ajakaga 08.08.06, 09:51 Szukam ginekologa godnego polecenia najlepiej odrazu adres i nr tel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaha26 Re: Ginekolog 08.08.06, 09:55 Uw3azam za bardzo dobrego ginekologa dr Zabielską przyjmuje w Corfamedzie na ul. Kluczborskiej37, te. 321 73 15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ginekolog IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.08.06, 16:21 dr Kucharski (poliklinika na na Grobli) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoyah Re: Ginekolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.06, 16:32 Czy przyjmuje on prywatnie czy na NFZ? Jeśli prywatnie, to ile kosztuje wizyta i co wchodzi w jej cenę (cytologia, USG ginekologiczne, USG piersi)? Aha, no i czy ten doktor z własnej inicjatywy przeprowadza badanie piersi? Bo dla większości lekarzy, także tych prywatnych, ten temat zdaje się nie istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
luasa Re: Ginekolog 08.08.06, 17:58 szczerze mówiąc nie jest tani sama wizyta to 80zł, cytol. 30zł, szokująca jest cena usg. 80zł.!!(ale to cena właściciela polikliniki) No cóż ja jestem przeszczęśliwa i płacę te koszty z jednego powodu 2 lata tułałam się po lekarzach bo nie mogłam zajść w ciążę, po pół roku badań u niego udało się i teraz jestem w 12 t.c., więc sama rozumiesz nie zrezygnuje z niego, bo takie mam przeczucie, że on mi bardzo pomógł. Poza tym jest serdecznym,ciepłym człowiekiem,zawsze wszystko skrupulatnie wytłumaczy.Co do piersi to rzeczywiści mnie nie badał, może dlatego, że mieliśmy poważniejszy problem.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoyah Re: Ginekolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.06, 10:08 Pewnie, że rozumiem, skoro Ci pomógł i jest takim człowiekiem, jak piszesz, to warto zapłacić więcej, też bym tak zrobiła. Cena samej wizyty jeszcze ujdzie, ale faktycznie USG za 80 zł to przegięcie! Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego Tobie i maluszkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mama1970 Re: Ginekolog 09.08.06, 23:46 Czy ten dr Kucharski jest Ordynatorem Oddziału Położniczego w Oławie? Jeżeli tak, to gość jest rewelacyjny! Rodziłam u niego w Oławie dwoje dzieci i każde kolejne też tam bym rodziła! Szalenie sympatyczny i wesoły człowiek, a przy okazji bezinteresowny! Na jego oddziale panuje atmosfera jaką sobie tylko można wymarzyć w czasie porodu i pobytu z dzieckiem po porodzie. Wszyscy są mili i uczynni, chyba dlatego, że przykład idzie z góry. Więc jeżeli to on, to macie dziewczyny od razu lekarza, który ewentualnie odbierałby wam poród. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
luasa Re: Ginekolog 15.08.06, 20:20 Kucharski nie jest ordynatorm:-(niestety, ale cała reszta i tak do niego pasuje:-), Zoya -dziękuję serdecznie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krotkamin Re: Ginekolog 29.03.15, 22:19 Jeśli chodzi o nasz kochany Wrocław, to dr Michalik ginekolog-michalik.pl Lekarz z naprawdę wielkim doświadczeniem, wiem to po sobie, bo byłam trudnym przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
marcia899 Re: Ginekolog 20.04.15, 22:22 Hej, szukam ginekologa we Wrocławiu, bo mieszkam tu od niedawna. Najwięcej opinii jest o tym ginekolog-michalik.pl Ma nowy sprzęt w gabinecie i chyba dużo zadowolonych pacjentek. Faktycznie tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna.mazurek Re: Ginekolog IP: 78.10.133.* 25.06.15, 18:57 Pewnie, doktor Michalik to świetny profesjonalista. Sprzęt nowoczesny, jestem jego pacjentką od dłuższego czasu, nie wyobrażam sobie wizyty u żadnego innego ginekologa. Leczyłam u niego nietrzymanie moczu (okropna przypadłość, trzeba leczyć jak najszybciej!!!), nowoczesnym laserem. ginekolog-michalik.pl - zdecydowanie tak! Odpowiedz Link Zgłoś
farara098 Re: Ginekolog 25.07.15, 13:19 O proszę, też miałam problem z nietrzymaniem moczu, całkiem niedawno i też poszłam do doktora Michalika we Wrocławiu - nie ma potrzeby szukać gdzie indziej, nigdy mnie nie zawiódł. Warto poczytać o zabiegu, jeśli któraś z was miałaby problem z wnm: ginekolog-michalik.pl/laser-aphrodite/. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jdalek Re: Ginekolog 06.08.15, 19:45 Witam. Proszę zdradź mi jaki jest koszt tego zabiegu u doktora Michalika. Szukam miejsca we Wrocławiu, gdzie mogłabym pozbyć się mojego problemu za rozsądne pieniądze. Np.w ZimMed koszt jest bardzo wysoki 2500zł.+wizyta 400zł. Pozdrawiam, Justyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ix Re: Ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.15, 11:54 I tu także namolne promowanie tego samego gabinetu :-( .... Odpowiedz Link Zgłoś