Dodaj do ulubionych

Fabryka narzędzi + R&D

IP: *.core.lanet.net.pl 18.09.06, 17:30
Wielka fabryka narzędzi pomocnych w produkcji elementow przemyslu
motoryzacyjnego, samolotowego i kosmicznego + pokazne centrum badawcze/nowych
technologii. Razem kilka tys miejsc pracy. Wszystko we Wrocławiu.

Wiecej nie powiem (na razie) ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: g625 Re: Fabryka narzędzi + R&D IP: *.crowley.pl 18.09.06, 17:48
      a kiedy to "narazie" minie?
    • Gość: mac Re: Fabryka narzędzi + R&D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:49
      > Wielka fabryka narzędzi pomocnych w produkcji elementow przemyslu
      > motoryzacyjnego, samolotowego i kosmicznego + pokazne centrum badawcze/nowych
      > technologii. Razem kilka tys miejsc pracy. Wszystko we Wrocławiu.
      >
      > Wiecej nie powiem (na razie) ;)

MÓW!! teraz już nie masz wyboru. albo przynajmniej powiedz kiedy będzie coś wiadomo. :)
      • Gość: geo-pl Re: Fabryka narzędzi + R&D IP: *.core.lanet.net.pl 18.09.06, 17:52
        Panie, panowie... panie...

Spokojnie. Nic pewnego. Negocjacje ponoć dopiero sie zaczely... ale zaczely sie
        pomyslnie ;)
        • Gość: mac Re: Fabryka narzędzi + R&D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:53
          > Panie, panowie... panie...
          >
          > Spokojnie. Nic pewnego. Negocjacje ponoć dopiero sie zaczely... ale zaczely sie
          > pomyslnie ;)

no to to akurat już wiem.... ale z kim konkurujemy? wiem, że to nie ma żadnego znaczenia z kim (heh), ale tak z ciekawości zapytam :D:D
          • Gość: geo-pl Re: Fabryka narzędzi + R&D IP: *.core.lanet.net.pl 18.09.06, 17:58
            > wiem, że to nie ma żadnego
            > znaczenia z kim (heh)

Jak napisze, ze z Londynem, Szanghajem i Moskwą to ...
            nadal nie ma żadnego znaczenia ?! :)
            • Gość: mac Re: Fabryka narzędzi + R&D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 19:16
              > Jak napisze, ze z Londynem, Szanghajem i Moskwą to ...
              > nadal nie ma żadnego znaczenia ?! :)

no oczywiście, że nadal nie ma... ;) nie no żartuję sobie, ale wiadomo o co chodzi :) oczywiście życzę powodzenia tej inwestycji - byłoby świetnie, jakby wszystko wypaliło :):)
          • Gość: alfa Inne R&D, juz pewne IP: 85.195.123.* 18.09.06, 18:01
            Nie wiem czy juz wiecie, ale swoje centrum R&D otworzy we Wroclawiu takze
            niemiecki Diehl Controls www.diehl.de/
            • Gość: mac Re: Inne R&D, juz pewne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 19:21
              > Nie wiem czy juz wiecie, ale swoje centrum R&D otworzy we Wroclawiu takze
              > niemiecki Diehl Controls www.diehl.de/

tu nawet taki fragment takiego artykułu z 13 września:

"Wrocław to jedna z metropolii, która ma największe doświadczenia w przyciąganiu inwestorów zagranicznych. Dlatego też można przypuszczać, że to nie koniec boomu. Jak donosi Rzeczpospolita w kolejce do inwestycji czekają m.in. UPS i niemiecka firma motoryzacyjna Diehl Control."

:D :D :D
              • Gość: Darek Re: Inne R&D, juz pewne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.06, 19:06
                Geo, ładnie to tak droczyć się z forumowiczami? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka