moniczkabb 03.01.03, 21:40 Mam pytanko. Doszły mnie słuchy, że Macro na Bielanach jest na skraju bankructwa i ma zostać zlikwidowane. Czy ktoś coś wie na ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajaccek Re: Likwidacja MACRO???? IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 03.01.03, 21:42 I co ja teraz z moja karta zrobie??:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breslau Re: Likwidacja MACRO???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 21:47 BZDURA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breslau Re: Likwidacja MACRO???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 21:50 moniczkabb napisała: > Mam pytanko. Doszły mnie słuchy, że Macro na Bielanach jest na skraju > bankructwa i ma zostać zlikwidowane. Czy ktoś coś wie na ten temat??? Acha nie Macro tylko MAKRO :) Ta wiadomość jest taka jak twoja znajomość pisowni nazwy tego sklepu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniczkabb Re: Likwidacja MACRO???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 22:14 Gość portalu: Breslau napisał(a): > moniczkabb napisała: > > > Mam pytanko. Doszły mnie słuchy, że Macro na Bielanach jest na skraju > > bankructwa i ma zostać zlikwidowane. Czy ktoś coś wie na ten temat??? > > > Acha nie Macro tylko MAKRO :) > Ta wiadomość jest taka jak twoja znajomość pisowni nazwy tego sklepu :) A ty kurcze błędów w życiu nie robisz :) A słyszeliście, że na kartę MAKRO można robić zakupy w jakimś supermarkecie w Dreźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breslau Re: Likwidacja MACRO???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 22:22 Gość portalu: moniczkabb napisał(a): > Gość portalu: Breslau napisał(a): > > > moniczkabb napisała: > > > > > Mam pytanko. Doszły mnie słuchy, że Macro na Bielanach jest na skraju > > > > bankructwa i ma zostać zlikwidowane. Czy ktoś coś wie na ten temat??? > > > > > > Acha nie Macro tylko MAKRO :) > > Ta wiadomość jest taka jak twoja znajomość pisowni nazwy tego sklepu :) > A ty kurcze błędów w życiu nie robisz :) > A słyszeliście, że na kartę MAKRO można robić zakupy w jakimś supermarkecie w > Dreźnie. Pewnie w tamtejszym Makro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Likwidacja MACRO???? IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 03.01.03, 22:26 Gość portalu: moniczkabb napisał(a): > Gość portalu: Breslau napisał(a): > > > moniczkabb napisała: > > > > > Mam pytanko. Doszły mnie słuchy, że Macro na Bielanach jest na skraju > > > > bankructwa i ma zostać zlikwidowane. Czy ktoś coś wie na ten temat??? > > > > > > Acha nie Macro tylko MAKRO :) > > Ta wiadomość jest taka jak twoja znajomość pisowni nazwy tego sklepu :) > A ty kurcze błędów w życiu nie robisz :) > A słyszeliście, że na kartę MAKRO można robić zakupy w jakimś supermarkecie w > Dreźnie. Moniczkabb, nie kloc sie, tylko sie ucz! Jak sie pisze: MACARON czy MAKARON? CO? Albo CARTA , czy KARTA MAKRO? Sama widzisz jak to z polskim jezorkiem jest. A ty od razu w nerwy wpadasz. a o Dreznie nie slyszalem. Ide na Cafe.pa Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: Likwidacja MACRO???? 03.01.03, 22:30 Ależ ja się nie kłócę. Ogólnie to bardzo spokojna jestem. A uczę się całe życie. Tak jak każdy. W tym roku matura. Na szczęście o Makro nie będę pisała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Likwidacja MACRO???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 10:17 moniczkabb napisała: > Mam pytanko. Doszły mnie słuchy, że Macro na Bielanach jest na skraju > bankructwa i ma zostać zlikwidowane. Czy ktoś coś wie na ten temat??? Coś czuje w kościach,że jednak nie uniknie tego losu :-( Odpowiedz Link Zgłoś