08.08.06, 09:51
Szukam ginekologa godnego polecenia najlepiej odrazu adres i nr tel.
Obserwuj wątek
    • aniaha26 Re: Ginekolog 08.08.06, 09:55
      Uw3azam za bardzo dobrego ginekologa dr Zabielską przyjmuje w Corfamedzie na ul.
      Kluczborskiej37, te. 321 73 15
      • Gość: ja Re: Ginekolog IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.08.06, 16:21
        dr Kucharski (poliklinika na na Grobli)
        • Gość: Zoyah Re: Ginekolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.06, 16:32
          Czy przyjmuje on prywatnie czy na NFZ? Jeśli prywatnie, to ile kosztuje wizyta i
          co wchodzi w jej cenę (cytologia, USG ginekologiczne, USG piersi)? Aha, no i czy
          ten doktor z własnej inicjatywy przeprowadza badanie piersi? Bo dla większości
          lekarzy, także tych prywatnych, ten temat zdaje się nie istnieć.
          • luasa Re: Ginekolog 08.08.06, 17:58
            szczerze mówiąc nie jest tani sama wizyta to 80zł, cytol. 30zł, szokująca jest
            cena usg. 80zł.!!(ale to cena właściciela polikliniki) No cóż ja jestem
            przeszczęśliwa i płacę te koszty z jednego powodu 2 lata tułałam się po
            lekarzach bo nie mogłam zajść w ciążę, po pół roku badań u niego udało się i
            teraz jestem w 12 t.c., więc sama rozumiesz nie zrezygnuje z niego, bo takie
            mam przeczucie, że on mi bardzo pomógł. Poza tym jest serdecznym,ciepłym
            człowiekiem,zawsze wszystko skrupulatnie wytłumaczy.Co do piersi to rzeczywiści
            mnie nie badał, może dlatego, że mieliśmy poważniejszy problem.pozdrawiam.
            • Gość: Zoyah Re: Ginekolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.06, 10:08
              Pewnie, że rozumiem, skoro Ci pomógł i jest takim człowiekiem, jak piszesz, to
              warto zapłacić więcej, też bym tak zrobiła. Cena samej wizyty jeszcze ujdzie,
              ale faktycznie USG za 80 zł to przegięcie! Pozdrawiam i życzę wszystkiego
              najlepszego Tobie i maluszkowi.
        • mama1970 Re: Ginekolog 09.08.06, 23:46
          Czy ten dr Kucharski jest Ordynatorem Oddziału Położniczego w Oławie? Jeżeli
          tak, to gość jest rewelacyjny! Rodziłam u niego w Oławie dwoje dzieci i każde
          kolejne też tam bym rodziła! Szalenie sympatyczny i wesoły człowiek, a przy
          okazji bezinteresowny! Na jego oddziale panuje atmosfera jaką sobie tylko można
          wymarzyć w czasie porodu i pobytu z dzieckiem po porodzie. Wszyscy są mili i
          uczynni, chyba dlatego, że przykład idzie z góry. Więc jeżeli to on, to macie
          dziewczyny od razu lekarza, który ewentualnie odbierałby wam poród. Pozdrawiam!
          • luasa Re: Ginekolog 15.08.06, 20:20
            Kucharski nie jest ordynatorm:-(niestety, ale cała reszta i tak do niego
            pasuje:-), Zoya -dziękuję serdecznie.pozdrawiam
            • eta5 Re: Ginekolog 01.12.06, 19:33
              a co myślicie o dr Halamie z Trzebnicy???
    • krotkamin Re: Ginekolog 29.03.15, 22:19
      Jeśli chodzi o nasz kochany Wrocław, to dr Michalik ginekolog-michalik.pl
      Lekarz z naprawdę wielkim doświadczeniem, wiem to po sobie, bo byłam trudnym przypadkiem
    • marcia899 Re: Ginekolog 20.04.15, 22:22
      Hej, szukam ginekologa we Wrocławiu, bo mieszkam tu od niedawna. Najwięcej opinii jest o tym ginekolog-michalik.pl
      Ma nowy sprzęt w gabinecie i chyba dużo zadowolonych pacjentek. Faktycznie tak jest?
      • Gość: anna.mazurek Re: Ginekolog IP: 78.10.133.* 25.06.15, 18:57
        Pewnie, doktor Michalik to świetny profesjonalista. Sprzęt nowoczesny, jestem jego pacjentką od dłuższego czasu, nie wyobrażam sobie wizyty u żadnego innego ginekologa. Leczyłam u niego nietrzymanie moczu (okropna przypadłość, trzeba leczyć jak najszybciej!!!), nowoczesnym laserem.

ginekolog-michalik.pl - zdecydowanie tak!
        • farara098 Re: Ginekolog 25.07.15, 13:19
          O proszę, też miałam problem z nietrzymaniem moczu, całkiem niedawno i też poszłam do doktora Michalika we Wrocławiu - nie ma potrzeby szukać gdzie indziej, nigdy mnie nie zawiódł.

Warto poczytać o zabiegu, jeśli któraś z was miałaby problem z wnm: ginekolog-michalik.pl/laser-aphrodite/.

Pozdrawiam :)
          • jdalek Re: Ginekolog 06.08.15, 19:45
            Witam.
            Proszę zdradź mi jaki jest koszt tego zabiegu u doktora Michalika. Szukam miejsca we Wrocławiu, gdzie mogłabym pozbyć się mojego problemu za rozsądne pieniądze. Np.w ZimMed koszt jest bardzo wysoki 2500zł.+wizyta 400zł.
            Pozdrawiam,
            Justyna.
    • Gość: ix Re: Ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.15, 11:54
      I tu także namolne promowanie tego samego gabinetu :-( ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka