Gość: impreza IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 18:26 Wlalismy 9 butelek sophii melnik do wielkiego gara. I grzejemy!!! I wlasnie przyszedl niejaki Krzysztof Kiniorski... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabelek2 Re: Juz sie zaczelo!!! 21.12.02, 18:41 witam serdecznie!!! jeszcze nie zaczelismy degustowac wina,Kociatko juz zaczela Mastat juz jest i kInga tez polskie litery nie dzialaja bo... a Mastat sie mnie czepia ze robie literowki idziemy PIC!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot ha! 21.12.02, 18:54 winko jest wysmienite, kogo nie ma niech zaluje :P (a redakcja ma niewygodnego laptopa :D) Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_j_o Re: Juz sie zaczelo!!! 21.12.02, 19:04 pojawil sie bigos ale jak zwykle trzeba sie wpisac na liste, zeby cos dostac Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Juz sie zaczelo!!! 21.12.02, 19:12 k_a_j_o napisał: > pojawil sie bigos jak to jest bigos to cikawe? ;) pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń Re: Juz sie zaczelo!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 19:23 kinga!!! napisała: > k_a_j_o napisał: > > > pojawil sie bigos > jak to jest bigos to cikawe? ;) > pozdrawiamy! to nie bigos tylko kapusta z grzybami a lista jest krótka zaczeły się wystepy artystyczne coś jakby "Biały Miś" i w językach obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_j_o Re: Juz sie zaczelo!!! 21.12.02, 19:27 zdecydowanie jestem lepszy w konsumowaniu tej kapusty niz nazywaniu potraw. ide po dokładkę. bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzaryKot Re: Juz sie zaczelo!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 19:49 Gość portalu: piegdoń napisał(a): > wystepy artystyczne coś jakby "Biały > Miś" i w językach obcych. wcale nie obcych tylko sąsiedzkich, a za Białego Misia będę się mścić :P gdzie tu się wpisuje "format c:" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń 13 butelek IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 19:24 wypłyneło do garnków ale jeszcze tam pływa niezłe nawet to wyszło tylko chyba trochę za ciepłe jak na wino... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: 13 butelek IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 19:32 Gość portalu: piegdoń napisał(a): > tylko chyba trochę za ciepłe jak na wino... Ale jak na grzane, to w sam raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarywilk Śpiewy wokoło IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 19:36 Hehehee , nikogo nie znam, śpiewy wokół, tam pija tu jeden pan robi zdjęcia ,....zara chyba mnie?!!!!!! aaauuuuuuuuuuu!!!! Acha jednak mnie wpuścili, to troche dziwne..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: Śpiewy wokoło IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 20:27 Dlaczego dziwne? r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarywilk Re: Śpiewy wokoło IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 20:58 a czemu nie???? Myslałem że w imie sprawiedliwości nikt nieznany nie bedzie dopuszczony do zaszczytu obejrzenia tak cudownej meliny, znaczy sie piwnicy;- ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: Juz sie zaczelo!!! 21.12.02, 19:39 taaak,ja i Bobopik i Kociatko przy akompaniamecie Szarego Kota spiewamy. ja i Bobopik troszke falszujemy ale nie to jest wazne tylko dobra zabawa i super atmosfera i to wlasnie jest !!! \zalujcie ze Was tu nie ma !! lece spiewac !! i dopijac winko!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arvena Re: Juz sie zaczelo!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 19:42 oj spiewaja spiewaja:( w drugiej sali odbywa sie picie winka i konsumpcja rogalikow i kapusty:) szkoda ze nie ma nas tyle co na liscie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Juz sie zaczelo!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 19:48 a ja umiem robić polskie literki :) wino podobno się skończyło.... a ja śpiewam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarywilk Specjalnie dla kogoś IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 19:52 Dla Acho podziekowania za wstawiennictwo, bo właśnie tu jest, ...ponoć 17 butelek pekło...ale czy na głowe??;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acho dobra dobra... IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 19:55 ja tam słyszałem, że podziękowania będą w formie guinnessa, ale może tak mi sie tylko zdawało :p ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19 butelek stoi Re: Specjalnie dla kogoś IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 20:52 Gość portalu: szarywilk napisał(a): > Dla Acho podziekowania za wstawiennictwo, bo właśnie tu jest, ...ponoć 17 > butelek pekło...ale czy na głowe??;-) za szafą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotoreporter foty IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 20:22 Sa pierwsze zdjecia: www1.gazeta.pl/wroclaw/953363,35767,1230550.html?x=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: foty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.02, 20:30 jeszcze poprosze o podpisy pod fotkami - kto jest kim?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: foty IP: 212.106.152.* 21.12.02, 20:34 Gość portalu: fotoreporter napisał(a): > Sa pierwsze zdjecia: pokażcie Marshę - pliiizz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: foty IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 20:38 Gość portalu: meg napisał(a): > pokażcie Marshę - pliiizz :-) Robi sie! Jak tylko bedzie, to doniose ktora to r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg PS: foty IP: 212.106.152.* 21.12.02, 20:38 (chyba że się nie zgodzi :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: PS: foty IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 20:40 zgodzi sie, zgodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
bobopik Pozdro dla was!!!!!!! 21.12.02, 21:14 piszcie jak sie rozwija impreska!!!!!!!!! a jak wam smakuje chlepbek, po ktory specjalnie dla was poszedlem kupic?? PS1 diabelek jeszcze zaspiewamy, albo zadaj teraz!!!!!!! "nie placz ewka bo tu miejsca brak......." PS2 Mastat i tak Szwecja jest najlepsza!!!!!! PS3 prosze o podpis na zdjeciu z diabelkiem:P MILEJ ZABAWY!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: PS: foty IP: 212.106.152.* 21.12.02, 21:41 czy ja kiedyś czytałam o grzywce Marshy? czy mi się tylko tak wydaje? i poproszę jeszcze Szarego Kota (jeśli można :-) to już będzie koniec Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: PS: foty 22.12.02, 01:24 Gość portalu: meg napisał(a): > czy ja kiedyś czytałam o grzywce Marshy? czy mi się tylko tak wydaje? o rany - jak fajnie, jednak nie mam sklerozy :-))))) pozdrowienia- dla Marshy specjalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: PS: foty IP: *.magma-net.pl 22.12.02, 03:05 > pozdrowienia- dla Marshy specjalne a czymże to na "specjalne" pozdr. zasłużyłam? :) również pozdrawiam i ...dobrej nocy życzę - taka pora :) - czas na sen... m* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROB-35 Re: PS: foty IP: *.116.86.89.unregistered.k.pl 22.12.02, 03:12 Gość portalu: marsha napisał(a): > ...dobrej nocy życzę - taka pora :) - czas na sen... Ktoś nie śpi aby spać mógł ktoś To są zwyczajne dzieje... :-) może mały czacik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: PS: foty IP: *.magma-net.pl 22.12.02, 03:16 > może mały czacik? oj,już nie dam rady... bajecznych snów m* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROB-35 Re: PS: foty IP: *.116.86.82.unregistered.k.pl 22.12.02, 03:22 Gość portalu: m* napisał(a): > bajecznych snów > m* cóż po śnie gdy życie umyka :-) ale dzięki i tobie nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: PS: foty 22.12.02, 05:44 Gość portalu: marsha napisał(a): > a czymże to na "specjalne" pozdr. zasłużyłam? :) towarzystwem w bezsenności > również pozdrawiam i ...dobrej nocy życzę - taka pora :) - czas na sen... > m* jak komu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gandi Re: foty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.02, 21:49 A kto to jest ta ruda?? Podpiszcie wszystkie zdjecia, plizzzz Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Juz sie zaczelo!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 20:55 Zabawa jest przednia a wino przepyszne. Odszczekuje niniejszym wszystkie kalumnie, które wyszczekiwałem pod adresem redakcji, normalnie mnie chyba wtedy zaćmiło. Wino rozjaśniło mi umysł! Odpowiedz Link Zgłoś
geos Re: Juz sie zaczelo!!! 21.12.02, 21:00 jak się okazał całkiem fajny z ciebie facet cyfer!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Ja już w domku:) 21.12.02, 21:50 Jak jeszcze jesteście w gazecie to serdecznie pozdrawiam: Buźka- było świetnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: Ja już w domku:) IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 21:56 Jestesmy, farbowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Klonie moj kochany IP: 62.233.154.* 22.12.02, 07:14 bardzo mi pochlebia fakt, ze sie ciebie dorobilem, ale jesli juz usilujesz sie pode mnie podszywac - czyn to uwaznie. popelniles kilka bledow, ktore cie demaskuja. mam zaczac wyliczac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń Re: Juz sie zaczelo!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 21:56 Już sie skończyło 19 butelek i zostało tylko 30 dekagramów goździków na następną imprezę. Przechowa się! A było: 14 sophii melnik, 2 los chaclos, 2 białe rieslingi i jedna bycza krew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajco Re: Juz sie zaczelo!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.12.02, 21:59 b.piegdon - zmieniłaś się pamiętam ciebie jako ponętną brunetkę z niskim intrygującym głosem - no cóz wspomnienia - uśmiech został ten sam - przybyło jakby refleksji - czy to tylko wino ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń Re: Juz sie zaczelo!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 22:24 Gość portalu: jajco napisał(a): > b.piegdon - zmieniłaś się pamiętam ciebie jako ponętną brunetkę z niskim > intrygującym głosem - no cóz wspomnienia - uśmiech został ten sam - przybyło > jakby refleksji - czy to tylko wino ???? To nie refleksja, niestety. Przybyło kilogramów. Głos został ten sam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Juz sie zaczelo!!! IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 21.12.02, 22:11 Ale fajnie macie. Chociaz tylko od Swieta! Tego w Ameryce nie MA!!!I nie BEDZIE!! A ktory to waldek.s.?????:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Juz sie dawno zaczelo!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 21:57 Pozdrawiam cyfera i wszystkich innych, ktorych tu nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: Juz sie dawno zaczelo!!! 21.12.02, 22:01 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > Pozdrawiam cyfera i wszystkich innych, ktorych tu nie bylo... A ja chcę jeszcze pozdrowić moją mamusię i ciocię Ewę z Wałbrzycha :-))) No i oczywiście tyryskową siostrę!!! i moje pieski, acha - no i brata tyryska... no i mastat jeszcze pozdrawia diabełkowego kota imieniem kicula no i w ogóle wszyscy pozdrawiamy wszystkich i cyfera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombos Re: Juz sie kończy... IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 22:05 i idziemy bawić się dalej... a tak naprawdę to cała ta impreza to mistyfikacja, nie byo żadnego wina, żadnych goździków, ani nie bylo kapusty z grzybami, nie było też cyfera... ci wstrętni forumowicze siedząc przed kompami w swoich domach pisali o wspaniałej imprezie w redakcji gazety... niniejszym dementuje plotki o jakiejkolwiek imprezie... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Juz sie kończy... IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 22:06 Ale ja tu jestem!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajo Re: Juz sie kończy... IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 22:06 to przez to kombos że wybierałeś tylko grzybki Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: 21.12.02, 22:10 mam nadzieję ,że szczęśliwie wrócicie do domu ,pijaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń wszystkim pieknie dziekujemy IP: *.wroc.gazeta.pl 21.12.02, 22:19 zyczymy dobrej zabawy w Samym Życiu Izis! najpiękniej za śpiew - Twoje "Wesołych Świąt" przejdzie do historii, Geos - za wzrór anioła, który damy we wtorkowej gazecie, zapraszamy przed Wielkanocą piegdoń Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Ale faaaajnie było! 21.12.02, 22:49 Gość portalu: piegdoń napisał(a): > Izis! najpiękniej za śpiew - Twoje "Wesołych Świąt" przejdzie do historii, To była improwizacja :) A o "Latawcach, dmuchawcach" wszyscy zapomną...? To Wam dziękujemy - yesooooooo, gdyby nie ta impreza pewnie myłabym okna, albo polerowała komodę... Kapucha pyszna, winko - extra, zwłaszcza trzeci kubek z garnka nr 2 (bo ci którzy nie byli muszą wiedzieć, że każdy kubek był inny w smaku!), ludzie przesympatyczni. Czy zastanawialiście się kiedyś, dlaczego los stawia nam na drodze życiowej takich, a nie innych ludzi? I czy pomysleliście choć raz, że powinnismy być mu wdzięczni, że właśnie ich spotykamy? Od każdego mozna się czegos nauczyć. Z każdego uszczknąć trochę czegoś oryginalnego. Zapmamiętać jakiś gest, jakiś zwrot, jakąś miłą sytuację... Dziękuję Wam wszystkim za to, że jesteście. I jeszcze raz - WESOŁEGO KARPIA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Ale faaaajnie było! IP: *.dtvk.tpnet.pl 21.12.02, 23:06 I śmieszno i straszno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Ale faaaajnie było! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.02, 23:09 tylko dlaczego mnie mdli???... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń Re: Ale faaaajnie było! IP: *.dtvk.tpnet.pl 21.12.02, 23:57 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > I śmieszno i straszno. nie było straszno choć zastanawiające jest to, że ci, co mają po 20 i parę lat nadal śpiewają "Nie płacz Ewka..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huehue Wesołego karpia:-) IP: proxy / *.codetel.net.do 21.12.02, 23:12 rewelka!:-) cóś jak uśmiechnięty byczek - logo "Mr.Beaf" czy jak to się tam nazywało... Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Wesołego karpia:-) 22.12.02, 09:41 Gość portalu: huehue napisał(a): > Wesołego karpia:-)rewelka! > cóś jak uśmiechnięty byczek - logo "Mr.Beaf" czy jak to się tam nazywało... A na Wielkanoc mówię: "mokrego jajka", ale karp lepszy, faktycznie, brzmi nieco "śmieszno-gorzko". Podobnie jak kogut reklamuje rosołek z Winiar i mówi, że zna się na rosole, hue, hue :( Pzdr :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Juz sie przenioslo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.02, 23:12 dziekuje za udany wieczor :-))) nie ma to jak cos cieplego do picia! bawcie sie dobrze, dokadkolwiek dotarliscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń Re: Juz sie przenioslo!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 22.12.02, 00:02 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > dziekuje za udany wieczor :-))) Tyrysku miły Ty zawsze jesteś ozdobą. Zapraszamy przed Wielkanocą Odpowiedz Link Zgłoś
geos Dotarłam :-) 22.12.02, 01:21 Dotarłam do domku, pewnie tak jak większość, w całości :-) Było mi bardzo miło spotkać i poznać Was wszystkich Isis!!! Zgadzam się z Tobą w kwestii ludzi których spotykamy w naszym zyciu i juz cieszę się na spotkanie przed Wielkanocą W tym roku moim bliskim składam takie zyczenia Miztycznego spełnienia Świerkowego zapomnienia Radosnego uniesienia Bożego błogosławienia Zdrowia i wszelkiego Rodzinnego szczęścia! To dla was wszystkich ode mnie p.s. Winko było przepyszne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: Dotarłam :-) IP: *.kask.net.pl 22.12.02, 02:20 marsha & peneloppa także meldują,że bezpiecznie dotarły do domu dzięki za miły wieczór do zobaczenia m&p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* zdjęcia... IP: *.kask.net.pl 22.12.02, 02:29 jeszcze raz obejrzałam zdjęcia i... hehe... widać,że 19 butelek wina zrobiło swoje :))) fotka "peneloppa & kombos" a'la młoda para jest naj,naj lepsze!