tymektonie 14.06.06, 23:25 A co to za niegrzeczny Miecio? Z elektrycznego, tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Student Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 00:25 caly elektryczny czeka na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 15.06.06, 00:27 Ano niegrzeczny...mam z nim egzamin w piatek, ale jak widac chyba nie zdąży dotrzeć...zastępstwo wisi w powietrzu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eny Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 00:29 mietku mietku co sie stało:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adiunkt Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.wroclaw.mm.pl 15.06.06, 00:52 No cóż, tytuł profesora jakby mocno spsiał :-(( Ś.P Profesor Idaszewski to się chyba w grobie przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan A ja popieram profa z jajami! IP: *.client.stsn.net 15.06.06, 05:31 Od dziś to mój idol :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.e-wro.net.pl 15.06.06, 06:02 po co mieszać Uczelnię w zwykły huligański wybryk i co tu komentować? poza Politechniką to zwykły człowiek i tytuł naukowy nie ma nic do tego-po prostu rozwydrzony niewychowany facet, którego na wszelki wypadek od razu "rozbolało serce" - żenujące; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: 85.219.136.* 15.06.06, 13:03 i tu sie myslisz - tytul profesora do czegos zobowiazuje, m.in. do zachowania pewnych standardow rownierz poza murami uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.06.06, 19:53 Naucz sie ortografii tumanie a potem dopiero sie wypowidaj o profesorach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka2 Tumanko studentko 15.06.06, 20:39 Gość portalu: studentka napisał(a): > Naucz sie ortografii tumanie a potem dopiero sie wypowidaj o profesorach!!! Jeżeli komuś wypominasz tzw. "literówkę", to tumanko studentko sama dobrze się "wypowidaj"! Odpowiedz Link Zgłoś
gizberniasty Tumanko studentko 2 19.06.06, 13:14 Że o interpunkcji nie wspomnę! Wstyd, wstyd... Studia schodzą na psy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student przeciez cala rzecz dziala sie pod D1 a wiec na IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.06.06, 09:06 terenie politechniki.oj ten wydzial elektryczny,same asy,pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eny Re: przeciez cala rzecz dziala sie pod D1 a wiec IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 12:24 Kurcze do piątku 48 minie.ciekawe czy bedzie na egzaminie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
danutaeht Re: przeciez cala rzecz dziala sie pod D1 a wiec 15.06.06, 13:29 czasem rozne trudne sytuacje usprawiedliwiaja nasze reakcje. panie mieczyslawie jestem po pana stronie. da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi Re: przeciez cala rzecz dziala sie pod D1 a wiec IP: *.e-wro.net.pl 15.06.06, 13:40 Niestety, autor artykułu nie docieka, w jaki sposób, w jakich okolicznościach profesor napadł po raz pierwszy na policjanta.Może był sprowokowany, może tłumaczą go okolicznosci, a może rzeczywiście jest zwykłym chamskim warchołem, który uważa, że jak jest profesorem, to mu wszystko wolno. W tej sytuacji czytelnik nie może sobie wyrobić opinii na temat tego incydentu. Ten artykuł to zwykła dziennikarska niedoróbka.Nie wiem więc, czy jak danutaeht, być po stronie profesora, czy stanąć w opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: przeciez cala rzecz dziala sie pod D1 a wiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 13:44 Prof. ma po porstu zaburzenia psychiczne. Ot do szpitala z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 14:01 Zniszczyl radiowoz czy tylko uszkodzil? Chyba jest pewna roznica miedzy tymi stwierdzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LLL Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 15.06.06, 18:59 To najwiekszy kretyn jakiego spotkalem na tej uczelni lepiej zrobią jak go juz nie wypuszcza (nie pisze tego bo nie zdalem po prostu pstyczek elektryczek i jego tytul prof. prosto z francji to jedna wielka pomylka) A tak poza tym, jesli ma prof. i uczy inst. elektrycznych to moglby sie nauczyc ze nie mowi sie WŁANCZAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawdan Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.l1.c1.dsl.pol.co.uk 15.06.06, 20:06 i dobrze im zrobił, za nasze podatki ,za Bogów sie uwarzają, gdyby go nie zatrrzymali nie było by problemu, sytuacja rodzi sytuacje , złodziei niech łapią nieuki, za to im płacimy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxx psorek IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 15.06.06, 20:17 "Jestem specjalistą światowej klasy, jedynym na Świecie i w swoim rodzaju..." Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka2 Gawdanie, chyba jesteś z podstawówki... 15.06.06, 20:45 Gość portalu: gawdan napisał(a): > i dobrze im zrobił, za nasze podatki ,za Bogów sie uwarzają, gdyby go nie > zatrrzymali nie było by problemu, sytuacja rodzi sytuacje , złodziei niech > łapią nieuki, za to im płacimy . Gawdanie, takich byków ortograficznych i gramatycznych nie popełniają uczniowie w klasach szkół podstawowych. Jeżeli jeszcze śmiesz pisać, że policjanci to nieuki - to naprawdę jesteś intelektualnym dnem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Re: Gawdanie, chyba jesteś z podstawówki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:53 Zgadza się sytuacja rodiz sytuację. Gdyby Policja nie łapała bandytów to by ich nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radi Re: Profesor Mieczysław Z. oskarżony o napaść na IP: *.cable.ubr01.chap.blueyonder.co.uk 15.06.06, 20:59 Mieczyslaw Zielichowski - niezly pojechaniec...pozdrawiam absolwentow wydzialu budownictwa .Radek L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as !! IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 15.06.06, 21:51 on jest z elektrycznego a nie z budownictwa !!! i jest całkiem normalnym człowiekiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budowlaniec Re: !! IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 16.06.06, 10:10 może i jest. ale na budownictwie musieliśmy chodzić na zajęcia z tym świrem!!! kto miał z nim zajęcia ten wie o czym mówie!!! pozdrowienia dla BLiW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza.kowalska Re: !! IP: 193.4.174.* 19.06.06, 19:25 He, he. Hej, budownictwo, pamietacie seminarium z nim? Trzeba bylo miec przygotowane olbrzymie "plansze" na szarym papierze, i on to potem ze soba zabieral. Obstawialismy, ze w centralnym tym pali. No i nerwowy byl czlowiek, nad wyraz nerwowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
jm19 Re: Brawo profesorze Mieczysławie Z.! 16.06.06, 07:12 Gliniarze, to najwieksze tałatajstwo. Aresztować profesora, to wyjątkowa bezczelność. Zresztą po resorcie tego koszmarnego niejakiego Ludwika Dorna takiego dziadostwa można sie spodziewać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektryk Re: Profesor Mieczysław Z. ma ludzi za nic!!! IP: *.brochow.net 16.06.06, 15:48 Abstrahując od wszystkich wypowiedzi chciałbym napisać kilka słów prawdy o tym panu (pisane z malej litery bo nie zasługuje na dużą). Miałem z nim do czynienia i to nie na zajęciach. Okazał się bardzo arogancki, nie posiadający za grosz kultury osobistej. Uważa studentów za szmaty albo kiepy. Stary komuch uważa się za nie wiadomo co, z resztą tak samo jak jego kumpel z pokoju (wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi). Myślę że fakt iż policja dobrała mu się do d… to nie jest przypadek, podejrzewam że ten incydent to tylko czubek góry lodowej a rzeczywiście to musiał kręcić niezłe wały. Pozdrawiam cały Elektryczny oprócz Ireny!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
wtc2004 Re: Profesor Mieczysław Z. ma ludzi za nic!!! 19.06.06, 18:45 Jak można aresztowac profesora? Profesorowie maja przecież immunitet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektryk PRofesor jest THE BEST IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 19.06.06, 21:23 Ja na tego człowieka nie mogę powiedziec złego słowa. Miałem u niego 5.0 z egzaminu. Tylko prawda jest taka ze chodziłem na wykłady i wkuwałem. Dlaczego profesor potrafi zrobić komuś wałek? .... on nienawidzi rozmów na wykładzie. Jak mu raz podpadniesz za rozmowy jesteś skończony:/ tak wykończył mojego kumpla który w porównaniu ze mną miał wiedzę ogromną. A jesli chodzi o aresztowanie...... On jest niewinny, to ktos naraza sie jego życie..... a to co było tydzień temu to poprostu wyszedł cyrk na kółkach.... KONIEC !!! :):) Niech żyje elektryczny. Okrii wróć :):) buhaha Odpowiedz Link Zgłoś