Dodaj do ulubionych

Cafe Panika

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 23:44
Byłam dziś i szczerze polecam!
Obserwuj wątek
    • Gość: roxy Re: Cafe Panika IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.03, 18:58
      Cafe Panika to wspaniała gra aktorska, bardzo dobre śpiewanie. Polecam gorąco.
      Tomek T. ...miodzio:)
      • Gość: Neshi Re: Cafe Panika IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 13:15
        Gość portalu: roxy napisał(a):

> Cafe Panika to wspaniała gra aktorska, bardzo dobre śpiewanie. Polecam
        gorąco.
        > Tomek T. ...miodzio:)

nie chciałam być tendencyjna w poprzednim wpisie, ale jak już napisałaś, to się
        przyłącze: Tomek T...mniam;)
      • Gość: pani bez pieska Re: Cafe Panika IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.03, 19:28

> Cafe Panika to wspaniała gra aktorska, bardzo dobre śpiewanie. Polecam
        gorąco.
        > Tomek T. ...miodzio:)

Taaak...
        Widzialam spektakl. Owszem ineresujacy, inteligentnie zabawny ale to zasluga
        tekstu.
        Nazwiska , ktore zasluguja na duze brawa to Abbe,Abart! Tyndyk owszem "miodzio"
        cokolwiek to znaczy. Niestety muzycznie wszyscy kiepsko bardzo. Pani IDOLKA ma
        piekna barwe glosu ale to wszystko. Obija sie jakos, nie przekonuje.
        Przedstawienie warto zobaczyc (nie tylko dla pieknych butow..),ale raz tylko
        RAZ.
        • Gość: roxy Re: Cafe Panika IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.03, 21:14
          Hmm... według mnie aktorzy ze Współczesnego naprawdę dobrze śpiewali. Przyznam
          nawet, że byłam mile zaskoczona i na pewno nie powiedziałabym, żeby Piękność
          Dnia miała nad nimi jakąś muzyczną przewagę.
          Prawda, że nie jest to sztuka poruszająca jakieś ważne problemy, nie powoduje u
          mnie katharsis, ale czy tylko oto chodzi w teatrze? Ja poszłabym jeszcze raz!
          • Gość: pani bez pieska Re: Cafe Panika IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.03, 22:54

> Hmm... według mnie aktorzy ze Współczesnego naprawdę dobrze śpiewali.
            Przyznam
            > nawet, że byłam mile zaskoczona i na pewno nie powiedziałabym, żeby Piękność
            > Dnia miała nad nimi jakąś muzyczną przewagę.
            > Prawda, że nie jest to sztuka poruszająca jakieś ważne problemy, nie powoduje
            u
            >
            > mnie katharsis, ale czy tylko oto chodzi w teatrze? Ja poszłabym jeszcze raz!

???

"Pieknosc" nie miala zadnej przewagi oprocz wagowej!( Nierozumiem dlaczego
            mialaby miec jakas? Bo z IDOLA dziecko przybylo??!!)
            Przedstawienie to jezeli moze sie bronic to wlasnie "FABULA".
            No ale coz, jak to sie mowi; "jeden woli corke, drugi tesciowa"
            Ja poczekam na "Zwyciestwo". Wczesnie nie wybieram sie do wspolczesnego.
          • Gość: Neshi Re: Cafe Panika IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 00:33

> Hmm... według mnie aktorzy ze Współczesnego naprawdę dobrze śpiewali.
            Przyznam
            > nawet, że byłam mile zaskoczona i na pewno nie powiedziałabym, żeby Piękność
            > Dnia miała nad nimi jakąś muzyczną przewagę.
            > Prawda, że nie jest to sztuka poruszająca jakieś ważne problemy, nie powoduje
            u
            >
            > mnie katharsis, ale czy tylko oto chodzi w teatrze? Ja poszłabym jeszcze raz!

cóż, ja chyba nie poszłabym drugi raz. Ale raz warto zobaczyć
    • Gość: monika Re: Cafe Panika IP: *.cps.pl 23.03.03, 23:02
      Swietny spektakl, wspaniala muzyka, gra aktorska i niepowtarzalny wokal Gosi
      Stepien! Kto jeszcze nie widzial, powinien szybko rezerwowac bilety :), polecam!
      • Gość: monika Re: Cafe Panika IP: *.cps.pl 23.03.03, 23:15
        cos mi sie przypomnialo..
        dla tych, ktorzy nie dowierzaja tym, co spektakl juz widzieli, polecam lekture
        Gazety sprzed paru dni:

www1.gazeta.pl/wroclaw/1,35780,1375339.html
      • Gość: Nadia Re: Cafe Panika IP: *.kask.net.pl 31.03.03, 16:42
        Gość portalu: monika napisał(a):

> Swietny spektakl, wspaniala muzyka, gra aktorska i niepowtarzalny wokal Gosi
        > Stepien! - no, tym "niepowtarzalnym wokalem" to bym tak się nie
        zachwycała,bo szczerze mówiąc troszkę blado wypadła piękność dnia.
        Ale spektakl warto obejrzeć,bardzo wdzięczny,barwny i dźwięczny.Zostało mi po
        nim miłe wspomnienie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka