ewencja 16.10.03, 18:09 Gdzie we Wrocłąwiu można poprawić dredy? Znacie sprawdzone miejsca? Z góry dzękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STrup Re: DREDY - gdzie poprawić??? IP: *.chem.uni.wroc.pl 17.10.03, 07:39 Ja bym ściął włosy na twoim miejscu: dredy okropnie je niszczą. I - prawdę mówiąc - wcale dobrze nie wyglądają... Kiedyś to się nazywało kołtunem (takie niemyte i nieczesane przez długi czas). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny Re: DREDY - gdzie poprawić??? a propos IP: *.crowley.pl 17.10.03, 16:16 "Czapka na głowie różnego koloru, niska, grubo pakułami wysłana, za szyszak od pałki służąca, z baranem szerokim, pospolicie czarnym, w ręku kij gruby, dębczak albo świdłak, kołtonów pełna głowa; które kołtony lubo się znajdują w całej Polszcze i Litwie dosyć obfito, biorąc jednak proporcją do innych województw, możno twierdzić, że w Księstwie Mazowieckim, osobliwie między chłopstwem, samo centrum i korzeń powszechny sobie założyły tak dalece, że między trzema głowami chłopskimi dwie musiały być kołtonowate. Ledwo dziecku głowa porosła włosami, zaraz się zwijała w kołtony rozmaite: drobne, grube, pojedyncze, na kształt czapki, podzielone w sznury gładkie albo też na końcach węzłowate. Czy to pochodziło z natury, czy z niechlujstwa, zostawuję rozwiązanie tego zdania lekarzom..." Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: DREDY - gdzie poprawić??? 17.10.03, 17:23 dzięi za odpowiedzi, ale ja się pytałam: GDZIE MOGĘ POPRAWIĆ DREDY - DOKRĘCIĆ JE!!! A nie, co mam z nimi zrobić. Mimo wsyzstko dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hydraulik Re: DREDY - gdzie poprawić??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.03, 19:50 Mogę dokręcić. Tylko nie wiem czy gwintów poprawiać nie trzeba? Bo tak z gwintownicą musiałbym się tłuc w autobusie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: DREDY - gdzie poprawić??? 18.10.03, 15:35 Jasne czemu nie:-))))))))))))))))))))))))))))))buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś ze szkoły Re: DREDY - gdzie poprawić??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.03, 15:42 Przyjdź do mnie na przerwie, powyrywam je Tobie razem z cebulkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: DREDY - gdzie poprawić??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.03, 15:51 wiele salonow fryzjerskich posiada opcje "dokrecania", ale taniej wyjdzie z ogloszenia...a ogloszen takowych jest ogrom... Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: DREDY - gdzie poprawić??? 18.10.03, 16:18 ceglar, mam trzy dopkładnie..... Masz możę źródła jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: DREDY - gdzie poprawić??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.03, 19:03 bede jutro jesli chcesz. ceglar@poczta.fm - moj mail Odpowiedz Link Zgłoś
maciej_dread Re: DREDY - gdzie poprawić??? 11.12.25, 15:10 Zapraszam do pracowni dredowej w centrum Wrocławia Szczegóły sprawdzisz i sama ocenisz czy tego szukasz na dread-zone.pl Odpowiedz Link Zgłoś