furia 02.11.01, 00:57 Praga tak blisko, a zachcialo mi sie troszke przygody , moze wiecie gdzie znalezc tanie noclegi u sasiadow?Bede wdzieczna, czasu mam malo bo chce wyruszyc juz jutro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniel Re: Praga tak blisko 02.11.01, 23:29 Starachov- akademiki najtaniej, fajni ludzie, blisko dobre jedzonko(studencka menza, ale świetna jadłam tam świetną kolację z winem), położone na wzgórzu-wspanialy widok na calą Pragę dobry dojazd do centrum-szczególnie polecam kolejkę turystyczną z pobliskiego parku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco Re: Praga tak blisko IP: *.ras.SBG.AC.AT 03.11.01, 21:32 Czy mozesz sprecyzowac?..jakis adres, mail , telefon?chcemy wybrac sie do Pragi na Sylwestra i wlasnie jestesmy na etapie poszukiwania noclegu. pozdrawiam choco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Praga tak blisko IP: 192.168.0.* 03.11.01, 21:40 na Starachovie jest najtaniej,a miejsca można zarezerwować na Dworcu Gł. w Pradze- tam jest punkt obsługi turystów , oni wszelkie miejsca noclegowe wskażą i gdy na dworcu płacisz wychodzi nawet o kilka koron taniej niż w samym schronisku. ech,magiczne miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco Re: Praga tak blisko IP: *.ras.SBG.AC.AT 03.11.01, 22:02 no tak na Dworcu Gl-ale to dopiero jak tam bede..a ja potrzebuje juz teraz zabukowac!!.Sylwester to goracy czas i potem moze nie byc miejsc!!..czy wiesz moze jak moge to teraz zrobic?? pozdr. choco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rung Re: Praga tak blisko IP: 212.127.77.* 04.11.01, 15:06 Na Strachovie akademiki stają się hotelami studenckimi w lecie, tak do połowy września. Potem wracają studenci.Niestety nie wiem, jak to wyglada w okolicach Sylwestra. Jeśli chcesz spać w hostelu, to na Sylwestra może już być za późno. W zeszłym roku dzwoniłem we wrześniu, to w jedynym, gdzie jeszcze mieli miejsca, krzyczeli 1000 koron za noc. Ale to był "XXI wiek" i ludzie mieli kompletnego zajoba... W końcu pojechałem "w ciemno", z dziewczyną. W Pradze byliśmy 31 grudnia rano i zaraz złapaliśmy faceta szukającego kogoś na pokój. Płaciliśmy 600 koron za noc od osoby, co na Pragę jest zdzierstwem ("normalnie" około 200 - 300 kc), ale nie kaprysiliśmy. Pokój dwuosobowy, łóżko miało chyba 3 metry na 3 metry, wyjście na taras (ostatnie piętro w kamienicy), w pokoju telewizor, wieża, video, rower treningowy (nie korzytaliśmy), 200 metrów do metra, pół godzinki piechotką z rynku. Miodzio. Warto zaryzykować. Znajdziesz coś. Miałem też gdzieś telefon do takiej pani Ludmily, co bierze na pokój, ale nie polecam, bo to stara cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Praga tak blisko IP: 62.8.156.* 05.11.01, 09:29 Spróbuj może w hotelu Ambra. Gdy na początku września wybierałem się do Pragi znalazłem go w internecie, zadzwoniłem, zarezerwowałem i byłem zadowolony. Położony na zachodnich peryferiach Pragi, blisko metra (20 minut do centrum), a cisza taka, że gdy w niedzielę rano wyszedłem na spacer nie słyszałem żadnych odgłosów wielkiego miasta, a tylko pianie kogutów i szczekanie psów. Nr telefonu: 00-420-2-51613467 (mówią dobrze po rosyjsku) Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Praga tak blisko IP: 57.67.17.* 05.11.01, 10:27 ...piekne miasto... fajna strona zawieajaca niezla baze danych. nie wiem czy jest tu wszystko, ale troche jest. hotel.source.cz/ powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś