Dodaj do ulubionych

Siedziba szatana w Radiu Maryja

• Gość: szatan Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.man.sealnet.kluczbork.net 08.04.06, 07:59
      congratulations szatańskiej gazecie to jest wolność wypowiedzi po naszemu
    • Gość: yogi Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: 195.3.113.* 08.04.06, 08:12
      siedziba szatana to adas z agora
    • incipit Przewielebny minister od policji i wszelkiej racji 08.04.06, 08:51
      też może o sobie poczytać pod hasłem: "bura suka".

I pewnie mu to zostanie do końca życia.
      Ah!! Być "burą suką" u "spieprzaj dziadu" to musi byś życiowe osiągnięcie.
      I jeszcze z suflerem w tylnym fotelu.
      Fakt, tylko "kretyna" brak do kompletu.
    • Gość: aaaa Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 09:17
      Ekstra fajny pomysł :)
    • Gość: Gomba Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 09:20
      A wpiszcie w googlach "ptasia grypa" i zobaczcie jeden z pierwszych wynikow
    • Gość: sd Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.acn.waw.pl 08.04.06, 10:00
      wie gdzie bije dzwon tylko nie wie w którym kościele - wcale nie trzeba aż tak
      kombinować
    • Gość: adam kazania pasyjne bpa Zawitkowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 10:09
      www.radiomaryja.pl/audycje.php?rodzaj=H&id=all
    • Gość: gość Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.phys.us.edu.pl 08.04.06, 10:23
      A pan (ojciec) Rydzyk jest naczelnym Belzebubem
      • drzejms-buond Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja 08.04.06, 13:26
        :-D)))
        piękne!
    • ves3 wpiszcie sobie w google "ptasia grypa" 08.04.06, 14:55
      i 3 wynik od góry
    • Gość: Janosik2030 Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.augustow.mm.pl 08.04.06, 15:17
      chyba szatan wymyslil radio maryja
    • Gość: Makler Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 15:31
      Siedziba szatana jest za biurkiem Michnika!
      Walczyć ze ZŁEM i Ignorancją!
      • wet3 do maklera 08.04.06, 15:48
        Gość portalu: Makler napisał(a):

> Siedziba szatana jest za biurkiem Michnika!
        > Walczyć ze ZŁEM i Ignorancją!

Bingo!!!
    • Gość: rrr Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 16:08
      LOL roku
      Wogole to smiechu warte , eydzyk i kaczor to homofoby , robia co im sie podoba ,
      Rydzyk to wcielony diabel , ktory oszukuje starwe dewotki
      • wet3 Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja 08.04.06, 17:42
        Gość portalu: rrr napisał(a):

> LOL roku
        > Wogole to smiechu warte , eydzyk i kaczor to homofoby , robia co im sie
        podoba
        > ,
        > Rydzyk to wcielony diabel , ktory oszukuje starwe dewotki

A wszyscy homosie to swieci. Zafunduj wiec im aureole na parade rownosci!
        • Gość: evita do wet3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.06, 22:00
          człowieku,gdzieś się Ty uchował z takimi poglądami ?
          • wet3 do evity 08.04.06, 22:56
            Gość portalu: evita napisał(a):

> człowieku,gdzieś się Ty uchował z takimi poglądami ?

No wlasnie, a gdzie Ty sie wychowalas?
    • Gość: tyt Re: Siedziba szatana w Gazecie Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 16:13
      Potworna nienawiść fanatyków ateizmu z G.W. pcha ich do walki z o. Rydzykiem.
      Ten mały Dawid groźny jest dla wszystkich bezbożnych, olbrzymich i bogatych
      Goliatów - Agora, Polsat i walterowcy z TVN. Ogarnia ich strach przed
      konkurencją PRAWDY, stąd ta nieustanna nagonka na Radio Maryja.Rękami
      niektórych biskupów i księży (nazywanych użytecznymi idiotami w koloratkach)
      ateiści chcą rozwalić normalną, niezależną od obcej finansjery radiostację i
      telewizję TRWAM. Czerwonofaszyści najpierw łajdackimi artykułami (pomówienia,
      kłamstwa i osczerstwa)otumaniają Polaków, sieją wrogość, liczą na
      łatwowierność i naiwoność wielu, osłabiają ich wiarę i nastawiają wrogo do
      tych katolików, którzy są wierni nauczaniu Koscioła, a potem uwodzą wszelkim
      paskudztwem ideoligicznym - aborcja, pedalstwo, klonowanie, eutanazja itd. -
      chodzi o kreowanie Polaków na bękarty moralne - mieszańce zwierzęce podatne
      na wszelakie libertyńskie hasła, np. "róbta co chceta", "daj se luz".
      Motłochem łatwo manipulować i rządzić. Internauci! Nie dajcie się uwieść
      faryzeuszom z G.W., Polsatu, walterowcom z TVN i innych polskojęzycznych
      mediow. A propos świadectw NFI; była to złodziejska prywatyzacja liberałów i
      czerwonofaszystów - liberał J. Lewandowski, czerwonofaszysta Wiesław
      Kaczmarek. Aż 512 przedsiębiorstw zostało zmarnowanych i ludzie poszli na
      bruk. Niech owa gazeta napisze co dzieje się z tymi ludźmi? Dzięki Bogu, że
      znalazło się wielu Polaków, ktorzy darowując swoje świadectwa na utrzymanie
      Radia Maryja i budowę akademików, także hospicjum, w ten sposób uratowane
      przed złodziejskimi łapami czerwonofaszystów pieniądze pozostały w polskich
      rękach, i to co już zostało zbudowane i dalej buduje się, będzie dla Polski.
      Kto wie, może pan Michnik, czy pani Łuczywo będą dożywać swojej starości w
      hospicjim o. Rydzyka pod czułą opieką sióstr zakonnych. No,no, no! Nie mówcie
      NIE ! Fortuna variabilis, Deus mirabilis.
      • Gość: Polak Re: Siedziba szatana w Gazecie Wyborczej IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 08.04.06, 16:46
        Wszyscy macie racje a prawda tkwi posrodku.Zarowno Michnik jak i Rydzyk
        to "niezle diably",moze by tak umowic ich na piwo ?
        • Gość: argothiel Re: Siedziba szatana w Gazecie Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 19:50
          Zgadza się. Ale ja mimo wszystko wolę kłamstwa Michnika. Bo odrobinę
          inteligentniejsi ludzie w nie wierzą. ;)
      • Gość: romek Re: do tyta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.06, 19:42
        Ty tak poważnie czy tylko dla jaj? Nie wiem czy mam traktować dosłownie to, co
        napisałeś, czy też jest to parodia ojca Rydzyka i RM? Przecież pieniądze
        zebrane na wykup stoczni i ze świadectw NFI zostały przegrane na wyklinanej
        przez ojczulka giełdzie a z reszty ojczulek nigdy się nie rozliczył.
        • wet3 do romka 08.04.06, 20:28
          Gość portalu: romek napisał(a):

> Ty tak poważnie czy tylko dla jaj? Nie wiem czy mam traktować dosłownie to,
          co
          > napisałeś, czy też jest to parodia ojca Rydzyka i RM? Przecież pieniądze
          > zebrane na wykup stoczni i ze świadectw NFI zostały przegrane na wyklinanej
          > przez ojczulka giełdzie a z reszty ojczulek nigdy się nie rozliczył.

Piszesz nieprawde. Sprawa poeniedzy na stocznie zakonczona zostala juz dawno.
          Kto zechcial mogl swoje pieniadze odebrc. Nie przystoi klamac.
          • Gość: romek Re: do weta3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.06, 07:21
            Nie napisałem, ze nie można było odebrać pieniędzy ze zbiórki, a tylko
            przypomniałem, ze "z reszty ojczulek się nie rozliczył" - co jest prawdą, bo
            rozliczanie się nie jest w duchu i zwyczaju ojczulka. On tylko rozlicza innych.
            • Gość: romek Re: do weta3 jescze raz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.06, 19:35
              No i co z tymi świadectwami z NFI? Nawet RM przyznało, że nikt się z nich nie
              rozliczył i nie wiadomo ile zostało przegrane na giełdzie. Co więc zostało
              załatwione? Chyba darczyńcy. Oj, nie godzi się kłamać.
    • Gość: o90 a i tak wszyscy wiedza ze wybiorcza IP: 87.244.71.* 08.04.06, 17:22
      klamie
      nie trzeba sie bawic w pozycjonowanie strony gazeta.pl
      wszyscy i tak juz ja traktuja z przymruzeniem oka

z reszta tak samo ja Agore, gielda
      leci na pysk az milo patrzec

juz niedlugo ktos ja kupi i
      wyleje te wszystkie yntylygentne autorytety moralne na pysk
    • Gość: FLamasteRR Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 17:55
      www.eurobarre.xt.pl
    • ogolone.jajks Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja 08.04.06, 17:57
      a gdyby ustawić wyborczą jako bimbrownię?
    • Gość: zybi Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.net 08.04.06, 21:46
      To, co wypisujecie na każdy niemal temat można śmiało dzielić, co najmniej przez
      dwa. Smutne, że autorytety się zużywają, jak to się dzieje w waszym przypadku.
      Zal mi was.
    • normalkk Trafienie w dziesiątkę!! 08.04.06, 21:46
      Miał głowę na karku ten co tak zrobił!! Trafił w dziesiątkę bo przecież radio
      Maryja to w rzeczy samej siedziba Szatana....
      • Gość: ryba Re: Trafienie w dziesiątkę!! IP: *.lf.br.cox.net 09.04.06, 20:14
        ???
    • Gość: o Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 21:57
      mp3.wp.pl/i/sciagnij?id=140777
    • Gość: Mietek01 Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 23:33
      No i się zrobiło.
      Wreszcie szatan znalazł siedzibę.
      Egzorcystów wołac oczywiście.
      Zagubiony ojciec R. musi być wreszcie wyleczony. Co się stanie z moherami? To
      już ich problem. Chcieli to mają.
    • from.sarah.with.love a gdzie jest siedziba żydokomuny??? 09.04.06, 00:00
      każdy wie
      • Gość: trete a gdzie jest siedziba żydokomuny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 00:04
        hercy kulaber,
        hale, hale,
        what you gonna do,
        tell me what you gonna do?

Spocił mi się wół
        to dlatego że
        mój wóz nie miał kół
        Wół spocony mi
        Leo Feber kurle drzy!

Przyjacielu nie jest źle
        Wół wszak tylko spocił się,
        Gorzej było by (byłoby)
        Gdyby twego wołu zjadły psy!
      • tia666 Re: a gdzie jest siedziba żydokomuny??? 09.04.06, 03:22
        hmmmm podaj definicje "zydokomuny" ?
      • Gość: jan Re: a gdzie jest siedziba żydokomuny??? IP: *.ade.dialup.connect.net.au 09.04.06, 11:44
        siedziba zydokomuny jest GAZETA WYBORCZA!!!
        • Gość: Azazel Re: a gdzie jest siedziba żydokomuny??? IP: 85.219.136.* 09.04.06, 12:55
          poziom intelektualny rozmowy zbliża się coraz bardziej do poziomu rozmów na
          antenie Siedziby Szatana - Radia Maryja
      • Gość: Piszczyk żydokomuna na Madagaskar! Niech zyja mochery! IP: 152.75.60.* 10.04.06, 05:15
    • Gość: student Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 14:35
      F A J N I E I SŁUSZNIE.
    • Gość: Poszykiwacz Antysemicka Gazeta Wyborcza IP: 216.233.72.* 09.04.06, 15:19
      A może ktoś wpisze w Google search i mamy 832 hasła na Antysemicka Gazeta
      Wyborcza!!!
      • Gość: Don Pedro Rydzyk kocha zydow, zwlaszcza w galarecie! IP: 152.75.60.* 10.04.06, 05:17
    • wlodwoz Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja 09.04.06, 17:36
      Jaki tam Szatan z Rydzyka! Zwykły diabełek-kurdupelek. Tyle,że oszust.
    • Gość: lizzy Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.aster.pl 09.04.06, 18:04
      no i brawo,za to, ze wreszcie wiemy, co tak naprawde kryje sie w toruniu..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka