Dodaj do ulubionych

Praga tak blisko

02.11.01, 00:57
Praga tak blisko, a zachcialo mi sie troszke przygody , moze wiecie gdzie
znalezc tanie noclegi u sasiadow?Bede wdzieczna, czasu mam malo bo chce
wyruszyc juz jutro.
Obserwuj wątek
    • aniel Re: Praga tak blisko 02.11.01, 23:29
      Starachov- akademiki
      najtaniej, fajni ludzie, blisko dobre jedzonko(studencka menza, ale świetna
      jadłam tam świetną kolację z winem), położone na wzgórzu-wspanialy widok na
      calą Pragę
      dobry dojazd do centrum-szczególnie polecam kolejkę turystyczną z pobliskiego
      parku
      • Gość: choco Re: Praga tak blisko IP: *.ras.SBG.AC.AT 03.11.01, 21:32
        Czy mozesz sprecyzowac?..jakis adres, mail , telefon?chcemy wybrac sie do Pragi
        na Sylwestra i wlasnie jestesmy na etapie poszukiwania noclegu.

pozdrawiam
        choco
      • Gość: marsha Re: Praga tak blisko IP: 192.168.0.* 03.11.01, 21:40
        na Starachovie jest najtaniej,a miejsca można zarezerwować na Dworcu Gł. w
        Pradze- tam jest punkt obsługi turystów , oni wszelkie miejsca noclegowe wskażą
        i gdy na dworcu płacisz wychodzi nawet o kilka koron taniej niż w samym
        schronisku.
        ech,magiczne miasto...
        • Gość: choco Re: Praga tak blisko IP: *.ras.SBG.AC.AT 03.11.01, 22:02
          no tak na Dworcu Gl-ale to dopiero jak tam bede..a ja potrzebuje juz teraz
          zabukowac!!.Sylwester to goracy czas i potem moze nie byc miejsc!!..czy wiesz
          moze jak moge to teraz zrobic??
          pozdr.
          choco
          • Gość: Rung Re: Praga tak blisko IP: 212.127.77.* 04.11.01, 15:06
            Na Strachovie akademiki stają się hotelami studenckimi w lecie, tak do połowy
            września. Potem wracają studenci.Niestety nie wiem, jak to wyglada w okolicach
            Sylwestra.
            Jeśli chcesz spać w hostelu, to na Sylwestra może już być za późno. W zeszłym
            roku dzwoniłem we wrześniu, to w jedynym, gdzie jeszcze mieli miejsca,
            krzyczeli 1000 koron za noc. Ale to był "XXI wiek" i ludzie mieli kompletnego
            zajoba...
            W końcu pojechałem "w ciemno", z dziewczyną. W Pradze byliśmy 31 grudnia rano i
            zaraz złapaliśmy faceta szukającego kogoś na pokój. Płaciliśmy 600 koron za noc
            od osoby, co na Pragę jest zdzierstwem ("normalnie" około 200 - 300 kc), ale
            nie kaprysiliśmy.
            Pokój dwuosobowy, łóżko miało chyba 3 metry na 3 metry, wyjście na taras
            (ostatnie piętro w kamienicy), w pokoju telewizor, wieża, video, rower
            treningowy (nie korzytaliśmy), 200 metrów do metra, pół godzinki piechotką z
            rynku.
            Miodzio. Warto zaryzykować. Znajdziesz coś.
            Miałem też gdzieś telefon do takiej pani Ludmily, co bierze na pokój, ale nie
            polecam, bo to stara cholera.
          • Gość: Jureek Re: Praga tak blisko IP: 62.8.156.* 05.11.01, 09:29
            Spróbuj może w hotelu Ambra. Gdy na początku września wybierałem się do Pragi znalazłem go w
            internecie, zadzwoniłem, zarezerwowałem i byłem zadowolony. Położony na zachodnich peryferiach
            Pragi, blisko metra (20 minut do centrum), a cisza taka, że gdy w niedzielę rano wyszedłem na spacer
            nie słyszałem żadnych odgłosów wielkiego miasta, a tylko pianie kogutów i szczekanie psów.
            Nr telefonu: 00-420-2-51613467 (mówią dobrze po rosyjsku)
            Jurek
      • Gość: mr Re: Praga tak blisko IP: 57.67.17.* 05.11.01, 10:27
        ...piekne miasto...

fajna strona zawieajaca niezla baze danych. nie wiem czy jest tu wszystko, ale
        troche jest.
        hotel.source.cz/

powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka