Dodaj do ulubionych

W piątek finał "Baru"

IP: *.it.volvo.se / 153.112.43.* 13.12.02, 10:42
Od momentu, gdy zobaczylem meza pani Dobrusi bylem pewien, ze ona wygra. A dlaczego? Jej maz pracuje (pracowal) w telewizji TeDe (wczesniej ECHO), ktora jest czescia TV4.
TV4 jest wlasnoscia Polsatu,wiec rownanie okazuje sie trywialne.
Nie beda przeciez marnowac kasy dla jakiejs nieznanej osoby.
Od tamtego czasu nie ogladam programu, ale zona mowi, ze jesli tylko ktokolwiek zadarl ze zwyciezczynia - wypadal z gry.

Podobnie bylo z 2 Swiatami - wygral gosciu, ktory byl ochroniarzem w knajpie wlasciciela ATM (producenta programu).

Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: W piątek finał IP: *.he.net 13.12.02, 11:08
      Dobrusia podstawiona przez Polsat?
      Masz chyba racje, tak mi sie wydawalo, ze znam skads tego goscia.
      Rany, ale podpucha.
    • Gość: Arek W piątek finał IP: 130.94.123.* 13.12.02, 11:16
      Dobrusia podstawiona - to ciekawe, czy moglby sie ktos jeszcze wypowiedziec...
    • Gość: opinia2 Re: W piątek finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.02, 11:45
      cały ten bar jest jedną wielką improwizacją. ciekawą formułę
      zabiła brutalna rzeczywistość, wzajemne układy i chęć większych
      pieniądzy.o powodach udziału dobrusi(jej powiązaniach z tede_
      atm-em etc.) już pisano, tymczasem dorotka też nie była
      incognito, bo wejście do baru zawdzięcza umowie pomiędzy jej
      firmą fonograficzną a polsatem(cel wypromowanie nowej gwiazdy
      polskiej sceny muzycznej), fałszowanie wyników ( zaniżanie
      ponad 90%poparcia dla dobrusi, bo głupio by wyglądała tak duża
      przewaga), pokazywanie dobrusi wyłącznie w dobrym świetle
      (wbrew faktom i opinii szefa, dla którego dobrusia jest
      najgorszym pracownikiem).itd. wszystkie zabiegi służyć miały
      zwiększeniu atrakcyjności, a spowodowały jedynie banalny, bo
      fałszywie tworzony obraz.
      • moniczkabb Re: W piątek finał 13.12.02, 11:50
        AAA ja miałam jakiś czas temu (chyba w marcu) doczynienia z mężem Dobrusi.
        Przeprowadzał wywiad z moimi znajomymi. Wtedy pracował w Radiu Wrocław lub w RAM
        • Gość: kacha Re: W piątek finał IP: 195.117.149.* 13.12.02, 12:16
          moniczkabb napisała:

> AAA ja miałam jakiś czas temu (chyba w marcu) doczynienia z mężem Dobrusi.
          > Przeprowadzał wywiad z moimi znajomymi. Wtedy pracował w Radiu Wrocław lub w
          RA
          > M

zgadza sie pracuje w radiu,a z TEDE nie ma nic wspólnego od dawna,jeszcze zanim
          doszło do porozumienia z Polsatem i TV4,Wrocław to małe miasto i każdy gdzieś
          tam z kimś się spotkał i gdzieś był,więc nie ma sensu każdego podejrzewać o
          koneksje.Ale najlepiej wszędzie widzieć jakieś spiskowe teorie i układziki .A
          kto wygrał dowiemy się za kilka godzin.
    • Gość: kac Do roboty=do lopaty, pokory, pokory IP: 207.159.196.* 13.12.02, 19:43
    • Gość: Kaja Re: W piątek finał 'Baru' IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.02, 13:10
      Wiedziałam że wygra Eric. Od początku programu był faforyzowany Dobrusia grała
      rolę dobrej cioci. To bylo ukartowane, pod publikę. Wrocławianie nie oglądajcie
      POLSATU!
      • Gość: cojones Re:niestety masz rację IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 15:56
        szanona przedmówczyni - masz rację , całość była z góry ułożona - coś na ten
        temat wiem ..... ale i w innych programach większość wyników jest też
        przedmiotem manipulacji - ważne aby zwyciężca odpowiadał naszym wyobrażeniom
        nie ma miejsca na przypadek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka