Dodaj do ulubionych

Superwrocek

16.12.02, 14:45
www.wosp.org.pl/fundacja/news.php?id=648
:-((((
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: Superwrocek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.02, 18:22
      brezly napisał:

> <a href="www.wosp.org.pl/fundacja/news.php?
      id=648"target="_blank">www.wo
      > sp.org.pl/fundacja/news.php?id=648</a>
      > :-((((

Czego sie spodziewali po takim numerze jaki odstawili wcześniej.
      • wedzonka Re: Superwrocek 16.12.02, 19:07
        Gość portalu: Rafis napisał(a):

> brezly napisał:
        >
        > > www.wosp.org.pl/fundacja/news.php
        > > :-((((
        >
        > Czego sie spodziewali po takim numerze jaki odstawili wcześniej.

Skoro Owsiak sie na nas obrazil, to chyba nie wypada sie juz wiecej z
        pieniedzmi narzucac?
    • Gość: krolewna Re: Superwrocek IP: *.crowley.pl 17.12.02, 00:49
      brezly napisał:

> <a href="www.wosp.org.pl/fundacja/news.php?
      id=648"target="_blank">www.wo
      > sp.org.pl/fundacja/news.php?id=648</a>
      > :-((((

Podajcie ten adres poprawinie prosze - bo ja sie na niego dostać nie mogę...a
      skoro jest poprawny to widocznie mój komp szwankuje ale czy możecie mi
      powiedzieć co na tej stronce zostało zawarte? Będe wdzięczna za każdą
      wypowiedź! Pozdrawiam!!
      • brezly Re: Superwrocek 17.12.02, 09:51
        Krolewno,
        Jest to strona Orkiestry Owsiakowej, i Jurek tam pisze o Koncercie
        Bozonarodzeniowym, ktory mieli w Orbicie w sobote. I pisze tam tez to:
        "I taka maleńka, moja osobista uwaga. Niemal zerowa zainteresowanie mediów
        wrocławskich, jak zwykle TVN24 czuwa, czego nie można było powiedzieć o
        lokalnej, wrocławskiej telewizji, która kompletnie nie interesowała się tym, że
        taka sztuka ma miejsce. Nawet szefowa Filharmonii Wrocławskiej nie potrafiła
        zagrzać swojej orkiestry do boju, bo spotkała się z nami dopiero po zakończeniu
        koncertu. Myślę, że ma to jakieś przełożenie na sytuację, kiedy Wrocław
        pragnie, aby świat zaoferował im organizację Expo. Ale kiedy tak się działa,
        jak w przypadku koncertu, który – i proszę wybaczyć taki górnolotny ton, jest
        naprawdę wydarzeniem artystycznym, czyli nie zauważa się, że coś się w mieście
        dzieje, to się przepada.

Zdecydowanie wracamy do Warszawy, na następny koncert za rok, zapraszamy
        wszystkich do solidnego i dobrze przygotowanego do tej sztuki Teatru Wielkiego."

PT. Rafis&Wedzonka:

Calkowicie sie zgadzam. Poszedlbym dalej: oglosic niepodleglosc Wroclawia,
        Zdrojewskiego wybrac dozywotnim krolem a Ricarda Opozycja Jego Krolewskiej
        Mosci (wlasnie doszedl do siebie po wyborach, mianowal sie Prezesm jakiegos
        instytu Studiow Europejskich i tryska pomyslami).
        Uznac sie za Centrum I Stolice Wszechswiata i oglosic Slask Wszechmistrzem W
        Koszykowe. Obudowac sie fontannami. Urzadzic Wystawe Swiatowa (czyli produktu
        wroclawskiego).
        Przeciez wiadomo ze mysmy Cudni y Piekni i Bog to nas Kocha, tylko ze nam Inni
        (Zli) przeszkadzaja.

• wedzonka Widzisz Brezly,... 17.12.02, 17:17
          ...mam takie watpliwosci, bo najwyrazniej nasze spontaniczne zaangazowanie, tak
          spektakularne ze az chcialoby sie tu przeniesc finaly, okazuje sie gowno warte
          gdy tylko jakas dyrektor za malo nadskakuje naszej krolewnie estrady...
          (nie myslic z Krolewna z forum! :)

A juz zupelnie trace cierpliwosc gdy w swoje estradowe niepowodzenia Krol
          Owsiak zaczyna mieszac EXPO!

Pozdrawiam!
          • Gość: SSDDGG Re: Widzisz Brezly,... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.12.02, 18:14
            wedzonka napisał:

> ...mam takie watpliwosci, bo najwyrazniej nasze spontaniczne zaangazowanie,
            tak
            >
            > spektakularne ze az chcialoby sie tu przeniesc finaly, okazuje sie gowno
            warte
            > gdy tylko jakas dyrektor za malo nadskakuje naszej krolewnie estrady...
            > (nie myslic z Krolewna z forum! :)
            >
            > A juz zupelnie trace cierpliwosc gdy w swoje estradowe niepowodzenia Krol
            > Owsiak zaczyna mieszac EXPO!
            >
            > Pozdrawiam!

Och i ach...ale macie Zdroja i zorganizowaliscie Kongres Eucharystyczny.
            • wedzonka Re: Widzisz Brezly,... 17.12.02, 18:26
              Gość portalu: SSDDGG napisał(a):

> wedzonka napisał:
              >
              > > ...mam takie watpliwosci, bo najwyrazniej nasze spontaniczne zaangazowanie
              > ,
              > tak
              > >
              > > spektakularne ze az chcialoby sie tu przeniesc finaly, okazuje sie gowno
              > warte
              > > gdy tylko jakas dyrektor za malo nadskakuje naszej krolewnie estrady...
              > > (nie myslic z Krolewna z forum! :)
              > >
              > > A juz zupelnie trace cierpliwosc gdy w swoje estradowe niepowodzenia Krol
              > > Owsiak zaczyna mieszac EXPO!
              > >
              > > Pozdrawiam!
              >
              > Och i ach...ale macie Zdroja i zorganizowaliscie Kongres Eucharystyczny.

Wlasnie, ze Zdrojem wszystko jest mozliwe, a taki Owsiak juz przy byle
              problemie schodzi na poziom wymowek...
              (tak naprawde to sadze ze znalazl sobie po prostu naciagany pretekst by zamazac
              faux pas z rezygnacja przenosin finalu)
              • Gość: Rafis Re: Widzisz Brezly,... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.02, 20:32
                wedzonka napisał:

> Wlasnie, ze Zdrojem wszystko jest mozliwe, a taki Owsiak juz przy byle
                > problemie schodzi na poziom wymowek...
                > (tak naprawde to sadze ze znalazl sobie po prostu naciagany pretekst by
                zamazac
                >
                > faux pas z rezygnacja przenosin finalu)

To typowe warszawskie zachowanie-kiedy wszyscy nadskakuja i podziwiają cieszą
                sie jak dzieci.Jak nikt sie nie interesuje stroją fochy i obrażają sie
                zabierając zabawki do innej piaskownicy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka