Dodaj do ulubionych

Droga do Warszawy zlokalizowana

IP: 80.54.200.* 16.03.06, 15:37
Ciekawe co o tej drodze powiemy w 2010 roku?>?>?>?>
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Co o tej drodze powiemy w 2010 roku... IP: *.rz.tu / *.rz.tu-bs.de 16.03.06, 15:55
      Podejrzewam, że o tej drodze nic nei powiemy w 2010r, bo jej jeszcze nie
      będzie. Znając polskie realia do tego czasu protesty mieszkańców, ekologów lub
      właścicieli posesji sprawią, że tereny nei będa jeszcze wykupione. A potem
      przetargi i tysiące odwołań od nich, skarg do sądów itd. Uch! Ciekawe co jescze
      się zdarzy?
      Jak ja bym chciał, żeby w mojej Polsce było normalnie...
      • Gość: roader Re: Co o tej drodze powiemy w 2010 roku... IP: *.dcg.pl 16.03.06, 16:32
        Nie zdazylem przeczytac Twojego postu Macku:)
    • Gość: roader Re: Droga do Warszawy zlokalizowana IP: *.dcg.pl 16.03.06, 16:31
      ok. Tekst skopiowalem i umieszcze go za 4 lata na budynku Urzedu Wojewodzkiego
      dla przypomnienia.
      4 lata... to beda trwac odwolania, protesty wlascicieli, sądy itp.. nastepne 4
      lata bedzie trwac przerwany wczesniej wykup gruntow... nastepne 4 lata po
      oprotestowaniu przez przegranych w przetargach (np Ziajka) rozpoczna sie
      przygotowania do budowy... nastepne 4 lata bedzie trwac budowa...odcinka Wroclaw
      - Olesnica... kolejne 4 lata bedzie trwac odbior ww odcinka (zla nawierzchnia,
      zle uzyte materialy itp)...
      czyli jak oddadza odcinek Wroclaw -Olesnica do jesieni 2026 r. to bedzie dobrze..
      Zapomnialem jeszcze dodac, ze budowa w 2011 roku zostanie przerwana na okolo 45
      lat ze wzgledu na zrujnowane panstwo po uprzedniej wladzy...
      Czyli ta droga jak i wiele innych w naszym (dolnoslaskim) rejonie nie zostanie
      wybudowana w ogole.
    • Gość: kot wacek Ważniejsza jest droga Wrocław-Poznań !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 17:47
      Ważniejsza jest droga Wrocław-Poznań !!!!Dlaczego zapomina się o drodze do
      Poznania, która w tej chwili jest traktem śmierci. Czy wojewoda tego nie widzi !!!
      • Gość: DeK Re: Ważniejsza jest droga Wrocław-Poznań !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:19
        Jednak droga na Warszawę to jest to
      • Gość: rider do Poznania nie można bo robią nielegalne IP: 80.54.200.* 17.03.06, 09:15
        marsze równości hehe,
        A SWOJą DROGą CZY TO TAKIE TRUDNE ZAMIESCIC MAPKE O PRZEBIEGU FROGI KOłO ARTYKUłU?
    • Gość: Krzyś Re: Droga do Warszawy zlokalizowana IP: *.magma-net.pl 16.03.06, 18:07
      Pewnie to samo co dzisiaj.
      Ciekawe co o tej trasie powiemy w 2015?
    • Gość: ja Re: Droga do Warszawy zlokalizowana IP: *.chello.pl 16.03.06, 23:12
      interesują mnie dokładniejsze informacje.
      Jak daleko od Twardogóry będzie przebiegać S8 i jak będzie z nimą połączona??
      • Gość: Anszejek Re: Droga do Warszawy zlokalizowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:21
        od Twardogóry na s8 bedziesz wjezdżał w dąbrowie oleśnickiej tam włsnie budują
        obwodnicę oleśnicy. a co do mapki to spróbujcie tego tylko nie wiem czy to
        aktualne i tylko w okolicach sycowa www.sycow.pl/?
        id=20880&location=f&msg=1
        • Gość: anszejek żle sie wkleiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:22
          www.sycow.pl/?id=20880&location=f&msg=1
    • Gość: gogo Re: Droga do Warszawy zlokalizowana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.06, 09:29
      Nie sądzicie, że budowanie drugiej czteropasmówki obok już istniejącej to dwa
      grzyby w barszcz? Chodzi mi o odcinek Wrocław - Oleśnica. Chyba dużo pilniejszy
      jest odcinek za Oleśnicą, a ten do Wrocławia może byc robiony jako ostatni,
      kiedy wszystkie główne trakty w okolicy będą już zrobione. Jak słusznie ktoś
      zauważył, najwyższy czas na odcinek Wrocław - Trzebnica. Ten kawałek drogi to
      rozpacz! A juz za Trzebnica nie ma żadnych wiosek i daje się jechać nieźle,
      pomimo jednej nitki.
      • Gość: mustang Re: Droga do Warszawy zlokalizowana IP: *.cnpae.pl 17.03.06, 10:05
        A kto powiedzial, ze bedzie 4 pasmowa???? to droga ekspresowa wiec wysatrcza 2
        pasy i szerokie pobocza i niestety tak sa drogi ekspresowe w polsce budowane
    • bodiniusz Chcemy mapy!! 17.03.06, 09:37
      No właśnie, mnie interesuje jej przebieg w okolicy Szczodrego, Domaszczyna
      (oglądałem ładne działki przy Stawowej, ale ze studium dla Wrocławia wynika, że
      właśnie przy tej działce będzie autostrada...)

Czy ktoś może wskazać miejsce mapek
      • Gość: DeK Re: Chcemy mapy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 11:35
        Mapki by się przydały.
    • rw.wro a najważniejsze??? 17.03.06, 15:07
      jakoś wszyscy zapomnieli, no tak, w końcu to już nie dolny śląsk... czy s8
      będzie jakoś dogodnie połączona z rydzykówką???

;)

ps: odrazu piszę, że to żart a nie poważne pytanie, bo parę osób weźmie to na
      serio :P
    • Gość: DeK Gdzie jest mapka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 17:53
      Czy naprawdę nikt nie ma namiarów na mapkę drogi S8.
      • Gość: smerf Re: Gdzie jest mapka? IP: 213.199.204.* 17.03.06, 20:14
        spróbuj tutaj www.wbu.wroc.pl/INF/INFOR_OPR/PZPW/PZPWD_MAPA/7_6.pdf
        fragment planu zagospod. woj. dolnośląskiego
        • bodiniusz Zupełnie inaczej niż na stronach Wrocławia 18.03.06, 09:22
          Ta mapka pokazuje to zupełnie inaczej niż na wywieszonych w Muzeum Architektury
          mapach studium zagospodarowania. A tamte mapy są świeże (ta wygląda na dość
          starą).

I tam obwodnica jeszcze raz przecina Wrocław (pn-wsch róg, to chyba Pawłowice)
          i wychodzi prosto nieco na północ od Szczodrego, a tuż za Wrockiem odchodzi
          łącznik do obecnej [8] i wpada do niej tuż przed Długołęką....

• Gość: AW Re: Droga do Warszawy zlokalizowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 18:07
      Racja można by już rozpocząć marudzenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka