zuberek_z Re: sposób na bezsenność...?? 25.10.04, 21:09 Mogę zaoferować siebie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: sposób na bezsenność...?? 25.10.04, 21:10 odpada...no chyba, że jako towarzystwo do nocnego posiedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: sposób na bezsenność...?? 25.10.04, 21:09 od razu mówię, że ciepła kąpiel, kubek mleka, jabłko itp. odpadają liczenie baranów też... wląda na to, że dziś noc w sieci ... Odpowiedz Link Zgłoś
zuberek_z Re: sposób na bezsenność...?? 25.10.04, 21:11 giks napisała: > od razu mówię, że ciepła kąpiel, kubek mleka, jabłko itp. odpadają liczenie > baranów też... wląda na to, że dziś noc w sieci ... tu jest dopiero15 do nocy daleko!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: sposób na bezsenność...?? 25.10.04, 22:19 zuber u kogo 15 jest to nie znaczy ze wszedzie tak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: sposób na bezsenność...?? 26.10.04, 17:28 zawsze mozna sie narabac co rowiaze problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: sposób na bezsenność...?? 26.10.04, 17:45 he he he he no dobry pomysł :D i jak dla mnie to naprawdę nie wiele by tego było trzeba...pewnie taniej niż tabletki nasenne..tylko co potem z porannym bólem głowy??? Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: sposób na bezsenność...?? 26.10.04, 20:24 haha jakze proste acz zdradliwe rozwiazanie z tym alkoholem....coz....jedno mnie martwi....co bedzie na nastpeny dzien?! Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: sposób na bezsenność...?? 26.10.04, 21:03 na szczescie za rogiem jest zubr.zubr, tuz za rogiem ( ja wole zywca ) Odpowiedz Link Zgłoś
piegowaty_fiolek Re: sposób na bezsenność...?? 26.10.04, 21:49 odkad zaczelam pracowac, padam codziennie ok 22 (czyli juz nadchodzi moj czas ;) proponuje pouzerac sie troche z dziecmi w szkole. sen jest cudownym wybawieniem... :D Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: sposób na bezsenność...?? 26.10.04, 22:56 generalnie to ostatnio mam tak, że bardzo chcę spac ale pprostu nie moge bo ktoś lub coś przeszkadza :((( Odpowiedz Link Zgłoś
piegowaty_fiolek Re: sposób na bezsenność...?? 26.10.04, 23:23 proponuje zakup stoperow do uszu. najlepiej takich z gabeczki :) ja z nimi spalam jak dziecko, gdy za sciana internatu byla akurat popijawa :P Odpowiedz Link Zgłoś