zboczek 02.11.01, 01:50 REWELACJA jezeli to prawda to super Polecam wszystkim obejrzenie prac tego artysty Na pewno nie bedziecie zalowac.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nell Re: Andy Warhol - wystawa IP: 213.77.49.* 02.11.01, 08:16 zboczek napisał(a): > REWELACJA jezeli to prawda to super Polecam wszystkim obejrzenie prac tego > artysty Na pewno nie bedziecie zalowac.Pozdrawiam! Co? gdzie? kiedy ? jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: Andy Warhol - wystawa IP: 212.160.90.* 02.11.01, 08:20 Rynek ratusz od 3 listopada do 27 grudnia, 71 serigrafii Warhola niestety bilety raczej nie najtansze narmalny 15 zl, studencki 10 zl, mlodziez szkolna,emeryci i rencisci 7 zl. Ciekawe czy beda kolejki. Ja przyjde napewno moze juz w sobote!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Andy Warhol - wystawa IP: 213.77.49.* 02.11.01, 08:26 Dzieki Gregor, ja tez pójdę z córką, ciekawe czy będzie zupa ? Odpowiedz Link Zgłoś
zboczek Re: Andy Warhol - wystawa 03.11.01, 01:18 Ale extra! Zupa bedzie na pewno to klasyk tak jak butelka coli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moris Re: Andy Warhol - wystawa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.01, 02:10 Zupy nie będzie, zupa była w tamtym roku w warszawskiej "Zniechęcie"...trzeba bylo być. Dlaczego we Wrocławiu nie ma takich miejsc jak CSW... tam to dopiero można coś zobaczyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monil Re: Andy Warhol - wystawa IP: *.nat.visnet.pl 03.11.01, 03:28 Wobec tego pójdę i zobaczę,ale....po obiedzie :)))) Tak czy siak z pewnością warto będzie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zboczek Re: Andy Warhol - wystawa 04.11.01, 01:39 Wcale nie mosi byc zupy bo ja widzialem w Krakowie jakies 3-4 lata temu,ale sa tacy ktorzy chca i dlatego zyje nadzieja ze bedzie.Pozdro! :)-< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Andy Warhol - wystawa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.01, 18:32 Ja też widziałam w Krakowie Warhola - czy ktoś moze wie, czy to te same dzieła? W Ratuszu była kiedyś wystawa dzieł Salvadora Dalego - to dopiero była zupa! Pingwinim krokiem w ogonku. Do tego jeszcze okna odbijające się w antyramach... no miodzio. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Andy Warhol - film IP: *.kom-net.pl 04.11.01, 23:12 Tak sie milo sklada, ze jutro Telewizor Pierwszy wyemituje dokument o Warholu. Godzina 23:20. Forumowicze do ekranow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Bylem i widzialem IP: 212.160.90.* 05.11.01, 12:16 Na wysawie ok. 70 prac Warhol'a glownie cykle prac m.in. znani Zydzi, posatcie transwestytow i zwierzeta ktorym grozi wyginiecie. Mozna tez zaoptrzyc sie w rozne gadzety koszulki, zakladki i reprodukcje Warhola i nie tylko. Polecam tez obejzenie sobie filmu o nim. Jest tez slawna zupka ale na papieowej torebce. Ciekawie choc myslalem ze bedzie cos z bardziej jego znancyh obrazow. Odpowiedz Link Zgłoś