Dodaj do ulubionych

Przed piątym meczem Idei z Prokomem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 20:50
Do boju Śląsk zmiećcie SOPOT z parkietu niech wracają z bagażem 30 puntków.
Wbijcie ich w parkiet. Chusaria to wyjście na zaciężne wojska. Jesteśmy z
WAMI. KOCHAMY WAS
Obserwuj wątek
    • Gość: jk Masz rację Radek!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 21:28
      Trzeba pokazać tym z Sopotu, gdzie się znajduje stolica polskiego basketu!
    • Gość: grego Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 17.05.04, 21:29
      Dobrze by bylo, zeby Radeczek poszedl sie zbadac do psychiatry. Probuje
      zachowywac sie jak Rodman, tylko w odroznieniu od Robaka brakuje mu
      elementarnych umiejetnosci koszykarskich. Samo serducho do walki to jednak
      troche za malo na tych "wyrobnikow" z Sopotu
      • Gość: psychiatra Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 21:31
        Radek jest zdrowy. A tobie należy się konsultacja u okulisty
    • Gość: kowal Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 21:29
      Radek do końca kariery w Śląsku!!! Ty przynajmniej chłopie masz JAJA i nie
      jesteś mięczakiem jak ....(zostawmy to).
      Jestem wkurzony za to co zrobiliscie w 2 i 3 meczu, zrozpaczony tym co stało
      się w czwartym, ale wierzę, że jeszcze pokażecie kto jest najlepszy w Polsce.
      Przecież nie może wygrać wiecznie podpity Einikis...

• Gość: kidd Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 17.05.04, 21:36
        Dawno sie tak nie ubawilem jak teraz czytajac wypociny Rudego. Zajmij sie
        chlopczyku lepiej treningiem i poprawa swoich umiejetnosci . W najlepszym razie
        dla Slaska bedzie 4:2 dla Prokomu. 18 tka odwolana, krol nie wraca.
        • Gość: lukon Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 01:22
          Pożyjwmy, zobaczymy. Wszystko wskazuje, że bedzie tak jak napisałeś, ale dopóki
          piłka w grze.

I STILL BELIEVE.
    • Gość: Lukon GRAMY DO KOŃCA ! IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 21:37
      I nawet jak przegracie, ale po walce, takiej jak w sobotę, będę z Was dumny.
      Zwycięstwa się liczą, ale ja chcę przede wszystkim oglądać ŚLĄSK WALCZĄCY DO
      KOŃCA. Będziecie słabsi, przegracie, trudno. Jednego nigdy Wam nie wybaczę,
      jeśli ten mecz oddacie bez walki. Jednak mam nadzieję, choć podobno to matka
      głupich, że w środę damy radę, a 29 maja wszyscy razem będziemy mogli
      zaśpiewać "We are The Champions". DO BOJU WKS, DO BOJU WKS, WIĘC MARSZ, MARSZ,
      MARSZ DO BOJU MARSZ, ZWYCIĘSTWO CZEKA NAS!!!
      • Gość: CezarZwroclawia Re: GRAMY DO KOŃCA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 22:07
        RADEK JA CIE PO PROSTU KOCHAM!!!(NIE ZEBYM BYL JEDNYM Z TYCH CO MASZERUJA W
        POCHODZE ROWNOSCI..)DAWNO NIE BYLO TAKIE ZAJEBISTEGO KOLESIA W SLASKU!MOZE NIE
        JESTES JAKIMS FANTASTYCZNYM KOSZYKARZEM, ALE PO TYCH SLOWACH JESTES DLA MNIE
        WIELKI!!!NIE MA BATA, POWTARZAM, NIE MA BATA, ZEBYSMY TO PRZEGRALI!!!JESTEM Z
        WAMI CHLOPAKI, POKAZCIE CO POTRAFICIE!!!NIECH ZBLAZOWANE PLAYBOYE Z COPOTU
        ZEJDA NA KOLANACH PO SRODOWYM MECZU!!!POZDRO...!!!
        PS.
        GDYBYM NIE MIAL MATURY I MIAL WIECEJ KASY TO NA PEWNO POSWIECILBYM SWOJE GARDLO
        DLA WAS.SZKODA ZE JEST INNACZEJ....:/
        • thorpe Re: GRAMY DO KOŃCA ! 17.05.04, 22:14
          POST NR 10000
          !!!!! ;))))

hej Slask!!!
        • Gość: tadkens Re: GRAMY DO KOŃCA ! IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 18.05.04, 02:32
          ja zauwazylem tylko ze 'kibice' z wrocawia potrafia tylko obrazac... moze poza
          brzydkimi wyrazami i bunczucznymi wyrazami euforii troche opanowania i trzezwej
          oceny sytuacji?? poza tym gadanie o pojanym einikisie oraz obrazanie innych
          graczy druzyny przeciwnej zakrawa juz o skrajna frustracje i brak jakiejkolwiek
          wiary oraz chec pocieszenia sie wygadujac takie rzeczy w kierunku
          innych 'kibicow' u ktorych znajdujecie zrozumienie... ;0 sopot ma mniej kibicow
          (bo i ludzi w sopocie mniej) ale to sa prawdziwi kibice a nie jakas ferajna z
          bramy. przykro to mowic ale tylko tyle zauwazylem jak narazie
    • Gość: Łukasz Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: 62.233.250.* 17.05.04, 22:18
      Nadzieja matką głupich, ale wierzę, że damy radę w środę!!! Będzie ciężko, ale
      mam nadzieję że drużyna pokaże charakter!!! My jako kibice możemy wspierać
      Śląsk w trudnej, bez dwóch zdań, sytuacji! WYMAGAĆ i ŻĄDAĆ WALKI DO OSTATNIEJ
      MINUTY!!! Nie żałujcie gardeł!!!
    • Gość: Antychyrzy Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.revers.nsm.pl 18.05.04, 00:57
      Hyży jesteś jak fikcja, bezsenns to twoja misja
      Ryży-chyży, wredne prostactwo
      Gdy jarzysz tą (twarz?) na ekranie
      Mózg już dawno na dywanie
      • Gość: mac Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.pwradio.pl 18.05.04, 07:58
        To nie jest dobrze, że dziennikarze pogrzewają bardzo niezdrowo atmosferę.
        Wygra i tak Prokom
    • david55 prostacki fanatyzm do potęgi 18.05.04, 01:35
      wstyd,że ten człowiek tak obraża normalnych kibiców
      • Gość: maciek Re: prostacki fanatyzm do potęgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:18
        jakiej porazki ???

gramy do 4 zwyciestw!! Poczekaj a zobaczysz ze Radek ma racje!!
    • Gość: Marko Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: 212.244.198.* 18.05.04, 08:12
      Takiego buraka jak Radek dawno nie widziałem.
      Prokom bedzie górą i nic tego nie zmieni.
      Przegrywac też się kiedyś trzeba nauczyć.
      Wiecej pokory Radku :)
    • Gość: w 3city Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 08:36
      A ty wracaj do szkoły. Bo słownika ortograficznego w bagażu to nigdy nie miałeś.
    • Gość: Kowal Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: 217.153.67.* 18.05.04, 09:05
      Facet się chyba czegoś najarał !!! No tak niedorzecznej argumnetacji to już
      dawno nie widziałem. Jak dotychczas to Panie Radku więcej sreca do gry pokazał
      Prokom.... Szkoda gościa -troszkę tępawy ale z jajami.
    • Gość: CARLOS Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.04, 09:14
      JESTEM Z WAMI , WIERZĘ , ŻE WYGRAMY!!! CPWŚ!!!
    • pablo123 Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem 18.05.04, 09:47
      Dotychczas myslalem ze szczytem bufonady sa Slaska kibice.
      Ale widze ze przy Radku Hyzym jestescie mikrzy :)
    • Gość: unclefucker Radek, jestes gosc z jajami! IP: *.visnet.pl / *.visnet.pl 18.05.04, 09:48
      Hyzy pokazal jak sie walczy o kazda pilke i gryzie parkiet - to jest prawdziwy
      sportowiec, ktoremu frajde sprawia wywalczenie pilki albo wymuszenie faulu
      ofensywnego. Ten facet ma serce i jaja i musi zostac w Slasku, bo pomijajac te
      jego atrybuty, ma jak widac calkiem przyzwoite umiejetnosci koszykarskie, tylko
      trzeba DAC MU TROCHE POGRAC, PRZYBYSZU Z NUKLEARNEGO KRAJU OPRAWCOW!
    • Gość: obiektywny Kres Trufli zza plotu ze slimakiem i maliniakiem IP: *.teta.com.pl 18.05.04, 10:21
    • Gość: Mayka Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.radom.sint.pl 18.05.04, 10:38
      A ja wiem że KRÓL JEDNAK POWRÓCI :D Radek :-* hehe ]:->
    • Gość: dancze Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.bg.am.wroc.pl / 156.17.60.* 18.05.04, 10:39
      W imię Śląska i Katzurina i Kibica Wrocławskiego. Amen. Niech wygra lepszy -
      ŚLĄSK
      • Gość: Tomek Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 11:32
        Wiecie co. Mamy problem. Prokom ma lepszych koszykarzy, a do tego oni są teraz
        w formie a my nie. Ale i tak wierze ..

• Gość: pukis Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.zamek.gda.pl 18.05.04, 11:57
          Panie Radku troche wstyd tak 3 razy z rzedu dostac becki od wyrobnikow i
          facetow , ktorzy nie maja serca do gry:):)
        • Gość: kidd Radek oprocz jaj warto miec rozum:( IP: *.zamek.gda.pl 18.05.04, 11:58
          • Gość: grisza Re: On niema jaj a rzuca jak ciota!!! IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 12:34
    • Gość: Alien Hyży to najwiekszy BURAK jaki uprawia sport !!!!!! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 18.05.04, 12:48
      Co za przypal z tego Hyzego. Za sam wyglad powinien dostac 30 lat!!!
      Prokom rulez nie tylko na boisku ale tez w IT !!!
      • Gość: doniek Re: Hyży to najwiekszy BURAK jaki uprawia sport ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 13:11
        Gościu, trzymaj się swojej Warszfskiej wersji gazety, bo z takimi postami we
        Wrocławiu robisz z siebie buraka większego niż przewodniczący L. w sejmie.
        Prokom rulez zwłaszcza jeśli chodzi o sukcesy w budowie systemów dla ZUS (sic.)

Śląsk i tak wygra!!! CPWCŚ
        • Gość: Alien Re: Hyży to najwiekszy BURAK jaki uprawia sport ! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 18.05.04, 13:36
          Watpie stary, watpie!!! Kwetia buraka Hyżego nie podlega dyskusji - to pewnik.

Slask jak dla mnie moze ten jeden mecz wygrac - niech sie nażrą. Bo co to za
          przyjemnosc odbierac medale i puchar na tej syfiastej slaskiej ziemii?!?!? W
          Sopocie sobie tytul wywalczymi, a Hyżego w morzu zatopimy !!!!
          • Gość: sir Re: Hyży to najwiekszy BURAK jaki uprawia sport ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 13:45
            Masz dobra ksywe, chociaz lepiej oddawalaby Ciebie ksywa typu "ćwok"
          • Gość: pukis szkoda, ze prawdziwy final to byl z Anwilem IP: *.zamek.gda.pl 18.05.04, 13:50
            niestety brak Domina jest bardzo widoczny. Adam i Greer to za malo na grajacy
            konsekwentnie Prokom, ktory dysponuje 10 graczy gotowych i wnoszacych wartosc
            do gry. Rozczarowaniem finalu jest niestety Tein.
            A co do wywiadu Ryzego to coz on zrobil takiego dla Slaska. Moglbym zrozumiec ,
            gdyby swoje przywiazanie do barw podkreslal Zielony czy Olawa ale nie ten
            nieudacznik koszykarski. Jedno co dobre to, Ze Hyzy podgrzal atmosfere przed
            jutrzejszym meczem i zapowiada sie wielkie wydarzenie. Doping w Ludowej z
            pewnoscia bedzieogromny ale czy to wystarczy na Prokom. Nie wiem, w zeszlymroku
            doping w 3 meczu z Anwilem tez byl niesamowity, ale to jednak wygral Anwil.
            W kazdym razie niech wygra lepszy, a ja nie zgadzam sie z tak szowinistycznymi
            pogladami jakie wyglosil Pan RH.
            • Gość: danp "Brawo" Radziu IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 18.05.04, 14:24
              Ale ty masz nawalano człowieku do łba, takiego idioty dawno nie widziałem. Nie
              dość że dostajecie lanie od "wyrobników" 3-1 to jeszcze masz czelność
              deprecjonować ich umiejętności i serce do gry. Więc może ja ci to wytłumaczę
              cieniasie, samym pajacowaniem i robieniem idiotycznych min nic nie wskurasz, na
              parkiecie trzeba myśleć, trzeba grać zespołowo, jakoś nie zauważyłem tego w
              drużynie Hanysów. Co ty wielkiego zrobiłeś dotychczas w koszykówce? NIC
              słabeuszu. Zresztą możesz sobie myśleć co chcesz, wyzywać, płakać, prowokować,
              na nic się to zda, Prokom już was złapał za gardło i nic ani nikt was nie
              uwolni, to już jest AGONIA.
              ps-miej szacunek do rywala Radziu bo jeszcze nie raz zostaniesz pokarany
          • Gość: maciek Re: Hyży to najwiekszy BURAK jaki uprawia sport ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:22
            Śląsk wygra w środe wysoko by nastepnie zatopić ten kuter o nazwie prokom w
            sobote i wroci do wrocka by świętować mistrza!!!

CPWCŚ !!
      • Gość: maciek Re: Hyży to najwiekszy BURAK jaki uprawia sport ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:21
        hehe ani na obisku ani w IT: przykład ZUS :DDDDD az smiac sie chce !!!
        • Gość: danp Możesz sobie pomarzyć o wygranej... IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 18.05.04, 14:26
          ...tylko to ci zostało. Kozaczyliście przed 2 meczem, przed 3, w końcu przed 4,
          teraz wasze jedyne argumenty to wyzywanie rywala i jego kibiców, albo zwalanie
          winy na sędziów.
          • Gość: maciek Re: Możesz sobie pomarzyć o wygranej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 17:19
            Zuwaz drogi kolego ze nikt tu nikogo nie wyzywa :) Jedynie obalane sa
            nieprawdziwe informacje o klubie znad morza i tyle...

Chcialbym rowniez zauwazyc ze nikt tu nie "kozaczy" jedynie kibice zespolu
            wroclawskiego sa z Nim na dobre i na złe. Zawsze w niego wierza, bo wiedza ze
            jest On najlepszym klubem w polskiej koszykowce!! Jesli nie wierzysz to
            poczekaj do meczu numer 7 i wtedy porozmawiamy...

Jesli chodzi o sedziowanie to sam musisz przyznac ze jest beznadziejne!! i nie
            chodzi tu o faworyzowanie ktorejs z druzyn, sedziowie myla sie na potege i
            gwizdaja bzdurne faule (lub nie gwizdaja (np. blad 8 sekund w 4 meczu))

pozdro....
            • Gość: danp Czekam z niecierpliwością IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 18.05.04, 18:07
              Ale nie do 7 meczu bo takowego nie będzie, po skończonej rywalizacji jestem
              gotów bez względu na wynik pojawić się tutaj i stawić czoła (czyt. wymienić
              poglądy). Teksty dotyczące historii klubu, sponsorów itd mnie nie interesują,
              ja w przeciwieństwie do większości kibiców Śląska nie żyję przeszłością tylko
              teraźniejszością i przyszłością klubu, to się w tej chwili liczy najbardziej.
              Przed zeszłorocznymi play offami też kibice Śląska liczyli który to już tytuł
              będziecie mieli, zupełnie nie licząc się z rywalami, w tym roku jest podobnie,
              troszkę pokory panowie. Ciekawe ilu z was będzie stać na pogratulowanie
              Prokomowi jeśli to my wygramy, bez wulgaryzmów wyzwisk itd, jeśli to wy
              wygracie ja pierwszy pośpieszę z gratulacjami. Pozdrawiam.
              • Gość: maciek Re: Czekam z niecierpliwością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:33
                Życzę ci tego z całego serca!!

Ja wierzę w swój klub i mam nadzieję ze bede otrzymywal od Ciebie
                gratulację ;))) mam nadzieje ze spotkamy sie na 7 meczu w Hali Ludowej i
                bedziecie mogli jak przystalo na kulturalnych kibicow pogratulowac mistrza :)))

Co do historii to pamietaj ze warto nią żyć!! teraźniejszość tez jest ważna
                dlatego jutro w HL będzie istne piekło i Śląsk rozpocznie swój WIELKI marsz ku
                mistrzostwu !!

Pozdrawiam i niech wygra lepszy (czyt. Śląsk :)))
                • Gość: danp Re: Czekam z niecierpliwością IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 18.05.04, 22:16
                  Jak trzeba będzie to pogratuluję, dla mnie to nie jest jakaś rzecz niemożliwa
                  do zrobienia, liczę że podobnie uczynią prawdziwi kibice z Wrocławia jeśli
                  zajdzie taka potrzeba...a zajdzie bo gracie po prostu za słabo w tych Finałach.
    • Gość: kibic Prokom I Ty chcesz zeby Cie kibice z Sopot lubieli??!! IP: *.ggb.pg.gda.pl 18.05.04, 15:35
      Za takie wypowiedzi!!! i za Twoje zachowanie w czasie meczow??!!
    • Gość: Konstancja Myślę że R.Hyży jest z lekka stuknięty IP: *.gdynia.mm.pl 18.05.04, 16:37
      Kibicuje Prokomowi, ale nie mam zamiaru tu obrażać zespołu ze Sląska, Hyży tak
      z kolei robi, jego zaciecie jest bardziej przerażające niż normalne. Tak sądzę.
      Wojownikiem trzeba być tez z pilką a nie na ławce rezerwowych albo na
      konferencji prasowej Panie Hyży.
      • Gość: raar Re: Myślę że R.Hyży jest z lekka stuknięty IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 17:47
        Hyży bierz się za grę a nie za pajacowanie. Klęską Śląska jest zatrudnienie
        takich "asów", którzy na dobrą sprawę mają problem z rzuceniem osobistego czy z
        pod kosza.Pora przyłożyć się do treningu, zamiast grać chojraka przed
        dziennikarzami (licząc na zapełnienie trybun naiwniakami). Ta rywalizacja
        została przegrana , problem w tym by wyciągnąć z niej wnioski. Jeśli brak
        pieniędzy to trzeba stawiać na graczy sprawdzonych w lidze , bez wygórowanych
        wymagań.Przykład Polonii, która zbudowała nie gorszy zespół (a na pewno
        równiejszy)za mniejsze pieniądze,niech będzie tego dowodem. Pozbycie
        się "Józka" czy Adomajtisa po to by "polepszyć" grę Randlami , Hyżymi czy
        Teinami to jawne kpiny (zamienił stryjek siekierkę na kijek).
        Inną zupełne sprawą są peany kibiców Prokomu.Wstydziłbym się kibicować drużynie
        o tak kojarzącej się nazwie. To tak jakby cieszyć się sukcesami czerwonego
        pajaca Krauzego robiącego skoki na państwową kasę (rewelacyna komputeryzacja
        ZUS)Po kibicach z Trójmiasta spodziewałem sie czegoś więcej....
        • Gość: danp Re: Myślę że R.Hyży jest z lekka stuknięty IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 18.05.04, 18:10
          Co za bzdura, a co ma do rzeczy nazwa klubu???????? Choćbyśmy się nazywali Dupa
          jeża to i tak będziemi kibicowali naszej ukochanej drużynie, bo to jest sopocki
          zespół, a że się nazywa Prokom to już nie nasz problem, czy ktoś ma przestać
          kibicować Idei bo nie lubi tej firmy albo źle mu się kojarzy???? Bzdurny
          argument, wymyśl coś lepszego bo to chyba nikogo nie przekona, masz chyba
          jakieś kompleksy.
          • Gość: maciek Re: Myślę że R.Hyży jest z lekka stuknięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:35
            My kibicujemy Śląskowi !! i kto jest jego sponsorem jest dla nas mało ważne
            (lecz dobrze gdy jjest to duża firma z dużą kasą :))), bo zawsze jest to dla
            Nas Śląsk!!
          • Gość: raar Re: Myślę że R.Hyży jest z lekka stuknięty IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 16:41
            danp, wolałbym kibicowć dupie jeża niż wypierdkom Krauzego.Zresztą z ciebie
            taki kibic jak z....
    • Gość: pawelo Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:33
      psy szczekają , karawana jedzie dalej
    • Gość: pawelo Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:36
      radek hyży ,graleś przecież we FRANCJI też byleś najemnikiem
    • Gość: grego Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 19.05.04, 21:02
      I jak sie czujesz teraz blaznie Radoslawie:):) PROKOM TREFL SOPOT MISTRZ
      MISTRZ :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka