znajut 30.06.06, 18:24 proszę pomóżcie, chodzi o wyrwanie ósemek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blue Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.06, 20:23 Moja córka usuwała ósemki u doktora Piątkowskiego. Przyjmuje w gabinecie przy ul.Na ostatnim groszu , wjazd od strony ul. Legnickiej przy cukierni Wolaka . Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.magma-net.pl 04.07.06, 23:49 w nadencie na ul.sienkiewicza w piatki przyjmuje dr Jagielska usuwala mi osemke i goraca polecam.pełen profesjonalizm!! Odpowiedz Link Zgłoś
rloik Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 05.07.06, 00:47 Nie ma lepszego we Wrocławiu niz Klaudiusz Łuczak, mój mąą miał u niego 2 zabiegi wycinania guza na dziąśle, potem wyrywał 2 ósemki, do nikogo innego nie chce juz chodzić, na 2 dzień po zabiegu nie musiał nawet brac tabletek przeciwbólowych.Gabinet jest na rogu Mikołaja i Kazimierza Wielkiego, widac go jak sie jedzie ulicą Kazimierza.Trzeba tylko tam podejść i wczesniej sie umówic, bo Pan doktor ma duzo pacjentów, a przyjmuje tylko raz w tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.07.06, 23:05 Z dwoma 8 uporał się w mig mój lekarz-dr Marcin Graboń-ma klinikę na Kamieńskiego 142 Dental Med. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania oj, bardzo nieladnie IP: *.crowley.pl 17.07.06, 12:57 to bardzo nieladnie robic sobie taka reklame i pod roznymi imionami wypisywac cudowne opinie o klinice Dental Med! w poprzednim watku dalam sie nabrac (prosze porownac IP) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=790&w=44603790&a=45208829 w tym momencie decyduje sie na rezygnacje z dalszego leczenia w tym miejscu, nie odpowiada mi taki sposob pozyskiwania klientow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
camag Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 20.07.06, 08:55 Panie Graboń ! chapiesz Pan tyle kasy za zęby a nie stać cie na normalną reklame? myslisz że masz do czyniena z debilami którzy nie widzą ze sam siebie polecasz? pewnie twój gabinet świeci pustkami skoro uprawiasz tego rodzaju PR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnobrzezanin Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: 80.54.21.* 22.07.06, 09:29 Z czystym sumieniem mogę polecić gabinet stomatologiczny przy ul. Kostrzyńskiej, prowadzony przez małżeństwo stomatologów w tym m.in. o specjalności chirurgii a w którym moja córka usuwała ósemki. Wypada wspomnieć, że jednocześnie przy jednym zabiegu można usunąć górną i dolną ósemkę, o zaletach takiego zabiegu już nie wspomnę. Jest możliwość leczenia w ramach NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystko na nie Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22.07.06, 22:11 Dobrze u ciebie pod czaszką???coś cię boli czy co??pytają tu o opinię ludzi jak nie masz nic do powiedzenia tylko jakieś brednie wypisujesz to spadaj z tego wątku!a tak na marginesie moja koleżanka właśnie się leczy u Pana Grabonia i też się do niego zapisałem ale mam termin za 2 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
arnicagorska Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 30.07.06, 22:33 Czy jest jakaś oferta promocyjna na internet powiązana z korzystaniem z usług stomatologicznych w tym gabinecie, że wszyscy maja to samo IP? Może coś więcej na ten temat, może to zachęci pacjentów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania.w Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.core.lanet.net.pl 01.09.06, 18:03 ja polecam Dental Projekt. jest np. na ul.Bezpiecznej 2. mi ósemkę wyrywał dr Kirpluk. polecam naprawdę!! ząbka mi wyciągnął w 5 minut (sam powiedział, że to najszybsze "rwanie" jakie miał :) jest miły, sympatyczny i dokładny. na pewno do niego wróce, jak nazbieram troche kasy, bo zdziera nieźle (za ósemke płaciłam chyba ze 120 zł). w ogóle to maja drogo, ale robią na medal (zrobiłam jak dotąd 4 wypełnienia i trzymają się super- tfu, nie zapeszam..). Odpowiedz Link Zgłoś
asiaz28 Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 29.09.06, 21:07 Witaj. Tez od niedawna chodze do doktora Kirpluka.Miałam wyrywaną ósemke, szybko zgrabnie, bez bólu.Fakt, maja drogo ale bardzo podoba mi sie tam atmosfera i w ogole leczenie. Wszystko do tej pory sie trzyma:) i jest naprawde ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.crowley.pl 10.10.06, 14:59 a ja zdecydowanie i bez wahania polecam dr-a Grabonia z Dental Medu. Jest rewelacyjny - cierpliwy, dokładny i bardzo dobrze znieczula!Jestem z natury panikarą i OKROPNIE boję się dentystów - a jego wyjątkowo się nie boję. A Dental Projekt z Bezpiecznej proszę o zaprzestanie chamskiej krypto reklamy - walczcie sobie o pacjentów poza forum. Widzę, że jakieś niezdrowe przepychanki tu robicie. Rozumiem frustrację że Dr Graboń od was odszedł, ale hamujcie się trochę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.os1.kn.pl 21.11.06, 21:28 nie wiedzialam ze lekarze zwierzaja sie "pacjentom" z takich spraw...... i kto tu kogo reklamuje droga pseudo "pacjentko"? Odpowiedz Link Zgłoś
koraliczek3 Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 06.02.07, 15:20 Weszłam wczoraj na forum poszukując opinii o lekarzu całkiem innej specjalizacji, ale to co tu zobaczyłam przeraziło mnie. Zalogowałam się 5 lutego 2007 r. tylko po to aby odpowiedzieć na ten i jeszcze kilka innych postów pisanych o zgrozo !!! przez te same osoby. Pracuję w Dental Project od kilku lat i zaręczam, że ani ja, ani nikt z lekarzy nigdy tu nie wchodziliśmy żeby robić sobie kryptoreklamę, a ludziom z Dental Medu radzę uprzejmnie, żeby nie psuli tego forum swoimi fałszywymi wpisami (luasa, lena302, ania itp) i pozwolili pacjentom, którzy naprawdę potrzebują pomocy czy rady dokonać wyboru na podstawie autentycznych wpisów. P.S. Droga Aniu - skoro tak dobrze orientujesz się w sytuacji obu tych klinik to napewno wiesz w jakich okolicznościach M. Graboń i J. Brzymowska (luasa) odeszli z Dental Project i że nikt tu za nimi nie tęskni... mam nawet cichą nadzieję, że wogóle o nas zapomną )))... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubusia Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:42 Święte słowa,gabinet świeci pustkami i tylko naiwni dają się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubusia Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:43 P.S.Chodzi o gabinet Pana GRABONIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubusia Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 17:37 Święta prawda o doktorze Graboniu!wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cała i zdrowa Rwałam w Auridencie na Lelewela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 16:40 Nie bolało rwałam dwa naraz 7 i 8, zaszyła pani chirur dziąsła -NIE ZAKAZIŁA NICZYM, zgoiło się, mogę polecić. Najlepszy był jednak śp. doktor Maciejewski wspominać go będę z wdzięczną pamięcią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anias. Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: 213.76.129.* 11.10.06, 18:42 Najlepszy jest dr BARANOWSKI i przyjmuje w HiH na Popowicach, przynajmniej rok temu tak było. Panicznie bałam się wizyt u dentysty, ale kiedy trafiłam do Niego... zapalenie miazgi było szybko wyleczone, a potem usuwałam zęba- znieczulenie, wyrwanie, zaszycie i żadnych komplikacji później i naprawdę nic nie czułam przy rwaniu:) Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BP Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: 62.244.133.* 17.11.06, 12:32 Polecam chirurga stomatologa - panią Małgorzatę Dec. Przyjmuje w gabinecie prywatnym przy ul. Saperów 19. Naprawdę jest niesamowita! Usuwałam u niej wszystkie moje ósemki, dwie bardzo trudne. Rewelacja - 5 minut i po sprawie. Poleciłam Ją także innym moim znajomym i wszyscy bardzo zadowoleni. Radzi sobie z przypadkami, z którymi inni lekarze nie mogli sobie poradzić. Polecam. BP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.am.wroc.pl 20.11.06, 13:17 A moze sprobuj na NFZ przy ul. Krakowskiej, ? Wyrywanie zębów jest na NFZ bezplatne a mają tam duże doświadczenie.. łacznie wewntualnie z prześwietleniem przed zabiegiem..powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 18:05 a jak to jest z tą opuchlizna i gojeniem sie wyrwanej takiej ósemki, bo ja słyszałam ze cztery dni bede chodzić opuchnieta jak chomik , potem za dwa tygodnie musze pujśc na ściągniecie szwów, troche mnie to przeraża przyznam Odpowiedz Link Zgłoś
berryblue Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 22.11.06, 15:46 Nie jest wcale tak źle, ja usuwałam w styczniu i strasznie się bałam samego zabiegu, bólu po nim i tego, że kolejnych parę dni po zabiegu będę miała wycięte z życiorysu, ale nic takiego się nie stało. Dostałam znieczulenie (oczywiście panika przed ukłuciem ;-)), ząb miałam usuwany w częściach, co tylko spotęgowało mój strach, ale muszę uczciwie przyznać, że wcale nie bolało, a jedynym minusem była zdrętwiała szczęka. Gdy znieczulenie przestało działać, dziąsło przestało już krwawić i nie odczuwałam nawet żadnego większego bólu w miejscu po usuniętym zębie, mogłam normalnie zasnąć, więc na drugi dzień spokojnie mogłam iść do pracy. Usuwałam w gabinecie na Ślicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorcia Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:25 polecam dr.Klaudiusz Łuczak róg Kazinierza Wl.a Mikołaja super rwałam dwie ósemki bez żadnego problemu POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
maca4 Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 06.02.07, 15:58 Ja tez polecam dr Baranowskiego.Usuwal mojemu synowi 4 osemki/utrudnieniem bylo to,ze jeszcze sie nie przebily przez dziaslo/.Wszystko poszlo sprawnie bez bolu i komplikacji. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.as.kn.pl 07.02.07, 17:58 dr Jeleń - 400 zł za ósemkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: 156.17.101.* 11.03.07, 13:52 Polecam Klinikę Stomatologiczną przy Krakowskiej, tam w ramach NFZ lub chyba tez można odpłatnie..jest tam kilku naprawdę dobrych specjalistów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: 88.156.80.* 12.03.07, 01:44 Witam Poszukuje naprawde dobrego specjalisty. Mam zeby do usuniecia i chcialabym zalatwic to naprawde bezbolesnie. Najlepiej gdzies w centrum miasta (mieszkam przy galerii odminikanskiej). Prosze o szczera odpowiedz, przerazaja mnie tutejsze wpisy lekarzy ktorzy sami siebie reklamuja. Bede wdzieczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
lola9933 Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 12.03.07, 11:28 HEJ,ZARAZ JADE DO DENTYSTY NA KONSULTACJĘ cd wyrwania ósemki chirurgicznie i innego zwyczajnie NA U.KRZYCKA,PONOĆ MOŻNA W RAMACH nfz,jutro napisze co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.as.kn.pl 12.03.07, 13:53 dr Wojciech Pawlak - pracuje w Klinice Chirurgii Szczekowej Ak. Medycznej i w gabinecie na rogu Sienkiewicza i Wyszyńskiego - uporał sie ze starszną rozkorzeniona ósemką mojego męża, czego nikt nie chcial sie podjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pudel Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.146.246.111.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.07.14, 01:40 Tez bylam u dr Pawlaka, na Sienkiewicza. Tez ciezka osemka do wyrwania, fakt ze krotko to nie bylo, nie napisze tez ze nie bylam opuchnieta,bo to nieprawda...ale FAKT pozostaje taki, ze dr jest przemily, barfzo delikatny (w miare mozliwosci, w koncu wyrywaal niewyrosnietego ukorzenionego na 100 spostow zeba madrosci). Mam jeszcze druga taka sama 8! Mam stracha, ale pojde wlasnie do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmmmmm Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:31 Od kilku tygodni probuję się dodzwonić do szpitala na Ślężnej oraz gabinetów NFZ na Dobrzyńskiej i Krakowskiej - i kicha. Nikt nie podnosi słuchawki. Mam do usunięcia ósemkę zahaczającą o nerw - chirurg nie chce się tego podjąć w warunkach gabinetowo-ambulatoryjnych, konieczny jest szpital i bardzo doświadczony chirurg, inaczej stracę czucie w szczęce. Może ktoś mógłby mi coś doradzić, bo tracę już nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
literka_pol Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 23.04.07, 21:36 Czy dr Klaudiusz Łuczak przyjmuje na NFZ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.magma-net.pl 11.05.07, 11:06 Podnosze, moze ktos jeszcze podzieli sie swoimi wrazeniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka dr Wojciech Pawlak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:42 Pracuje w Royal dent i w klinice chirurgii szczękowej. Fachowiec z olbrzymim doświadczeniem klinicznym. W razie czego weźmie Cię na oddział. Możesz ze skierowaniem stawić się do ambulatorium w klinice (idziesz Chałubińskiego i lekko w prawo - zapomniałam nazwy ulicy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmmmmmm Re: dr Wojciech Pawlak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 00:22 Byłam w Klinikach na Chałubińskiego... W rejestracji oznajmili krótko że "tu zębów nie usuwają" i odesłali z kwitkiem - na Dobrzyńską i Krakowską... Gdzie nadal nikt nie odbiera słuchawki :( Wciąż znajduję się w punkcie wyjścia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: 156.17.100.* 11.05.07, 12:36 Ja polecam pana dr Kaczkowskiego z Kliniki Szczękowej na Chałubińskiego, jest świetny i ma ogromne doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasamosia3 Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 11.05.07, 12:52 polecam dr Pawlaka - przyjmuje w Royal Dencie. usunęliśmy 3 ósemki - rewelacja , brak bólu, jadłam wszystko tego samego dnia, lekka opuchlizna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.wro.vectranet.pl 11.05.07, 19:04 Dobry ale drogi jest Piotr Kosior ze Świeradowskiej 47d. Ale dysponuje naprawdę świetnym sprzętem i jest do tego bardzo miły Odpowiedz Link Zgłoś
inessta Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 20.05.07, 15:56 W kwestii rwania ósemek na klinikach to trzeba to zrobić tak: pójść do zwykłego stomatologa i uprosić skierowanie do kliniki chirurgii szczękowo-twarzowej z powodu jakiś trudności w "normalnym" usunięciu ósemek ( np. blisko nerwu, niewyrżnięta do końca ósemka itp) wtedy z tym skierowanie idzie się do kliniki i tam już rwą te nieszczęsne ósemki. Odpowiedz Link Zgłoś