kkooffee 19.03.06, 00:02 PiS wg. Komorowskiego zapowiadajac zlozenie wniosku o samorozwiazanie sejmu poddalo sie i pokazalo ze nie umie rzadzic- umie obalac a nie budawac... Prawda czy falsz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robak_wroc Re: PiS kapituluje! 19.03.06, 02:50 true true true ;] pisiory nie maja pojecia jak rzadzic krajem. oni wykonuja tylko to co powie rydzykstacja i jego owiecz^H^H^H^H moherki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: PiS kapituluje! IP: 80.54.21.* 19.03.06, 09:52 czy nie zastanowiło cię podobne działania PO przed pewnymi wyborami, ślub kościelny po kilkunastu latach związku małżeńskiego, intensywne wojaże do kleru na ich uroczystości aby zdobyć poklask i głosy. Oceń to sam:-> Proszę sobie przypomnieć, pewien wywiad w prasie. Osoba, obecnie ze świecznika PO, która za czasów W. dostała oświecenia i zmieniła wiarę!!!:-), następna „przechrzta’- w imię czego i za jakie stanowiska? robak_wroc napisał: > pisiory nie maja pojecia jak rzadzic krajem. Niestety, zawsze byłem i jestem apolityczny ale nagonka, którą ty popierasz spowoduje ze dalej będą nami rządzić szumowiny, za cenę władzy i kasy. Z doswiadczenia z własnego podwórka moge powiedzieć że oni już dawno pobratali się (PO, SB, PZPR czy jej spuścizna SLD i SDPL). Przed paru laty, to esbek byl negociatorem i dzielił władzę miedzy nimi w powiecie i rejonie. Obecnie PO dąży do tego aby przedłużyć i utrzymać swoich zauszników:-> Niestety, nie popieram m_ch beretów, bo to jest tragedia narodowa ale zastanów się jak inaczej /czytaj: bez poparcia/ można przeprowadzić pewne reformy. Bliska jest mi demokracja ale bez kumoterstwa i „układzików” działających w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
intermasterkalisz pan Tusk 19.03.06, 11:10 jeździ do Dziwisza po to, by stworzyć przeciwwagę dla rydza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: PiS kapituluje! IP: *.plusgsm.pl 19.03.06, 11:59 baco a co ma wspólnego z wiarą propagator faszystowsko antysemickich prawd, guru duchowe szmalcowników. Tak więc porównywanie sakramentu kościelnego z egzorcyzmami toruńskiej sekty jest nietrafione Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: PiS kapituluje! 20.03.06, 02:00 nie zmienia to faktu, ze wole zeby rzadzily POpaprance, niz PISiory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: PiS kapituluje! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.06, 07:48 Baco kochany, chyba chcesie zamienić siekierkę na kijek, jak to uczynił osławiony stryjek. Odpowiedz Link Zgłoś
rw.wro z pewną taką zachłannością... 19.03.06, 14:14 ...sięgnęliśmy po władzę, ale okazało się, że jesteśmy kłamcami i mimo cudów genetyki nie potrafimy wychodować gruszek na wierzbie. podpisano: PiS osobiście wolę już koalicję PO-SLD-SdPl, niż zagrożenie kaczą grypą. jednak nie jestem za wyborami teraz, niech się kaczki upieką do końca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Światowi giganci wybierają Polskę ............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 15:37 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060318/ekonomia/ekonomia_a_2.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Nic z tego proszę państwa IP: *.os1.kn.pl 19.03.06, 16:29 To zagrywka Kaczorów, żeby maksymalnie postraszyć Samoobronę, LPR i PSL. Kaczory zagrały va banque. Podejrzewam, że do czołgających się Leppera i Giertycha dołączy w galowym mundurku i padnie na glebę sam Pawlak. Wtedy dostaną parę ochłapów i będzie koalicja a nie jakiś bliżej nieokreślony i niekonstytucyjny "pakt". Tak sądzę ale mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Nic z tego proszę państwa IP: *.kom / *.os1.kn.pl 19.03.06, 20:22 znów zagrywka Kaczora która ma usprawiedliwić przyszłą kryminalną koalicję. Powie "nie mieliśmy wyjście, przez nieodpowiedzialność PO musimy wpuścić do rządu kryminalistów z Samejbrony. Zresztą gra się tak jak przeciwnik pozwala. Skoro PIS pokazał swoje strategiczne mistrzostwo w poprzednich wyborach dziwiłbym się jakby PO poarło teraz wybory. Lepiej jeszcze poczekać, niech się kompromitują dalej. Obecnie wybory wiele by nie zmieniły, ale na jesień kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok PiŚka? Pitu? Luje? A pfuj co to za ohydztwo??? ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 20:44 Że Wam się jeszcze chce babrać w tych ekskrementach - toż to kliniczna postać masochizmu. Ja na widok tych dziobów doznaję odruchu wymiotnego, a pasztetu z kaczki chyba więcej nie wezmę do ust (chyba, że żona zadecyduje inaczej ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: PiS kapituluje! IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 19.03.06, 22:29 a mnie to wszystko wqrwia. nie glosowaliśmy na nich, a kaczory wypełniły swój plan. jeden z nich został prezydentem, jeżdzi sobie na nasz koszt, a nawet nie potrafi się zachować. a drugi? podstawił Marcinkiewicza na wabia i oczekiwał. i nic więcej. nie potrafi nawet spełnic swoich obietnic swoim wyborcom. bo to były tylko obietnice. brak jakiegokolwiek planu. a teraz ma zapewne tyle kasy, żeby z własnych pieniędzy urządzić kolejne wybory (bo chyba nie zrobi tego z naszych podatków?). nawet sie nie skrzywił kiedy zawiązywał koalicję z ludźmi, z których wcześniej szydził i wytykał błędy. fe. kaczor który dużo kwaka i z tego kwakania wynika tylko wielkie sranie i pełno odchodów... ohyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: POwołąć komisję śledczą ds. TV publicznej!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.06, 03:50 Dlaczego telewizaja transimituje na żywo obrady jednej wybranej partii??? Toż to żywcem przypomina zjazdy PZPR!!! Odpowiedz Link Zgłoś