Dodaj do ulubionych

BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;)))

09.12.03, 16:47
------------------------------------------------------------------------------
--
Słuchajcie (Wrocław)! Koś z Was ma plany zakupić ciucha w Reserved? Ja takie
bony
wygrałam ale przydałaby mi się kasa, bo i tak ciuchy to kupuję w lumpach. Mam
10 bonów po 50 zł, więc jeśli ktoś chce tam coś kupić a nie sprawi mu różnicy
czym zapłaci i chciałby mi pomóc... ;) zadzwoń 505 06 36 28

Pozdrawiam
Doda

Obserwuj wątek
    • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 16:51
      Bony specjalnie do Reserved?A nie są to bony sodexhopass nadające się do
      wszystkiego?Ty nie chcesz robić zakupów,chcesz po prostu przepuścić to na
      dziwki a tam rzeczywiście bonów nie przyjmują.
      • doda23 Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) 09.12.03, 17:11
        Gość portalu: Aguirre_Gniew_Boży napisał(a):

> Bony specjalnie do Reserved?A nie są to bony sodexhopass nadające się do
        > wszystkiego?Ty nie chcesz robić zakupów,chcesz po prostu przepuścić to na
        > dziwki a tam rzeczywiście bonów nie przyjmują

TAK , SĄ TO BONY Z HOLOGRAMAMI DO SKLEPU ODZIEŻOWEGO RESERVED, WYGRANE PRZEZE
        MNIE W KONKURSIE IDEI "RÓŻOWE OKULARY". A TEKSTY O DZIWKACH ŚWIADCZĄ TYLKO O
        TWOIM POZIOMIE!!! CO DAJE cI PRAWO TAK CHAMSKIEGO JECHANIE PO MNIE???
        • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:19
          > TAK , SĄ TO BONY Z HOLOGRAMAMI DO SKLEPU ODZIEŻOWEGO RESERVED, WYGRANE PRZEZE
          > MNIE W KONKURSIE IDEI "RÓŻOWE OKULARY". A TEKSTY O DZIWKACH ŚWIADCZĄ TYLKO O
          > TWOIM POZIOMIE!!! CO DAJE cI PRAWO TAK CHAMSKIEGO JECHANIE PO MNIE???

Po pierwsze to nie drzyj ryja.Po drugie naiwnością wielką jest myślenie,że
          ktoś będzie tak miły i wymieni się z tobą bonami na kasę ot tak bo niby z
          jakiej racji.Fajnie traktujesz innych ludzi.Jeśli rzeczywiście chcesz coś
          z tym zrobić to napisz że zamienisz bony na kasę ale tak conajmniej z 20 %
          mniejszą od wartości bonów.Szukasz kurwa naiwnego czy co?Z tego co napisałaś
          wynika że chcesz wykorzystać jakiegoś naiwniaka.
          • doda23 Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) 09.12.03, 17:25
            Gość portalu: Aguirre_Gniew_Boży napisał(a):

> Po pierwsze to nie drzyj ryja.Po drugie naiwnością wielką jest myślenie,że
            > ktoś będzie tak miły i wymieni się z tobą bonami na kasę ot tak bo niby z
            > jakiej racji.Fajnie traktujesz innych ludzi.Jeśli rzeczywiście chcesz coś
            > z tym zrobić to napisz że zamienisz bony na kasę ale tak conajmniej z 20 %
            > mniejszą od wartości bonów.Szukasz kurwa naiwnego czy co?Z tego co napisałaś
            > wynika że chcesz wykorzystać jakiegoś naiwniaka.

Nie bede sie tłumaczyc takiej chamskiej osobie, nie moge dac komus 20 %, a
            jesli uwazasz ze ktos, kto zamiast zaplacic kasa moze wymienic sie ze mna na
            bon i zrobi to bez zysku to naiwniak, to informuje ze nie jest to naiwniactwo
            tylko BEZINTERESOWNOŚĆ. Ja nikogo nie naciagam ani nie oszukuje. I nie zycze
            sobie zeby ktos sie tak do mnie odzywal.
            • Gość: Suka1 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:42
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Jasmine Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:19
        Maaaaale pojecie o swiecie, chec wyzycia sie i autorytarnego wyrazenia
        kretynskiej opinii. Nienawidze takich idiotow jak Aguirre ktorzy obrazaja kogos
        byle obrazac.
        • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:27
          Gość portalu: Jasmine napisał(a):

> Maaaaale pojecie o swiecie, chec wyzycia sie i autorytarnego wyrazenia
          > kretynskiej opinii. Nienawidze takich idiotow jak Aguirre ktorzy obrazaja
          kogos
          >
          > byle obrazac.

Jak na razie to ty mnie obrażasz dla samego obrażania,chęci wyżycia się i
          autorytarnego wyrazenia kretynskiej opinii.Czyżby psychologiczny mechanizm
          projekcji?Srasznie jesteś agresywna i to nieadekwatnie "Nienawidzę takich.."
          uważaj bo złość piękności szkodzi....Założę się ze jesteś ochydną raszplą
          ale to już nie moja wina.Poza tym co miałaś na myśli z tym "małym pojęciem
          o świecie" raczysz wyjaśnić?Chociaż w sumie wątpie sama nawet nie rozumiesz
          co napisałaś.
          • Gość: Jasmine Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:30
            Zbyt niska chyba liczba szarych komorek u ciebie, skoro niczego nie jarzysz to
            zajmij sie komentowaniem watków na jakims forum dla 12-latków, bo chyba w takim
            wieku jestes, nie?
            • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:37

> Zbyt niska chyba liczba szarych komorek u ciebie, skoro niczego nie jarzysz
              to
              > zajmij sie komentowaniem watków na jakims forum dla 12-latków, bo chyba w
              takim
              >
              > wieku jestes, nie?

No i tylko inwektywy to wszystko na co cię stać.Jak słusznie zauważyłem)i nie
              tylko ja) nie potrafisz nawet wyjaśnić co napisałaś,po prostu nie umiesz.Umiesz
              tylko obrażać innych.Żenujące.Wynika z tego,że sama masz 12 lat i pewnie po raz
              pierwszy dostałaś ciote.
    • Gość: Suka1 Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:25
      A ile za nie chcesz?
      • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:29
        Gość portalu: Suka1 napisał(a):

> A ile za nie chcesz?

Właśnie kurwa ile?A może 100%?Hahahahahaa
        I mówisz,że nie wykorzystujesz ludzi....
        • Gość: Suka1 Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:33
          Własnie, niech poda cenę. Chćby wyjściową.
        • Gość: Aldin Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:36
          --------------------------------------------------------------------------------
          Gość portalu: Suka1 napisał(a):

> A ile za nie chcesz?

Właśnie kurwa ile?A może 100%?Hahahahahaa
          I mówisz,że nie wykorzystujesz ludzi....

Nie wiem co sklania Cie Agiurre do takiego ataku na Dode, a twoja wulgarnosc
          swiadczy chyba o tym ze rzeeczywiscie co do twojego wieku i poziomu racje maja
          Jasmine i Doda.
          Ja wybieram sie do Reserved po zakupy z zona i umowilem sie z Doda na bony.
          Zaplace 100% i nie uwazam sie za frajera. Skoro jest studentka, aja tez nim
          bylem i wiem co to brak kasy, to jej pomoge, bo dla mnie to bez roznicy, czy
          zaplace moja kaska, czy bonem towarowym. Wspolczuje ci ze nie potrafisz tego
          zrozumiec, mze mozna komus pomoc bez zysku. Powodzenia, hehe.
          • Gość: ilecka Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) IP: *.pool21345.interbusiness.it 09.12.03, 17:43
            fajny gosc z ciebie, aldin, tez bym tak zrobila gdybym mieszkala w polsce(e
            wroclawiu)
          • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:43
            > Nie wiem co sklania Cie Agiurre do takiego ataku na Dode, a twoja wulgarnosc
            > swiadczy chyba o tym ze rzeeczywiscie co do twojego wieku i poziomu racje
            maja
            > Jasmine i Doda.

Tylko Jasmine się wypowiedziała co do mojego wieku a ja jej odpowiedziałem.

> Ja wybieram sie do Reserved po zakupy z zona i umowilem sie z Doda na bony.
            > Zaplace 100% i nie uwazam sie za frajera. Skoro jest studentka, aja tez nim
            > bylem i wiem co to brak kasy, to jej pomoge, bo dla mnie to bez roznicy, czy
            > zaplace moja kaska, czy bonem towarowym.

No to cię złapała,gratulacje.

> Wspolczuje ci ze nie potrafisz tego
            > zrozumiec, mze mozna komus pomoc bez zysku. Powodzenia, hehe.

To ma być pomoc i to tak górnolotnie "pomoc bez zysku" no cóż...
            Jakiś ty dobry niedługo uwierzysz,że Matka Teresa to przy tobie
            pikuś.Chcesz się sam sobie przypodobać mam wrazenie.
            • doda23 Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) 09.12.03, 17:51
              Dzieki Aldin, Jasmie i Ilecka. Masz racje Jasmine, nie bede wiecej z nim
              dyskutowac. Pozdrawiam ;)
          • Gość: Jasmine Aguirre - lekceważyć!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:45
            Gratuluje Ci Aldin zdrowego podejscia do zycia. Rowny, morowy chlop! ;)))

Doda, nie przejmuj sie. Na forum mnostwo jest takich zer jak Aguirre, ktorzy
            wchodza tylko po to zeby gdzies sie wtracic, dowalic, podburzac i obserwowac.
            Lepiej zlekcewazyc niz dyskutowac, bo i nie ma z kim prawde mowiac... Pozdawiam
            Cie serdecznie.

A tobie Aguire szkoda cos tłumaczyc. Wracaj do odrabiania lekcji.
            • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: Aguirre - lekceważyć!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:53

> Gratuluje Ci Aldin zdrowego podejscia do zycia. Rowny, morowy chlop! ;)))
              >
              > Doda, nie przejmuj sie. Na forum mnostwo jest takich zer jak Aguirre, ktorzy
              > wchodza tylko po to zeby gdzies sie wtracic, dowalic, podburzac i obserwowac.
              > Lepiej zlekcewazyc niz dyskutowac, bo i nie ma z kim prawde mowiac...
              Pozdawiam
              >
              > Cie serdecznie.
              >
              > A tobie Aguire szkoda cos tłumaczyc. Wracaj do odrabiania lekcji.

Ach żenująca jesteś nie umiesz nawet wytłumaczyć co napisałaś co się nie dziwię
              bo sensu w tym nie było.Innych twoich wypowiedzi na forum nie pamiętam tu tylko
              obrażasz innych.Ale nie ma sprawy odstresuj się,lepiej to niż żebyś miała
              wyżywać się na zwierzątkach.Z twojej gęby wychodzi tyle gówna,że powinnaś nosić
              pieluchę na ryju.
          • Gość: loko Aldin nie istnieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:58
            Jest tylko wymysłem, żeby podbić cenę. Trudno, żeby taki naiwniak uchował się w
            normalnym świecie.
    • Gość: Jasmine Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:49
      HAHAHA!!!!!!!!
      wlasnie z rozbawieniem zauwazylam, ze ten bubek Aguirre myslal, ze o tym wieku
      12 lat to ja do Dody napisalam. Co za pajac!!! ;))))))))))))))) I jeszcze mnie
      wzial za sojusznika.. ;))))))
      • Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:57

> HAHAHA!!!!!!!!
        > wlasnie z rozbawieniem zauwazylam, ze ten bubek Aguirre myslal, ze o tym
        wieku
        > 12 lat to ja do Dody napisalam. Co za pajac!!! ;))))))))))))))) I jeszcze
        mnie
        > wzial za sojusznika.. ;))))))

Kurwa no nie :-)))))))))))LOL.No to masz potężne problemy z kojarzeniem.Na
        jekiej podstawie tak pomyślałaś to nie wiem.Ale tego też pewnie nie
        wytłumaczysz.Boszeee skąd się biorą takie idiotki???Oczywiście,ze moja odp.
        była do ciebie półmózgu.
        • etamka Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) 09.12.03, 17:59
          Skąd się biorą wulgarne typki, które najbardziej lubią powiedzieć "kurwa"?
          Załóż sobie wątek "Prostak", znajdziesz tam bratnią duszę...
      • etamka Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) 09.12.03, 17:57
        Właśnie przeczytałam wątek, zainteresowana ofertą. Szkoda, że mieszkam w
        Warszawie, bo chetnie bym "kupiła" te bony...

Pozdrawiam przy okazji wszystkich o głupich nickach! Nazwijcie się od
        razu "Kretyn", "Buc", "Szmata"...to też coś o was mówi;).
    • Gość: annie Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 18:00
      No nie wiem, ale jak dla mnie to tez nie jest tak do końca fair. Fajnie, że
      udało Ci się coś wygrać, ale żeby na tym jeszcze zarabiać??? Mi byłoby głupio,
      ale chyba rzeczywiście już nieco lepiej by to wyglądało gdybyś odsprzedała te
      bony nieco taniej... Pozdrawiam
      • doda23 Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) 09.12.03, 18:03
        Gość portalu: annie napisał(a):

> No nie wiem, ale jak dla mnie to tez nie jest tak do końca fair. Fajnie, że
        > udało Ci się coś wygrać, ale żeby na tym jeszcze zarabiać??? Mi byłoby
        głupio,
        > ale chyba rzeczywiście już nieco lepiej by to wyglądało gdybyś odsprzedała te
        > bony nieco taniej... Pozdrawiam

Annie, zeby wygrac te bony nawysylalam sie kilka smsów konkursowych. Nie wiem
        dlsaczego sie tlumacze ale ja nie mam zamiaru sie dorobic, tylko zaplacic
        czynsz i rachunki. Przykro mi ze nie potraficie mnie zrozumiec.
        • reniatoja Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) 09.12.03, 18:23
          Sorry,z e tak zapytam, a czym zaplacisz czynsz i rachunki w przyszlym
          miesiacu? JAk brakuje Ci na czynsz i rachunki to trzeba isc do pracy, a nie
          polowac na nagrody by je potem odsprzedawac, w ogole tego nie rozumiem jak to
          tlumaczysz - odsprzedam bony, bo nie mam na czynsz. Na smsy mialas?

Nie mowie, ze to co piszesz jest bez sensu, prawdopodobnie gdybym byla gdzies
          w zasiegu to moglabym to zrobic dla Ciebie, gdybym planowala jakis zakup w tym
          sklepie. Ostatnio kobita za mna w markecie nie miala karty do znizek, wiec jej
          pozyczylam swojej, dzieki czemu ona zaoszczedzila kilkanascie euro, a mnie ani
          pol wlosa nie spadlo z glowy. Wiec to nie jest problem zaplacic twoimi bonami
          na przyklad. Problem jest, ze robisz z siebi jakas bidulke, ktora nie ma na
          podstawowe oplaty i dlateog naprawde nie rozumiem czym bedziesz placic w
          przyszlych miesiacach, gdy nie bedziesz juz miala bonow...
          • doda23 Re: BONY DO SKLEPU RESERVED!!! ;))) 09.12.03, 18:38
            Ja pracuje, a nie robie z siebie bidulki. Czynsz zapłace z pensji w przyszłym m-
            cu, a ten miesiac ze wzgledu na chec kupowania rodzinie prezentów chyba dla
            wszystkich jest cięższy. Ja nie poluje na nagrody, zeby je potem sprzedawac.
            Mialam na smsy i mam na rozne inne rzeczy, ale jako studentka wiadomo - nie za
            wiele. To nie jest uzalanie sie tylko fakty. Nie potrzebyje ciuchow tylko kase,
            bo chce zaplacic czynsz i rachunki, a co to kogo obchodzi z jakiej puli kase
            pzeznaczam na to? Wogole mam dosc tlumaczenia sie wszystkim. Bony juz poszly
            jak wiadomo i nabywca zadowolony, nikt nie stracil, wszystko OK. Ja oplace co
            trzeba, kupie co trzeba komu chce i juz wara wszystkim od tego. Kazy chce
            tlumaczenia dlaczego tak a nie inaczej. Ktos mi pomogl w tej sytuacji i chwala
            Ci Aldin za to, i juak to jest takie nie zrozumiale to trudno, A jak Ci sie
            wydaje za dla studenta to jest takie proste "idz do pracy" to jestes w bledzie,
            ja mam duze kwalifikacje i doswiadczenie, a swjej pracy szukalam dlugo i wcale
            nie jest taka dobra. Ale jest. prosze juz wszystkich ; bez moralow. Dajcie
            spokoj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka