Dodaj do ulubionych

Bydgoszcz jest dziwna ?

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 21:46
W Bydgoszczy nie ma uniwersytetu,nie ma druzyny pilkarskiej i w ogóle...
Obserwuj wątek
    • Gość: byd Re: Bydgoszcz jest dziwna ? IP: 10.16.0.* / 217.96.43.* 26.07.01, 22:08
      Masz racje Bydzia jest dziwna.
    • Gość: samsel Re: Bydgoszcz jest dziwna ? IP: 195.205.73.* 26.07.01, 22:22
      Pozostaje mieć nadzieję, że wszystko to będzie, a może i więcej?
      Jednak coś tam mamy, np.: żużel i ... ?
    • Gość: Weronika Re: Bydgoszcz jest dziwna ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 23:01
      moze i Bydgoszcz jest troche dziwna, ale calkiem zaj. Mozna tu znalezc super ludzi, polazic po miescie i w ogole. Generalnie jest spoko!
      • Gość: damian Re: Bydgoszcz jest dziwna ? IP: 216.104.228.* 30.07.01, 19:37
        Gość portalu: Weronika napisał(a):

> moze i Bydgoszcz jest troche dziwna, ale calkiem zaj. Mozna tu znalezc super lu
        > dzi, polazic po miescie i w ogole. Generalnie jest spoko!

Dziewczyno! Skąd u ciebie tyle optymizmu! Ciągłe jaranie trawy wypaczyło ci obraz świata czy co?!
        • Gość: Weronika Re: Bydgoszcz jest dziwna ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 23:29
          Gość portalu: damian napisał(a):

> Gość portalu: Weronika napisał(a):
          >
          > > moze i Bydgoszcz jest troche dziwna, ale calkiem zaj. Mozna tu znalezc sup
          > er lu
          > > dzi, polazic po miescie i w ogole. Generalnie jest spoko!
          >
          > Dziewczyno! Skąd u ciebie tyle optymizmu! Ciągłe jaranie trawy wypaczyło ci obr
          > az świata czy co?!

no coz...nie wiem, czemu jestes taki zaskoczony. Moj obraz swiata nie jest az tak wypaczony, a juz na pewno nie przez trawe. Czy ty jestes nieszczesliwym czlowiekiem? bo na to wskazuje Twoja wypowiedz. Ja mam tu wielu znajomych, bez ktorych nie wyobrazam sobie zycia, a Bydgoszcz wcale nie jest taka zla. Brakuje jej moze troche klimatu, jaki maja inne miasta(zabytki i te inne bzdury)ale jest tu tez kilka wporzo miejsc, np. Mozg.....
        • Gość: Jasio Re: Bydgoszcz jest dziwna ? IP: *.sympatico.ca 05.08.01, 00:28
          Radzilbym Tobie nie oceniac innych na podstawie siebie. A Bydgoszcz wcale zlym
          miastem nie jest. Widzialem w swoim zyciu wiele wiele gorszych.
          • Gość: Weronika Re: Bydgoszcz jest dziwna ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 11:44
            Czy Jasio kieruje swoja wypowiedz do mnie czy do Damiana?
    • Gość: Tomcio Re: Bydgoszcz jest dziwna ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.07.01, 23:16
      Może i jest dziwna, ale czy nie kochacie naszej Bydgoszczy? Jakoś mi się nie
      chce wierzyć.
      • Gość: Freeride Re: Bydgoszcz jest dziwna ? IP: *.bydgoski.pl 27.07.01, 15:47
        noo dziwna jest... i portu morskiego też nie ma...;-)
        • Gość: Chewie Re: Bydgoszcz jest dziwna ? IP: 216.104.228.* 27.07.01, 18:55
          Ale ma lotnisko, kina, opere, teatr, Geanta ;-) itd. Nie narzekac mi tu!!! Moze
          byc gorzej!
    • Gość: zoe Re: Bydgoszcz jest dziwna ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.07.01, 09:53
      Dziwny jest ten świat, ale Bydzia???:-)))
      Jest rozkopana,brudna,trochę prowincjonalna.Ale nie taka najgorsza.
      Napewno nie dziwna!!!
    • Gość: Pontus Re: Bydgoszcz jest dziwna ? IP: *.swipnet.se 30.07.01, 15:34
      Czy to nie dziwne,ze Bydgoszcz jest tak wysoko w rankingu aktywnosci tego
      forum? Bardzo to dobrze wrozy miastu. Szczegolnie jezeli przeczyta sie
      zamieszczone na nim cieple slowa o miescie B.
    • Gość: benek Re: Bydgoszcz jest dziwna ? IP: 64.124.150.* 30.07.01, 19:26
      Gość portalu: kot napisał(a):

> W Bydgoszczy nie ma uniwersytetu,nie ma druzyny pilkarskiej i w ogóle...

Czy to, że nie ma w Bydgoszczy uniwersytetu, drużyny piłkarskiej (domyślam się, że chodzi o taką, która występuje
      w liczącej się lidze, czyli w naszym przyadku od II wzwyż) i w ogóle, wystarczy wam do twierdzenia, że Bydgoszcz
      jest dziwna. Sami wtedy jesteście dziwni. Jakoś to uzasadnijcie. Ja tam wcale naszego miast nie musze bronić, bo mi
      się tu niewiele podoba, ale wytoczmy jakieś argumenty.
      Bydgoszcz jest dziwna bo: ... ? Sam nie wiem dlaczego jest dziwna. Nie moge też stwierdzić, że jest normalna, bo tu
      brudno, szaro (od brudu i nudno. A dziwna? Dalej nie wiem dlaczego?
    • rhemek Re: Bydgoszcz jest dziwna ? 05.08.01, 00:02
      Ale za to mamy w bydgoszczy najwiecej bankow w polsce, jestesmy w czolowce pod
      wzgledem agencji towarzyskich, mamy najwiecej supermarketow w centrum,
      najwiecej walacych sie kamienic,najwiecej zwolennikow millera i najwiecej
      ladnych dziewczyn.da sie zyc, panowie i panie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka