heraldek 10.10.06, 23:52 A ja mam dla was, studenty, robote, co mniej hanbi niz branie pozyczek......wymagane jest tylko zaliczenie semestru z obslugi lopaty, grabi i taczki.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: feraldek Re: Ministrer nauki blokuje studenckie kredyty IP: *.dint.wroc.pl 11.10.06, 00:23 taczek, gamoniu! nie chciało sie nosic teczki, teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rutek a moze ma tylko jedna taczke? IP: *.e-wro.net.pl 11.10.06, 07:26 i ne wyzywaj od gamoni bo nie masz racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: a moze ma tylko jedna taczke? IP: 62.29.249.* 11.10.06, 09:31 taczki nie maja liczby pojedynczej sa wiec JEDNE TACZKI - a gamon popelnil blad ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: a moze ma tylko jedna taczke? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.06, 10:23 sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2528529 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Pan minister jest zajęty pikietowaniem na wiecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:48 poparcia dla rządu, nie ma czasu na jakies duperele. Odpowiedz Link Zgłoś
mooomin PKO SA!!!! 11.10.06, 13:25 Pierwszy raz jestem naprawdę dumny z tego banku. Zawsze wieszałem na nich psy, a teraz bede chwalil. Tak sie zdobywa lojalnosc klientów Odpowiedz Link Zgłoś
cclement Studenci we Wrocławiu - zapraszam na forum 11.10.06, 18:03 Studenci we Wrocławiu - zapraszam na forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43692 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: PKO SA!!!! IP: *.tvk-gaj.pl 11.10.06, 19:24 ja rowniez mialam dosc tego banku, ale pierwszy raz moge go pochwalic, przynajmniej czyms sie wykazal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uważny Re: Ministrer nauki blokuje studenckie kredyty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.06, 09:08 A ja chciałem zwrócić uwagę, że nie ma takiego banku jak PKO S.A., są PKO BP S.A. i Pekao S.A. - w tym wypadku wypowiada się rzeczniczka Pekao S.A., ale artykuł sugeruje co innego. Drobny błąd, ale tych ostatnio w GW coraz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 pan minister niszczy elektorat 11.10.06, 11:10 wrogiej partii. te wykształciuchy, RM nie słuchają, kartoflowi nie klaszczą, za granice jeżdżą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał podajcie adres tego poratul!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:05 "tłumaczy Jakub Bis, niezależny doradca finansowy i asystent w Katedrze Ekonomii i Zarządzania Gospodarką Politechniki Lubelskiej i autor portalu o kredytach studenckich." adres tegp prtaulu, prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajman Ministrer nauki blokuje studenckie kredyty IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 11.10.06, 16:34 Po prostu gratulujemy Panie Romek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lampiszon Re: Ministrer nauki blokuje studenckie kredyty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.06, 21:22 Czepianie się Romka w tym przypadku jest zupełnie bezzasadne. Szkolnictwo wyższe na całe szczęście nie podlega Ministerstwu Edukacji (czyli Giertychowi), ale Ministrstwu Nauki i Szkolnictwa Wyższego (co w artykuje wyraźnie jest napisane). Szefem tego resortu jest Michał Seweryński. Pretensje więc do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: Ministrer nauki blokuje studenckie kredyty IP: *.magma-net.pl 11.10.06, 17:51 O ile się nie mylę to studia nie są obowiązkowe w Polsce. Jak Cię nie stać na studia to nie idź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realistka Żałosna prowokacja... IP: *.e-wro.net.pl 11.10.06, 20:51 Gość portalu: Wrocławianin napisał(a): > O ile się nie mylę to studia nie są obowiązkowe w Polsce. Jak Cię nie stać na > studia to nie idź. Żałosna prowokacja... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: Żałosna prowokacja... IP: *.magma-net.pl 12.10.06, 10:38 Żadna prowokacja tylko stwierdzenie faktów. Nie stać Cię na samochód kup rower. Nie masz pieniążków na dom kup sobie kawalerkę. Nie masz kasy na studia nie studiuj. Jesteśmy społeczeństwem, które tylko potrafi wyciągać rękę po kasę a nie zakasać rękawy i zarobić na własne potrzeby. Nie wiem czy wiesz Realistko, ale można pracować i studiować. Uważam, że wszystkie studia powinny być w pełni płatne. Nie powinno być, żadnych kredytów, stypendiów socjalnych itp. Powinny być tworzone listy rankingowe na koniec każdego semestru. Osoby znajdujące się na samej górze powiedzmy 10-20% otrzymywałyby stypendium naukowe na kolejny semestr w kwocie pozwalającej: - opłacić ten semestr nauki, - zakupić potrzebne ksiązki - opłacić miejsce w akademiku. Dzięki takiemu systemowi wyeliminowaniu uległyby przewały przy przydzielaniu zapomóg, stypendiów socjalnych etc. Studia są towarem. Jak Cię na niego stać to go kupujesz, a jak nie to trudno masz pecha. Odpowiedz Link Zgłoś