Dodaj do ulubionych

PZM Patron

15.04.06, 15:59
Witam wszystkich użytkowników tego forum. Jestem mieszkańcem jednej ze wspólnoty mieszkaniowej przy ul. Reja. Rozważamy odejście od naszego obecnego zarządcy, którym jest PZM Patron. Część mieszkańców wyraża jednak opinię, że odejście nie będzie dobrym posunięciem, bo nikogo lepszego nie znajdziemy. Według mnie i osób, które podzielają mój pogląd PZM to niereformowalna, mało elastyczna i kompletnie nie dostosowana do po potrzeb klientów firma z poprzedniej epoki. Jesteśmu traktowani przez nich po macoszemu na "odczep się". Jeśli ktoś z Was ma interesujące przemyślenia na temat PZM-u, albo jakieś konkretne przykłady przemawiające za nimi, bądź przeciwko nim, to bardzo prosiłbym o konkretne przykłady. Nie ukrywam, że zależy mi na opiniach negatywnych, które mam nadzieję pozwolą mi skuteczniej przekonać innych, niezdecydowanych jeszcze mieszkańów naszej nieruchomości do odejścia do bardziej rynkowej firmy. Może są wśród Was osoby, które miekszają we wspólnotach, które niedawno np. odeszły z tej firmy.
Serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuję za posty.

Erler
Obserwuj wątek
    • dach3 Re: PZM Patron 16.04.06, 13:16
      Z PZM pożegnaliśmy się 3 lata temu i mieszkańcy bardzo szybko ocenili, że była to dobra decyzja. Potwierdzam, załatwienie czegokolwiek u tego zarządcy graniczyło z cudem. Ponieważ czasem jeszcze mam z nimi styczność myślę,że nic się nie zmieniło.
      Co do zmiany zarządcy wyszliśmy z założenia,że gorzej już być nie może i stworzyliśmy zarząd właścicielski, angażując do papierkowej roboty administratora.
      Wymaga to pracy przynajmniej dwoch osób, ale naprawdę warto i gorąco Was do tego namawiam.
      Administratora możesz znależć w internecie, przeglądając oferty lub tzw. pocztą pantoflową.
      Zyczę pomyślnych decyzji , a ponieważ jeszcze świętujemy to dołączę "smacznego dyngusa i mokrego jajka " :)
      Pozdrawiam.
    • dach3 Re: PZM Patron 16.04.06, 13:18
      Jeszcze jadno Forum dotyczące wspólnot znajdziesz tutaj
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=523&s=0
    • Gość: święta Patrona kalać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 15:38
      ładnie to tak Patrona kalać? ty taki owaki!
      • Gość: dach Re: Patrona kalać? IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 17.04.06, 15:00
        Jaki parton taka święta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka