Gość: monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 16:37 Ile znacie krasnoludków we Wrocławiu? Ja narazie wiem o 10 + te które będą w fontrannie koło Teatru Lalek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.u84 Re: Ile krasnali we Wrocławiu? 28.07.06, 18:39 A możecie wymienić te 10 krasnali (gdzie są)? Ja wiem o 5 pierwszych - dwóch na Świdnickiej, pod UWr, koło Odry, na Jatkach. A gdzie kolejnych 5? :) Odpowiedz Link Zgłoś
o.beyzyma Re: Ile krasnali we Wrocławiu? 10.09.06, 22:01 jEST JESZCZE STRAżNIK ZA DOMKIEM "jAś" ORAZ 4 NA BASENIE na ul. Teatralnej A wczoraj pojawiły się dalsze na pl. Solnym, ale już nie autorstwa T. Moczka - ohydne: brzydkie i tandetne, zueLnie b ez wdzięku poprzednich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżo. Re: Ile krasnali we Wrocławiu? IP: *.magma-net.pl 01.04.07, 09:16 - 2 Syzyfki przy granitowej kuli na deptaku na Świdnickiej - Rzeźnik na Jatkach - Szermierz koło gmachu UWr - Pracz Odrzański nad brzegiem Odry przy wyspie Piasek - Strażnik Śpioch, przy wrotach za Jasiem i Małgosią. na wrotach widnieje napis w trzech językach; "Osada Krasnoludków. Patrz pod nogi!" - na słupach latarni przy Oławskiej i Świdnickiej - przy fontannie obok Teatru Lalek - na kąpielisku przy ul.Teatralnej - w podstawówce na Menniczej zbyt dużo by wymieniać. ogólem jest we Wrocławiu ponad 20 Krasnali. :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hobbitfrodo Re: Ile krasnali we Wrocławiu? 12.04.07, 12:50 jest jeszcze ten biedaczek za kratkami w starymwięzieniuna więziennej oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
benderro Re: Ile krasnali we Wrocławiu? 18.04.07, 00:51 rzeźnika niestety ostatnio uprowadzili. Podobno będą chcieli okupu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaabet Re: Ile krasnali we Wrocławiu? IP: *.magma-net.pl 28.10.07, 12:41 Ostatnio widziano także istotkę przypominającą krasnala obok budynku C13 na PWR :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camparis Re: Ile krasnali we Wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 14:16 Poszłam go zobaczyć :) miastowroclaw.blox.pl/2007/10/Wyksztalciuch.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dozorca Re: Ile krasnali we Wrocławiu? IP: *.zlotniki.pl 30.04.07, 23:27 Na Na placu solnym na latarniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camparis Re: Ile krasnali we Wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 00:09 wystarczy wejść na www.krasnale.pl jest tam komplet informacji + forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
spacerownik.wroclawski.eu Re: Ile krasnali we Wrocławiu? 28.09.08, 21:55 No właśnie mogliby trochę zaktualizować... podliczyłam i podałam pełny spis na końcu trasy "polowanie na krasnoludki" na spacerowniku. Wyszło około 50 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Ile krasnali we Wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 01:28 No i jeszcze tu mam parę zdjęć Krasnala Kupczyka, który stoi przed Centrum Handlowym ARENA przy ulicy Komandorskiej 66: picasaweb.google.pl/f.mietek/KrasnalKupczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Ile krasnali we Wrocławiu? IP: *.gprs.plus.pl 05.07.08, 19:56 Jest jeszcze jeden na budynku telekomunikacji w rynku, jeden pod pizza hut w rynku, na legnickiej koło magnolii, koło przejścia świdnickiego, od strony rynku, pod urzędem stanu cywilnego, pod pasażem grunwaldzkim obok rycerza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Ile krasnali we Wrocławiu? IP: *.elpos.net 05.04.09, 00:00 Lepsze rzeźby. ----------------------- O sąsiadach www.wredny-sasiad.pl Odpowiedz Link Zgłoś