Dodaj do ulubionych

dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu

30.06.06, 18:24
proszę pomóżcie, chodzi o wyrwanie ósemek
Obserwuj wątek
    • Gość: blue Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.06, 20:23
      Moja córka usuwała ósemki u doktora Piątkowskiego. Przyjmuje w gabinecie przy
      ul.Na ostatnim groszu , wjazd od strony ul. Legnickiej przy cukierni Wolaka .
      Polecam.
      • Gość: n Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.magma-net.pl 04.07.06, 23:49
        w nadencie na ul.sienkiewicza w piatki przyjmuje dr Jagielska usuwala mi osemke
        i goraca polecam.pełen profesjonalizm!!
      • rloik Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 05.07.06, 00:47
        Nie ma lepszego we Wrocławiu niz Klaudiusz Łuczak, mój mąą miał u niego 2
        zabiegi wycinania guza na dziąśle, potem wyrywał 2 ósemki, do nikogo innego nie
        chce juz chodzić, na 2 dzień po zabiegu nie musiał nawet brac tabletek
        przeciwbólowych.Gabinet jest na rogu Mikołaja i Kazimierza Wielkiego, widac go
        jak sie jedzie ulicą Kazimierza.Trzeba tylko tam podejść i wczesniej sie
        umówic, bo Pan doktor ma duzo pacjentów, a przyjmuje tylko raz w tyg.
    • Gość: Irek Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.07.06, 23:05
      Z dwoma 8 uporał się w mig mój lekarz-dr Marcin Graboń-ma klinikę na
      Kamieńskiego 142 Dental Med. polecam
      • Gość: ania oj, bardzo nieladnie IP: *.crowley.pl 17.07.06, 12:57
        to bardzo nieladnie robic sobie taka reklame i pod roznymi imionami wypisywac
        cudowne opinie o klinice Dental Med! w poprzednim watku dalam sie nabrac (prosze
        porownac IP) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=790&w=44603790&a=45208829
        w tym momencie decyduje sie na rezygnacje z dalszego leczenia w tym miejscu,
        nie odpowiada mi taki sposob pozyskiwania klientow!!!!
      • camag Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 20.07.06, 08:55
        Panie Graboń !

chapiesz Pan tyle kasy za zęby a nie stać cie na normalną reklame?
        myslisz że masz do czyniena z debilami którzy nie widzą ze sam siebie polecasz?
        pewnie twój gabinet świeci pustkami skoro uprawiasz tego rodzaju PR
        • Gość: dolnobrzezanin Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: 80.54.21.* 22.07.06, 09:29
          Z czystym sumieniem mogę polecić gabinet stomatologiczny przy ul. Kostrzyńskiej,
          prowadzony przez małżeństwo stomatologów w tym m.in. o specjalności chirurgii a
          w którym moja córka usuwała ósemki. Wypada wspomnieć, że jednocześnie przy
          jednym zabiegu można usunąć górną i dolną ósemkę, o zaletach takiego zabiegu już
          nie wspomnę. Jest możliwość leczenia w ramach NFZ.
        • Gość: wszystko na nie Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22.07.06, 22:11
          Dobrze u ciebie pod czaszką???coś cię boli czy co??pytają tu o opinię ludzi jak
          nie masz nic do powiedzenia tylko jakieś brednie wypisujesz to spadaj z tego
          wątku!a tak na marginesie moja koleżanka właśnie się leczy u Pana Grabonia i
          też się do niego zapisałem ale mam termin za 2 tyg.
          • arnicagorska Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 30.07.06, 22:33
            Czy jest jakaś oferta promocyjna na internet powiązana z korzystaniem z usług
            stomatologicznych w tym gabinecie, że wszyscy maja to samo IP? Może coś
            więcej na ten temat, może to zachęci pacjentów...
            • Gość: ania.w Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.core.lanet.net.pl 01.09.06, 18:03
              ja polecam Dental Projekt. jest np. na ul.Bezpiecznej 2. mi ósemkę wyrywał dr Kirpluk. polecam naprawdę!! ząbka mi wyciągnął w 5 minut (sam powiedział, że to najszybsze "rwanie" jakie miał :) jest miły, sympatyczny i dokładny. na pewno do niego wróce, jak nazbieram troche kasy, bo zdziera nieźle (za ósemke płaciłam chyba ze 120 zł). w ogóle to maja drogo, ale robią na medal (zrobiłam jak dotąd 4 wypełnienia i trzymają się super- tfu, nie zapeszam..).
              • asiaz28 Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 29.09.06, 21:07
                Witaj. Tez od niedawna chodze do doktora Kirpluka.Miałam wyrywaną ósemke,
                szybko zgrabnie, bez bólu.Fakt, maja drogo ale bardzo podoba mi sie tam
                atmosfera i w ogole leczenie. Wszystko do tej pory sie trzyma:) i jest naprawde
                ok
                • Gość: ania Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.crowley.pl 10.10.06, 14:59
                  a ja zdecydowanie i bez wahania polecam dr-a Grabonia z Dental Medu. Jest
                  rewelacyjny - cierpliwy, dokładny i bardzo dobrze znieczula!Jestem z natury
                  panikarą i OKROPNIE boję się dentystów - a jego wyjątkowo się nie boję. A
                  Dental Projekt z Bezpiecznej proszę o zaprzestanie chamskiej krypto reklamy -
                  walczcie sobie o pacjentów poza forum. Widzę, że jakieś niezdrowe przepychanki
                  tu robicie. Rozumiem frustrację że Dr Graboń od was odszedł, ale hamujcie się
                  trochę!
                  • Gość: nadia Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.os1.kn.pl 21.11.06, 21:28
                    nie wiedzialam ze lekarze zwierzaja sie "pacjentom" z takich spraw......
                    i kto tu kogo reklamuje droga pseudo "pacjentko"?
                  • koraliczek3 Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 06.02.07, 15:20
                    Weszłam wczoraj na forum poszukując opinii o lekarzu całkiem innej
                    specjalizacji, ale to co tu zobaczyłam przeraziło mnie. Zalogowałam się 5
                    lutego 2007 r. tylko po to aby odpowiedzieć na ten i jeszcze kilka innych
                    postów pisanych o zgrozo !!! przez te same osoby. Pracuję w Dental Project
                    od kilku lat i zaręczam, że ani ja, ani nikt z lekarzy nigdy tu nie
                    wchodziliśmy żeby robić sobie kryptoreklamę, a ludziom z Dental Medu radzę
                    uprzejmnie, żeby nie psuli tego forum swoimi fałszywymi wpisami (luasa,
                    lena302, ania itp) i pozwolili pacjentom, którzy naprawdę potrzebują pomocy czy
                    rady dokonać wyboru na podstawie autentycznych wpisów.
                    P.S. Droga Aniu - skoro tak dobrze orientujesz się w sytuacji obu tych klinik
                    to napewno wiesz w jakich okolicznościach M. Graboń i J. Brzymowska (luasa)
                    odeszli z Dental Project i że nikt tu za nimi nie tęskni... mam nawet cichą
                    nadzieję, że wogóle o nas zapomną )))...

• Gość: bubusia Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:42
          Święte słowa,gabinet świeci pustkami i tylko naiwni dają się nabrać.
          • Gość: bubusia Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:43
            P.S.Chodzi o gabinet Pana GRABONIA.
        • Gość: bubusia Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 17:37
          Święta prawda o doktorze Graboniu!wstyd.
    • Gość: cała i zdrowa Rwałam w Auridencie na Lelewela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 16:40
      Nie bolało rwałam dwa naraz 7 i 8, zaszyła pani chirur dziąsła -NIE ZAKAZIŁA
      NICZYM, zgoiło się, mogę polecić.
      Najlepszy był jednak śp. doktor Maciejewski wspominać go będę z wdzięczną
      pamięcią.
    • Gość: anias. Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: 213.76.129.* 11.10.06, 18:42
      Najlepszy jest dr BARANOWSKI i przyjmuje w HiH na Popowicach, przynajmniej rok
      temu tak było. Panicznie bałam się wizyt u dentysty, ale kiedy trafiłam do
      Niego... zapalenie miazgi było szybko wyleczone, a potem usuwałam zęba-
      znieczulenie, wyrwanie, zaszycie i żadnych komplikacji później i naprawdę nic
      nie czułam przy rwaniu:)
      Polecam.
    • Gość: BP Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: 62.244.133.* 17.11.06, 12:32
      Polecam chirurga stomatologa - panią Małgorzatę Dec.
      Przyjmuje w gabinecie prywatnym przy ul. Saperów 19.
      Naprawdę jest niesamowita!
      Usuwałam u niej wszystkie moje ósemki, dwie bardzo trudne. Rewelacja - 5 minut
      i po sprawie.
      Poleciłam Ją także innym moim znajomym i wszyscy bardzo zadowoleni. Radzi sobie
      z przypadkami, z którymi inni lekarze nie mogli sobie poradzić. Polecam.
      BP
    • Gość: anna Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.am.wroc.pl 20.11.06, 13:17
      A moze sprobuj na NFZ przy ul. Krakowskiej, ? Wyrywanie zębów jest na NFZ
      bezplatne a mają tam duże doświadczenie.. łacznie wewntualnie z
      prześwietleniem przed zabiegiem..powodzenia
    • Gość: magda Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 18:05
      a jak to jest z tą opuchlizna i gojeniem sie wyrwanej takiej ósemki, bo ja
      słyszałam ze cztery dni bede chodzić opuchnieta jak chomik , potem za dwa
      tygodnie musze pujśc na ściągniecie szwów, troche mnie to przeraża przyznam
      • berryblue Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 22.11.06, 15:46
        Nie jest wcale tak źle, ja usuwałam w styczniu i strasznie się bałam samego
        zabiegu, bólu po nim i tego, że kolejnych parę dni po zabiegu będę miała wycięte
        z życiorysu, ale nic takiego się nie stało. Dostałam znieczulenie (oczywiście
        panika przed ukłuciem ;-)), ząb miałam usuwany w częściach, co tylko spotęgowało
        mój strach, ale muszę uczciwie przyznać, że wcale nie bolało, a jedynym minusem
        była zdrętwiała szczęka. Gdy znieczulenie przestało działać, dziąsło przestało
        już krwawić i nie odczuwałam nawet żadnego większego bólu w miejscu po usuniętym
        zębie, mogłam normalnie zasnąć, więc na drugi dzień spokojnie mogłam iść do
        pracy. Usuwałam w gabinecie na Ślicznej.
        • Gość: dorcia Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:25
          polecam dr.Klaudiusz Łuczak róg Kazinierza Wl.a Mikołaja super rwałam dwie
          ósemki bez żadnego problemu POLECAM.
    • maca4 Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 06.02.07, 15:58
      Ja tez polecam dr Baranowskiego.Usuwal mojemu synowi 4 osemki/utrudnieniem bylo
      to,ze jeszcze sie nie przebily przez dziaslo/.Wszystko poszlo sprawnie bez bolu
      i komplikacji.
      Pozdr.
    • Gość: rob Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.as.kn.pl 07.02.07, 17:58
      dr Jeleń - 400 zł za ósemkę
    • Gość: anka Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: 156.17.101.* 11.03.07, 13:52
      Polecam Klinikę Stomatologiczną przy Krakowskiej, tam w ramach NFZ lub chyba
      tez można odpłatnie..jest tam kilku naprawdę dobrych specjalistów..
      • Gość: Kamila Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: 88.156.80.* 12.03.07, 01:44
        Witam
        Poszukuje naprawde dobrego specjalisty. Mam zeby do usuniecia i chcialabym
        zalatwic to naprawde bezbolesnie. Najlepiej gdzies w centrum miasta (mieszkam
        przy galerii odminikanskiej). Prosze o szczera odpowiedz, przerazaja mnie
        tutejsze wpisy lekarzy ktorzy sami siebie reklamuja. Bede wdzieczna za pomoc
        • lola9933 Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 12.03.07, 11:28
          HEJ,ZARAZ JADE DO DENTYSTY NA KONSULTACJĘ cd wyrwania ósemki chirurgicznie i
          innego zwyczajnie NA U.KRZYCKA,PONOĆ MOŻNA W RAMACH nfz,jutro napisze co i jak
          • Gość: kaktus Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.as.kn.pl 12.03.07, 13:53
            dr Wojciech Pawlak - pracuje w Klinice Chirurgii Szczekowej Ak. Medycznej i w
            gabinecie na rogu Sienkiewicza i Wyszyńskiego - uporał sie ze starszną
            rozkorzeniona ósemką mojego męża, czego nikt nie chcial sie podjąć.
            • Gość: Pudel Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.146.246.111.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.07.14, 01:40
              Tez bylam u dr Pawlaka, na Sienkiewicza. Tez ciezka osemka do wyrwania, fakt ze krotko to nie bylo, nie napisze tez ze nie bylam opuchnieta,bo to nieprawda...ale FAKT pozostaje taki, ze dr jest przemily, barfzo delikatny (w miare mozliwosci, w koncu wyrywaal niewyrosnietego ukorzenionego na 100 spostow zeba madrosci). Mam jeszcze druga taka sama 8! Mam stracha, ale pojde wlasnie do niego.
    • Gość: hmmmmmmmm Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:31
      Od kilku tygodni probuję się dodzwonić do szpitala na Ślężnej oraz gabinetów
      NFZ na Dobrzyńskiej i Krakowskiej - i kicha. Nikt nie podnosi słuchawki. Mam do
      usunięcia ósemkę zahaczającą o nerw - chirurg nie chce się tego podjąć w
      warunkach gabinetowo-ambulatoryjnych, konieczny jest szpital i bardzo
      doświadczony chirurg, inaczej stracę czucie w szczęce. Może ktoś mógłby mi coś
      doradzić, bo tracę już nadzieję...
      • literka_pol Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 23.04.07, 21:36
        Czy dr Klaudiusz Łuczak przyjmuje na NFZ??
        • Gość: kama Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.magma-net.pl 11.05.07, 11:06
          Podnosze, moze ktos jeszcze podzieli sie swoimi wrazeniami
      • Gość: elka dr Wojciech Pawlak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:42
        Pracuje w Royal dent i w klinice chirurgii szczękowej. Fachowiec z olbrzymim
        doświadczeniem klinicznym. W razie czego weźmie Cię na oddział. Możesz ze
        skierowaniem stawić się do ambulatorium w klinice (idziesz Chałubińskiego i
        lekko w prawo - zapomniałam nazwy ulicy).
        • Gość: hmmmmmmmmm Re: dr Wojciech Pawlak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 00:22
          Byłam w Klinikach na Chałubińskiego... W rejestracji oznajmili krótko że "tu
          zębów nie usuwają" i odesłali z kwitkiem - na Dobrzyńską i Krakowską... Gdzie
          nadal nikt nie odbiera słuchawki :( Wciąż znajduję się w punkcie wyjścia...
    • Gość: Nina Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: 156.17.100.* 11.05.07, 12:36
      Ja polecam pana dr Kaczkowskiego z Kliniki Szczękowej na Chałubińskiego, jest
      świetny i ma ogromne doświadczenie.
    • gosiasamosia3 Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 11.05.07, 12:52
      polecam dr Pawlaka - przyjmuje w Royal Dencie.
      usunęliśmy 3 ósemki - rewelacja , brak bólu, jadłam wszystko tego samego dnia,
      lekka opuchlizna.
    • Gość: alex Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu IP: *.wro.vectranet.pl 11.05.07, 19:04
      Dobry ale drogi jest Piotr Kosior ze Świeradowskiej 47d. Ale dysponuje naprawdę
      świetnym sprzętem i jest do tego bardzo miły
    • inessta Re: dobry chirurg stomatologiczny we wrocławiu 20.05.07, 15:56
      W kwestii rwania ósemek na klinikach to trzeba to zrobić tak: pójść do zwykłego
      stomatologa i uprosić skierowanie do kliniki chirurgii szczękowo-twarzowej z
      powodu jakiś trudności w "normalnym" usunięciu ósemek ( np. blisko nerwu,
      niewyrżnięta do końca ósemka itp) wtedy z tym skierowanie idzie się do kliniki i
      tam już rwą te nieszczęsne ósemki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka