Dodaj do ulubionych

jak to sie robi w spelunie DaYtoNa...

30.04.06, 13:10
to co sie dzieje w daytonie to skandal,ostatni raz tam bylysmy... placilam za 2
male piwa (10 zl) ,,,,koles z baru - wyzelowane wloski i "ja tu jestem casanova"
wzial 20 zl i przepadl...juz nie chodzi o reszte ale o sam fakt... jak
zwrocilysmy mu uwage to olal to... obsluga kierownika baru tez byla godna
pozalowania, na koniec stanelo na tym,ze wyciagnal 10 zl z portfala i ze slowami
"sam wam oddam te 10 zl" rzucil je na bar... a wyżelowany w tym czasie nastepna
dziewczyne skroil na kase... swietna speluna... chcesz zostac pobity lub
okradziony ?? IDZ DO DAYTONY !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: binokl taaa no skad ja to znam IP: *.atm2-0-51495.0x50a50bb2.kd4nxx16.customer.tele.dk 30.04.06, 13:24
      ja to bym zamknal to badziewie, a przynajmniej wlasciciela bym tam zmienil,
      takie bagno w sercu miasta...
      • kk071 Re: taaa no skad ja to znam 30.04.06, 13:36
        lipne miejsce do zabawy, no chyba, że ktoś tak lubi
      • brody Re: taaa no skad ja to znam 30.04.06, 19:23
        ciekawi mnie kto z konkurencji szkaluje Daytonę od paru tygodni?
        • stary.komuch81 Re: taaa no skad ja to znam 30.04.06, 22:29
          Nikt nie szkaluje. Po prostu obiektywnie, Daytona to obsrana speluna dla pozerów
          i kurewek w białych kurteczkach. I nic tego faktu nie zmieni. Wystarczy, że
          zobaczysz jaki typ ludzi się tam głównie pokazuje.
          • brody Re: taaa no skad ja to znam 30.04.06, 22:52
            od kilku tygodni ktoś uporczywie zakłada wątki o Daytonie i opisuje w nich jaki
            to ten klub nie jest zły pod wieloma względami (ja nie oceniam tego czy jest
            czy nie jest). moim zdaniem jest to zaplanowana akcja konkurencji, chyba że
            ktoś jest masochistą i ciągle tam chodzi aby dostać w papę lub żeby być
            okradzionym przez barmana lub szatniarza
            • Gość: rwacz Re: taaa no skad ja to znam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 08:12
              Ale nieraz mozna poznać tam ładne laski.
            • Gość: werty do BRODY IP: *.media4.pl 02.05.06, 14:10
              nie wziales pod uwage faktu, ze to moga byc rozne osoby
            • Gość: mimozzza jakims cudem nikt nie narzeka IP: *.atm2-0-51489.0x50a50942.kd4nxx16.customer.tele.dk 03.05.06, 15:07
              na inne kluby tylko na ta spelunke, widac cos tam musi nie grac...
    • Gość: xxx Re: jak to sie robi w spelunie DaYtoNa... IP: *.e-wro.net.pl 30.04.06, 15:06
      kradna bija,speluna
    • Gość: Guma Re: jak to sie robi w spelunie DaYtoNa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:28
      ZERO KULTURY PRACOWNIKÓW..............!!!!!!!!!! MIŁOSIERNA DAYTONA ZABIERA
      BIEDNYM;) A DAJE NA REKLAME .cóz nie dziwie sie musi miec takie ścierwo
      reklame w radiu bo by tam nikt nie chodził.........TOTALNA BIEDA..juz wiem od
      czego wzieła sie nazwa Day To Na m:)
      • Gość: xxx Re: jak to sie robi w spelunie DaYtoNa... IP: *.e-wro.net.pl 30.04.06, 18:37
        he he he
    • Gość: Echt Breslauer Re: jak to sie robi w spelunie DaYtoNa... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 01.05.06, 16:43
      Zgadza się, ten żelboy za barem jest żałosny (wszystkie moje), kapie z niego
      cwaniactwo...zero kultury, a właściciel był zawsze bucem i nigdy nie
      interweniował gdy trzeba i jak trzeba...żałosne
      nigdy więcej...
    • Gość: werner Podupadajacy Radiobar... IP: *.iitd.pan.wroc.pl 02.05.06, 08:50
      kontratakuje !!!hehe druga czesc trylogii
      obydwie knajpy coraz gorzej przeda bo władze miasta i kilku tzw byznesmanów
      postawnowiło kontolowac ludozerke wrocławska w jednym bardzo precyzyjnym
      punkcide czyli pasazu niepolda i tam sie teraz głownie zbiera ludozerka rynek
      jakby powoli sie uwalnia od knajp radiobar podupada, prl i jazzzda sa
      zaatakowane przez młodych pisiorów, w daytonie burd wiec gdzie mozna chodzic
      tylko do pasazu niepolda tam jest swietnie , no i kontrola ze strony policji
      latwiejsza przeciez te barany ze strazy miejskiej mimo systemów kamer
      totalnych nie potrafia tego rynku dobrze kontrolowac
      • Gość: Sasha Re: Podupadajacy Radiobar... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 02.05.06, 13:39
        fakt,ze w pasazu sa tlumy-ale tam jest po prostu fajnie:)kilka knajp do wyboru
        kolo siebie,nie musisz doginac 2 kilometry zeby sie przeniesc z jednej do
        drugiej,dla kazdego cos milego:)
        prl mnie wqrwia,taki sped staruchow,jazzda-nijakie,daytona i radiobar-
        czasy "swietnosci"dawno minely,ogolnie qrwistan.
    • Gość: Apasz to przez tych "afroamerykanow" tak jest IP: *.e-wro.net.pl 03.05.06, 08:26
      bronx nam zrobili ;(
      • Gość: xxx Re: to przez tych "afroamerykanow" tak jest IP: *.e-wro.net.pl 03.05.06, 22:54
        od afroamerykanow to w sumie 2 kroki w bok....nic do nich nie mam, a daytona jak
        byla tak chyba i bedzie speluna.... i niestety nie zawsze tam chodza te
        "panienki z spodniczkami krotszymi od mozgu"....
        • Gość: galery co fajnego?? IP: *.iitd.pan.wroc.pl 04.05.06, 12:36
          co fajengo jest w pasazu niepolda raczej to kotlet mielony ze zgniłych ideałow
          i precyzyjna kontrola ze strony organów scigania wielka mamałyga ludzka
          skupiona w jednym miejscu
          gdy na palecie miesza sie kilka kolrów wychodzi z tego kolor nijaki sZary i tak
          jest w pasazu
          a w rynku jakby zaczynaja dominowac knajpy z zarciem a nie do chlania i tanców
          • Gość: mam Re: co fajnego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 13:29
            fajnego jest tyle - ze radni to zalozyli i kontrolują kasę

wygodnie dla władzy miec biznes w jednym miejscu
            • Gość: galery Re: co fajnego?? IP: *.iitd.pan.wroc.pl 04.05.06, 13:54
              tak tak nie ma jak zintegrowana infrastruktura, przewalki pieniazków zwłaszcza
              ludzi u władzy to polska specjalnosc
              • Gość: Sasha Re: co fajnego?? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 04.05.06, 17:36
                ja p..le ale nasuwasz gadke hehe.
                wez sie z ta polityka,ja mowie ze sa fajne kluby w pasazu i reszta mnie wali.a
                ty mozesz tancowac z niemieckimi wycieczkami w rynku-albo udaj sie na roraty.
                • Gość: galery Re: co fajnego?? IP: *.iitd.pan.wroc.pl 05.05.06, 10:08
                  ty ale stwierdzenie fajny bez argumentacji zadnej nie ma racji bytu a
                  wycieczek niemeickich coraz mniej za to wiecej hiszpanów i portugalczyków jakby
                  we wrocłzawiu
                  • Gość: Sasha Re: co fajnego?? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.05.06, 11:32
                    bez argumentacji??toz pisze ze lokalizacja ok-kilka klubow do wyboru
                    praktycznie w jednym miejscu,bez potrzeby tluczenia kilometrow[co np w stanie
                    spozycia nie jest bez znaczenia:)],rozne klimaty maja te kluby-jest i sportowa
                    13tka,i metropolis dla bardziej "wymagajacych"hehe,za szyba,ibiza do tanczenia
                    fajna.i duzo mlodziezy przychodzi,natomiast co do rynku mam odmienne wrazenie-
                    no i tyle plastiku co w daytonach,w-zetach czy radiobarach nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka