Gość: nemo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.01, 21:29 chamy jestescie i tyle wasze miejsce jest na czatach z dzieciakami a nie z dorosłymi PALANTY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MKK Re: Do Wedzonki i MKK IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 21:56 Gość portalu: nemo napisał(a): > chamy jestescie i tyle wasze miejsce jest na czatach z dzieciakami a nie z > dorosłymi PALANTY nemogiem się nadziwić, tego jeszcze nie było :) Dorosły nemo-niepalancie żałować należy żeś się oparł dobremu wychowaniu. Ja Ci wybaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Do Wedzonki i MKK IP: 156.24.231.* 08.11.01, 01:48 Gość portalu: MKK napisał(a): > Gość portalu: nemo napisał(a): > > > chamy jestescie i tyle wasze miejsce jest na czatach z dzieciakami a nie z > > > dorosłymi PALANTY > > nemogiem się nadziwić, > tego jeszcze nie było > :) > > Dorosły nemo-niepalancie > żałować należy żeś się oparł dobremu wychowaniu. Ja Ci wybaczam. MKK, chamem to bym akurat Ciebie nie nazwal, ale faktycznie, gdybym mial do wyboru czat z dziecmi albo z doroslymi palanty to wybralbym to pierwsze, a Ty? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Do Wedzonki i MKK IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 21:15 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > MKK, chamem to bym akurat Ciebie nie nazwal, ale faktycznie, gdybym mial do > wyboru czat z dziecmi albo z doroslymi palanty to wybralbym to pierwsze, a Ty? > :) Żebym tak nie dopiła Heinekena :o) - mogę bawić się w kółko graniaste! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Do Wedzonki i MKK IP: 156.24.231.* 08.11.01, 01:38 Gość portalu: nemo napisał(a): > chamy jestescie i tyle wasze miejsce jest na czatach z dzieciakami a nie z > dorosłymi PALANTY Ja slysze to nie pierwszy raz, ale biedna MKK to chyba dopiero teraz zaluje ze sie ze mna zadawala... Nemo, w kazdym razie Ty jestes nadzieja tego swiata! Odpowiedz Link Zgłoś
yetta Re: Do Wedzonki i MKK 08.11.01, 12:24 Nemo, plujesz pod wiatr! Nie wiem czy wędzonka jest dżentelmenem( od kiedy chciał skserować swoją sempiternę i rozesłać bynajmniej nie jako akt artystyczny - stare dzieje! ) ale ani on, ani tym bardziej MKK nigdy nie przekroczyli pewnej granicy. Ty zaś to robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Do Wedzonki i MKK IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 21:24 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Gość portalu: nemo napisał(a): > > chamy jestescie i tyle wasze miejsce jest na czatach z dzieciakami a nie z > > dorosłymi PALANTY > Ja slysze to nie pierwszy raz, ale biedna MKK to chyba dopiero teraz zaluje ze > sie ze mna zadawala... Sól i pieprz - pamiętasz? Że nie dane mi było zasypiać słodkim snem nie, nie żałuję. Że nie byłam przez moment stokrotką ani bzem nie, nie żałuję. Nie, nie żałuję przeciwnie bardzo ci dziękuję kraju mój. Nie, ja nie żałuję przeciwnie, bardzo ci dziękuję kraju mój. Zaczynam wędzonko coraz bardziej wątpić w Twój cynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: Do Wedzonki i MKK IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 10:41 Ooooo!!! Co tu sie dzieje ? Weszlam sobie po dluzszym niebycie a tu takie historie ! Ciekawam, co zrobiliscie biednemu nemo, ze tak plwa jadem? (moze znow zupa byla za slona?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Do Wedzonki i MKK IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 16:37 Gość portalu: FraMauro napisał(a): > Ooooo!!! Co tu sie dzieje ? Weszlam sobie po dluzszym niebycie a tu takie > historie ! Ciekawam, co zrobiliscie biednemu nemo, ze tak plwa jadem? > (moze znow zupa byla za slona?) Za chwilę wyjdzie, żeśmy gdzieś z wędzonką zasadzili się na biednego kapitana. A to nieprawda! My nic takiego nie zrobiliśmy, oprócz tego, że nieraz sobie zaglądamy w oczy [ bo przecie nie skaczemy do oczu! :) ]. To raczej nemo się zasadził na nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: Do Wedzonki i MKK IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 19:05 Nemo , lepiej wdepnac w g.... niz nadepnac na odcisk MKK lub Wedzonce. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: Do Wedzonki i MKK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.01, 23:13 Wędzonko, Ty jak nie politykujesz lokalnie, to jakiś taki bardziej ludzki jesteś. Coś takiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALka Re: Do Wedzonki i MKK IP: *.UNI-MUENSTER.DE 11.11.01, 18:17 Koniec roku sie zbliza, a norma jadu nie wykorzystana. No to sie troche rzuca biedaczek. Odpowiedz Link Zgłoś