Dodaj do ulubionych

Rynek -> Rondo Powstańców Śl, proszę o pomoc

17.07.06, 00:23
Witam,

czy ktoś z Was może mi pomóc? Pracuję w Rynku, kończę codziennie o 23.00. Mieszkam przy rondzie na Powstańców Śląskich, w związku z remontem skrzyżowania Powstańców i Swobodnej nic do mnie nie jedzie :-(
Wiecie może czy po 23 są jakieś autobusy zastępcze i skąd? Widziałam tylko 702 na Gwieździstej, ale nigdzie nie ma rozkładów :-(
Z góry BARDZO dziękuję za wszelkie informacje,

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • poznan_21 Re: Rynek -> Rondo Powstańców Śl, proszę o po 17.07.06, 00:54
      uuuuuuu, przepraszam z góry pisże, że Ci nie pomogę, ale sytuacja jest tragiczna. Wiadomo, że we Wrocławiu jest wiele remontów utrudniających codzienne przemieszczanie się komunmikacją MPK, ale jeszcze czegoś takiego nie widziałem, żeby o pomoc prosić na forum. Oczywiście mam nadzieje, że pomoże Ci jakiś wrocławianic - świetnie znający to trochę chaotyczne miasto. Pozdrawiam, ......
      mimo to jestem w szkomu :) bez kitu :):):):):)
    • Gość: Abraxas Re: Rynek -> Rondo Powstańców Śl, proszę o po IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.06, 09:21
      Też mieszkam na Powstańców, w jednym z Titaniców. Tak jak Ty pracuję w okolicy
      rynku i... poddałem się. Kończę pracę 21-22, więc idę szybko nabrać sił jakąś
      zupka chmielową w rynku i walę z buta do domu, bo tłuczenie się na około
      zastępczymi chyba nie ma już żadnego sensu. Poza tym spacerek zdrowszy.
      • Gość: kasia Re: Rynek -> Rondo Powstańców Śl, proszę o po IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.06, 10:13
        Ale to kobita jest,po piwku przed polnoca sama nie bedzie sie wloczyc.Ja polecam
        rower - 7 min i jestes w domu.
        • Gość: Abraxas Re: Rynek -> Rondo Powstańców Śl, proszę o po IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.06, 10:51
          Mogę odprowadzić ;) A tak na poważnie to dzisiaj właśnie 702 spod Poltegoru
          dojechałem sobie na świdnicką, ale szanowny ZDiCZ nie pomyślał żeby do netu
          wstawić jego rozkład. Poza tym Na przystanku tramwajowym przydałaby się
          informacja gdzie jest przystanek zastępczy. Kiedy autobus ruszył spod świateł
          pomyślałem że przystanku tu po prostu ni ma. Otóż jest, tylko zakamuflowali go
          między drzewami dzięki czemu mogłem poćwiczyć sobie takie wesołe dyscypliny jak
          sprint i le parkour.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka