Gość: andrzej1971 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 12:20 dajcie łopatę, powiedzcie gdzie kopać zacznijmy wreszcie robić drogę na Poznań przynajmniej do Trzebnicy! podobno unia daje kasę na drogi to czego brakuje? nie chcę czekać 20lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ron5 Re: droga na Poznań 15.04.06, 08:03 Hahaha,chyba poczekasz.W tym kraju nikomu nie przeszkadza ,że ludzie giną na drogach.Nasi władcy jeżdżą w kolumnach z kogutami i spychają szaraczków z dróg więc im to nie przeszkadza.Temat był wałkowany wielokrotnie i nikt nie potrafi powiedzieć co się z tą drogą stanie.Ponoć jest już projekt i pozwolenie (lub wniosek o pozwolenie)na budowę na modernizację tej tragicznej drogi i nic dalej się nie dzieje.Droga krajowa nr 5 w wielkopolsce jest już zmodernizowana.U nas jak jest-wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
rw.wro (za) droga na Poznań 15.04.06, 14:09 jeśli chcemy jeździć bezkorkowo, to polecam się przeprowadzić pod toruń, tam ponoć mają budować "rydzykówkę" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: (za) droga na Poznań 15.04.06, 17:23 e tam. nie chcesz korkow, kup samolot. Odpowiedz Link Zgłoś
rw.wro Re: (za) droga na Poznań 15.04.06, 20:24 robak_wroc napisał: > e tam. nie chcesz korkow, kup samolot. ciekawe, a na lotnisko dajadę metrem, nie? żeby uniknąć korków w drodze do tego samolotu :D chyba, że to ma być bombowiec i mam rozwalić wszystkie wjazdówki do miasta, no to rzeczywiście - pozbędziemy się przynajmniej tranzytu (na jakiś czas chociaż). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: (za) droga na Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 10:38 plany są, tak jak zrobili plan budowy tunelu pod trasą wz :-) pierdoły popychają Poznań to niemodny kierunek? gdzieś kiedyś widziałem wyniki badania natężenia ruchy na trasach i natężenie do Trzebnicy jest niewiele niższe od tego w kierunku Warszawy na co idzie kasa (tzw.podatek drogowy) zawarta w cenie paliwa? zaczynam myśleć pozytywnie o winietach! tzn. opłacie za jazdę po istniejących drogach dobrej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
rw.wro Re: droga na Poznań 20.04.06, 01:38 nie będzie drogi na poznań ani żadnej innej, bo trzeba czekać na pismo w sprawie ochrony żab, a min. środowiska przyjmuje wnioski tylko w pokoju zwanym "niszczarka". Odpowiedz Link Zgłoś