tamte mapy są świeże (ta wygląda na dość starą). I tam obwodnica jeszcze raz przecina Wrocław (pn-wsch róg, to chyba Pawłowice) i wychodzi prosto nieco na północ od Szczodrego, a tuż za Wrockiem odchodzi łącznik do obecnej [8] i wpada do niej tuż przed Długołęką.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AW Re: Droga do Warszawy zlokalizowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 18:07 Racja można by już rozpocząć marudzenie. Odpowiedz Link Zgłoś