15.09.06, 00:22
Kto dzisiaj czytał Echo Miasta to wie, że maja wysadzac Poltegor...
Jak myslicie czy to dobrze czy źle? Z jednej strony to dobrze bo był stary i nieciekawy, jego stan techniczny był opłakany... Ale z drugiej strony jestesmy przeciez do niego przywyczajeni, jest to jakis symbol Wrocławia, kazdy wrocławianin zna Poltegor, a teraz go nie bedzie... Smutno troszeczke...
Obserwuj wątek
    • Gość: gimbusdlaojców Re: Poltegor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 00:27
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=48177465&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=48116182&v=2&s=1
      itakdalej.......
    • Gość: miki azbest! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.06, 08:28
      chcą wysadzić, ale nikt nie wspomina co z azbestem, który uwolni się po wybuchu
      i rozniesie się w postaci pyłu po okolicy, a w tedy w promilu kilometra ludzie
      będą chorować na raka!
      • joko5 Re: azbest! 15.09.06, 09:07
        A jesteś pewien, że jaest tam azbest?
        • lillalu A moje sny... 16.09.06, 01:17
          ...o tym pomarańczowym, wybujałym drapaczu chmur?
          Czy nikogo to nie obchodzi???????????????????

Osiem lat temu dziadek zabrał mnie na ostatnie piętro. Była wiosna. Zrobił to,
          bo takie było moje marzenie.

Poltegor widać zewsząd. Z Ołtaszyna, z Nowego Dworu, nawet z okolicznych pól.

Zostawcie moją mistyczną wieżę! Ona jest nierozłącznym elementem mych widziadeł
          sennych.
          • Gość: Neo[EZN] Re: A moje sny... IP: *.dialog.net.pl 16.09.06, 07:13
            ... to niech w tych widziadłach sennych pozostanie. Na jego miejscu ma powstać
            coś wyższego - jeśli choćby o 5 metrów wyższe to i tak będzie widziane z
            Ołtaszyna czy Nowego Dworu.
            • Gość: mac Re: A moje sny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 08:54
              > ... to niech w tych widziadłach sennych pozostanie. Na jego miejscu ma powstać
              > coś wyższego - jeśli choćby o 5 metrów wyższe to i tak będzie widziane z
              > Ołtaszyna czy Nowego Dworu.

HaHa. to NIE będziesz zawiedziony :D:D wszyscy się dowiemy co tam powstanie już za nieco onad 3 dni :)
            • Gość: qb Re: A moje sny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 19:06
              Gość portalu: Neo[EZN] napisał(a):

> ... to niech w tych widziadłach sennych pozostanie. Na jego miejscu ma powstać
              > coś wyższego - jeśli choćby o 5 metrów wyższe to i tak będzie widziane z
              > Ołtaszyna czy Nowego Dworu.
              Nie o 5 tylko o 104;)
    • Gość: :) Re: Poltegor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 14:58
      Wizualne efekty związane z wysadzeniem poltegoru przewyższają jego wartość. Nie wiem jak Wy, ale ja nie omieszkam obejrzeć to wspaniałe widowisko. :)
      • czosnek-power Re: Poltegor 16.09.06, 17:11
        a kiedy a kiedy>?? ja też chcę obejrzeć
        :D
        • Gość: tak Re: Poltegor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 18:23
          bilety po 100 zl
    • Gość: agd Re: Poltegor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 18:28
      i dobrze .Brzydka szafa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka