orion_5 15.04.06, 21:49 Serdecznie zapraszam na forum! Forum mieszkańców Siechnic: tinyurl.com/esjjc Forum mieszkańców nowych osiedli: 1) Jarzębinowa (SM Nova Locum): tinyurl.com/kjb73 2) Osiedle Błękitne: tinyurl.com/hczpk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orion_5 Forum gminy na nowym serwerze 12.06.06, 09:02 Forum mieszkańców gminy stale się rozwija i unowocześnia ;) W miniony weekend dokonaliśmy "przesiadki" na nowy serwer. Mam nadzieję, że będzie łatwiej i bardziej niezawodnie. Nasz nowy adres: siechnice.pl/forum/index.php Link w mojej sygnaturce też działa. Linki do działów Siechnic: Forum mieszkańców Siechnic: tinyurl.com/medtg Forum mieszkańców nowych osiedli: 1) Jarzębinowa (SM Nova Locum): tinyurl.com/k7fmu 2) Osiedle Błękitne: tinyurl.com/s62k6 Mamy 186 zarejestrowanych użytkowników. Nasi użytkownicy napisali 3.279 postów w 462 tematach. Aktualne informacje i komentarze: o wypadku pijanego zastępcy wójta, o mobbingu w Gminnym Ośrodku Pomocy Społecznej, o drogach, kanalizacji, porządkach w gminie, o piłce nożnej. Oceniamy radnych mijającej kadencji. Zadajemy pytania Wójtowi, dyskutujemy o prywatyzacji gminnej służby zdrowia, najważniejszych problemach świata, śmiejemy się z dowcipów itp. Serdecznie zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kasia Re: Forum gminy na nowym serwerze 20.01.07, 09:43 Chciałam tylko dodać, że istnieje także forum kolejnego z nowobudowanych osiedli firmy AlfaAkt. 3) "Osiedle na Zielonym Pagórku" na ulicy Staszica. Zapraszamy do udziału www.siechnice.com.pl/phpbb2/viewforum.php?f=16 Odpowiedz Link Zgłoś