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw wrrryyyyy. nie dokończyłem ;((((((((( 22.12.02, 02:49 tak jak bysmy chcieli ;(((( Ale cieszę się ,ze fajnie sie bawiliscie :)) Kurka .....normalnie ZASPAŁEM wstałem o 21:00 i wtopa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: wrrryyyyy. nie dokończyłem ;((((((((( 22.12.02, 03:09 no i jak sobie foty oglądnąłem, to jescze bardziej mi przykro, ze nie zdążyłem..... Ale Z Maruchą przynajmniej się pifffka napiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_j_o Re: Dotarłam :-) 22.12.02, 02:45 My też właśnie dotarlismy. wielkie dzięki diabełku i acho, było suuuuper, ale wstyd sie perzyznać w której knajpie wylądowaliśmy. mam nadzieje, że tych spotkań bedzie więcej :))) było poprostu zaje...fajnie było. A, mastat ten rogalik masz jak w banku (szwajcarskim), qrcze predzej umrę niż ci go nie dostarcze. kajo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROB-35 Teraz się dopiero zacznie :-) IP: *.116.86.82.unregistered.k.pl 22.12.02, 02:50 Dobranoc mili REALiści szerokim pasmem niech wam się ziści internet uczuć pozytywnych i EXPOnencja (wzrost do kwadratu) by Wrocław wzrastał nam bez strat tu niech przyszłość nam daruje grzywny A w nadchodzącym nowym roku każdy niech UNIĘ ma na oku! Pzdr ROB-35 PS. Red.Nacz. nie każe zmieniać nicka więc Rob-36 mi znika... Prasa to w końcu czwarta władza więc ja posłusznie się odmładzam. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: Dotarłam;))) 22.12.02, 03:15 no i już siedzę przed komputerem , co oznacza moje szczęśliwe doatrcie do domciu!!! dzieki za super fajnoą zabawę, szczególne podziekowania za super tańce dla Acho i Kajo- chłopaki , koniecznie trzeba to będzie powtórzyć!!!! Mastat- co do zapłaty... coż pogadamy na gadulcu;).... SzaryWilk serdeczne pozdrowienia dla Małżonki!!!! Geos- mam nadzieję ze bedzisz miała gdzie prać rzecz , że pewna osoba się na Ciebie nie zdenerwowała zbytniu;))))) Acho- zostawiłeś coś w mojej torbie, co było zresztą do przewidzenia że raczej i ja i Ty zapomnimy o tym... Bobopik- następnym razem też śpiewamy!!!! Kochani, życze Wam wszytskim szczęśliwych, radosnych i rodzinnych Świąt,nie objadajcie się zbytnio, żeby Was brzuszki nie bolały, źyczę Wam również abyście się doskonale bawili w noc sylwestrową i żeby ten nadchodzący rok nie był gorszy od odchodzącego, żeby w Nowym Roku spełniły się Wasze wszystkie najskrytsze marzenia i żebyście byli zadowoleni ze swojego życia i pracy ciepło pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re:.... IP: 80.48.114.* 22.12.02, 12:08 W piwnicy było miło, a winko jak zwykle pyszne;) A może jakaś mała relacja z Samego Życia i Clinic? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re:.... 22.12.02, 12:28 BYło miło was w końcu ujrzeć w realu ...:) i poznać, następnym razem zabawie dłużej, jestecie fantastycznymi ludźmi i podobnie jak Isis zastanaowiam sie dlaczego tacy a nie inni ludzie stają na ścieżce życia... Wesłoych świat niech karpie otrą łzy, bo raz w roku im jest źle... :P Pozdrawiam serdecznie wszystkich wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re:.... IP: *.magma-net.pl 22.12.02, 13:09 > A może jakaś mała relacja z Samego Życia i Clinique? tylko godzinę w melinie Samym Życiem zwanej spędziliśmy,a później z peneloppą do Clinique dotarłam,gdzie ponoć "druga grupa" Forumowiczów siedziała :))) jakoś się nie zauważyliśmy w tym pokręconym klubie,a szkoda :( BAJECZNYCH ŚWIĄT tym którzy byli i tym,którzy nie byli w piwnicy kiss m* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peneloppa Re:.... IP: *.magma-net.pl 22.12.02, 15:30 Wszystkim życzę wesołych i cudownych świąt ! ps.Więcej takich imprez...! Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Dotarłam;))) 24.12.02, 01:28 No ja tez siedze....:-)))) Dzięki redakcji za imprezke- wszystkiego najlepszego w tym najwiekszego nakładu i sprzedanych egzemplarzy przez lat 100 i wiecej. Acho- Tobie wisze ciągle pifko Diabełek - dzięki i trzymaj sie cieplutko łobuzico Kajo i Mastat i Geos- fajnie było z Wami pic i bawić sie i szkoda ze tak szybko to minęło Życzę wszystkim wszystkiego dobrego , radości miłości, forsy+zdrowia, szczęścia i i wszelkiej pomyslnosci na święta Bożego.....i w Nowym Roku:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś