Dodaj do ulubionych

Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na po...

14.06.06, 23:25
A co to za niegrzeczny Miecio? Z elektrycznego, tak?
Obserwuj wątek
    • Gość: Student Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 00:25
      caly elektryczny czeka na Ciebie
    • Gość: Ktos Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 15.06.06, 00:27
      Ano niegrzeczny...mam z nim egzamin w piatek, ale jak widac chyba nie zdąży
      dotrzeć...zastępstwo wisi w powietrzu...
    • Gość: eny Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 00:29
      mietku mietku co sie stało:):):)
    • Gość: adiunkt Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.wroclaw.mm.pl 15.06.06, 00:52
      No cóż, tytuł profesora jakby mocno spsiał :-((
      Ś.P Profesor Idaszewski to się chyba w grobie przewraca.
      • der.die.das Mieciu sztajmesie! Kto Cię z aresztu wyniesie?! 17.06.06, 04:42

:)
    • Gość: fan A ja popieram profa z jajami! IP: *.client.stsn.net 15.06.06, 05:31
      Od dziś to mój idol :)
    • Gość: gość Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.e-wro.net.pl 15.06.06, 06:02
      po co mieszać Uczelnię w zwykły huligański wybryk i co tu komentować? poza
      Politechniką to zwykły człowiek i tytuł naukowy nie ma nic do tego-po prostu
      rozwydrzony niewychowany facet, którego na wszelki wypadek od razu "rozbolało
      serce" - żenujące;
      • Gość: student Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: 85.219.136.* 15.06.06, 13:03
        i tu sie myslisz - tytul profesora do czegos zobowiazuje, m.in. do zachowania
        pewnych standardow rownierz poza murami uczelni
      • Gość: studentka Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.06.06, 19:53
        Naucz sie ortografii tumanie a potem dopiero sie wypowidaj o profesorach!!!
        • wroclawianka2 Tumanko studentko 15.06.06, 20:39
          Gość portalu: studentka napisał(a):

> Naucz sie ortografii tumanie a potem dopiero sie wypowidaj o profesorach!!!

Jeżeli komuś wypominasz tzw. "literówkę", to tumanko studentko sama dobrze się
          "wypowidaj"!
          • gizberniasty Tumanko studentko 2 19.06.06, 13:14
            Że o interpunkcji nie wspomnę!

Wstyd, wstyd... Studia schodzą na psy!
    • Gość: student przeciez cala rzecz dziala sie pod D1 a wiec na IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.06.06, 09:06
      terenie politechniki.oj ten wydzial elektryczny,same asy,pozdrowienia :)
      • Gość: Eny Re: przeciez cala rzecz dziala sie pod D1 a wiec IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 12:24
        Kurcze do piątku 48 minie.ciekawe czy bedzie na egzaminie.:)
        • danutaeht Re: przeciez cala rzecz dziala sie pod D1 a wiec 15.06.06, 13:29
          czasem rozne trudne sytuacje usprawiedliwiaja nasze reakcje. panie mieczyslawie
          jestem po pana stronie. da
          • Gość: asi Re: przeciez cala rzecz dziala sie pod D1 a wiec IP: *.e-wro.net.pl 15.06.06, 13:40
            Niestety, autor artykułu nie docieka, w jaki sposób, w jakich okolicznościach
            profesor napadł po raz pierwszy na policjanta.Może był sprowokowany, może
            tłumaczą go okolicznosci, a może rzeczywiście jest zwykłym chamskim warchołem,
            który uważa, że jak jest profesorem, to mu wszystko wolno. W tej sytuacji
            czytelnik nie może sobie wyrobić opinii na temat tego incydentu. Ten artykuł to
            zwykła dziennikarska niedoróbka.Nie wiem więc, czy jak danutaeht, być po
            stronie profesora, czy stanąć w opozycji.
            • Gość: Student Re: przeciez cala rzecz dziala sie pod D1 a wiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 13:44
              Prof. ma po porstu zaburzenia psychiczne. Ot do szpitala z nim.
    • Gość: josip Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 14:01
      Zniszczyl radiowoz czy tylko uszkodzil? Chyba jest pewna roznica miedzy tymi stwierdzeniami.
    • Gość: LLL Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 15.06.06, 18:59
      To najwiekszy kretyn jakiego spotkalem na tej uczelni lepiej zrobią jak go juz
      nie wypuszcza (nie pisze tego bo nie zdalem po prostu pstyczek elektryczek i
      jego tytul prof. prosto z francji to jedna wielka pomylka) A tak poza tym,
      jesli ma prof. i uczy inst. elektrycznych to moglby sie nauczyc ze nie mowi sie
      WŁANCZAĆ
    • Gość: gawdan Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.l1.c1.dsl.pol.co.uk 15.06.06, 20:06
      i dobrze im zrobił, za nasze podatki ,za Bogów sie uwarzają, gdyby go nie
      zatrrzymali nie było by problemu, sytuacja rodzi sytuacje , złodziei niech
      łapią nieuki, za to im płacimy .
      • Gość: xxxxxxx psorek IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 15.06.06, 20:17
        "Jestem specjalistą światowej klasy, jedynym na Świecie i w swoim rodzaju..."
      • wroclawianka2 Gawdanie, chyba jesteś z podstawówki... 15.06.06, 20:45
        Gość portalu: gawdan napisał(a):

> i dobrze im zrobił, za nasze podatki ,za Bogów sie uwarzają, gdyby go nie
        > zatrrzymali nie było by problemu, sytuacja rodzi sytuacje , złodziei niech
        > łapią nieuki, za to im płacimy .

Gawdanie, takich byków ortograficznych i gramatycznych nie popełniają uczniowie
        w klasach szkół podstawowych. Jeżeli jeszcze śmiesz pisać, że policjanci to
        nieuki - to naprawdę jesteś intelektualnym dnem!
        • Gość: Kaczor Re: Gawdanie, chyba jesteś z podstawówki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:53
          Zgadza się sytuacja rodiz sytuację. Gdyby Policja nie łapała bandytów to by ich
          nie było.
    • Gość: radi Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.cable.ubr01.chap.blueyonder.co.uk 15.06.06, 20:59
      Mieczyslaw Zielichowski - niezly pojechaniec...pozdrawiam absolwentow wydzialu
      budownictwa .Radek L
      • Gość: as !! IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 15.06.06, 21:51
        on jest z elektrycznego a nie z budownictwa !!! i jest całkiem normalnym
        człowiekiem !!!
        • Gość: budowlaniec Re: !! IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 16.06.06, 10:10
          może i jest. ale na budownictwie musieliśmy chodzić na zajęcia z tym świrem!!!
          kto miał z nim zajęcia ten wie o czym mówie!!!
          pozdrowienia dla BLiW
          • Gość: zuza.kowalska Re: !! IP: 193.4.174.* 19.06.06, 19:25
            He, he. Hej, budownictwo, pamietacie seminarium z nim? Trzeba bylo miec
            przygotowane olbrzymie "plansze" na szarym papierze, i on to potem ze soba
            zabieral. Obstawialismy, ze w centralnym tym pali. No i nerwowy byl czlowiek,
            nad wyraz nerwowy:)
    • jm19 Re: Brawo profesorze Mieczysławie Z.! 16.06.06, 07:12
      Gliniarze, to najwieksze tałatajstwo.
      Aresztować profesora, to wyjątkowa bezczelność.
      Zresztą po resorcie tego koszmarnego niejakiego Ludwika Dorna takiego
      dziadostwa można sie spodziewać!
    • Gość: elektryk Re: Profesor Mieczysław Z. ma ludzi za nic!!! IP: *.brochow.net 16.06.06, 15:48
      Abstrahując od wszystkich wypowiedzi chciałbym napisać kilka słów prawdy o tym
      panu (pisane z malej litery bo nie zasługuje na dużą). Miałem z nim do czynienia
      i to nie na zajęciach. Okazał się bardzo arogancki, nie posiadający za grosz
      kultury osobistej. Uważa studentów za szmaty albo kiepy. Stary komuch uważa się
      za nie wiadomo co, z resztą tak samo jak jego kumpel z pokoju (wtajemniczeni
      wiedzą o kogo chodzi). Myślę że fakt iż policja dobrała mu się do d… to nie jest
      przypadek, podejrzewam że ten incydent to tylko czubek góry lodowej a
      rzeczywiście to musiał kręcić niezłe wały. Pozdrawiam cały Elektryczny oprócz
      Ireny!!!!!!:)
      • wtc2004 Re: Profesor Mieczysław Z. ma ludzi za nic!!! 19.06.06, 18:45
        Jak można aresztowac profesora? Profesorowie maja przecież immunitet!
        • Gość: elektryk PRofesor jest THE BEST IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 19.06.06, 21:23
          Ja na tego człowieka nie mogę powiedziec złego słowa. Miałem u niego 5.0 z
          egzaminu. Tylko prawda jest taka ze chodziłem na wykłady i wkuwałem. Dlaczego
          profesor potrafi zrobić komuś wałek? .... on nienawidzi rozmów na wykładzie.
          Jak mu raz podpadniesz za rozmowy jesteś skończony:/ tak wykończył mojego
          kumpla który w porównaniu ze mną miał wiedzę ogromną.

A jesli chodzi o aresztowanie......

On jest niewinny, to ktos naraza sie jego życie..... a to co było tydzień temu
          to poprostu wyszedł cyrk na kółkach.... KONIEC !!! :):)

Niech żyje elektryczny.

Okrii wróć :):) buhaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka