Dodaj do ulubionych

Piotr Żuk

23.06.06, 07:08
Piszę artykuł i szukam informacji na temat prof Piotra Żuka radnego i członka
SLD .Proszę o informacje i z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • pepsi.cola Re: Piotr Żuk 23.06.06, 07:33
      Chodził ze mną do szkoły podstawowej, często wagrował i miał obniżone zachowanie za złe zachowanie :D
    • chomikdc Re: Piotr Żuk 23.06.06, 08:18
      Czyżby kolejny "dziennikarz/reporter" ? :)
      • pepsi.cola dzie.... co ?? 23.06.06, 08:37
        nie przesadzajmy...........ktoś sobie jaja robi i ot co
        • Gość: laxigen 350 Re: dzie.... co ?? IP: *.iitd.pan.wroc.pl 23.06.06, 08:39
          nie jest profesorem tylko dr a wnecie jest wystarczjaco sporo jego intelektu
          plodów i info o nim
          • Gość: ilunga@interia.pl O Żuku IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.06.06, 14:08
            Żuk nie jest profesorem, tylko doktorem, ale wiem, że przymierzał się w zeszłym
            roku do habilitacji. Czy ją teraz robi, nie wiem, bo już nie studiuję
            socjologii na UWr, gdzie on wykłada. Prowadzi zajęcia o mediach i patologiach
            społecznych. Spotykałem go czesto na uczelni i poza.
            W radzie miejskiej siedzi we Wrocławskim Forum Socjologicznym, to taki odprysk
            SLD sprzed kilku lat. jak chcesz więcej daj znać.
            • Gość: 666 Re: O Żuku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:15
              żuk Piotr mieszka u mnie na ogródku razem z całą swoją rodziną żuków. co mogę o
              nim powiedzieć? nic ponadto, że wygląda jak większość żuków występujących w
              naszym kraju - jest mały, czarny, ma hitynowy, pasiasty pancerzyk i silne odnóża.
            • Gość: Zel Gadis Re: O Żuku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:40
              Jakim kuźwa Forum Socjologicznym???!!!to Forum Socjaldemokratyczne,czy jakieś
              Samorządowe..W każdym razie to lewak i zboczuch polityczno-moralny!
    • Gość: polityka7newsweek8 Re: Piotr Żuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:35
      Jesteś żywym dowodem upadku wrocławskiego
      dziennikarstwa. Nie dość, że popełniłeś już
      na początku fatalne błędy merytoryczne, to
      jeszcze szukasz informacji na forum, anonimowo,
      nie piszesz skąd jesteś i dla kogo piszesz.
      • wprost6 Re: Piotr Żuk 24.06.06, 07:24
        Prosze o kontakt "Filipa" oraz ilunga@...
        • Gość: Kwaka Re: Piotr Żuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 08:59
          Ty chopie weź się za robotę, a nie"poszukiwania". Co z ciebie za żurnalist,
          skoro nie potrafisz się samodzielnie poruszać.
          • Gość: ilunga@interia.pl Re: Piotr Żuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 17:55
            Co się kłucicie o człwoeieka z wrośnietym uśmiechem w gębę. Do wprosta jak
            chcesz się kontaktowac, to masz adres.
            • karamazow11 Re: Piotr Żuk 24.06.06, 18:01
              Spytaj chopie niejakiego Syske albo Korzenia dużo by poopowiadali...:)
    • Gość: frog Re: Piotr Żuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:32
      a nie prosciej wyslac do niego maila z zapytaniem ?
    • Gość: BAZYLI Re: Piotr Żuk IP: *.chello.pl 26.06.06, 19:30
      Zostawcie misia pysia,anarchistę tortowego ,bojownika o wolność hamburgerów i
      wolną miłość
    • Gość: Zel Gadis Re: Piotr Żuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:37
      Ten dupek nie jest profesorem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1To
      trockista!Kula w łeb!
      • Gość: kalamantis Re: Piotr Żuk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.06, 15:20
        Co wam zrobił szanowny profesor że tak się na nim wieszacie:)?
    • manonthemon Re: Piotr Żuk 27.06.06, 17:20
      Ma zdaje się zajęczo wargę albo coś takiego i przez to na jego twarzy
      niezależnie od nastyroju widnieje delikatny usmiehc. Potrafi np powiedzieć
      studentowi że jest dnem i do nieczego się nie nadaje z rozpromienioną mina. :)
    • Gość: Marzanna Re: Piotr Żuk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.06, 12:49
      Przystojniaczek.........:):):]
      • Gość: ilunga@interia.pl Marzena, czy ty straciłaś wzrok? IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 28.06.06, 13:54
        marzena, co się ciebie stało? przystojniaczek? tak, jezli zamkniesz jedno oko,
        a drugie zmrużysz, i jeszcze wyłączysz światło. Z tym usmiechem to on mógłby
        robić za klauna w cyrku, a nie przystojniaczka. przystojniaczek to jest Pit,
        ten polski, czy zagraniczny, ale nie Żuk, Żuk jest "blee"
    • Gość: VB Re: Piotr Żuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:24
      Czepianie się fizjonomii jest delikatnie mówiąc niegrzeczne . Macie Państwo
      prawo go nie lubić /lubić szanować/nie szanować ale nie wypada czepiać się
      niezależnego od niego wyglądu twarzy
      • Gość: FALA_METANU Re: Piotr Żuk IP: *.chello.pl 01.07.06, 12:38
        Ciało jest zwieciadłem duszy nieuku.Vide Dorian Gray.
        • Gość: ilunga Tako rzecze Dorian Grey IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 02.07.06, 11:00
          Bene, Zgadzam sie z Falą metanu. Poza tym to Nie ja zaczałem rozmowę o
          zewnętrznościach Żuka, tylko zostałaem sprowokowany. Wiem, zę ktoś mógłby się
          do moejje też czepić. Pzdr.
    • Gość: Paweł Z. Re: Piotr Żuk IP: *.kom / *.os1.kn.pl 02.07.06, 23:12
      Żeby się skontaktować z Filipem wystarczy wykręcić pewien numer telefonu pewnej
      firmy, która ma siedzibę na ulicy Matejki. Jest szansa, że Filip odbierze
      osobiście.
      Nie wierzyłbym jednak specjalnie enuncjacjom Filipa.
      Jak rozumiem, artykuł ma być krytyczny?
      Czyli piszemy na obstalunek? Kto zlecił robótkę?
    • Gość: kika niezły cwaniak z niego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:13
      zrobił w konia wiele osób z sld, a teraz ciągnie kasę z urzędu miastaa
      wykorzystując pozycję radnego. Typowy polski politykych: obłuda, cwaniactwo itp
      • Gość: ilunga dowody na cwaniactwo IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 03.07.06, 12:16
        cwaniak? dawaj na to dowody, skąd kasa, na co, jakieś kwity dla komisji
        śledczej. jakoś mnie nie dziwi, zę ktoś w huja zrobił SLD, tamarka sie ostsnio
        jakoś zużyła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka