wprost6 23.06.06, 07:08 Piszę artykuł i szukam informacji na temat prof Piotra Żuka radnego i członka SLD .Proszę o informacje i z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepsi.cola Re: Piotr Żuk 23.06.06, 07:33 Chodził ze mną do szkoły podstawowej, często wagrował i miał obniżone zachowanie za złe zachowanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
chomikdc Re: Piotr Żuk 23.06.06, 08:18 Czyżby kolejny "dziennikarz/reporter" ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.cola dzie.... co ?? 23.06.06, 08:37 nie przesadzajmy...........ktoś sobie jaja robi i ot co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laxigen 350 Re: dzie.... co ?? IP: *.iitd.pan.wroc.pl 23.06.06, 08:39 nie jest profesorem tylko dr a wnecie jest wystarczjaco sporo jego intelektu plodów i info o nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilunga@interia.pl O Żuku IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.06.06, 14:08 Żuk nie jest profesorem, tylko doktorem, ale wiem, że przymierzał się w zeszłym roku do habilitacji. Czy ją teraz robi, nie wiem, bo już nie studiuję socjologii na UWr, gdzie on wykłada. Prowadzi zajęcia o mediach i patologiach społecznych. Spotykałem go czesto na uczelni i poza. W radzie miejskiej siedzi we Wrocławskim Forum Socjologicznym, to taki odprysk SLD sprzed kilku lat. jak chcesz więcej daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: O Żuku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:15 żuk Piotr mieszka u mnie na ogródku razem z całą swoją rodziną żuków. co mogę o nim powiedzieć? nic ponadto, że wygląda jak większość żuków występujących w naszym kraju - jest mały, czarny, ma hitynowy, pasiasty pancerzyk i silne odnóża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zel Gadis Re: O Żuku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:40 Jakim kuźwa Forum Socjologicznym???!!!to Forum Socjaldemokratyczne,czy jakieś Samorządowe..W każdym razie to lewak i zboczuch polityczno-moralny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polityka7newsweek8 Re: Piotr Żuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:35 Jesteś żywym dowodem upadku wrocławskiego dziennikarstwa. Nie dość, że popełniłeś już na początku fatalne błędy merytoryczne, to jeszcze szukasz informacji na forum, anonimowo, nie piszesz skąd jesteś i dla kogo piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwaka Re: Piotr Żuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 08:59 Ty chopie weź się za robotę, a nie"poszukiwania". Co z ciebie za żurnalist, skoro nie potrafisz się samodzielnie poruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilunga@interia.pl Re: Piotr Żuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 17:55 Co się kłucicie o człwoeieka z wrośnietym uśmiechem w gębę. Do wprosta jak chcesz się kontaktowac, to masz adres. Odpowiedz Link Zgłoś
karamazow11 Re: Piotr Żuk 24.06.06, 18:01 Spytaj chopie niejakiego Syske albo Korzenia dużo by poopowiadali...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frog Re: Piotr Żuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:32 a nie prosciej wyslac do niego maila z zapytaniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAZYLI Re: Piotr Żuk IP: *.chello.pl 26.06.06, 19:30 Zostawcie misia pysia,anarchistę tortowego ,bojownika o wolność hamburgerów i wolną miłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zel Gadis Re: Piotr Żuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:37 Ten dupek nie jest profesorem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1To trockista!Kula w łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalamantis Re: Piotr Żuk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.06, 15:20 Co wam zrobił szanowny profesor że tak się na nim wieszacie:)? Odpowiedz Link Zgłoś
manonthemon Re: Piotr Żuk 27.06.06, 17:20 Ma zdaje się zajęczo wargę albo coś takiego i przez to na jego twarzy niezależnie od nastyroju widnieje delikatny usmiehc. Potrafi np powiedzieć studentowi że jest dnem i do nieczego się nie nadaje z rozpromienioną mina. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzanna Re: Piotr Żuk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.06, 12:49 Przystojniaczek.........:):):] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilunga@interia.pl Marzena, czy ty straciłaś wzrok? IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 28.06.06, 13:54 marzena, co się ciebie stało? przystojniaczek? tak, jezli zamkniesz jedno oko, a drugie zmrużysz, i jeszcze wyłączysz światło. Z tym usmiechem to on mógłby robić za klauna w cyrku, a nie przystojniaczka. przystojniaczek to jest Pit, ten polski, czy zagraniczny, ale nie Żuk, Żuk jest "blee" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VB Re: Piotr Żuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:24 Czepianie się fizjonomii jest delikatnie mówiąc niegrzeczne . Macie Państwo prawo go nie lubić /lubić szanować/nie szanować ale nie wypada czepiać się niezależnego od niego wyglądu twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FALA_METANU Re: Piotr Żuk IP: *.chello.pl 01.07.06, 12:38 Ciało jest zwieciadłem duszy nieuku.Vide Dorian Gray. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilunga Tako rzecze Dorian Grey IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 02.07.06, 11:00 Bene, Zgadzam sie z Falą metanu. Poza tym to Nie ja zaczałem rozmowę o zewnętrznościach Żuka, tylko zostałaem sprowokowany. Wiem, zę ktoś mógłby się do moejje też czepić. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Piotr Żuk IP: *.kom / *.os1.kn.pl 02.07.06, 23:12 Żeby się skontaktować z Filipem wystarczy wykręcić pewien numer telefonu pewnej firmy, która ma siedzibę na ulicy Matejki. Jest szansa, że Filip odbierze osobiście. Nie wierzyłbym jednak specjalnie enuncjacjom Filipa. Jak rozumiem, artykuł ma być krytyczny? Czyli piszemy na obstalunek? Kto zlecił robótkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika niezły cwaniak z niego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:13 zrobił w konia wiele osób z sld, a teraz ciągnie kasę z urzędu miastaa wykorzystując pozycję radnego. Typowy polski politykych: obłuda, cwaniactwo itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilunga dowody na cwaniactwo IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 03.07.06, 12:16 cwaniak? dawaj na to dowody, skąd kasa, na co, jakieś kwity dla komisji śledczej. jakoś mnie nie dziwi, zę ktoś w huja zrobił SLD, tamarka sie ostsnio jakoś zużyła. Odpowiedz Link Zgłoś