Dodaj do ulubionych

Ortopedia na Koszarowej - OPINIE

IP: 88.156.85.* 30.06.06, 11:04
Czy ktoś z was zna ten oddział? Chodzi mi o personel - do kogo warto kłaść się
"pod nóż". Jak wygląda sprawa "dowodów wdzięczności", "cegiełek" itp ;)? Mam
mieć operację kolana. Wcześniej chciałbym obczaić co i jak. Chętnie skorzystam
nawet z wcześniejszej prywatnej wizyty, tylko chcę wiedzieć do kogo najlepiej
iść, a kogo raczej omijać ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Ortopedia na Koszarowej - OPINIE IP: *.centertel.pl 30.06.06, 19:21
      dr Joanna Pobiedzińska-nieposzlakowana opinia, nie bierze łapówek, bardzo dobry
      specjalista.Cały oddział jest OK.Leczyłam tam mamę.Polecam
      • Gość: endrju77 Re: Ortopedia na Koszarowej - OPINIE IP: *.wro.vectranet.pl 30.06.06, 21:03
        A poza nią? Z tego co wiem, w terminie, gdy mam mieć operację ona akurat
        urlopuje czy jakoś tak. Gdy byłem tam na konsultacji zauważyłem, że pracuje tam
        sporo młodych lekarzy i to mnie trochę przestraszyło, bo wolałbym kogoś bardziej
        doświadczonego, zwłaszcza że to będzie reoperacja, bo poprzednia się nie udała
        (ale nie w tym szpitalu oczywiście)
        • Gość: Klara Re: Ortopedia na Koszarowej - OPINIE IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 31.07.06, 17:11
          Mnie operował dr Andrzej Pawlak, uważam, że zajął i zajmuje się mną bardzo
          dobrze. W ciągu operacji tłumaczył mi co robi, po operacji przyszedł jeszcze raz
          wszystko wyjaśnić. Opieka pielęgniarek jest ok, wredna jest tylko taka jedna
          mała, z długimi włosami podoba\na do Małej Mi z muminków. ;) Oddział ogólnie jst
          ok. Polecam
          • Gość: remik Re: Ortopedia na Koszarowej - OPINIE IP: *.wro.vectranet.pl 10.09.06, 22:27
            Pawlak to specjalista od skolioz dziecięcych. Ale jest "miły w obejściu", to
            fakt. Zresztą oni tam prawie wszyscy są mili. A kompetencje - takie jak wszędzie
            we Wrocławiu na ortopedii, czyli na dostateczny plus. Nie polecam dra Bogdy -
            straszny burak
            • Gość: Lola Nie burak tylko "surowy w obejściu" :D IP: *.wro.vectranet.pl 26.12.06, 19:29
              Bogda jest tak samo kompetentny IMO co cała reszta tych z Koszmarowej. Jeśli
              lubisz, jak się z Tobą certolą i są mili - to polecam Sankowskiego. A w ogóle to
              najlepiej poszukaj sobie ortopedy w innym mieście, bo tu na NFZ to ze świecą
              szukać naprawdę dobrego orto
    • Gość: anna Re: Ortopedia na Koszarowej - OPINIE IP: *.ask.am.wroc.pl 24.02.07, 02:01
      miałam operowane tam kolano 3 lata temu i jestem bardzo zadowolona bo jestem w
      pełni zdrowa a wczesniej spieprzyli mi noge w szpitalu wojskowym.Polecam Dr
      Dzidzica który jest niesamowity w swoim fachu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka