gazrura 04.01.03, 21:33 Tu sie wpiszcie. Za tydzien policzymy i porownamy z antyfanami. I sie okaze wtedy . Ja pierwsza za Rafiesem. gazrurka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kurtkanawacie Rafis Dutkiewicz IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 04.01.03, 22:10 Pan prezydent jest git. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watanacipie Re: Rafis Dutkiewicz IP: *.autistici.org 04.01.03, 22:26 A Rafis to wcale nie jest beznadziejny! Ani żałosny! I nawet bardzo ciekawie pisze! Hi, hi.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipanakurtce Re: Rafis Dutkiewicz IP: *.autistici.org 04.01.03, 22:41 Ogólnie ten koleś jest bardzo miły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peja Re:Lubie mimo tego ze sie nie zgadzam ( czasami ) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 22:43 A ja go lubie i ch... .! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodziarz Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 04.01.03, 22:47 My tu w Krakowie, zrzeszeni w Klubie Geja Polskiego uwielbiamy Rafisa. On jest taki męski... Głosujemy na niego wszyscy!!! Buziaczki Pa :O ,=====(oo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.dtvk.tpnet.pl 04.01.03, 22:59 Jeśli wielbicielem Rafisa jest już Rafi D. i Ricardo Blake, to ja nie będę gorszy. Niech mu tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodziarz Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 04.01.03, 23:05 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Jeśli wielbicielem Rafisa jest już Rafi D. i Ricardo Blake, to ja nie będę > gorszy. Niech mu tam. hrabia - to ty jesteś "nasz"? Mordeczko ty moja - wpadnij czasem do Krakoowa! Buzia od Juzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pEJA Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 23:14 Panie hrabio prosze uważac, bo jego ksywka brzmi dziwnie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gazrura Re: Klub Fanow Rafisa 05.01.03, 05:04 No co jest? Prosze sie wpisywac.Nawet na nie! Przyłóżcie się. Bo ja Wam przyłoże.gazrurka Odpowiedz Link Zgłoś
gazrura Re: Klub Fanow Rafisa 05.01.03, 05:34 Gość: Rafis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl Data: 04-01-2003 23:14 + dodaj do ulubionych wątków post z antyfanklubu -------------------------------------------------------------------------------- czas ucieka, a poza bluzgami na nic was nie stać. Może i jesteście docipni ale bez dowcipu. Rafis gdzie Ty dowcip widzisz??. Poza hrabiąą, ktory sie okazal dwulicowcem i liczy wszedzie na uklady, to nsame przynudzacze.gazrurka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania G. Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.03, 12:22 Rafis, to jeden z forumowiczów! Ale pewnie chodzi o Pana Prezydenta, Dutkiewicza. Ja jestem za! Za Prezydentem! Odpowiedz Link Zgłoś
gazrura Re: Klub Fanow Rafisa 05.01.03, 15:24 Gość portalu: Ania G. napisał(a): > Rafis, to jeden z forumowiczów! Ale pewnie chodzi o Pana Prezydenta, > Dutkiewicza. > Ja jestem za! Za Prezydentem! Pan Prezydent to niech sobie wlasna liste fanów zalozy, a to jest lista Fanów Rafisa Forumowicza.gazrurka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania G Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 21:46 O sorry! Gafa! Oczywiście,chodzi o Rafisa! Jestem za! Za wytrwałość! A do tego to on pierwszy skomentował moją opinię! A na forum jestem krótko! To z nim straciłam FORUMOWO-GAZETOWE dziewictwo! A to coś! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kebabka Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.03, 16:00 Coby tu dużo nie mówić i pisać,-trochę już czytam to wasze wrocławskie forum i to właśnie wątki zakładane przez isis! oraz jej odpowiedzi na inne wątki sa dla mnie najciekawszą lekturą, od której zawsze zaczynam czytanie. Rafis jest zaś dziwny,- czasem pisze mądrze, a czasem wulgarnie i bez sensu. Myslę, że zależy to u niego od stanu trzeźwości,- kiedyś czytałam, że był na odwyku, czy czymś takim. isis!tak trzymaj, nie daj się frustratom, masz we mnie zwolenniczkę. ke-babka www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=72&w=3207447&a=3239221 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gazrura Re: Klub Fanow Rafisa 05.01.03, 16:53 Gość portalu: kebabka napisał(a): > Coby tu dużo nie mówić i pisać,-trochę już czytam to > wasze wrocławskie forum i to właśnie wątki zakładane > przez isis! Dla fanow Izis, specjalnie na Twoja potrzebe , zaloze osobna liste.Bedziesz tam sie mogla wpisywac, az do bólu.gazrurka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brigitte Re: Zwiększymy fanclub do waszych potrzeb IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.03, 17:27 Raelianie są do waszych usług. Nasza firma CLONAID jest w stanie wyprodukować niezbędną ilość fanów, antyfanów i obojnaków w zależności od zapotrzebowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Zwiększymy fanclub do waszych potrzeb IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 05.01.03, 17:38 Gość portalu: Brigitte napisał(a): > Raelianie są do waszych usług. Nasza firma CLONAID jest w stanie wyprodukować > niezbędną ilość fanów, antyfanów i obojnaków w zależności od zapotrzebowania. Wlasnie odpowiednie sluzby administracji panstwoej w Stanach, zastanawiaja sie, czy i w jakim trybie , nadac obywtelstwo malej Ewce?? Spraw pociagnie sie jeszcze kilka tygodni, ale nastepne klony beda mialy latwiej. PS. Dzieci urodzone w Stanach zostawaly obywatelwmi automatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
rowerto35 Re: Klub Fanow Rafisa 05.01.03, 22:01 Rafis pokaż co potrafis. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chuck Re: Klub Fanow Rafisa 05.01.03, 22:20 Oto co potrafi naż Rafi:Brawo Rafis ! Broń dzielnie Urzędu Miejskiego !!! niezlomny.prawicowiec 15-12-2002 18:08 odpowiedz na list odpowiedz cytując Te kurwy komuchy chciały opanować nasz Urząd ! Ale Ty z kolegami na to nie pozwoliłeś ! Brawo Kolego ! Jesteśmy z Ciebie dumni, Rafis. • Re: Brawo Rafis ! Broń dzielnie Urzędu Miejskieg adres: *.wroclaw.dialog.net.pl Gość: Rafis 15-12-2002 18:17 odpowiedz na list odpowiedz cytując Twoja ironia jest niepotrzebna. Sam jednak powiedz czy nie masz dośc tego krytykanctwa? • Re: Brawo Rafis ! Broń dzielnie Urzędu Miejskieg niezlomny.prawicowiec 15-12-2002 18:20 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: Rafis napisał(a): ) Twoja ironia jest niepotrzebna. Sam jednak powiedz czy nie masz dośc tego ) krytykanctwa? Jestem jak najbardziej z Tobą. Mnie też wkurwia to puste krytykanctwo ! Najlepsze co mogło spotkać Wrocław to układ polityczno-towarzyski jaki rządzi naszym pieknym prawicowym miastem przez ostatnie 12 lat. Chuj z komuną ! Pozdrawiam Cię serdecznie. I walcz zuchu !!! • Re: Brawo Rafis ! Broń dzielnie Urzędu Miejskieg adres: *.wroclaw.dialog.net.pl Gość: asd 15-12-2002 18:44 odpowiedz na list odpowiedz cytując niezlomny.prawicowiec napisał: ) Te kurwy komuchy chciały opanować nasz Urząd ! ) Ale Ty z kolegami na to nie pozwoliłeś ! ) Brawo Kolego ! ) Jesteśmy z Ciebie dumni, Rafis. hej pedalku z sld, co slychac u krasonia? kiedy operacja plastyczna? za taka twarz powinien codziennie placic twarzowe! • Re: Brawo Rafis ! Broń dzielnie Urzędu Miejskieg niezlomny.prawicowiec 15-12-2002 18:48 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: asd napisał(a): ) jestem pedalkiem z sld, co slychac u huskowskiego? kiedy operacja plastyczna? za taka jak staska ) twarz powinien codziennie placic twarzowe! Masz rację czerwony śmieciu o ksywie asd ! • "Rafis" to "asd" ! Podszywacz zasrany ! stan.borys 15-12-2002 18:52 odpowiedz na list odpowiedz cytując • Re: Brawo Rafis ! Broń dzielnie Urzędu Miejskieg adres: *.wroclaw.dialog.net.pl Gość: asd 15-12-2002 20:09 odpowiedz na list odpowiedz cytując niezlomny.prawicowiec napisał: ) Gość portalu: asd napisał(a): ) ) ) jestem pedalkiem z sld, co slychac u huskowskiego? kiedy operacja ) plastyczna? za taka jak staska ) ) twarz powinien codziennie placic twarzowe! ) ) Masz rację czerwony śmieciu o ksywie asd ! biedny zoofilu, znowu zabawiales sie ze swoim psem? • Re: Łapy precz o zwirząt!!! holly-kauuu 15-12-2002 20:16 odpowiedz na list odpowiedz cytując One nie są winne niczemu. Wygarne wam w wigilie, bo sie nazbieralo troche.holly kał • "asd" od czasu jak zgwałcił myszkę ma fioła ! stan.borys 15-12-2002 20:25 odpowiedz na list odpowiedz cytując asd - synek prostytutki i nieznanego klienta (NK) jest tzw. forumową idiotą. To jest jedyne - co tej zaślinionej kreaturze udało się w życiu osiągnąć. • Re: 'asd' od czasu jak zgwałcił myszkę ma fioła ! adres: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Szczery 16-12-2002 08:44 odpowiedz na list odpowiedz cytując Rafis (asd) trzęsie dupą ze strachu, ale kolesie go zapewniają o całkowitej bezkarności ? • Re: 'asd' od czasu jak zgwałcił myszkę ma fioła ! atak.spawacza 16-12-2002 14:10 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: Szczery napisał(a): ) Rafis (asd) trzęsie dupą ze strachu, ale kolesie go zapewniają o całkowitej ) bezkarności ? A cholera ich wie, jak u nich z rozliczeniami ? • Re: 'asd' od czasu jak zgwałcił myszkę ma fioła ! adres: *.wroclaw.dialog.net.pl Gość: asd 16-12-2002 16:09 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: Szczery napisał(a): ) Rafis (asd) trzęsie dupą ze strachu, ale kolesie go zapewniają o całkowitej ) bezkarności ? geju, zakochales sie w rafisie? • Re: 'asd' od czasu jak zgwałcił myszkę ma fioła ! adres: *.wroclaw.dialog.net.pl Gość: asd 16-12-2002 16:09 odpowiedz na list odpowiedz cytując stan.borys napisał: ) asd - synek prostytutki i nieznanego klienta (NK) jest tzw. forumową idiotą. ) To jest jedyne - co tej zaślinionej kreaturze udało się w życiu osiągnąć. alfonsie za mocno chyba zerzneles wczoraj swoja matke! wyrodny syn! • Re: 'asd' od czasu jak zgwałcił myszkę ma fioła ! adres: *.wroclaw.dialog.net.pl Gość: Monstercock 16-12-2002 16:39 odpowiedz na list odpowiedz cytując Asd nie cwaniakuj, sam mi wczoraj ciągnąłes lagę baranie i mlaskałes bo ci smakowało. • Re: 'asd' od czasu jak zgwałcił myszkę ma fioła ! adres: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Szczery 16-12-2002 17:17 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: Monstercock napisał(a): ) Asd nie cwaniakuj, sam mi wczoraj ciągnąłes lagę baranie i mlaskałes bo ci ) smakowało. asd strasznie głośno mlaszcze przy tym ... . I sapie. • Re: 'asd' od czasu jak zgwałcił myszkę ma fioła ! adres: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl Gość: fragles 16-12-2002 19:20 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: Szczery napisał(a): ) Gość portalu: Monstercock napisał(a): ) ) ) Asd nie cwaniakuj, sam mi wczoraj ciągnąłes lagę baranie i mlaskałes bo ci ) ) ) smakowało. ) asd strasznie głośno mlaszcze przy tym ... . I sapie. zupełnie jak isis Odpowiedz Link Zgłoś
gazrura Re: Klub Fanow Rafisa 06.01.03, 00:13 Ci,że Rafisa nie lubieją. Niechajże w antyfanskim wontku się wpisowywują.gazrurka. Odpowiedz Link Zgłoś
gazrura Re: Klub Fanow Rafisa 06.01.03, 02:13 Zapomniłam dodać, że nie jest to fanklub Radz Miejskiej.gazrurka Odpowiedz Link Zgłoś
gazrura Re: Klub Fanow Rafisa 06.01.03, 12:03 Jeszcze szesc dni zostalo na to ,żeby się opowiedzieć.gazrurka Odpowiedz Link Zgłoś
malinkamig Re: Klub Fanow Rafisa 06.01.03, 15:12 Rafis mój ja z nim i za nim. buziaczki kochany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania G Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 21:57 Jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 22:27 Dziękuje bardzo,że w tych trudnych chwilach jesteście ze mną ;-) mnóżcie się heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: Klub Fanow Rafisa IP: proxy / *.i-one.at 06.01.03, 22:49 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Dziękuje bardzo,że w tych trudnych chwilach jesteście ze mną ;-) > mnóżcie się heh Rafis , świat jest kolorowy . Ty należysz do jednych z odcieni któregoś koloru. Jeśli nie ubliżasz innym to jest wszystko OK. Nie ma idealnych ludzi na tym świecie , i tak jest właśnie doskonale. Nie martw się, świat jest zarówno piękny jak ohydny, czasami dodrze nie wiedzieć wszystkiego. Bądź po prostu sobą . Alen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania G Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 23:03 Ciekawa jestem czy czytałeś wszystko? Patrz odpowiedź 14! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: Klub Fanow Rafisa IP: proxy / *.i-one.at 06.01.03, 23:28 Gość portalu: Ania G napisał(a): > Ciekawa jestem czy czytałeś wszystko? Patrz odpowiedź 14! Jeśli mnie Aniu masz na myśli , to ja nie czytam wszystkiego. Czytam tylko to, na co czas mi pozwoli, selektuje po prostu. Alen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania G Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 23:35 Alenie! Sorry ale to do Rafisa! Jestem nie tylko nową na Waszym Forum, które uwielbiam, ale i nową internautką, chociaż dostęp miałam od dawna, to w pracy, i na tego typu sprawy nie mam czasu! I uczę się dopiero! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.03, 22:55 Gość portalu: Ania G napisał(a): > Alenie! Sorry ale to do Rafisa! Jestem nie tylko nową na Waszym Forum, które > uwielbiam, ale i nową internautką, chociaż dostęp miałam od dawna, to w pracy, > i na tego typu sprawy nie mam czasu! I uczę się dopiero! > Pozdrawiam! Dziękuje za miłe słowa. ;-) P.S. Wroclawczyk to też ja he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania G Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 23:08 Przypuszczałbyś????????? Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawczyk Re: Klub Fanow Rafisa 06.01.03, 23:20 Gość portalu: Ania G napisał(a): > Przypuszczałbyś????????? Ja nic nie pamiętam.Nie zabrałem nikomu dziewictwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania G Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 23:26 To nie było do Ciebie! Tylko do Rafisa! A poza tym to przenośnia! Odpowiedz Link Zgłoś
chysek.litrusek Re: Klub Fanow Rafisa 07.01.03, 00:16 Gość portalu: Ania G napisał(a): Tylko do Rafisa! Czyz to nie to samo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredro Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.03, 00:46 Każdy człowiek ma trzech głownych wrogów: jednego w górze, drugiego na dole, a trzeciego z boku. Pierwszym jest siła /na Rafisa nie ma silnych/, drugim bojaźń /Rafis nikogo się nie boi/, a trzecim zawiść. I z tym jest problem. Zawistników istotnie na forum nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebeck Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.dip.t-dialin.net 07.01.03, 22:38 nie mam pojecia kto to rafis, ale mam wrazenie ze go tez bardzo lubie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.03, 23:18 lukasz_ww napisał: > głos dla rafisa Dziekuje za głosy poparcia i także niektóre dezaprobaty.Postaram sie naprawic swoje błędy i sprawić,że ci którzy mnie lubia polubili jeszcze bardziej a ci którzy nienawidza znienawidzili jeszcze bardziej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gazrura Re: Klub Fanow Rafisa 07.01.03, 23:36 Gość portalu: Rafis napisał(a): którzy mnie lubia polubili jeszcze bardziej a ci > którzy nienawidza znienawidzili jeszcze bardziej ;-) I po to ten wątek Rafis, założyłam. O prawdę sie rozchdzi!!!.gazrurka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.03, 23:43 gazrura napisała: > Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > którzy mnie lubia polubili jeszcze bardziej a ci > > którzy nienawidza znienawidzili jeszcze bardziej ;-) > > I po to ten wątek Rafis, założyłam. O prawdę sie rozchdzi!!!.gazrurka dzieki gazrurko heh ;-) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.03, 23:47 Gość portalu: sebeck napisał(a): > nie mam pojecia kto to rafis, ale mam wrazenie ze go tez bardzo lubie !!! Dobre,to je dobre ;-) Dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania G. Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.03, 23:37 Sebeck to mój kolega! On mieszka w Berlinie i to ja namówiłam go na to forum! I od razu wiedział co zrobić! Zagłosował na Rafisa! Brawa dla Sebastiana! Bo choć nie żyje w naszej wrocławskiej społeczności, to od razu załapał! Musisz Rafisie chyba się zrewanżować, choćby uściśnięciem dłoni!!! ja mu nic nie sugerowałam! A może to dzięki Tobie Rafisie odzyskamy naszego rodaka i zamiast na berlinskim forum będzie zaglądał właśnie tutaj! I dlatego kolejny głos dla Rafisa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.03, 23:46 Gość portalu: Ania G. napisał(a): > Sebeck to mój kolega! On mieszka w Berlinie i to ja namówiłam go na to forum! I > > od razu wiedział co zrobić! Zagłosował na Rafisa! Brawa dla Sebastiana! Bo choć > > nie żyje w naszej wrocławskiej społeczności, to od razu załapał! Musisz Rafisie > > chyba się zrewanżować, choćby uściśnięciem dłoni!!! ja mu nic nie sugerowałam! > A może to dzięki Tobie Rafisie odzyskamy naszego rodaka i zamiast na berlinskim > > forum będzie zaglądał właśnie tutaj! > I dlatego kolejny głos dla Rafisa! Dziękuje droga Aniu każdy głos się liczy :-) Podziekuj koledze za zaufanie postaram sie go nie utracić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania G. Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.03, 00:11 dziękuję za szybką odpowiedź! Przekażę szybko! Zaraz napiszę e-maila! Będzie się cieszył!Za szybką reakcję i całą resztę kolejny mój głos na tak! A swoją drogą, tak mnie to forum przez Ciebie wciągnęło, że wciąż chodzę niewyspana i spóźniłam się dziś do pracy! Ale za to też głos na tak, bo to oznacza, że masz magnes! Tak trzymać! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Klub Fanow Rafisa i Ani G IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.03, 02:01 Gdzie pracuja tekie infantylne babeczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania G. Re: Klub Fanow Rafisa i Ani G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.03, 10:25 Szkoda,że masz tak słabe poczucie humoru! To gdzie Ty musisz pracować? Chyba w zakładzie pogrzebowym? Odpowiedz Link Zgłoś
malinkamig Re: Klub Fanow Rafisa. 08.01.03, 21:33 a nie Ani G. Aniu G. załóż sobie klub z kimś innym,czy sama,ale nie z Rafisem. Odpowiedz Link Zgłoś
kutas.zwisus Re: Klub Fanow Rafisa. 08.01.03, 22:10 malinkamig napisała: > a nie Ani G. > Aniu G. załóż sobie klub z kimś innym,czy sama,ale nie z Rafisem. tylko z isisem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania G Re: Klub Fanow Rafisa. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.03, 22:44 malinkamig napisała: > a nie Ani G. > Aniu G. załóż sobie klub z kimś innym,czy sama,ale nie z Rafisem. To nie ja, tylko Andzia wypisała ten tytulik! Nie wpadłabym chyba na to! Pozdrawiam! Ja sobie głosowałam na Rafisa! i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horst Re: Rafis dostal na Katowicach IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.01.03, 23:43 Rafis dostal pare dobrych miesiecy na forum Katowice tak po jajach, ze znikl na dluzszy czas. Czemu dostal? Bo pierdoly o historii Slaska pisal. Zakladanie klubu balwana takim jak Rafis jest skonczona glupota.. Pozdrowienia dla nowych mieszkancow Breslau (dla was Wroclaw) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Rafis dostal na Katowicach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.03, 23:52 Gość portalu: Horst napisał(a): > Rafis dostal pare dobrych miesiecy na forum Katowice tak po jajach, ze znikl na > dluzszy > czas. > Czemu dostal? Bo pierdoly o historii Slaska pisal. > Zakladanie klubu balwana takim jak Rafis jest skonczona glupota.. > > Pozdrowienia dla nowych mieszkancow Breslau (dla was Wroclaw) sam dostałes po jajach hehe zapytajmy mrW heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Do Rafisa IP: trupek:* / 192.168.1.* 09.01.03, 00:20 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Gość portalu: Horst napisał(a): > > > Rafis dostal pare dobrych miesiecy na forum Katowice tak po jajach, ze zni > kl > na > > dluzszy > > czas. > > Czemu dostal? Bo pierdoly o historii Slaska pisal. > > Zakladanie klubu balwana takim jak Rafis jest skonczona glupota.. > > > > Pozdrowienia dla nowych mieszkancow Breslau (dla was Wroclaw) > > sam dostałes po jajach hehe > zapytajmy mrW heh > To zły kierunek myślenia ,to napewno nie ten gość . Ale oprócz tego zawsze chętnie czytam Twoje mądre wypowiedzi ,jak od czasu do czasu wskoczę na Wasze forum. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Do Katowiczanki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.03, 00:30 Gość portalu: katowiczanka napisał(a): > To zły kierunek myślenia ,to napewno nie ten gość . > Ale oprócz tego zawsze chętnie czytam Twoje mądre wypowiedzi ,jak od czasu do > czasu wskoczę na Wasze forum. > Pozdr. Żle mnie zrozumiałaś.Bardzo lubie mrW i nie mówiłem o nim tylko o tym,że niby dostałem po czyms na waszym forum pare miesięcy temu. Dziękuje za miłe słowa. Pyrsk ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gazrura Re:Helouuu Katowice!!:)) 09.01.03, 01:56 Gość portalu: Horst napisał(a): > Zakladanie klubu balwana takim jak Rafis jest skonczona glupota.. > > Pozdrowienia dla nowych mieszkancow Breslau (dla was Wroclaw) Horst, Dzieki za wpis. Kazda opinia jest nam droga.Gdybysmy lubili Ciebie , bardziej niż Rafisa , miałbyś już Swój Fanklub.Ale jeszcze "fszystko pszed" Tobą. I nie przeżywaj tak tego , że jesteśmy Wrocławiakami. Bo nasze miasto nie zmieni nazwy. Przynajmniej za Twojego zycia.A Ty nie bedziesz cierpial na wrzody.gazrurka. Odpowiedz Link Zgłoś
gazrura Re: Klub Fanow Rafisa 12.01.03, 08:20 Hej ! Jutro zaczynam liczyc wpisy!!!! gazrurka. Odpowiedz Link Zgłoś
gazrura Re: Klub Fanow Rafisa 13.01.03, 05:08 Przez caly dzien wpisalam sie tylko ja.! O 23:59 zamykam te liste.gazrurka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Klub Fanow Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.03, 12:04 Co Cię tak suszy, że spać nie możesz? Odpowiedz Link Zgłoś
gazrura Re: Klub Fanow Rafisa 13.01.03, 15:19 Gość portalu: Ciekawy napisał(a): > Co Cię tak suszy, że spać nie możesz? Zadjesz pytanie , na ktore sobie odpowiadasz. A ja sie trzmam zasady, ze" prwdziwa gazrurke poznac , nie po tym jak zaczyna ,ale jak koczy" (za znanym mezem stanu). Do 11:59 mozna sie wypowiadac. A jak chcesz to o 24:00 zaloze Fanklub Ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś