Dodaj do ulubionych

nie dla targowiska

20.05.06, 11:37
I udało sie obronić teren zielony przed hanlarzami i patologią, dowiadziałam
się, że Rada Osiedla Nadodrze zabrała 2000 podpisów i wiele opini
autorytetów. Komisje Rady Miasta poparły inicjatywę RO i mieszkańców i
negatywnie zaopiniowały projekt. To się nazywa demokracja brawo!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Re: nie dla targowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 17:39
      Jest jeszcze kilka wolnych pawilonów na "Target" przy Kamieńskiego.
      Kilku kupców bez "przydziału" mogże tam się zainstalować.
      • Gość: Tak Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.06, 17:28
        Bardzo słuszna uwaga, tam jest miejsce i niewiem dlaczego nikt nie wpadł z UM
        na takie rozwiązanie, brawo
      • Gość: ) Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 17:22
        • Gość: . Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 19:45
    • robak_wroc Re: nie dla targowiska 21.05.06, 19:41
      mowisz o targosisku z grunwaldu ktore mialo wyladowac na nowowiejskiej?
      • Gość: Gość Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.06, 09:51
        Tak jest o tym samym
    • Gość: słoneczko Re: nie dla targowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 21:09
      No to wyrolowali kupców............
      • Gość: NIE Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.06, 09:05
        Tu nikt nikogo nie wyrolował. Handlowcy niestety nie zadbali o posiadanie
        własnego terenu. Sami są sobie winni.
        • Gość: iaz Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 21:29
          dziwię się tym kupcom, że dali się tak wyrolować, bo inaczej tego nazwać nie można
          • tomek854 Re: nie dla targowiska 23.05.06, 22:37
            Alez kto im bronił kupić sobie tą działkę przy grunwaldzkim, co tam galerię stawiają ;-)
            • Gość: Rencista Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.06, 08:29
              Handlarze tak targują aby podatnicy im zafundowali teren, uzbrojenie oraz może
              komunikacje. A Pan Prezydent omała dał się złapać na taki prosty numer.
          • Gość: Normal Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.06, 08:14
            Oni nie dali sie wyrolować "Im sie należy" tak stawiaja sprawę. A teraz miła
            wiadomość Komisja d.s Osiedli Urzędu Miasta wydała negatywną opinię na ta
            lokalizację. BRAWO RADNI RADY MIASTA.
            • Gość: MALA Re: nie dla targowiska IP: *.cybernet.com.pl 29.05.06, 08:51
              MASZ ZLE INFORMACJE TA KOMISJA TEGO NIE OPINIUJE
              • Gość: Radny Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.06, 20:52
                Szkoda, że nie wiesz co i kto opiniuje. Ta komisja odpowiada za Rady Osiedla za
                ich opinie i za to co się dzieje na osiedlach.
                • Gość: MALA Re: nie dla targowiska IP: *.cybernet.com.pl 30.05.06, 13:44
                  Panie Radny a wlasciwie Panie Przewodniczacy bo nazwijmy sprawe po imieniu nie
                  na jednej komisji swiad sie konczy mam nadzieje ze w miescie sa jeszcze madrzy
                  ludzie ktorzy nie dadza sie Panu omamic. Jak chce Pan zdobyc poparcie do RADY
                  MIASTA to w inny sposob godny tej funkcji.
              • Gość: Gość Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.06, 08:31
                No i co ty na to. Nie będzie patologi i syfu.
      • Gość: Księżyc Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.06, 16:53
        Tu nikt nikogo nie wyrolował. Pan Prezydent zucił propozycje a handlarze już ja
        kupili bez akceptacji społeczności lokalnej i odpowiednich komisji Rady Miasta.
        Okazuje się, że nie ma zgody na ta lokalizację i koniec rozmowy. No chyba, że
        jak to w RP bywa zostało to ukartowane, no to już inna racja. Ale nie sądzę że
        tak mogło by być.To są reguły demokracji a nie Białoruś
    • Gość: WYBORCA Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.06, 12:42
      Jak pamiętam od wielu lat badylarze mieli wpływ na władzę ciekawe czy i dziś
      tak jest. Czy apele mieszkańców przekonają władze. Zobaczymy co jest warta
      demokracja w wykonaniu Pana Prezydenta.
      • Gość: iaz Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:03
        gazetka osiedlowa "Echo Nadodrza" donosi , iż targowisko przy ul.Jedności
        Narodowej powstanie.
        • Gość: SĄSIAD Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.06, 16:13
          Mieszkam w poblizu miejsca gdzie jest planowane nowe targowisko.
          Lokalizacja swietna. Zobaczcie na codzień co tam się dzieje-NIC !!!
          Dziwia mnie wszelkie protesty - protesty z zasady " bo nie".
          Uważam że dobrze zorganizowane targowisko będzie dobrym miejscem zakupów
          dla okolicznych mieszkańców - jak wiadomo niezbyt majetnych /znam okolice i
          mieszkańców od 40 lat/.
          pozdrawiam oponentów
          • Gość: sąsiadka Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 22:18
            tak, to prawda nie dzieje sie tam nic, nie chcę być złośliwa, ale znacznie
            częściej spotyka się tam spacerowiczów z pieskami niż grających w piłkę.Mieszkam
            vis a vis tego miejsca. Potwierdzam są to protesty z zasady.
            • Gość: Emeryt Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.06, 08:09
              Zgadza sie bo miasto uznało, że nie da ani grosza na utrzymanie tego obiektu. A
              jak wiecie powstanie komercyjnego obiektu w tym rejonie nie spełni oczekiwań
              młodzieży i dzieci. Pytanie jest proste czy dawać środki na handlarzy czy
              wspirać dzieci i młodzież.
          • Gość: Sasiadka Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.06, 18:21
            Mieszkam przy ul. Kaszubskiej mam handlarzy pod oknami to jest tragedia. Jesli
            sie wyprowadzą tam na Górkę Słowiańską to zobaczycie "EUROPĘ", dla nas to dobra
            nowina. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
        • Gość: Radny Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.06, 16:45
          Nie żartuj przeczytaj jeszcze raz ta gazetę ja ja czytałym pisze wyraźnie Nie
          dla targowiska
        • Gość: AGENT Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.06, 11:05
          Jak sie dowiedziałam z poufnych źródeł już w tym tygodniu zapadną stosowne
          decyzje.Przedstawiciele RO Nadodrze mają się spotkać z Prezydentem i jego
          zastępcami. Szkoda,że inne Rady Osiedla nie maja takiej pozycji jak RO
          Nadodrze, ale to chyba lata pracy tej Rady i jak widzę to trzon jest stały jej
          przedstawicieli.
          • Gość: jacek Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.mm.pl 28.05.06, 13:02
            mam nadzieje tylko ze zadna Rada Osiedla nie zgodzi sie na tego
            rodzaju "przyjemności " na swoim terenie-skończmy raz na zawsze wreszcie z tym
            dziadostwem w miescie!!!!!!
            • Gość: Gość Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.06, 23:09
              Nie masz racji Rda Osiedla Ołbin zgodziła sie. Chcą mieć jak określiłeś to
              dziadostwo.
          • Gość: MALA Re: nie dla targowiska IP: *.cybernet.com.pl 29.05.06, 08:45
            NIE WIEDZIALAM ZE RADY OSIEDLA MAJA GLOS DECYDUJACY W MIESCIE MYSLALAM ZE TYLKO
            OPINIUJA? TO PO CO NAM INNNE WLADZE PAN PREZYDENT ITP. W TAKIM RAZIE NIECH PAN
            PRZEWODNICZACY RADY NADODRZE NIECH NIE NIE KANDYDUJE DO RADY MIASTA TYLKO
            ZOSTANIE NA SWOIM MIEJSCU BO WIDAC CZUJE SIE WLADNY WSZYSTKIEGO. KOGO ON SIE
            PYTA OZDANIE W SPRAWIE TARGOWISKA-SWOICH ZNAJOMKOW I MOLESTUJE LUDZI POD
            KOSCIOLEM. NIE DAJCIE SIE MU OGLUPIC ON JEST RZADNY WLADZY A TO NIEBEZPIECZNE
            • Gość: heniek Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 11:57
              tak, to wszystko prawda,przewodniczący rady nadodrze wrecz molestował ludzi pod
              kościołem, a ołbin jest jak najbardziej za targowiskiem i bardzo dobrze , że
              powstanie ono w tym miejscu, a boisko?przeciez pare kroków dalej jest boisko w
              parku Staszica, tam zrestą jest też wiele miejsca na te pożal sie boże festyny,
              które odbywają sie raz do roku.Dlaczego nikt nie zainteresuje sie boiskiem przy
              szkole 93.Jest ono w opłakanym stanie. Chodziłem do tej szkoły 30 lat temu i nic
              sie od tej pory nie zmieniło na tym boisku, no przepraszam wtedy było mniej
              psów, a co za tym idzie i ich odchodów.
              • Gość: assss Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:32
                a mnie rozbroiło to jak przeczytałam w gazetce Echo Nadodrza, że zimą jest tam
                zrobione lodowisko dla dzieci....czy ktoś z was to widział?moje okna wychodzą na
                ten teren i owszem rzadko bo rzadko, ale spotyka sie tam grających w piłkę (choć
                częściej spacerowiczów z psami), ale lodowisko??
                • malaa6 Re: nie dla targowiska 29.05.06, 18:49
                  Nie dajcie sie zwariowac. Przeciez to miejsce na Jednosci nie ma wygladu na
                  boisko. Jest tyle ciekawszych miejsc w okolicy ktore mozna ciekawie
                  zagospoderowac. Skoro wladze miejski chca na Jednosci zorganizowac targowisko
                  to niech to robia tylko wzamian niech dadza kase na zagospodarowanie wskazanych
                  przez Rady Osiedla miejsc. Bedzie wilk syty i owca cala. Postawcie tez warunki
                  ze targowisko musi byc czyste estetyczne i zabezpieczone. Wydaje mi sie ze
                  takie rozwiazanie zadowoli wszystkich.
                  • Gość: iaz Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 18:53
                    i może tak pomyśleć o podwórkach, tam też jest wiele do zrobienia, nie wszystkie
                    dzieci graja w piłkę..
                    • Gość: pietruchadosklepow Re: nie dla targowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 19:03
                      Na tych pdworkach najlepiej postawic stragany
              • Gość: NIE,NIE Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.06, 20:22
                Szkoda, twojego pisania o sprawach nieaktualnych. Boiska w Szkole Podstawowej
                NR 93 przewidziane jest do remontu w tym roku. Jest projekt opracowany po
                konsultacji z Radą Osiedla Nadodrze i Dyrekcją placówki. Powstanie boisko o
                sztucznej nawierzchni. Ale nadal będzie to obiekt szkolny.
                • Gość: malaa6 Re: nie dla targowiska IP: *.cybernet.com.pl 30.05.06, 13:17
                • Gość: malaa6 Re: nie dla targowiska IP: *.cybernet.com.pl 30.05.06, 13:34
                  Czy to ze boisko jest szkolne skazuje je odrazu na to ze ma byc wykorzystywane
                  przez szkole to jakas paranoja wydawac pieniadze miasta aby ono funkconowalo
                  tylko pare godzin. Przeciez mozna wyznaczyc osobe do nadzoru i zrobic boisko
                  ogolnodostepne. Sprawa zagospodarowania terenow alternatywnych dla Jednosci to
                  nie tylko to boiko jest ich wiele tylko troche checi od Rady osiedla a nie
                  slepe upieranie sie przy jednym
              • Gość: Emeryt Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.06, 14:03
                W zeszłym roku byłem na czterech festyna na tym boisku z wnukami bardzo im sie
                podobały te imprezy.
                • Gość: teza Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:16
                  tez bylam, chłopcy skarżyli sie , że mecz sędziował pan po kilku dobrych
                  piwach...ale fajnie było....atrakcja niesamowita
                  • Gość: MALA Re: nie dla targowiska IP: *.cybernet.com.pl 30.05.06, 15:19
                  • Gość: MALA Re: nie dla targowiska IP: *.cybernet.com.pl 30.05.06, 15:26
                    No to musiala byc fajna impreza ja k sedzia byl lekko zadzumiony. A swoja droga
                    ze sprawozdania Rad Osiedla wynika ze imprezy byly dwie i zeczywiscie dla tak
                    napietego harmonogramu imprezowego warto trzymac ten teren. Istny paradoks 1,5
                    hektara gruntu dla dwoch imprez w roku . Bogate mamyy miast!!!!!!!
                    • Gość: zx Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 17:38
                      tak, harmonogram istotnie napięty...te pozostałe festyny, a chyba były jeszcze
                      ze dwa odbywały sie w parku Staszica.
                    • Gość: NORMAL Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.06, 15:39
                      Teren ten jest dostepny dla wszystkich i sądze, że liczne organizacje
                      pozarządowe mając dotacje mogą organizować imprezy dla dzieci, młodzieży oraz
                      dorosłych. Jestem przekonany, że Rady Osiedla są powoływane z wyborów jeszcze
                      do innych celów. Napewno nie zastąpia instytucji powołanych do organizowania
                      imprez masowych.
                • Gość: G 8 Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.06, 12:21
                  01.06. 2006 r. odbedzie sie festyn z okazji Dnia Dziecka przyjdź z wnukami.
                  Oczywiście impreza odbędzie sie na boisku.
                  • Gość: babcia Re: nie dla targowiska IP: *.cybernet.com.pl 31.05.06, 16:33
                    A o ktorej
                    godzinie rozpoczyna sie ten festyn bo nigdzie nie ma o tym informacji
                    • Gość: wnuki Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 11:07
                      i co z tym festynem? oj chyba targowisko będzie.....
                      • Gość: FESTYN Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.06, 07:33
                        Niestety aura zniweczyła organizatorom czyli G.NR 8 przeprowadzenie pełnego
                        festynu. Odbyły się tylko rozgrywki i konkurs. 24.06. 2006 r. od godz. 9.00 do
                        19.00. Następna impreza zapraszamy
                        • Gość: MALA Re: nie dla targowiska IP: *.cybernet.com.pl 02.06.06, 08:25
                          Obserwowalam z okien boisko caly dzien inie widzialam tam zadnego konkursu a
                          rozgrywki to byly chyba w twojej glowie ale co do tego terenu to Nadodrze ma
                          caly czas urojenia festynowe i rozgrywkowe
                          • Gość: sąsiadka Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 10:44
                            moje okna również wychodzą na ten teren.Podejrzewam , że to jakis
                            niezrównoważony psychicznie człowiek puścił plotke z tym festynem, przecież nikt
                            nigdzie o tym nie informował, zawsze rozkładane są ulotki, ogłaszane jest to na
                            niedzielnej mszy, a tu była cisza.W naszej dzielnicy w ogóle "wiele" się
                            dzieje,szkoła 93 bez względu na pogodę wywozi dzieci w ich święto do lasku
                            osobowickiego.Ale mamy boisko :)
                            • Gość: Sasiad Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.06, 19:47
                              Grały trzy Gimnazja oraz cztery Szkoły Podstawowe po dziewięciu zawodników.
                              Wyniki u organizatora w GIMNAZJUM NR 8 UL. ROOSEVELTA. Był konkurs ekologiczny
                              oraz rozgrywki w kwadranta. Żal tylko, że pogoda nie dopisała. W meczu szkół
                              podstawowych wygrała reprezentacja złożona z SP 93. Dziewczęta z Gimnazjum
                              pięknie udekorowały scenę a nauczyciele wiele dołożyli starań aby choć w części
                              przeprowadzić imprezę. Tak więc nie obrażaj tych ludzi!!!

• Gość: NORMAL Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.06, 19:10
                            Coś się dzieje z twoim wzrokiem. Grały trzy Gimnazja oraz cztery Szkoły
                            Podstawowe po dziewięciu zawodników. Jeśli tego nie zauważyłas to masz problem.
                            O wynikach dowiedz się u organizatora NIE W RADIE OSIEDLA NADODRZE ALE W
                            GIMNAZJUM NR 8 UL. ROOSEVELTA.
                          • Gość: MAŁGOSIA Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.06, 19:58
                            Ja myślę, że jesli ktoś robi rozgrywki lub festyny na tym biednym osiedlu. To
                            jest super. Mieszkałam 20 iat w tym rejonie i nikt po za Radą Osiedla Nadodrze
                            tego nie robił. Jak widać to robią dalej, u nas na Kowalach nie ma takich
                            społeczników. Brawo!!!
                            • Gość: , Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:47
                          • Gość: TVP Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.06, 08:47
                            Wczoraj oglądałem program "Warto rozmawiać" poświęcony był pedofili.
                            Jednoznacznie wypowiedzieli się specjaqliści, że należy budować obiekty
                            sportowe ogólnego uzytku. To jest alternatywa dzisiejszych czasów. Jeśli tego
                            nie rozumiesz to niestety masz problem. Warto podjąć działania i doprowadzić
                            ten teren do obiektu sportowego i zarządzanego. Targowisko zamiast boisko to
                            conajmiej nieporozumienie. O tym warto rozmawiać.
                          • Gość: Peowiec Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.06, 11:11
                            Jest decyzja nie będzie targowiska. Brawo!!!
                            • Gość: MALA Re: nie dla targowiska IP: *.cybernet.com.pl 12.06.06, 10:29
                              Masz bardzo zle informacje targowisko bedzie
                              • Gość: asa Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 10:58
                                potwierdzam.targowisko będzie, podobno po tym festynie rozpoczną sie prace
                              • Gość: PO Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.06, 14:28
                                Na Osobowicach
            • Gość: Normal Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.06, 20:27
              A ja byłem w tej radzie i widziałem podpisy ponad 2000 tys. Nie sądze aby to
              byli znajomi lub "molestowani". Szkoda, że nie wiesz co to jest demokracja.
              Jeszcze jest Białoruś.
              • Gość: zx Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 09:55
                a co to tutaj tak sie Białoruś lansuje???
                • Gość: Normal Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.06, 14:09
                  Dlatego, że co niektórzy twirdzą, że demokracja to Pan Prezydent i koniec.
                  Chwała Bogu, że nasz Pan Prezydent jest rozsądnym człowiekiem i bierze pod
                  uwagę wszystkie aspekty. BRAWO- TAK TRZYMAĆ
            • Gość: norek Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.06, 08:57
              Aby więcej takich ludzi.
    • www.wroclawianie.info Opinie autorytetów ? Demokracja ? Buehehe dobre... 29.05.06, 20:29
    • Gość: ewa Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 10:22
    • Gość: sąsiad Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:31
    • Gość: , Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 12:07
      • Gość: ja Re: nie dla targowiska- szkoda targowiska IP: *.Boya.korbank.pl 03.06.06, 18:32
        szkoda
        • Gość: jan Re: nie dla targowiska- szkoda targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.06, 19:38
          Ale czego?
          • Gość: z Re: nie dla targowiska- szkoda targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 20:09
    • Gość: tak dla targowiska Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 18:23
      • Gość: NIE,NIE Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.06, 10:53
        NIE,NIE,NIE,
        • Gość: . Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:37
    • Gość: Emeryt Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.06, 11:36
      Wswzyscy są zaskoczeni słabą grą naszych piłkarzy. Odpowiedź jest prosta
      likwidujmy boiska stawiając tam patologiczne targowiska a efekty są jak widać
      na boiskach w Niemczech. Będąc na zachodzie widziałem na każdej wiosce boisko.
      Uważam, że nalezy utrzymywać takie obiekty, ba inwestować w nie i udostepniać
      jak najszerszej grupie dzieci i młodzieży.
      • Gość: Normal Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.06, 13:31
        Jest po temacie widziałem na sesji Rady Miasta jak handlarze klepali po
        ramieniu Pana Grzegorza Romana i byli zadowoloni. Niestety te uprzejmości
        okazały się nadaremne. Pan Prezydent podjął decyzje będzie boisko pod zarządem
        i pod stałym nadzorem. BRAWO!!!
        • Gość: MALA Re: nie dla targowiska IP: *.cybernet.com.pl 18.06.06, 21:06
          NORMALty nie chodz po urzedach i nie podgladaj bo i tak zle widzisz oni klepali
          po plecach nie tylko Romana ale i Prezydenta i maja juz wszystko zalatwione
          targowisko bedzie to wasz koniec!!!!!!!!!!!!!!
          • robak_wroc Re: nie dla targowiska 19.06.06, 16:43
            gdyby tam mialo byc to juz by bylo.
            • twister700 Re: nie dla targowiska 24.06.06, 17:40
              i jak tam na festynie????
              • Gość: s Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.06, 21:43
          • Gość: Normal Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.06, 14:24
            Mala a jednak jesteś w błedzie. TARGOWISKA NIE BĘDZIE. Warto chodzić po
            urzędzie. To sie dowiesz co tam będzie.
    • Gość: a Re: nie dla targowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:52
      no i co w końcu z tym targowiskiem,miały się rozpocząć jakieś prace po tym
      festynie??
      • Gość: bn Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.06, 21:06
        tak dla targowiska
      • Gość: Normal Re: nie dla targowiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.06, 14:31
        Na razie są likwidowane obskurne baraki nastepnie powstanie boisko do siatkówki
        plażowej, następnie będzie przeprowadzona konserwacja boiska do piłki nożnej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka