erler
15.04.06, 15:59
Witam wszystkich użytkowników tego forum. Jestem mieszkańcem jednej ze wspólnoty mieszkaniowej przy ul. Reja. Rozważamy odejście od naszego obecnego zarządcy, którym jest PZM Patron. Część mieszkańców wyraża jednak opinię, że odejście nie będzie dobrym posunięciem, bo nikogo lepszego nie znajdziemy. Według mnie i osób, które podzielają mój pogląd PZM to niereformowalna, mało elastyczna i kompletnie nie dostosowana do po potrzeb klientów firma z poprzedniej epoki. Jesteśmu traktowani przez nich po macoszemu na "odczep się". Jeśli ktoś z Was ma interesujące przemyślenia na temat PZM-u, albo jakieś konkretne przykłady przemawiające za nimi, bądź przeciwko nim, to bardzo prosiłbym o konkretne przykłady. Nie ukrywam, że zależy mi na opiniach negatywnych, które mam nadzieję pozwolą mi skuteczniej przekonać innych, niezdecydowanych jeszcze mieszkańów naszej nieruchomości do odejścia do bardziej rynkowej firmy. Może są wśród Was osoby, które miekszają we wspólnotach, które niedawno np. odeszły z tej firmy.
Serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuję za posty.
Erler