Gość: enter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 20:50 Do boju Śląsk zmiećcie SOPOT z parkietu niech wracają z bagażem 30 puntków. Wbijcie ich w parkiet. Chusaria to wyjście na zaciężne wojska. Jesteśmy z WAMI. KOCHAMY WAS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jk Masz rację Radek!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 21:28 Trzeba pokazać tym z Sopotu, gdzie się znajduje stolica polskiego basketu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grego Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 17.05.04, 21:29 Dobrze by bylo, zeby Radeczek poszedl sie zbadac do psychiatry. Probuje zachowywac sie jak Rodman, tylko w odroznieniu od Robaka brakuje mu elementarnych umiejetnosci koszykarskich. Samo serducho do walki to jednak troche za malo na tych "wyrobnikow" z Sopotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiatra Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 21:31 Radek jest zdrowy. A tobie należy się konsultacja u okulisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 21:29 Radek do końca kariery w Śląsku!!! Ty przynajmniej chłopie masz JAJA i nie jesteś mięczakiem jak ....(zostawmy to). Jestem wkurzony za to co zrobiliscie w 2 i 3 meczu, zrozpaczony tym co stało się w czwartym, ale wierzę, że jeszcze pokażecie kto jest najlepszy w Polsce. Przecież nie może wygrać wiecznie podpity Einikis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidd Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 17.05.04, 21:36 Dawno sie tak nie ubawilem jak teraz czytajac wypociny Rudego. Zajmij sie chlopczyku lepiej treningiem i poprawa swoich umiejetnosci . W najlepszym razie dla Slaska bedzie 4:2 dla Prokomu. 18 tka odwolana, krol nie wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukon Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 01:22 Pożyjwmy, zobaczymy. Wszystko wskazuje, że bedzie tak jak napisałeś, ale dopóki piłka w grze. I STILL BELIEVE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukon GRAMY DO KOŃCA ! IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 21:37 I nawet jak przegracie, ale po walce, takiej jak w sobotę, będę z Was dumny. Zwycięstwa się liczą, ale ja chcę przede wszystkim oglądać ŚLĄSK WALCZĄCY DO KOŃCA. Będziecie słabsi, przegracie, trudno. Jednego nigdy Wam nie wybaczę, jeśli ten mecz oddacie bez walki. Jednak mam nadzieję, choć podobno to matka głupich, że w środę damy radę, a 29 maja wszyscy razem będziemy mogli zaśpiewać "We are The Champions". DO BOJU WKS, DO BOJU WKS, WIĘC MARSZ, MARSZ, MARSZ DO BOJU MARSZ, ZWYCIĘSTWO CZEKA NAS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CezarZwroclawia Re: GRAMY DO KOŃCA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 22:07 RADEK JA CIE PO PROSTU KOCHAM!!!(NIE ZEBYM BYL JEDNYM Z TYCH CO MASZERUJA W POCHODZE ROWNOSCI..)DAWNO NIE BYLO TAKIE ZAJEBISTEGO KOLESIA W SLASKU!MOZE NIE JESTES JAKIMS FANTASTYCZNYM KOSZYKARZEM, ALE PO TYCH SLOWACH JESTES DLA MNIE WIELKI!!!NIE MA BATA, POWTARZAM, NIE MA BATA, ZEBYSMY TO PRZEGRALI!!!JESTEM Z WAMI CHLOPAKI, POKAZCIE CO POTRAFICIE!!!NIECH ZBLAZOWANE PLAYBOYE Z COPOTU ZEJDA NA KOLANACH PO SRODOWYM MECZU!!!POZDRO...!!! PS. GDYBYM NIE MIAL MATURY I MIAL WIECEJ KASY TO NA PEWNO POSWIECILBYM SWOJE GARDLO DLA WAS.SZKODA ZE JEST INNACZEJ....:/ Odpowiedz Link Zgłoś
thorpe Re: GRAMY DO KOŃCA ! 17.05.04, 22:14 POST NR 10000 !!!!! ;)))) hej Slask!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadkens Re: GRAMY DO KOŃCA ! IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 18.05.04, 02:32 ja zauwazylem tylko ze 'kibice' z wrocawia potrafia tylko obrazac... moze poza brzydkimi wyrazami i bunczucznymi wyrazami euforii troche opanowania i trzezwej oceny sytuacji?? poza tym gadanie o pojanym einikisie oraz obrazanie innych graczy druzyny przeciwnej zakrawa juz o skrajna frustracje i brak jakiejkolwiek wiary oraz chec pocieszenia sie wygadujac takie rzeczy w kierunku innych 'kibicow' u ktorych znajdujecie zrozumienie... ;0 sopot ma mniej kibicow (bo i ludzi w sopocie mniej) ale to sa prawdziwi kibice a nie jakas ferajna z bramy. przykro to mowic ale tylko tyle zauwazylem jak narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: 62.233.250.* 17.05.04, 22:18 Nadzieja matką głupich, ale wierzę, że damy radę w środę!!! Będzie ciężko, ale mam nadzieję że drużyna pokaże charakter!!! My jako kibice możemy wspierać Śląsk w trudnej, bez dwóch zdań, sytuacji! WYMAGAĆ i ŻĄDAĆ WALKI DO OSTATNIEJ MINUTY!!! Nie żałujcie gardeł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antychyrzy Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.revers.nsm.pl 18.05.04, 00:57 Hyży jesteś jak fikcja, bezsenns to twoja misja Ryży-chyży, wredne prostactwo Gdy jarzysz tą (twarz?) na ekranie Mózg już dawno na dywanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.pwradio.pl 18.05.04, 07:58 To nie jest dobrze, że dziennikarze pogrzewają bardzo niezdrowo atmosferę. Wygra i tak Prokom Odpowiedz Link Zgłoś
david55 prostacki fanatyzm do potęgi 18.05.04, 01:35 wstyd,że ten człowiek tak obraża normalnych kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: prostacki fanatyzm do potęgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:18 jakiej porazki ??? gramy do 4 zwyciestw!! Poczekaj a zobaczysz ze Radek ma racje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: 212.244.198.* 18.05.04, 08:12 Takiego buraka jak Radek dawno nie widziałem. Prokom bedzie górą i nic tego nie zmieni. Przegrywac też się kiedyś trzeba nauczyć. Wiecej pokory Radku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w 3city Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 08:36 A ty wracaj do szkoły. Bo słownika ortograficznego w bagażu to nigdy nie miałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowal Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: 217.153.67.* 18.05.04, 09:05 Facet się chyba czegoś najarał !!! No tak niedorzecznej argumnetacji to już dawno nie widziałem. Jak dotychczas to Panie Radku więcej sreca do gry pokazał Prokom.... Szkoda gościa -troszkę tępawy ale z jajami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CARLOS Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.04, 09:14 JESTEM Z WAMI , WIERZĘ , ŻE WYGRAMY!!! CPWŚ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pablo123 Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem 18.05.04, 09:47 Dotychczas myslalem ze szczytem bufonady sa Slaska kibice. Ale widze ze przy Radku Hyzym jestescie mikrzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unclefucker Radek, jestes gosc z jajami! IP: *.visnet.pl / *.visnet.pl 18.05.04, 09:48 Hyzy pokazal jak sie walczy o kazda pilke i gryzie parkiet - to jest prawdziwy sportowiec, ktoremu frajde sprawia wywalczenie pilki albo wymuszenie faulu ofensywnego. Ten facet ma serce i jaja i musi zostac w Slasku, bo pomijajac te jego atrybuty, ma jak widac calkiem przyzwoite umiejetnosci koszykarskie, tylko trzeba DAC MU TROCHE POGRAC, PRZYBYSZU Z NUKLEARNEGO KRAJU OPRAWCOW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Kres Trufli zza plotu ze slimakiem i maliniakiem IP: *.teta.com.pl 18.05.04, 10:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayka Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.radom.sint.pl 18.05.04, 10:38 A ja wiem że KRÓL JEDNAK POWRÓCI :D Radek :-* hehe ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dancze Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.bg.am.wroc.pl / 156.17.60.* 18.05.04, 10:39 W imię Śląska i Katzurina i Kibica Wrocławskiego. Amen. Niech wygra lepszy - ŚLĄSK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 11:32 Wiecie co. Mamy problem. Prokom ma lepszych koszykarzy, a do tego oni są teraz w formie a my nie. Ale i tak wierze .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pukis Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.zamek.gda.pl 18.05.04, 11:57 Panie Radku troche wstyd tak 3 razy z rzedu dostac becki od wyrobnikow i facetow , ktorzy nie maja serca do gry:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidd Radek oprocz jaj warto miec rozum:( IP: *.zamek.gda.pl 18.05.04, 11:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisza Re: On niema jaj a rzuca jak ciota!!! IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 12:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Hyży to najwiekszy BURAK jaki uprawia sport !!!!!! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 18.05.04, 12:48 Co za przypal z tego Hyzego. Za sam wyglad powinien dostac 30 lat!!! Prokom rulez nie tylko na boisku ale tez w IT !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doniek Re: Hyży to najwiekszy BURAK jaki uprawia sport ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 13:11 Gościu, trzymaj się swojej Warszfskiej wersji gazety, bo z takimi postami we Wrocławiu robisz z siebie buraka większego niż przewodniczący L. w sejmie. Prokom rulez zwłaszcza jeśli chodzi o sukcesy w budowie systemów dla ZUS (sic.) Śląsk i tak wygra!!! CPWCŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: Hyży to najwiekszy BURAK jaki uprawia sport ! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 18.05.04, 13:36 Watpie stary, watpie!!! Kwetia buraka Hyżego nie podlega dyskusji - to pewnik. Slask jak dla mnie moze ten jeden mecz wygrac - niech sie nażrą. Bo co to za przyjemnosc odbierac medale i puchar na tej syfiastej slaskiej ziemii?!?!? W Sopocie sobie tytul wywalczymi, a Hyżego w morzu zatopimy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir Re: Hyży to najwiekszy BURAK jaki uprawia sport ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 13:45 Masz dobra ksywe, chociaz lepiej oddawalaby Ciebie ksywa typu "ćwok" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pukis szkoda, ze prawdziwy final to byl z Anwilem IP: *.zamek.gda.pl 18.05.04, 13:50 niestety brak Domina jest bardzo widoczny. Adam i Greer to za malo na grajacy konsekwentnie Prokom, ktory dysponuje 10 graczy gotowych i wnoszacych wartosc do gry. Rozczarowaniem finalu jest niestety Tein. A co do wywiadu Ryzego to coz on zrobil takiego dla Slaska. Moglbym zrozumiec , gdyby swoje przywiazanie do barw podkreslal Zielony czy Olawa ale nie ten nieudacznik koszykarski. Jedno co dobre to, Ze Hyzy podgrzal atmosfere przed jutrzejszym meczem i zapowiada sie wielkie wydarzenie. Doping w Ludowej z pewnoscia bedzieogromny ale czy to wystarczy na Prokom. Nie wiem, w zeszlymroku doping w 3 meczu z Anwilem tez byl niesamowity, ale to jednak wygral Anwil. W kazdym razie niech wygra lepszy, a ja nie zgadzam sie z tak szowinistycznymi pogladami jakie wyglosil Pan RH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danp "Brawo" Radziu IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 18.05.04, 14:24 Ale ty masz nawalano człowieku do łba, takiego idioty dawno nie widziałem. Nie dość że dostajecie lanie od "wyrobników" 3-1 to jeszcze masz czelność deprecjonować ich umiejętności i serce do gry. Więc może ja ci to wytłumaczę cieniasie, samym pajacowaniem i robieniem idiotycznych min nic nie wskurasz, na parkiecie trzeba myśleć, trzeba grać zespołowo, jakoś nie zauważyłem tego w drużynie Hanysów. Co ty wielkiego zrobiłeś dotychczas w koszykówce? NIC słabeuszu. Zresztą możesz sobie myśleć co chcesz, wyzywać, płakać, prowokować, na nic się to zda, Prokom już was złapał za gardło i nic ani nikt was nie uwolni, to już jest AGONIA. ps-miej szacunek do rywala Radziu bo jeszcze nie raz zostaniesz pokarany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Hyży to najwiekszy BURAK jaki uprawia sport ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:22 Śląsk wygra w środe wysoko by nastepnie zatopić ten kuter o nazwie prokom w sobote i wroci do wrocka by świętować mistrza!!! CPWCŚ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Hyży to najwiekszy BURAK jaki uprawia sport ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:21 hehe ani na obisku ani w IT: przykład ZUS :DDDDD az smiac sie chce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danp Możesz sobie pomarzyć o wygranej... IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 18.05.04, 14:26 ...tylko to ci zostało. Kozaczyliście przed 2 meczem, przed 3, w końcu przed 4, teraz wasze jedyne argumenty to wyzywanie rywala i jego kibiców, albo zwalanie winy na sędziów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Możesz sobie pomarzyć o wygranej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 17:19 Zuwaz drogi kolego ze nikt tu nikogo nie wyzywa :) Jedynie obalane sa nieprawdziwe informacje o klubie znad morza i tyle... Chcialbym rowniez zauwazyc ze nikt tu nie "kozaczy" jedynie kibice zespolu wroclawskiego sa z Nim na dobre i na złe. Zawsze w niego wierza, bo wiedza ze jest On najlepszym klubem w polskiej koszykowce!! Jesli nie wierzysz to poczekaj do meczu numer 7 i wtedy porozmawiamy... Jesli chodzi o sedziowanie to sam musisz przyznac ze jest beznadziejne!! i nie chodzi tu o faworyzowanie ktorejs z druzyn, sedziowie myla sie na potege i gwizdaja bzdurne faule (lub nie gwizdaja (np. blad 8 sekund w 4 meczu)) pozdro.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danp Czekam z niecierpliwością IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 18.05.04, 18:07 Ale nie do 7 meczu bo takowego nie będzie, po skończonej rywalizacji jestem gotów bez względu na wynik pojawić się tutaj i stawić czoła (czyt. wymienić poglądy). Teksty dotyczące historii klubu, sponsorów itd mnie nie interesują, ja w przeciwieństwie do większości kibiców Śląska nie żyję przeszłością tylko teraźniejszością i przyszłością klubu, to się w tej chwili liczy najbardziej. Przed zeszłorocznymi play offami też kibice Śląska liczyli który to już tytuł będziecie mieli, zupełnie nie licząc się z rywalami, w tym roku jest podobnie, troszkę pokory panowie. Ciekawe ilu z was będzie stać na pogratulowanie Prokomowi jeśli to my wygramy, bez wulgaryzmów wyzwisk itd, jeśli to wy wygracie ja pierwszy pośpieszę z gratulacjami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Czekam z niecierpliwością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:33 Życzę ci tego z całego serca!! Ja wierzę w swój klub i mam nadzieję ze bede otrzymywal od Ciebie gratulację ;))) mam nadzieje ze spotkamy sie na 7 meczu w Hali Ludowej i bedziecie mogli jak przystalo na kulturalnych kibicow pogratulowac mistrza :))) Co do historii to pamietaj ze warto nią żyć!! teraźniejszość tez jest ważna dlatego jutro w HL będzie istne piekło i Śląsk rozpocznie swój WIELKI marsz ku mistrzostwu !! Pozdrawiam i niech wygra lepszy (czyt. Śląsk :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danp Re: Czekam z niecierpliwością IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 18.05.04, 22:16 Jak trzeba będzie to pogratuluję, dla mnie to nie jest jakaś rzecz niemożliwa do zrobienia, liczę że podobnie uczynią prawdziwi kibice z Wrocławia jeśli zajdzie taka potrzeba...a zajdzie bo gracie po prostu za słabo w tych Finałach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Prokom I Ty chcesz zeby Cie kibice z Sopot lubieli??!! IP: *.ggb.pg.gda.pl 18.05.04, 15:35 Za takie wypowiedzi!!! i za Twoje zachowanie w czasie meczow??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konstancja Myślę że R.Hyży jest z lekka stuknięty IP: *.gdynia.mm.pl 18.05.04, 16:37 Kibicuje Prokomowi, ale nie mam zamiaru tu obrażać zespołu ze Sląska, Hyży tak z kolei robi, jego zaciecie jest bardziej przerażające niż normalne. Tak sądzę. Wojownikiem trzeba być tez z pilką a nie na ławce rezerwowych albo na konferencji prasowej Panie Hyży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: Myślę że R.Hyży jest z lekka stuknięty IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 17:47 Hyży bierz się za grę a nie za pajacowanie. Klęską Śląska jest zatrudnienie takich "asów", którzy na dobrą sprawę mają problem z rzuceniem osobistego czy z pod kosza.Pora przyłożyć się do treningu, zamiast grać chojraka przed dziennikarzami (licząc na zapełnienie trybun naiwniakami). Ta rywalizacja została przegrana , problem w tym by wyciągnąć z niej wnioski. Jeśli brak pieniędzy to trzeba stawiać na graczy sprawdzonych w lidze , bez wygórowanych wymagań.Przykład Polonii, która zbudowała nie gorszy zespół (a na pewno równiejszy)za mniejsze pieniądze,niech będzie tego dowodem. Pozbycie się "Józka" czy Adomajtisa po to by "polepszyć" grę Randlami , Hyżymi czy Teinami to jawne kpiny (zamienił stryjek siekierkę na kijek). Inną zupełne sprawą są peany kibiców Prokomu.Wstydziłbym się kibicować drużynie o tak kojarzącej się nazwie. To tak jakby cieszyć się sukcesami czerwonego pajaca Krauzego robiącego skoki na państwową kasę (rewelacyna komputeryzacja ZUS)Po kibicach z Trójmiasta spodziewałem sie czegoś więcej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danp Re: Myślę że R.Hyży jest z lekka stuknięty IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 18.05.04, 18:10 Co za bzdura, a co ma do rzeczy nazwa klubu???????? Choćbyśmy się nazywali Dupa jeża to i tak będziemi kibicowali naszej ukochanej drużynie, bo to jest sopocki zespół, a że się nazywa Prokom to już nie nasz problem, czy ktoś ma przestać kibicować Idei bo nie lubi tej firmy albo źle mu się kojarzy???? Bzdurny argument, wymyśl coś lepszego bo to chyba nikogo nie przekona, masz chyba jakieś kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Myślę że R.Hyży jest z lekka stuknięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:35 My kibicujemy Śląskowi !! i kto jest jego sponsorem jest dla nas mało ważne (lecz dobrze gdy jjest to duża firma z dużą kasą :))), bo zawsze jest to dla Nas Śląsk!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: Myślę że R.Hyży jest z lekka stuknięty IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 16:41 danp, wolałbym kibicowć dupie jeża niż wypierdkom Krauzego.Zresztą z ciebie taki kibic jak z.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelo Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:33 psy szczekają , karawana jedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelo Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:36 radek hyży ,graleś przecież we FRANCJI też byleś najemnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grego Re: Przed piątym meczem Idei z Prokomem IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 19.05.04, 21:02 I jak sie czujesz teraz blaznie Radoslawie:):) PROKOM TREFL SOPOT MISTRZ MISTRZ :) Odpowiedz Link Zgłoś