Dodaj do ulubionych

c.h. auchan bielany wrocławskie

19.06.06, 10:09
w sobote nadgorliwa "pani" z ochrony nie wpusciła mnie na zakupy do marketu,
ponieważ nie chciałem zafoliować pustego plecaka. Jednocześnie wpuszczała na
sklep klientów z reklamówkami zakupów ze sklepów z galerii handlowej,
zadawszy jedno pytanie; "czy jest paragon?" - nawet nie pofatygowała sie
sprawdzic co w tych reklamówkach jest i czy ten paragon jest rzeczywiście!!!
Osoba ta o imieniu Katarzyna (nazwiska nieznanego nikomu - chronionego - jak
to ujeła "pani ochroniarz" przez ustawę o ochronie danych osobowych) wzywała
nawet pomoc, bo ponoć byłem: "agresywny (mam 172 cm wzrostu, 64 kg wagi),
wulgarny, nioegrzeczny i nie chciałem współpracowac"!!! A ja mam świadków
zdarzenia, bo nie byłem sam, a poza tym przy ochronie znajduje sie punkt
ORANGE.
Na zakonczenie osoba ta stwierdziła że wyprowadzi mnie siłą ze sklepu (a na
terenie sklepu nie byłem - to był tern galerii handlowej). Na jej szczęscie
do siłowego wyprowadzania mnie nie doszło.
a o rozmowie z menadżerem działu ochrony wspominać nie będę, po prostu zenada.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaania79 Re: c.h. auchan bielany wrocławskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 10:11
      Tak jest w większości sklepów.Ja dostaję białej gorączki jak wchodze do
      Cerrfoura.
      Ochrona tam obecna przyprawia mnie o mdłości.
      • tomek854 Re: c.h. auchan bielany wrocławskie 19.06.06, 17:44
        a ja zawsze wchodze do kerfura z plecakiem. Kiedys chcieli zebym zostawil w
        przechowalni ale powiedzialem, ze nie zostawie, bo przechowalnia nie ponosi
        odpowiedzialnosci i mi odpuscili.
        • Gość: byq Re: c.h. auchan bielany wrocławskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.06, 18:47
          Trenuje krav maga już pół roku i bym rozwalił taka ochrone w sklepie.
      • Gość: gość Re: c.h. auchan bielany wrocławskie IP: *.bremultibank.com.pl 04.07.06, 18:52
        zgadza sie
    • Gość: gość Re: c.h. auchan bielany wrocławskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:22
      A po co tam chodzisz? Nie dość,że tracisz nerwy,to jeszcze możesz stracić
      zdrowie/poczytaj-ostatnio dużo piszą o jakości,a raczej jej braku artykułów
      spozywczych sprzedawanych w marketach/.Zastanów się,czy parę złoty warte jest
      Twojego zdrowia.Od dawna szerokim łukiem omijam wszystkie hipermarkety.W moim
      sklepie osiedlowym jestem mile widzianym klientem,kiedyś gdy zapomniałem zabrać
      reszty pieniądze przez 2 dni na mnie czekały,a za lojalność co roku na Mikołaja
      dostaję od właścicielki drobny upominek,zaś za półroczne zakupy pare dni temu
      przysłano mi do domu całkiem przyzwoite żelazko.
      • Gość: KKW Re: c.h. auchan bielany wrocławskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 08:08
        Wow, a co to za sklep?
        • Gość: gość Re: c.h. auchan bielany wrocławskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 18:06
          mały sam na Wojszycach
      • Gość: inc. Re: c.h. auchan bielany wrocławskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 19:52
        zazdroszcze... w moich sklepach osiedlowych na różance nie ma dosłownie nic :(
        Warzywai owoce - zwiednięte, nabiał na granicy terminu wazności, mięso strach
        kupic, generlanie braki w zaopatrzeniu.. A obsluga np w sklepie DINO -
        beznadziejna, niemiłai nieruchliwa. Dlatego najczesciej jade do pobliskiego
        leclerca. Oczywiscie nie wszystko tam kupuje ale czesto robie maly zapasik.
        • Gość: KKW Re: c.h. auchan bielany wrocławskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:53
          Bo często jest tak, jak u mnie w małym kiosku osiedlowym. Chciałem kupić
          marchewkę i pietruszkę, ale były one takie "przeurocze" że zrezygnowałem.
          Pojechałem do Eclerka (nie tylko za tym) i tam ku mojemu zaskoczeniu te dwie
          rzeczy były wręcz piekne. To jak porównac malucha do mercedesa. Nie zawsze więc
          market oznacze stare, przeterminowane i niedobre.
      • Gość: pepe Re: c.h. auchan bielany wrocławskie IP: *.kom / *.os1.kn.pl 22.06.06, 01:17
        Tak a w tym sklepie to sprzedaja inne artykuly niz w hipermarketach (pomijam
        jakies tanie badziewie robione na zamowienie hipermarketow dla biedoty).
        • Gość: gość Re: c.h. auchan bielany wrocławskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:21
          Oczywiście!Tylko do sieci hipermarketów dostarczane są towary z osobnych linii
          produkcyjnych/niska cena-brak jakości/Kazdy masaz Ci powie,że niemożliwe jest
          wyprodukowanie i sprzedawanie szynki poniżej 15-16zł/kg i tak jest ze
          wszystkim.Odnośnie tych pieknych warzyw-sa piekne bo są szprycowane i
          pryskane,aby długo zachować świeżość,a w zieleniaku facet tego nie robi,są
          naturalne to i naturalnie wiedną.Mój znajomy,który przyjechał z Kanady kupował
          tylko robaczywe jabłka-obierał,wykrawał i jadł,mówił,że tych
          pięknych,"sztucznych" ma dość u siebie.Tam truskawki osiągają rozmiary polskich
          młodych ziemniaków-są piękne i co z tego?
    • brzoza36 Re: c.h. auchan bielany wrocławskie 20.06.06, 08:34
      1. centrum w zakresie spozywczym nie ma sensu
      2. artykuly sa o obnizonej jakosci
      3. naganiasz sie jak kretyn bo zasada ciaglej zmiany miejc dla artykulow
      obowiazuje
      4. musisz jechac , jesli jedziesz autem to kosztujcie to 1,10 zł 1 km.
      5. jestes anonimowy , kupujesz na zapas , jesteś widziy jako potencjalny
      zlodziej
      • Gość: Amstrad Re: c.h. auchan Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 08:39
        Po pierwsze to C.H Auchon jest we Wrocławiu przy ul.Karkonoskiej, a nie na
        żadnych bielanach.
        • moby341 Re: c.h. auchan Wrocław 20.06.06, 13:48
          no nie, auchan jest w kobierzycach , przy ul. fracuskiej - a nie we wrocławiu
          • Gość: Amstrad Re: c.h. auchan Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:15
            Auchon jest we Wrocławiu przy ul.Karkonowskiej 85 , 53-015.
            Gmina kobierzyce zaczyna się za autostradą.
            • Gość: zgredek Re: c.h. auchan Wrocław IP: *.mieszko.net.pl / *.mieszko.net.pl 04.07.06, 22:07
              Jezu, nie Karkono(w)ska, tylko KARKONOSKA. Od Karkonoszy, takie góry, kumasz? A
              co do Auchan - na wielkim plakacie podczas konkursu z punktami było napisane:
              lista zwycięsców (przez "S") - wisiało to chyba z miesiąc, i nic. Znaczy to, że
              i Auchan, i naród ciemny.
        • Gość: max Re: c.h. auchan Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 18:09
          a co za różnica?
        • Gość: beja Re: c.h. auchan Wrocław IP: *.pl / 80.51.194.* 05.07.06, 22:45
          Jak już się tak wymądrzasz to nie "Auchon" tylko "Auchan". I jakie to ma
          znaczeie na jakiej znajduje się ulicy?
      • Gość: andrzej Re: c.h. auchan bielany wrocławskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:34
        czym ty jeździsz? 1,10zł na 1 km?
        27,5 litra na 100km?
        ty chyba jeździsz czołgiem!
        • tomek854 Re: c.h. auchan bielany wrocławskie 20.06.06, 18:18
          nie tylko paliwo się liczy, ale i amortyzacja pojazdu (co najmniej drugie tyle)

Ale i tak przesadził :-)
          • Gość: pepe Re: c.h. auchan bielany wrocławskie IP: *.kom / *.os1.kn.pl 22.06.06, 01:23
            I jeszcze amortyzacja butów bo tez sie scieraja od chodzenia. A to ze nasza tfu
            reprezentacja odpadla z Mundialu to wina prasy bo o nich zle pisala i tego ze
            normalnie ludzie nie powywieszali tych debilnych flag w oknach i nie wspierali
            naszych. Zawsze w tym kraju ktos inny jest winny, cos sie komus nie oplaca i
            ogolnie jest do bani. A dobre to sa tylko sklepy osiedlowe, z ktorych wiekszosc
            dalej przypomina tez filmow barei.
            • Gość: kali Re: c.h. auchan bielany wrocławskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 19:05
              Ty chyba mieszkasz na jakiejś zapyziałej wsi,a nie na osiedlu!
        • robak_wroc Re: c.h. auchan bielany wrocławskie 05.07.06, 19:38
          moze on ma majbacha? :>
          ja tam moim autem 100km robie za 16.70 czyli wychodzi mi niecalem 17gr za
          kilometr :) wlasnie sprawdzalem dzisiaj ile zjaralo mi autko :)
    • robak_wroc Re: c.h. auchan bielany wrocławskie 05.07.06, 19:35
      mnie chcialy te palanty foliowac jak szedlem do punktu naprawiac kase fiskalna,
      ale ja sie nie pieprze z matolami i po prostu poszedlem dalej odbakujac im tylko
      ze ide naprawiac kase fiskalna. jak sie czlek tlumaczyc zaczyna to oni pie..a
      dostaja.
    • Gość: Marcel ja juz tam od dawna nie robię zakupów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.06, 19:46
      jedynym powodem wizyty w tym centrum handlowym bywa Media Markt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka